| | |
20.04.2011 19:51 -
Re: stáčím, stáčí, stáčíme...
|
2385376
|
|
Mamlas
|
|
|
Já to spí myslel tak, e to dělal nějakej dobytek. Spí na to víc upozornil, e se tam něco dělo.
Já to spí myslel tak, e to dělal nějakej dobytek. Spí na to víc upozornil, e se tam něco dělo.
|
|
20.04.2011 20:49 -
|
2385386
|
|
jumep
|
|
|
ono mas 2 varianty, staca to vul, tam ostane krasne zaznam v ecu, historia bsi a pod.
staca to polovul - zmaze historiu v ecu ... bsi ostane
staca to profik, auto je bez zavad a zacina zit nastavenymi km
vo vsetkych pripadoch vies ze sa s tym nieco dialo
1. vies ake to ma priblizne realne km
2. mas sancu tie realne km dohladat
3. mas smolu, len vies ze to bolo stocene
ono mas 2 varianty, staca to vul, tam ostane krasne zaznam v ecu, historia bsi a pod.
staca to polovul - zmaze historiu v ecu ... bsi ostane
staca to profik, auto je bez zavad a zacina zit nastavenymi km
vo vsetkych pripadoch vies ze sa s tym nieco dialo
1. vies ake to ma priblizne realne km
2. mas sancu tie realne km dohladat
3. mas smolu, len vies ze to bolo stocene
|
|
24.11.2013 15:32 -
|
2640785
|
|
C5stepan
|
|
|
To je mi novina.......!
.link.
.... jak to ta Cebia dělá, e se zaručuje téměř u kadé dovezeniny za původ a najeté km?
To je mi novina.......:-o!
http://www.novinky.cz/ekonomika/320146-temer-tretina-nemeckych-ojetin-ma-stoceny-tachometr.html
.... jak to ta Cebia dělá, e se zaručuje téměř u kadé dovezeniny za původ a najeté km?
|
|
24.11.2013 16:07 -
|
2640788
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak jsme spoléhaly,e se v cizině nestáčí,a von to začíná bejt celosvětovej sport,asi né v takovém měřítku jako u nás,ale ta důvěra u tam asi nebude,mě je jedno jestli má auto najeto 100 nebo 200tkm,ale zajímá mě kdy budu měnit náplně,třeba v převodovce,rozvody,spojku a dalí věci,to ve se odvijí plus mínus od najetých km,kdy to je stočené,tak můu provihnout třeba ty rozvody a je vyděláno,je to stejný,jako serviska,jeden servis,občas jinej podpis ale stejnej rukopis.Čemu u můe člověk věřit?
Tak jsme spoléhaly,e se v cizině nestáčí,a von to začíná bejt celosvětovej sport,asi né v takovém měřítku jako u nás,ale ta důvěra u tam asi nebude,mě je jedno jestli má auto najeto 100 nebo 200tkm,ale zajímá mě kdy budu měnit náplně,třeba v převodovce,rozvody,spojku a dalí věci,to ve se odvijí plus mínus od najetých km,kdy to je stočené,tak můu provihnout třeba ty rozvody a je vyděláno,je to stejný,jako serviska,jeden servis,občas jinej podpis ale stejnej rukopis.Čemu u můe člověk věřit?:nevim
|
|
24.11.2013 16:44 -
|
2640809
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já bych to pojal politicky - Kdo nestáčí s námi, ten stáčí proti nám!!
Já bych to pojal politicky - Kdo nestáčí s námi, ten stáčí proti nám!!
|
|
25.11.2013 06:58 -
|
2640964
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
O situaci v Německu zde:
.link.
Jinak podobně jako 63zdenda bych uvítal nějaký statut odputění. Něco jako - fajn, koupil jsem a vím, e je stočené a podepíu, e u nic nebudu nárokovat - a nyní mi řekněte skutečný stav, abych mohl rozjet údrbu. Ale to je samozřejmě nereálné.
O situaci v Německu zde:
http://www.lidovky.cz/temer-tretina-ojetin-v-nemecku-ma-stoceny-tachometr-fy1-/auto.aspx?c=A131124_115635_ln-auto_hm
Jinak podobně jako 63zdenda bych uvítal nějaký statut odputění. Něco jako - fajn, koupil jsem a vím, e je stočené a podepíu, e u nic nebudu nárokovat - a nyní mi řekněte skutečný stav, abych mohl rozjet údrbu. Ale to je samozřejmě nereálné.
|
|
25.11.2013 08:30 -
|
2640966
|
|
C5stepan
|
|
|
Vilous: opakování je matka moudrosti - viz včera 15:32 . Počkáme kdo se přidá se stejným článkem např. z Blesku atd?
Vilous: opakování je matka moudrosti - viz včera 15:32 :palec. Počkáme kdo se přidá se stejným článkem např. z Blesku atd:nevim?
|
|
25.11.2013 12:28 -
|
2641031
|
|
jumep
|
|
|
ked sme jedno auto kupovali, tak po tom co sme ho zobrali sme sa pytali ze kolko tam bolo, nechcel povedat, ale ked sme povedali ze 230 tak zahlasit ze zas tolko nie ... takze sme sa niekam zmestili
ked sme jedno auto kupovali, tak po tom co sme ho zobrali sme sa pytali ze kolko tam bolo, nechcel povedat, ale ked sme povedali ze 230 tak zahlasit ze zas tolko nie ... takze sme sa niekam zmestili
|
|
25.11.2013 20:40 -
|
2641148
|
|
DOUFAK
|
|
|
Jedinná a stoprocentní jistota i prevence je koupit si NOVÝ vůz z autosalonu s nulovým počtem zaručených km -
Jedinná a stoprocentní jistota i prevence je koupit si NOVÝ vůz z autosalonu s nulovým počtem zaručených km - :-)))) :-d ;-)
|
|
29.11.2013 09:48 -
|
2641916
|
|
jumep
|
|
|
ze stacanie je trestne?
.link.
su to vsetko auta ministerstva skolstva v sk
ze stacanie je trestne?
http://peniazedoskol.blogspot.sk/2013/11/zazrak-na-ministerstve-skolstva.html
su to vsetko auta ministerstva skolstva v sk
|
|
29.11.2013 20:50 -
|
2641991
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Ten link: Nemá tam být co trestné. Na osvědčení je uveden STAV tachometru, nikoliv ujeté kilometry. To je to co u nás vyuívají autobazary (uvádějí STAV tachometru).
Ten link: Nemá tam být co trestné. Na osvědčení je uveden STAV tachometru, nikoliv ujeté kilometry. To je to co u nás vyuívají autobazary (uvádějí STAV tachometru).
|
|
29.11.2013 22:54 -
|
2642000
|
|
jumep
|
|
|
tu ide o to ze auta patria ministerstvu a stale su vlastnene ministerstvom ...
tu ide o to ze auta patria ministerstvu a stale su vlastnene ministerstvom ...
|
|
19.12.2013 18:11 -
|
2647606
|
|
C5stepan
|
|
|
Pro Mikra: Mirku nebreč, v tom má ten ná knír(a)áč pravdu. Stáčení km patří sem - i kdy to bylo o stáčení v autobazarech nebo aspoň o jejich vědomí a svědomí. A začal jsem to já, co by nenapravitelný.
Vilous: můeme pokračovat zde i kdy my dva u to asi neovlivníme.......
Pro Mikra: Mirku nebreč, v tom má ten ná knír(a)áč pravdu. Stáčení km patří sem - i kdy to bylo o stáčení v autobazarech nebo aspoň o jejich vědomí a svědomí. A začal jsem to já, co by nenapravitelný;-).
Vilous: můeme pokračovat zde i kdy my dva u to asi neovlivníme:nevim.......
|
|
19.12.2013 18:40 -
|
2647614
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nikdy jsem nebrečel, kdy gumák zasáhl. Vdycky měl proč. U mě obzvlá.
No a ani já se necítím na to, abych ovlivnil stáčení km, ale stojím si za tím, e KADÝ prodávající je zodpovědný za to, co prodává. Kdy nemá jistotu o původu či kvalitě prodávanýho zboí, nemá se do takovýho obchodu vůbec poutět. A ne e se po prodeji bude ohánět tím, e nevěděl, e prodává mejda a e na tom čirou náhodou nechtěně vydělal majlant. Takový je třeba pozavírat, sebrat jim majetky, rozdat je členům C5clubu a kdy se budou cukat, tak teda sekat ty ruce a vůbec vechno, co přečnívá.
:-))))
Nikdy jsem nebrečel, kdy gumák zasáhl. Vdycky měl proč. U mě obzvlá.
No a ani já se necítím na to, abych ovlivnil stáčení km, ale stojím si za tím, e KADÝ prodávající je zodpovědný za to, co prodává. Kdy nemá jistotu o původu či kvalitě prodávanýho zboí, nemá se do takovýho obchodu vůbec poutět. A ne e se po prodeji bude ohánět tím, e nevěděl, e prodává mejda a e na tom čirou náhodou nechtěně vydělal majlant. Takový je třeba pozavírat, sebrat jim majetky, rozdat je členům C5clubu a kdy se budou cukat, tak teda sekat ty ruce a vůbec vechno, co přečnívá. :-))))
|
|
19.12.2013 20:21 -
|
2647682
|
|
vilous
|
|
|
C5stepan - má pravdu, my to nezměníme. Jen jsem si myslel, e sem z dojčlandu přijde nějaký zdravý vítr a místo toho se ta spolehlivost mrí čím dál víc i u nich.
C5stepan - má pravdu, my to nezměníme. Jen jsem si myslel, e sem z dojčlandu přijde nějaký zdravý vítr a místo toho se ta spolehlivost mrí čím dál víc i u nich.
|
|
19.12.2013 21:17 -
|
2647707
|
|
Henry
|
|
|
Koupím auto - zjistím, e má o 150tkm víc - obratem ho dám do bazaru za poloviční cenu - jsem přece čestný člověk. Oba asi máte pravdu, ale do té doby, dokud se to netýká kadého jednoho a jeho peněz.
Koupím auto - zjistím, e má o 150tkm víc - obratem ho dám do bazaru za poloviční cenu - jsem přece čestný člověk. Oba asi máte pravdu, ale do té doby, dokud se to netýká kadého jednoho a jeho peněz.
|
|
19.12.2013 21:30 -
|
2647711
|
|
jumep
|
|
|
ked zistis ze ma o 150t menej, tak sa zariadis podla toho na servis a ked ho budes predavat, tak proste uvedies do inzeratu km o 150 viac ako je na tacho s poznamkou ze to je odhad ...
a pouceny pre dalsi krat si das pozor na to co kupis
ked zistis ze ma o 150t menej, tak sa zariadis podla toho na servis a ked ho budes predavat, tak proste uvedies do inzeratu km o 150 viac ako je na tacho s poznamkou ze to je odhad ...
a pouceny pre dalsi krat si das pozor na to co kupis
|
|
19.12.2013 21:30 -
|
2647712
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Henry:
Kdy na to má, tak to tak dělej.
Kdyby se to povedlo mě, e bych po koupi odhalil takovej podvod, tak bych se vracel k prodejci a soudil se s ním.
Henry:
:-))))
Kdy na to má, tak to tak dělej.
Kdyby se to povedlo mě, e bych po koupi odhalil takovej podvod, tak bych se vracel k prodejci a soudil se s ním.
|
|
| |
|
|