| | |
31.07.2016 20:30 -
Zadní parkovací brzda na C5 I/II ?
|
2977045
|
|
dejvid
|
|
|
Zdravím, nerieil náhodou dakto či by sa dala spravi ručná brzda na zadok ? Napríklad predne strmene do zadu+ dáke úpravy, prípadne iné strmene.
Zdravím, nerieil náhodou dakto či by sa dala spravi ručná brzda na zadok ?:-d Napríklad predne strmene do zadu+ dáke úpravy, prípadne iné strmene.
|
|
31.07.2016 20:37 -
Re: Zadní parkovací brzda na C5 I/II ?
|
2977049
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
fakt neee
fakt neee;-)
|
|
31.07.2016 20:38 -
|
2977050
|
|
milda67
|
|
|
hmm a třeba motor dozadu a náhon na zadek nechce? hoi proč si ty auta kupujete kdy vám nevyhovuje ručka na předek?
hmm a třeba motor dozadu a náhon na zadek nechce? hoi proč si ty auta kupujete kdy vám nevyhovuje ručka na předek?
|
|
31.07.2016 20:40 -
|
2977053
|
|
dejvid
|
|
|
ja som toto auto kupil pre pohodlnos, ale význam ručnej brzdy na predok nechápem vôbec
ja som toto auto kupil pre pohodlnos, ale význam ručnej brzdy na predok nechápem vôbec
|
|
31.07.2016 20:43 -
|
2977058
|
|
milda67
|
|
|
tak si o tom autě něco přečti a přejdou tě takové kraviny, zadní náprava nesmí být zabrděná ,jinak by se auto nemohlo zvednout nahoru.
tak si o tom autě něco přečti a přejdou tě takové kraviny, zadní náprava nesmí být zabrděná ,jinak by se auto nemohlo zvednout nahoru.
|
|
31.07.2016 20:47 -
|
2977063
|
|
dejvid
|
|
|
aha, tak toto ma nenapadlo. Veď ja ju skoro ani nepouívam len v zime chýba
aha, tak toto ma nenapadlo. Veď ja ju skoro ani nepouívam len v zime chýba :-))))
|
|
31.07.2016 20:48 -
|
2977064
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja nechápem čo by si ziskal ručkou na zadok
ja nechápem čo by si ziskal ručkou na zadok:nevim:nevim:nevim
|
|
31.07.2016 20:53 -
|
2977067
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Nech si udelat druhy hydraulicky okruh jak je na rally autech, a nebo za ty penize si kup auto na praseciny na zimu
Nech si udelat druhy hydraulicky okruh jak je na rally autech, a nebo za ty penize si kup auto na praseciny na zimu :-)
|
|
31.07.2016 21:06 -
|
2977081
|
|
dejvid
|
|
|
citrus napsal(a): je to dobra vec keď ti chce auto určova smer v zime na snehu
je to dobra vec keď ti chce auto určova smer v zime na snehu
|
|
31.07.2016 21:11 -
|
2977094
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Na snehu rucku nepotrebujes, staci si to pred zatackou rozhodit ale musis mit auto v ruce. Ja to tak delam na svoji BX 4x4. Pred zatackou rozhodit a pak uz vse korigujes plynem. To je ale vyssi divci
Na snehu rucku nepotrebujes, staci si to pred zatackou rozhodit ale musis mit auto v ruce. Ja to tak delam na svoji BX 4x4. Pred zatackou rozhodit a pak uz vse korigujes plynem. To je ale vyssi divci ;-)
|
|
31.07.2016 22:45 -
|
2977140
|
|
jumep
|
|
|
na to mas esp v aute
kazdopadne ta rucna na predok
1. ak nechas zaradenu rychlost a zablokujes zadnu napravu - auto sa ti skrizi a bud bude tlakovat az neviem kam, alebo sa odtlakuje pri snahe o zmenu vysky - zadna naprava je kyvna a potrebuje pohyb kolesa
2. na predku je to ako pozostatok zachrannej brzdy zo starych aut, ked ti nahodou dosiel tlak v systeme este si mal cim brzdit, zadok tolko neda co predok
za oba pripady rucnu na zadok NIE
nova C5 uz ma inac tu napravu a rucna je vzadu, kazdopadne tym ze je elektricka si tiez nepomozes, proste od toho dam je ESP a to spravi viac nez nejaka rucna vzadu
na to mas esp v aute
kazdopadne ta rucna na predok
1. ak nechas zaradenu rychlost a zablokujes zadnu napravu - auto sa ti skrizi a bud bude tlakovat az neviem kam, alebo sa odtlakuje pri snahe o zmenu vysky - zadna naprava je kyvna a potrebuje pohyb kolesa
2. na predku je to ako pozostatok zachrannej brzdy zo starych aut, ked ti nahodou dosiel tlak v systeme este si mal cim brzdit, zadok tolko neda co predok
za oba pripady rucnu na zadok NIE
nova C5 uz ma inac tu napravu a rucna je vzadu, kazdopadne tym ze je elektricka si tiez nepomozes, proste od toho dam je ESP a to spravi viac nez nejaka rucna vzadu
|
|
01.08.2016 07:59 -
|
2977175
|
|
ivanivan
|
|
|
Souhlasím. A jsem koukal, co ESP umí na ledě
Souhlasím. A jsem koukal, co ESP umí na ledě :palec
|
|
01.08.2016 09:25 -
|
2977183
|
|
jruze
|
|
|
Kdy jsem byl mladej idiot a měl jsem A vectru v AP pouíval jsem ručku(na zadek) i k otáčení v jízdě do opačného směru a spoustě kravin, jetě dříve třeba na kodovkách,igulu atd.. při rozjezdu na klouzavém povrchu,tento styl pouívají-pouívali třeba závodní jezdci na autech bez ESP a různých vymoeností co mají auta u dost let . Teď u jsem jen idiot a vyuívám modernějí techniku-výbavu,max to co píe Luki,za dalí bavíme se o C5? tak na to asi C5 není - kadý by si měl uvědomit v čem sedí - C5 je cestovní komfortní automobil stavěný na pohodlí , pokud někdo chce auto na toto měl by si asi pořídit nějaké mení,tvrdí auto jednak bude mít víc prostoru k úpravám a bude daleko víc ovladatelnějí ne jakékoli velké,dlouhé auto a u má podvozek na drátech či měchách.
Kdy jsem byl mladej idiot a měl jsem A vectru v AP pouíval jsem ručku(na zadek) i k otáčení v jízdě do opačného směru a spoustě kravin, jetě dříve třeba na kodovkách,igulu atd.. při rozjezdu na klouzavém povrchu,tento styl pouívají-pouívali třeba závodní jezdci na autech bez ESP a různých vymoeností co mají auta u dost let . Teď u jsem jen idiot a vyuívám modernějí techniku-výbavu,max to co píe Luki,za dalí bavíme se o C5? tak na to asi C5 není - kadý by si měl uvědomit v čem sedí - C5 je cestovní komfortní automobil stavěný na pohodlí , pokud někdo chce auto na toto měl by si asi pořídit nějaké mení,tvrdí auto jednak bude mít víc prostoru k úpravám a bude daleko víc ovladatelnějí ne jakékoli velké,dlouhé auto a u má podvozek na drátech či měchách.
|
|
01.08.2016 13:29 -
|
2977241
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Rucna na predok je tam hlavne z čias starych hydraulík napr BX ked v pripade zavady na hydre odisli brzdy, s rucnou na predok sa dalo v pohode brzit aj zo 100km/h. Dalsia vec je zadna vlecena naprava ktora vykonavala pri nakladani tovaru do kufra vacsi pohyb ako predna kde je hmotnost kontantná.
Rucna na predok je tam hlavne z čias starych hydraulík napr BX ked v pripade zavady na hydre odisli brzdy, s rucnou na predok sa dalo v pohode brzit aj zo 100km/h. Dalsia vec je zadna vlecena naprava ktora vykonavala pri nakladani tovaru do kufra vacsi pohyb ako predna kde je hmotnost kontantná.
|
|
| |
|
|