| | |
30.07.2016 14:39 -
Re: Dodělání deového senzoru / C5 III
|
2976465
|
|
Zbyňa3
|
Město: umperk, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Zmáčknutí páčkou dolů stěrače jednou setřou. Páčkou nahoru na první poloze jedou stěrače asi po 5-ti vteřinovych intervalech. Druha poloha- plynule jedoucí pomalou rychlostí a po přepnutí úplně nahoru jedou plynule rychleji.
Jak jsem ji psal, tak v manuálu se cosi píe o tom, e by na té první poloze nahoru mělo být něco jako stírání podle rychlosti, ale zkouel jsem měnit rychlost a za detě je ve 150km kadý stěrač pomalý.
Tak nevím zda se to dá třeba nějak zapnout?!?
Zmáčknutí páčkou dolů stěrače jednou setřou. Páčkou nahoru na první poloze jedou stěrače asi po 5-ti vteřinovych intervalech. Druha poloha- plynule jedoucí pomalou rychlostí a po přepnutí úplně nahoru jedou plynule rychleji.
Jak jsem ji psal, tak v manuálu se cosi píe o tom, e by na té první poloze nahoru mělo být něco jako stírání podle rychlosti, ale zkouel jsem měnit rychlost a za detě je ve 150km kadý stěrač pomalý. :-d
Tak nevím zda se to dá třeba nějak zapnout?!?
|
|
30.07.2016 16:50 -
|
2976499
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na ZX jsem to měl taky takhle na páčkách. Ta první poloha nahoru byla programovatelná. A to tak, e jsem zapl nahoru a po prvním setření zase vypl. A při přítím zapnutí nahoru se ten interval vypnutí drel v paměti a zapínalo to po stejných časových úsecích. Kdykoliv během jízdy jsem mohl zase vypnout a zapnout to třeba o chvíli dřív, kdy začalo víc pret. Ten kratí interval se zase uloil v paměti a stíralo to teda v těch kratích časech. Bylo to teda nějak omezený, u nevím jestli nejdelí moný interval byl 1 minutu, nebo kolik, ale slouilo to celkem sluně. Po přesedlání na C5 mi zpočátku senzor nevyhovoval a stýskalo se mi po tom starým systému, ale zvykl jsem si a myslím, e na ty monosti mi senzor u docela vyhovuje.
Na ZX jsem to měl taky takhle na páčkách. Ta první poloha nahoru byla programovatelná. A to tak, e jsem zapl nahoru a po prvním setření zase vypl. A při přítím zapnutí nahoru se ten interval vypnutí drel v paměti a zapínalo to po stejných časových úsecích. Kdykoliv během jízdy jsem mohl zase vypnout a zapnout to třeba o chvíli dřív, kdy začalo víc pret. Ten kratí interval se zase uloil v paměti a stíralo to teda v těch kratích časech. Bylo to teda nějak omezený, u nevím jestli nejdelí moný interval byl 1 minutu, nebo kolik, ale slouilo to celkem sluně. Po přesedlání na C5 mi zpočátku senzor nevyhovoval a stýskalo se mi po tom starým systému, ale zvykl jsem si a myslím, e na ty monosti mi senzor u docela vyhovuje.
|
|
30.07.2016 20:22 -
|
2976536
|
|
jumep
|
|
|
doba analogu je davno prec, toto je cele riadene digitalne a preto nic nejako lahko do toho nedorobis
zasa sa len zopakujem, ja by som na to siel tym vrakoviskom a originalnymi dielmi, mozno tam mas aj elektriku k tomu a staci sklo a snimac a nakonfigurovat
(alebo predat a kupit v lepsej vybave, idealne na hydraulike)
doba analogu je davno prec, toto je cele riadene digitalne a preto nic nejako lahko do toho nedorobis
zasa sa len zopakujem, ja by som na to siel tym vrakoviskom a originalnymi dielmi, mozno tam mas aj elektriku k tomu a staci sklo a snimac a nakonfigurovat
(alebo predat a kupit v lepsej vybave, idealne na hydraulike)
|
|
30.07.2016 23:11 -
|
2976581
|
|
Zbyňa3
|
Město: umperk, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 29 |
|
|
jumep napsal(a): zasa sa len zopakujem, ja by som na to siel tym vrakoviskom a originalnymi dielmi, mozno tam mas aj elektriku k tomu a staci sklo a snimac a nakonfigurovat
A dá se nějak zjistit podle VINka, co tam mám v autě za elektriku a jaké tam jsou kde dráty?
Jsem jinak z autíčka nadený a jiné doplňky neřeím!!! Kdy tam jsou, tak je dobře. Já vím, e C5 III je i bez doplňků super auto a kdy někam dojedu, vidím ty pohledy ostatních co to přijelo!
A dá se nějak zjistit podle VINka, co tam mám v autě za elektriku a jaké tam jsou kde dráty?
Jsem jinak z autíčka nadený a jiné doplňky neřeím!!! Kdy tam jsou, tak je dobře. Já vím, e C5 III je i bez doplňků super auto a kdy někam dojedu, vidím ty pohledy ostatních co to přijelo!
|
|
30.07.2016 23:13 -
|
2976582
|
|
jumep
|
|
|
vinko na toto nepomoze
vinko na toto nepomoze
|
|
30.07.2016 23:39 -
|
2976590
|
|
Zbyňa3
|
|
|
A co takové řeení...
.link.
A co takové řeení...
http://paja-trb.cz/konstrukce/cyklovac/Elektronicky_cyklovac_steracu_PE08_2004.pdf
:-o
|
|
30.07.2016 23:43 -
|
2976591
|
|
jumep
|
|
|
ako silno ignorujes co hovorim o digitalnom ovladani - zabudni na taketo dobastlovanie niecoho, aby to nerobilo problem jedina cesta je dohodit to tam original, lebo vymyslat vymyslene bude drahsie a narocnejsie ako domontovat to originalne
ako silno ignorujes co hovorim o digitalnom ovladani - zabudni na taketo dobastlovanie niecoho, aby to nerobilo problem jedina cesta je dohodit to tam original, lebo vymyslat vymyslene bude drahsie a narocnejsie ako domontovat to originalne
|
|
31.07.2016 08:29 -
|
2976624
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
dazdovy senzor je nanic, blbost. ani na starej c4 ani na c5 sa to neda pouzivat....
to uz aj na takom fiate bravo sa dala kalibrovat rychlost stierania dazoveho sensora v menu PP
dazdovy senzor je nanic, blbost. ani na starej c4 ani na c5 sa to neda pouzivat....
to uz aj na takom fiate bravo sa dala kalibrovat rychlost stierania dazoveho sensora v menu PP
|
|
31.07.2016 09:36 -
|
2976660
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Zbyňa3 napsal(a):
chlapce ty moc neslysis nato kdyz se ti tady rika NEJDE TO!?
radim ti dobre nevymejslej picoviny a nebastli do auta nesmysly ktere stejne fungovat radne nebudou nebo to nedopadne dobre a pak tu budes plakat ze ti nejde pul auta,v tom lepsim pripade
chlapce ty moc neslysis nato kdyz se ti tady rika NEJDE TO!?
radim ti dobre nevymejslej picoviny a nebastli do auta nesmysly ktere stejne fungovat radne nebudou nebo to nedopadne dobre a pak tu budes plakat ze ti nejde pul auta,v tom lepsim pripade
|
|
31.07.2016 09:46 -
|
2976662
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
autodiag napsal(a): chlapce ty moc neslysis nato kdyz se ti tady rika NEJDE TO!?
ale ako retro je to super, pripomenut si tieto pekne casy
mimochodom Amaterske radio este existuje ?
ale ako retro je to super, pripomenut si tieto pekne casy
mimochodom Amaterske radio este existuje ?
|
|
31.07.2016 13:53 -
|
2976768
|
|
Zbyňa3
|
|
|
Máte vichni pravdu, nemá cenu to dál nějak řeit. Vlastní neopatrnosti jsem koupil auto bez senzoru na který jsem byl deset let v deti naučený a tak si zase musím zvyknout na mačkání páčky dolů a moje oči budou jako ten senzor. Alespoň na mě nepůjde mikrospánek v pohodlném voze.
Máte vichni pravdu, nemá cenu to dál nějak řeit. Vlastní neopatrnosti jsem koupil auto bez senzoru na který jsem byl deset let v deti naučený a tak si zase musím zvyknout na mačkání páčky dolů a moje oči budou jako ten senzor. Alespoň na mě nepůjde mikrospánek v pohodlném voze.
|
|
31.07.2016 17:51 -
|
2976927
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tady mas jak se to ovlada
tady mas jak se to ovlada
Přílohy: cyklovac.pdf ( 102236b ) - |
|
01.08.2016 01:01 -
|
2977157
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Mi ten návod nějak nesedí.. Mám senzor a automatické stírání se aktivuje jedním zmáčknutím dolů (napíe se na displeji, e aktivoval automatické stírání). Pokud přepnu páčku do polohy 1, tak mi to stírá pevně daným intervalem a napíe, e automatické stírání bylo deaktivováno.. e by to od doby psaní návodu změnili?
Mi ten návod nějak nesedí.. Mám senzor a automatické stírání se aktivuje jedním zmáčknutím dolů (napíe se na displeji, e aktivoval automatické stírání). Pokud přepnu páčku do polohy 1, tak mi to stírá pevně daným intervalem a napíe, e automatické stírání bylo deaktivováno.. :nevim e by to od doby psaní návodu změnili?
|
|
01.08.2016 09:34 -
|
2977184
|
|
autodiag
|
|
|
X7 model 2011-2012
X7 model 2011-2012
Přílohy: sterace_x7.pdf ( 378878b ) - |
|
| |
|
|