| | |
11.08.2010 15:52 -
Re: Plastové deflektory - ofuky
|
2352651
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Ofuky pl HEKO - nehomologovane!!!, pri srovnani s origos citroen tmavsi (a "litaci"), obcas si nekdo stezuje na omezeni vyhledu...
origos citroen: je pres ne docela dobre videt, ale desiva cena. Vzal jsem je jako pokus abych zjistil vyrobce - nemecky ClimAir.
Predpokladam, ze ClimAir nema dve ruzna kopyta, takze koupi ofuku od tohoto vyrobce mame dtto origos za 2/3 ceny a maji i zadni... napr. zde: .link.
Ofuky pl HEKO - nehomologovane!!!, pri srovnani s origos citroen tmavsi (a "litaci"), obcas si nekdo stezuje na omezeni vyhledu...
origos citroen: je pres ne docela dobre videt, ale desiva cena. Vzal jsem je jako pokus abych zjistil vyrobce - nemecky ClimAir.
Predpokladam, ze ClimAir nema dve ruzna kopyta, takze koupi ofuku od tohoto vyrobce mame dtto origos za 2/3 ceny a maji i zadni... napr. zde: http://www.kamei.cz/C5_d455.html
|
|
14.08.2010 08:14 -
|
2352990
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Prosím, a budou nějaké delí zkuenosti s ClimAir, dej vědět. U podle popisu by měly být o 100% lepí jak HEKO. Díky Jarda
Prosím, a budou nějaké delí zkuenosti s ClimAir, dej vědět. U podle popisu by měly být o 100% lepí jak HEKO. Díky Jarda
|
|
01.09.2010 11:33 -
|
2354578
|
|
MS02
|
|
|
Takze s ofuky "ClimAir" najeto cca 3 kkm v ruznem pocasi (vedro, prutrz mracen, mycka...) a vse je bez problemove. Ted jsem si naklikal dodavku zadniho paru...
Takze s ofuky "ClimAir" najeto cca 3 kkm v ruznem pocasi (vedro, prutrz mracen, mycka...) a vse je bez problemove. Ted jsem si naklikal dodavku zadniho paru...
|
|
01.09.2010 12:01 -
|
2354584
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Perfektní, díky za info. Objednám je taky. Matro HEKO je slabý a měkký. Jak je tlustý plast u těchto?
Perfektní, díky za info. Objednám je taky. Matro HEKO je slabý a měkký. Jak je tlustý plast u těchto?
|
|
01.09.2010 12:44 -
|
2354587
|
|
MS02
|
|
|
tloustku jsem nemeril, ale na www u prodejce z linku pisou 3mm. Mekke jsou bych rekl tak akorat...
tloustku jsem nemeril, ale na www u prodejce z linku pisou 3mm. Mekke jsou bych rekl tak akorat...
|
|
01.09.2010 16:10 -
|
2354601
|
|
Bobo
|
|
|
Já osobně bych si na auto ofuky nedal. Odchází stahovačky.
Já osobně bych si na auto ofuky nedal. Odchází stahovačky.
|
|
01.09.2010 18:45 -
|
2354619
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Já měl ofuky na vech předchozích autech , mám je i na C5 , a nic mě neodelo .
Já měl ofuky na vech předchozích autech , mám je i na C5 , a nic mě neodelo .
|
|
23.06.2011 22:32 -
|
2398667
|
|
Radwy
|
|
|
Ahojte trosku banalni otazecka ale zajimalo by me kde se davaji ty stribrne plisecky na ty ofuky?Mam ofuky na predni okna a 2 plisky.Nedosel mi k tomu zadny navod ani nevim kolik tech plisku ma byt a kde. Diky za rady a navod
Ahojte trosku banalni otazecka ale zajimalo by me kde se davaji ty stribrne plisecky na ty ofuky?Mam ofuky na predni okna a 2 plisky.Nedosel mi k tomu zadny navod ani nevim kolik tech plisku ma byt a kde.:nevim Diky za rady a navod
|
|
11.02.2014 19:28 -
|
2667098
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
dneska som videl taky plastovy deflektor na kufri proti kamienkom. tusim novy qashqai. je to vtipny kusok plastu ktory odraza kamienky od kapoty [neviem ci rovno do celneho skla , nema niekto tip ci to existuje aj na C5?
dneska som videl taky plastovy deflektor na kufri proti kamienkom. tusim novy qashqai. je to vtipny kusok plastu ktory odraza kamienky od kapoty [neviem ci rovno do celneho skla :-)))), nema niekto tip ci to existuje aj na C5?
|
|
11.02.2014 19:33 -
|
2667099
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Ja som to videl na audine A4.
Ja som to videl na audine A4.
|
|
11.02.2014 20:16 -
|
2667113
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Moná by bylo levnějí a hezčí nechat si na ten čumák nechat nalepit folii,ne nějakej deflektor...
mozna, no to neviem, rieseni je viacero ale ten kusok plastu mal cosi do seba, ten mozes asi nasadit aj sam, s foliami musis volakoho otravovat a zakazdym platit a este aj umyt kapotu . Ten deflektor - ofuk je to vlastne akoby plastovy lem na nabeznej hrane kufra , a my tam mame dieru koli 2 sipom[takze miesta habadej, tak by to nebolo zle keby to existovalo
ze lak je makky asi uz zistil kazdy.
mozna, no to neviem, rieseni je viacero ale ten kusok plastu mal cosi do seba, ten mozes asi nasadit aj sam, s foliami musis volakoho otravovat a zakazdym platit a este aj umyt kapotu :). Ten deflektor - ofuk je to vlastne akoby plastovy lem na nabeznej hrane kufra , a my tam mame dieru koli 2 sipom[takze miesta habadej, tak by to nebolo zle keby to existovalo
ze lak je makky asi uz zistil kazdy.
|
|
11.02.2014 22:29 -
|
2667191
|
|
jumep
|
|
|
ja som to videl v usa na ford explorer
teda aj na vselicom inom .. u nas som to nevidel a nejako to neriesim, miesto striekania kapoty som vymenil auto, ktore asi pojde do celolaku
ja som to videl v usa na ford explorer :D
teda aj na vselicom inom .. u nas som to nevidel a nejako to neriesim, miesto striekania kapoty som vymenil auto, ktore asi pojde do celolaku :)
|
|
| |
|
|