| | |
08.01.2015 21:08 -
Re: stáčím, stáčí, stáčíme...
|
2773080
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): První dva roky (popř.čtyři při prodlouené záruce)jsou jasné STK a TUV také.Prodejce protoe je lakomej nechá upravit je tachometr (úplná úprava je podstatně draí) a větinou se dá alespoň něco dohledat a nebo alespoň vydedukovat a odhadnout z jiných údajů (tam se ale nedá určit stav ale jen ,,zvlátní" hodnoty , nebo nejdou určité kolonky otevřít.
Jasně,u jsem to mockrát řeil-hlavně teda v práci(u jsem to tu i psal). A větinou,pokud jsou km upravený,je to vude,kde se ukládají,ale BMW má jedno místo,který změnit neumí
Jasně,u jsem to mockrát řeil-hlavně teda v práci(u jsem to tu i psal). A větinou,pokud jsou km upravený,je to vude,kde se ukládají,ale BMW má jedno místo,který změnit neumí :)
|
|
09.01.2015 22:35 -
|
2773286
|
|
Brety
|
Město: Střední čechy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Pokud auto není moc staré, tak u dovozu ze zahraničí (předevím pak SRN) postačí servisní kníka a pan "Google". Moje poslední dvě auta byla ze SRN. Obě cca 4 roky stará. Minulou C5II jsem si sám vybral na netu, prověřil v SRN a dokonce sám převezl (přihlásil atd.). Stávající auto jsem sice kupoval jako dovoz přes bazar, ale také pečlivě vybíral a hlavně prověřil (+ Jarda Růička při koupi jako "rána jistoty"). Ze servisky toti zjistím majitele a servisy, kde auto bylo. A u pár let starého auta jich moc nebude (v mém případě 2 a 1). Pak stačí pár minut s panem Googlem a najdu potřebné kontakty. Vdy jsem kontaktoval jak majitele, tak servisy. Vysvětlil důvody a bez problémů získal potřebné informace o stavu auta i kilometrech (u stávajícího mi dokonce ze servisu poslali komplet faktury) A přesto, e německy neumím, vyplatí se koupit flaku nebo dát nějakou kačku někomu, kdo německy umí.
Horí to ale je u starího auta. Pokud navíc bylo původem z IT, FR apod. kde se člověk ani nedomluví... A kdy domluví, tak se pro změnu s nikým nebaví oni.... Ale i tak se dá lecos zjistit
Pokud auto není moc staré, tak u dovozu ze zahraničí (předevím pak SRN) postačí servisní kníka a pan "Google". Moje poslední dvě auta byla ze SRN. Obě cca 4 roky stará. Minulou C5II jsem si sám vybral na netu, prověřil v SRN a dokonce sám převezl (přihlásil atd.). Stávající auto jsem sice kupoval jako dovoz přes bazar, ale také pečlivě vybíral a hlavně prověřil (+ Jarda Růička při koupi jako "rána jistoty"). Ze servisky toti zjistím majitele a servisy, kde auto bylo. A u pár let starého auta jich moc nebude (v mém případě 2 a 1). Pak stačí pár minut s panem Googlem a najdu potřebné kontakty. Vdy jsem kontaktoval jak majitele, tak servisy. Vysvětlil důvody a bez problémů získal potřebné informace o stavu auta i kilometrech (u stávajícího mi dokonce ze servisu poslali komplet faktury) A přesto, e německy neumím, vyplatí se koupit flaku nebo dát nějakou kačku někomu, kdo německy umí.
Horí to ale je u starího auta. Pokud navíc bylo původem z IT, FR apod. kde se člověk ani nedomluví... A kdy domluví, tak se pro změnu s nikým nebaví oni.... Ale i tak se dá lecos zjistit
|
|
17.04.2015 19:54 -
|
2811108
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak tohle je mazec... viděl jsem koně blejt,hada ch..t,cikána se mejt,ale tohle je asi rekord.
Schválně,kdo spočítá,kolik tam ubylo.
V prvním sloupku je v krouku počet km při prvním výskytu chyby,ve druhém sloupku je počet km,při zatím posledním výskytu. Teď je na tach něco kolem 182000
Tak tohle je mazec... viděl jsem koně blejt,hada ch..t,cikána se mejt,ale tohle je asi rekord.
V prvním sloupku je v krouku počet km při prvním výskytu chyby,ve druhém sloupku je počet km,při zatím posledním výskytu. Teď je na tach něco kolem 182000 :-d
Přílohy: IMG_20150417_142907.jpg ( 339354b ) - IMG_20150417_142933.jpg ( 875690b ) - |
|
17.04.2015 20:43 -
|
2811153
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No a co to je za vozítko? Co tomu říkal majitel?
No a co to je za vozítko? Co tomu říkal majitel?
|
|
17.04.2015 21:14 -
|
2811179
|
|
Hanz 397
|
|
|
Je to 330xd E46...
Majitel chvíli koukal,jako puk a pak začal něco nesrozumitelně hulákat,e jako bazarníka zabije,e ho to přijde draho a tak...
Byl to Armén(majitel),nebo něco takovýho,take snad ani nechci vědět,co se v bazaru pak dělo
Je to 330xd E46...
Majitel chvíli koukal,jako puk a pak začal něco nesrozumitelně hulákat,e jako bazarníka zabije,e ho to přijde draho a tak...
Byl to Armén(majitel),nebo něco takovýho,take snad ani nechci vědět,co se v bazaru pak dělo :-d:-d
|
|
24.04.2015 23:04 -
|
2814181
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Má s tímto někdo nějakou zkuenost, nebo to je jenom kasička na peníze, přeci jenom o Cebii u bylo celkem dost napsáno.
Má s tímto někdo nějakou zkuenost, nebo to je jenom kasička na peníze, přeci jenom o Cebii u bylo celkem dost napsáno.
Přílohy: Cebia Neriskujte při nákupu auta, radí Zbyněk Merunka.url ( 374b ) - |
|
25.04.2015 13:03 -
|
2814310
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tak tohle je mazec... viděl jsem koně blejt,hada ch..t,cikána se mejt,ale tohle je asi rekord.
V prvním sloupku je v krouku počet km při prvním výskytu chyby,ve druhém sloupku je počet km,při zatím posledním výskytu. Teď je na tach něco kolem 182000
Tak tohle jeste neni rekordman, takovych bude spousta co chybi mnohem vic, ja mam osobni zkusenost s octavii II 2005 kterou jsem si chtel koupit v roce 2010, kde na budiku bylo 170 a na posledni dekre pul roku predtim nez jsem to zacal resit mela na Dekře 480
Tak tohle jeste neni rekordman, takovych bude spousta co chybi mnohem vic, ja mam osobni zkusenost s octavii II 2005 kterou jsem si chtel koupit v roce 2010, kde na budiku bylo 170 a na posledni dekre pul roku predtim nez jsem to zacal resit mela na Dekře 480 :-d
|
|
25.04.2015 18:25 -
|
2814462
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
To já jsem jednou byl v bazaru s firmou kupovat nějaké Berlingo.. bylo tam jedno, na tachometru 150.. při prohlíení motoru jsem si viml na jednom boku takové hodně zalé nálepky, kde bylo napsáno "přítí výměna oleje 412000" .. bazarník jen něco koktal e tam asi kvůli nějaké porue měnili budíky a er u bychom měli jít, e zavírá a bla bla bla.. koda e jsem tehdy neměl čas ani koule mu to dát serat...
To já jsem jednou byl v bazaru s firmou kupovat nějaké Berlingo.. bylo tam jedno, na tachometru 150.. při prohlíení motoru jsem si viml na jednom boku takové hodně zalé nálepky, kde bylo napsáno "přítí výměna oleje 412000" :-D.. bazarník jen něco koktal e tam asi kvůli nějaké porue měnili budíky a er u bychom měli jít, e zavírá a bla bla bla.. koda e jsem tehdy neměl čas ani koule mu to dát serat...
|
|
16.06.2015 22:18 -
|
2831873
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Bratr ted shanel P5008 a nasel jedno 1.6 HDI s robotem. R.v. 2012 najeto 168 coz si clovek rekne to je i dost.
A ejhle podle vin 7/2013 najeto 90 tkm, 7/2014 170tkm. tak kolik to ma asi ted kdyz je to cerstvy dovoz ? Standartne 240 pred rozvodama Fapem turbem a dalsima strasakama.
A dalsi osobni zkusenosti ? Prodam c5 biturbo najeto 380 tis km za cenu srotu, (kopaci automat,nejdou vrtule obe dve,nejde sterac,rucka,sjete kola,silenty ,vadna rt4,mno proste se to neoplatilo opravovat.Dojede poslicek z nejmenovaneho bazaru vlakem s autem odjede. Za 3 dny auto na Sauto. najeto 210 tis km, radne vyplnovana serviska,garance km a dalsi plky. Jedine co udelaly tak smotali tachometr a udelaly technickou a tehdy cistopis. Cena o 50 tis vyssi nez to braly ode me. A to neni ojedinely. A NEZMENI TO ZADNY ZAKON !!!
Bratr ted shanel P5008 a nasel jedno 1.6 HDI s robotem. R.v. 2012 najeto 168 coz si clovek rekne to je i dost.
A ejhle podle vin 7/2013 najeto 90 tkm, 7/2014 170tkm. tak kolik to ma asi ted kdyz je to cerstvy dovoz ? Standartne 240 pred rozvodama Fapem turbem a dalsima strasakama. :-))))
A dalsi osobni zkusenosti ? Prodam c5 biturbo najeto 380 tis km za cenu srotu, (kopaci automat,nejdou vrtule obe dve,nejde sterac,rucka,sjete kola,silenty ,vadna rt4,mno proste se to neoplatilo opravovat.Dojede poslicek z nejmenovaneho bazaru vlakem s autem odjede. Za 3 dny auto na Sauto. najeto 210 tis km, radne vyplnovana serviska,garance km a dalsi plky. Jedine co udelaly tak smotali tachometr a udelaly technickou a tehdy cistopis. Cena o 50 tis vyssi nez to braly ode me. A to neni ojedinely. A NEZMENI TO ZADNY ZAKON !!!
|
|
16.06.2015 22:29 -
|
2831887
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Luky a procpak je ten bazar nejmenovany?
Luky a procpak je ten bazar nejmenovany? :-p
|
|
16.06.2015 22:41 -
|
2831906
|
|
Luki_C5
|
|
|
Protoze nechci nasrat toho co to Biturbo koupil. Protoze asi hned co to zaplatil tak si koupil problemy. Je to jeden prazskej autobazar ale nemuzu si vzpomenout, je to uz asi 2 roky ale auto se prodalo teprve nedavno. Mno kdo bude mit stribrne biturbo s kopajicim automatem tak se hlaste.
Protoze nechci nasrat toho co to Biturbo koupil. Protoze asi hned co to zaplatil tak si koupil problemy. Je to jeden prazskej autobazar ale nemuzu si vzpomenout, je to uz asi 2 roky ale auto se prodalo teprve nedavno. Mno kdo bude mit stribrne biturbo s kopajicim automatem tak se hlaste.
|
|
16.06.2015 22:42 -
|
2831910
|
|
jumep
|
|
|
nezabudni na utrhnute silenty celeho motoru snad
nezabudni na utrhnute silenty celeho motoru snad
|
|
16.06.2015 22:45 -
|
2831914
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nebylo by kratí vyjmenovat co je na tom autě dobré?
Nebylo by kratí vyjmenovat co je na tom autě dobré? :-d
|
|
16.06.2015 22:46 -
|
2831915
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jo dobrej byl jen rok. Konec 2007
Jinak hosi divili by jste se ale tady bych to necekal ani ja... .link. Mozna prave proto prodavaj takove kary,protoze se neboji
Jo dobrej byl jen rok. Konec 2007 :-))))
Jinak hosi divili by jste se ale tady bych to necekal ani ja... http://www.sape-cars.cz/ Mozna prave proto prodavaj takove kary,protoze se neboji :-((((
|
|
07.02.2021 07:20 -
|
3299762
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Ahoj, mám opačný problém s kilometry. Musel jsem koupit nové BSI s tím ve spojené. A po namontování mi naskočilo na počítadle 400t km nájezd a já mám 290t. Má někdo zkuenosti se stáčením km? je tady někdo kdo by to mohl udělat.
Díky za radu
Ahoj, mám opačný problém s kilometry. Musel jsem koupit nové BSI s tím ve spojené. A po namontování mi naskočilo na počítadle 400t km nájezd a já mám 290t. Má někdo zkuenosti se stáčením km? je tady někdo kdo by to mohl udělat.
Díky za radu
|
|
07.02.2021 13:39 -
|
3299805
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ma dve moznosti..
1.nechas si napsazt zapis o vymene
2.vyndas BSI ,budiky a dovezes to nekomu kdo ti to upravi (na liberecku nihoho neznam,ale bliz k praze uz by to slo)
jen nechapu proc jsi tam to BSI strkal,kdyz bylo z jineho auta ? je potreba ho nejdrive upravit aby slo dat do jineho auta a nasledne nakodovat (klice,vybavu atd)
ma dve moznosti..
2.vyndas BSI ,budiky a dovezes to nekomu kdo ti to upravi (na liberecku nihoho neznam,ale bliz k praze uz by to slo)
jen nechapu proc jsi tam to BSI strkal,kdyz bylo z jineho auta ? je potreba ho nejdrive upravit aby slo dat do jineho auta a nasledne nakodovat (klice,vybavu atd)
|
|
13.02.2021 11:46 -
|
3300533
|
|
Hanz 397
|
|
|
autodiag napsal(a): ma dve moznosti..
Psal, e koupil vechno potřebné, take asi i klíče a motorovou jednotku... 😉
Nicméně má pravdu. Je jednoduí koupit jen BSI a nechat si ji upravit (pak ti po pár km přibude jen 40000 a ne kilo 😉🤣🤣...
Psal, e koupil vechno potřebné, take asi i klíče a motorovou jednotku... 😉
Nicméně má pravdu. Je jednoduí koupit jen BSI a nechat si ji upravit (pak ti po pár km přibude jen 40000 a ne kilo 😉🤣🤣)...
|
|
| |
|
|