| | |
20.11.2009 19:24 -
Re: stáčím, stáčí, stáčíme...
|
1428276
|
|
netlife
|
Město: Gibraltar, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 55 |
|
|
co se stouralu tyka, ti se najdou vsude, bohuzel. Holt pro nekohoje auto konicek na hrani a hraje si, i kdyz tomu nerozumi, pripadne se snazi domackyma opravama usetrit nebo da na nejakeho Franze od vedle, ze mu to udela. Nicmene co se stocenych kilometru tyka, opravdu bych to negeneralizoval, nezije se vsude jak v cekse kotline. Pravda je, ze vychcankove se najdou vsude a kde to jde na vychod, jak rika tief, tam se to dela casteji. Nicmene nikde na zapade se to nedela ve skoro 100 procentech. A cim dal od ceska, tim min se to dela. Vim, ze nektere pochybovace, kteri vi vsechno lip nepresvedcim a ani presvedcovat nehodlam, to je jejich problem, ale tady v "bananove" republice vidim vic aut, o kterych vim, ze to sedi a nikdo nema duvod to menit. Je tady jedna nadherna C5 z 2001, kterou si koupil starsi pan uz jako posledni auto a tem ma najeto cca 20 tis., takze az/jestli se jednou za 10 let bude prodavat, bude mit najeto krasnych 40 tisic .... mozna, mozna min.
A co se tyka servisu, dost casto se servisuje pravidelne a dily se neopravuji ale meni. Pri hodinove cene prace, nadseni mechaniku se v necem drbat a rychlosti a sikovnosti mechaniku tady vubec vyjde kolikrat i levneji nakup a vymena za originalni dil. Totiz tam je jasne, kolik ta vymena stoji a kolik stoji dil, je dany cas, za ktery se to dela, u oprav to je ve hvezdach a jelikoz se do toho nikomu nechce, tak je to drahe. A velmi malo lidi tady se v tom sami hrabou v garazi jak v cesku. Nakonec, tady je vubec nejveti prace najit dobry autorizovany servis, o neautorizovanych ani nemluve
co se stouralu tyka, ti se najdou vsude, bohuzel. Holt pro nekohoje auto konicek na hrani a hraje si, i kdyz tomu nerozumi, pripadne se snazi domackyma opravama usetrit nebo da na nejakeho Franze od vedle, ze mu to udela. Nicmene co se stocenych kilometru tyka, opravdu bych to negeneralizoval, nezije se vsude jak v cekse kotline. Pravda je, ze vychcankove se najdou vsude a kde to jde na vychod, jak rika tief, tam se to dela casteji. Nicmene nikde na zapade se to nedela ve skoro 100 procentech. A cim dal od ceska, tim min se to dela. Vim, ze nektere pochybovace, kteri vi vsechno lip nepresvedcim a ani presvedcovat nehodlam, to je jejich problem, ale tady v "bananove" republice vidim vic aut, o kterych vim, ze to sedi a nikdo nema duvod to menit. Je tady jedna nadherna C5 z 2001, kterou si koupil starsi pan uz jako posledni auto a tem ma najeto cca 20 tis., takze az/jestli se jednou za 10 let bude prodavat, bude mit najeto krasnych 40 tisic .... mozna, mozna min.
A co se tyka servisu, dost casto se servisuje pravidelne a dily se neopravuji ale meni. Pri hodinove cene prace, nadseni mechaniku se v necem drbat a rychlosti a sikovnosti mechaniku tady vubec vyjde kolikrat i levneji nakup a vymena za originalni dil. Totiz tam je jasne, kolik ta vymena stoji a kolik stoji dil, je dany cas, za ktery se to dela, u oprav to je ve hvezdach a jelikoz se do toho nikomu nechce, tak je to drahe. A velmi malo lidi tady se v tom sami hrabou v garazi jak v cesku. Nakonec, tady je vubec nejveti prace najit dobry autorizovany servis, o neautorizovanych ani nemluve :)
|
|
10.10.2010 07:49 -
|
2358119
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Tak tohle mě málem postavilo ze idle... takhle po ránu koukám na netu jaké jsou C5 v nabídce (na Sauto.cz) a okla mě "nabídka" v reklamách v pravé litě.... po kliknutí na ní a počtení "nabídky" jsem zůstal celý divý e server Seznam.cz vůbec reklamu na podle mě podvodné omlazení vozu vůbec umisuje.
Zhlédnout můete zde : .link.
Pak se nemůeme divit e v bazarech takových aut je mraky... a najít mezi nimi "neupravované" je jak hledat jehlu v kupě sena
Tak tohle mě málem postavilo ze idle... takhle po ránu koukám na netu jaké jsou C5 v nabídce (na Sauto.cz) a okla mě "nabídka" v reklamách v pravé litě.... po kliknutí na ní a počtení "nabídky" jsem zůstal celý divý e server Seznam.cz vůbec reklamu na podle mě podvodné omlazení vozu vůbec umisuje.
Zhlédnout můete zde : http://www.vylepsisiauto.kvalitne.cz/index.html
Pak se nemůeme divit e v bazarech takových aut je mraky... a najít mezi nimi "neupravované" je jak hledat jehlu v kupě sena :nevim
|
|
10.10.2010 08:17 -
|
2358120
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
tak to je mazec
:palec tak to je mazec
|
|
10.10.2010 08:51 -
|
2358123
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak to opravdu mazec je...ale panackove vedi moc dobre co delaji a uvedomuji si nezakone jednani
-anonymni web
-jen mail kontakt
-jednosmerny formular
zajimave by bylo si tuto sluzbu obednat,myslim ze vse bude na urovni mailu a na km nekohoho poslou
tak to opravdu mazec je...ale panackove vedi moc dobre co delaji a uvedomuji si nezakone jednani
-anonymni web
-jen mail kontakt
-jednosmerny formular
zajimave by bylo si tuto sluzbu obednat,myslim ze vse bude na urovni mailu a na km nekohoho poslou
|
|
10.10.2010 09:23 -
|
2358124
|
|
tief
|
|
|
skorej rovno podat trestne oznamenie, policie si ich najde, docela o tom uvazuju ...
skorej rovno podat trestne oznamenie, policie si ich najde, docela o tom uvazuju ...
|
|
10.10.2010 10:10 -
|
2358125
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Málem jsem omdlel...... Je to vůbec moný. Střílet, střílet a jetě jednou střílet.
Málem jsem omdlel...... Je to vůbec moný. :nevim Střílet, střílet a jetě jednou střílet.
|
|
10.10.2010 10:15 -
|
2358126
|
|
Jeffrey
|
|
|
No pěkné, ale chtěl bych frajery vidět, jak by mi za litr "zamaskovali" ten rozsekanej zadní blatník Kadopádně je to kurá. Nechal bych je za trest uklízet po nehodách, aby si sáhli na svědomí, lumpové.
No pěkné, ale chtěl bych frajery vidět, jak by mi za litr "zamaskovali" ten rozsekanej zadní blatník :-d Kadopádně je to kurá. Nechal bych je za trest uklízet po nehodách, aby si sáhli na svědomí, lumpové.:-(
|
|
10.10.2010 18:49 -
|
2358156
|
|
jruze
|
|
|
MONÁ MÁM KONTAKT- spolupracují s AAA,ESA a asi i sjinými. ( ale dokázat to je druhá věc) pokud jsou z Prahy. A maou vude - opravdu se po nich patně hledá(jediný na co u jednoho auta(bylo u nich a potom v bazaru)asi zapomněli,nebo nedělají je stav aditív vůči KM a to je jen orientační) No s tím se asi budeme nějaký čas ne zmnění zákon smířit.
MONÁ MÁM KONTAKT- spolupracují s AAA,ESA a asi i sjinými. ( ale dokázat to je druhá věc) pokud jsou z Prahy. A maou vude - opravdu se po nich patně hledá(jediný na co u jednoho auta(bylo u nich a potom v bazaru)asi zapomněli,nebo nedělají je stav aditív vůči KM a to je jen orientační) No s tím se asi budeme nějaký čas ne zmnění zákon smířit.
|
|
10.10.2010 18:57 -
|
2358162
|
|
jumep
|
|
|
ja by som to zadal sem: .link.
ja by som to zadal sem: http://www.coi.cz/cs/epodatelna-1/
|
|
10.10.2010 19:11 -
|
2358172
|
|
jruze
|
|
|
ČOJKA toto neřeí také jsem si s nimi chvíli dopisoval a telefonoval(před časem) ty jdou jen do nového zboí. A kdy si jeden bazar dovolí zadat do inzerce ,, vykoupeno od1.majitele garance najetých Km ověřeno CEBII a se stavem XX" a ze servisní historie vyleze rok nazpět o tuím asi 50000Km víc tak co dodat
Mám polovinu diskuse s operátorkou nahranou v mobilu-ne mi dolo e by to mohlo být zajímavé jak bude reagovat na jejich garanci a mé zjitění- no docela jsem se bavil.
ČOJKA toto neřeí také jsem si s nimi chvíli dopisoval a telefonoval(před časem) ty jdou jen do nového zboí. A kdy si jeden bazar dovolí zadat do inzerce ,, vykoupeno od1.majitele garance najetých Km ověřeno CEBII a se stavem XX" a ze servisní historie vyleze rok nazpět o tuím asi 50000Km víc tak co dodat :nevim :nevim
Mám polovinu diskuse s operátorkou nahranou v mobilu-ne mi dolo e by to mohlo být zajímavé jak bude reagovat na jejich garanci a mé zjitění- no docela jsem se bavil.
|
|
10.10.2010 19:12 -
|
2358173
|
|
jumep
|
|
|
hmm, tak sa ich potom spytajte co kricia do telky ze sa o toto zaujimaju a chcu s tym nieco robit
lebo to od vas z telky som pocul uz XY krat
hmm, tak sa ich potom spytajte co kricia do telky ze sa o toto zaujimaju a chcu s tym nieco robit
lebo to od vas z telky som pocul uz XY krat
|
|
10.10.2010 20:08 -
|
2358182
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
ja byl v AAAckach na jedne C5 s certifikatem od CEbie a vysmech ... posledni zaznam 40tkm pred 4 lety ... a aktualne 120 tkm ... , prosakoval oleje na hadici od turba, bylo to po rane ... no humus ... ale zase na druhou stranu mi to auto nenutili a nijak nezpochybnili ze to asi ty km nema ... ale pak tam meli druhou a kdyz jsem si nechal projet VIN u koncesionare a pak i volal do Lease Planu tak jsem dostal info ze je to moc pekne autoa ze si tu prejimku technik od leaseplanu pamatuje ... takze dle me asi jedine hledat a proste nekupovat emotivne ... ikdyz u starsich aut je to nerealne, neco dohledat ...
ja byl v AAAckach na jedne C5 s certifikatem od CEbie a vysmech ... posledni zaznam 40tkm pred 4 lety ... a aktualne 120 tkm ... :D, prosakoval oleje na hadici od turba, bylo to po rane ... no humus ... ale zase na druhou stranu mi to auto nenutili a nijak nezpochybnili ze to asi ty km nema ... ale pak tam meli druhou a kdyz jsem si nechal projet VIN u koncesionare a pak i volal do Lease Planu tak jsem dostal info ze je to moc pekne autoa ze si tu prejimku technik od leaseplanu pamatuje ... takze dle me asi jedine hledat a proste nekupovat emotivne ... ikdyz u starsich aut je to nerealne, neco dohledat ...
|
|
10.10.2010 20:19 -
|
2358185
|
|
jruze
|
|
|
Na otázku záruky najetých Km a prověření CEBII mi odpověděli e CEBIE jim zjistila skutečný stav a e vědí e nesouhlasí - na otázku a kolik to tedy má najeto? e ona neví e to vědí na pobočce a není problém abych si to zjistil sám (svou diag.) no bohuel promne trochu zruky do Ostravy - dalí info e za napřed 3000,- potom za 2000,- mi to přivezou na pobočku do Prahy(vratná zaloha na přepravu) v inzerci samo z darma...... to u bez komentáře.
Na otázku záruky najetých Km a prověření CEBII mi odpověděli e CEBIE jim zjistila skutečný stav a e vědí e nesouhlasí - na otázku a kolik to tedy má najeto? e ona neví e to vědí na pobočce a není problém abych si to zjistil sám (svou diag.) no bohuel promne trochu zruky do Ostravy - dalí info e za napřed 3000,- potom za 2000,- mi to přivezou na pobočku do Prahy(vratná zaloha na přepravu) v inzerci samo z darma...... to u bez komentáře.
|
|
10.10.2010 20:25 -
|
2358187
|
|
číslo 5
|
|
|
To je moné jen v Čechách
To je moné jen v Čechách:-((((
|
|
10.10.2010 21:02 -
|
2358195
|
|
Pepino
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Něco podobného se mi stalo, kdy jsem zháněl auto. Původně jsem chtěl Octavii. První u jsem měl zaplacenou zálohu - nechal jsem si to projet přes známého v servisu - KM OK, ale bouraná (opravená v autorizovaném servise). Dalí byla s KM ok, ale zase měněné těsnění pod hlavou. Pak jsem chtěl po jednom nejmenovaném servise VIN, ale rovnou mi řekl, e je to stočené... No a pak jsem objevil u autorizovaného dealera v ČR auto po leasingu. Nechal jsem si to proklepnou a +- sedělo. Nicméně kolegyně z práce shánělo takté auto - Octavii a 6 s 9 mělo hýbaný s tachometrem. Větinou to bylo o 100 a 150 tis. km dolů. urazit pazoury
Něco podobného se mi stalo, kdy jsem zháněl auto. Původně jsem chtěl Octavii. První u jsem měl zaplacenou zálohu - nechal jsem si to projet přes známého v servisu - KM OK, ale bouraná (opravená v autorizovaném servise). Dalí byla s KM ok, ale zase měněné těsnění pod hlavou. Pak jsem chtěl po jednom nejmenovaném servise VIN, ale rovnou mi řekl, e je to stočené... No a pak jsem objevil u autorizovaného dealera v ČR auto po leasingu. Nechal jsem si to proklepnou a +- sedělo. Nicméně kolegyně z práce shánělo takté auto - Octavii a 6 s 9 mělo hýbaný s tachometrem. Větinou to bylo o 100 a 150 tis. km dolů. :-)):-)):-)) urazit pazoury
|
|
20.04.2011 12:11 -
|
2385299
|
|
.45acp
|
|
|
Jetě ke stáčení. Pokud jsem dobře pochopil, tak v případě, e kilometry stočí nekvalifikovaný mejd jen v tachometru, je jednoduché to diagnostikou zjistit. Ale co v případě kvalifikovaného mejda? A těch asi bude stále přibývat. Lze zjistit diagnostikou nějaký zásah do uloených dat? Třeba jen to, e se s daty nějak manipulovalo?
Jetě ke stáčení. Pokud jsem dobře pochopil, tak v případě, e kilometry stočí nekvalifikovaný mejd jen v tachometru, je jednoduché to diagnostikou zjistit. Ale co v případě kvalifikovaného mejda? A těch asi bude stále přibývat. Lze zjistit diagnostikou nějaký zásah do uloených dat? Třeba jen to, e se s daty nějak manipulovalo?
|
|
20.04.2011 12:56 -
|
2385305
|
|
jruze
|
|
|
.45acp napsal(a): Jetě ke stáčení. Pokud jsem dobře pochopil, tak v případě, e kilometry stočí nekvalifikovaný mejd jen v tachometru, je jednoduché to diagnostikou zjistit. Ale co v případě kvalifikovaného mejda? A těch asi bude stále přibývat. Lze zjistit diagnostikou nějaký zásah do uloených dat? Třeba jen to, e se s daty nějak manipulovalo?
Včera jsem tu mněl jedno nově koupené C5II z jednoho největího Autobazaru a jak jinak min.100000Km dole(podle historie) , nevyplněná ádná ser.zona, ufuněná 1.6 HDI ,,odborně opravené př.blatníky po ukanci" jinak docela OK a na tem motor(u se to naučily dělat dokonaleji)
Včera jsem tu mněl jedno nově koupené C5II z jednoho největího Autobazaru a jak jinak min.100000Km dole(podle historie) , nevyplněná ádná ser.zona, ufuněná 1.6 HDI ,,odborně opravené př.blatníky po ukanci" jinak docela OK a na tem motor(u se to naučily dělat dokonaleji) :-((((
|
|
20.04.2011 13:12 -
|
2385307
|
|
tief
|
|
|
To je normalni, acka staceji o dusu ...
To je normalni, acka staceji o dusu :-D ...
|
|
20.04.2011 17:59 -
|
2385358
|
|
Mamlas
|
|
|
Ja to mam stoceny tak dobre, ze vsechny servisni zony jsou vynulovany a nulujou se nove vyplnene. Akorat v historii BSI se daji chronologicky dohledat ulozene chyby a na toto uz trochu nekdo zapomel.
Ja to mam stoceny tak dobre, ze vsechny servisni zony jsou vynulovany a nulujou se nove vyplnene. Akorat v historii BSI se daji chronologicky dohledat ulozene chyby a na toto uz trochu nekdo zapomel.
|
|
| |
|
|