02.07.2016 16:00 -
Orosovanie okien
|
2969089
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ahojte, nedokazem najst podobnu temu. Riesili ste niekto orosovanie zadnych okien ale iba casti kde je tesnenie? Trosku mi to vadi, ze je to hlavne v zime zarosene. Ako ste to vyriesili?
Ahojte, nedokazem najst podobnu temu. Riesili ste niekto orosovanie zadnych okien ale iba casti kde je tesnenie? Trosku mi to vadi, ze je to hlavne v zime zarosene. Ako ste to vyriesili?
|
|
02.07.2016 16:36 -
Re: Orosovanie okien
|
2969111
|
|
jumep
|
|
|
uplne nijako, to sa relativne vyriesit neda
vznika ti tym ze okolo tesnenia uz nemas to okno ohriate a nema ho teda co vysusit
uplne nijako, to sa relativne vyriesit neda
vznika ti tym ze okolo tesnenia uz nemas to okno ohriate a nema ho teda co vysusit
|
|
02.07.2016 18:11 -
|
2969212
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to kondenzat..rozdil vnejsi a vnitrni teploty idealne nepoustet hned teply vzduch..v podstate jak pise Jumep
nejvic tomu pomuzes klimou ktera interier vysusi
je to kondenzat..rozdil vnejsi a vnitrni teploty idealne nepoustet hned teply vzduch..v podstate jak pise Jumep
nejvic tomu pomuzes klimou ktera interier vysusi
|
|
02.07.2016 21:50 -
|
2969342
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Hej ako chalani toto viem len mne sa jednalo o to, ze ci v tom tesneni niesu co ja viem co... nejake dierky na odvzdusnovanie a sa casom upchavaju (priklad) Proste, ze ci sa to tu neriesilo a netreba to len nejako vycistit... Lebo mna to strasne nasiera ked idem k autu a zadne okno v zime je orosene za tym tesnenim
Hej ako chalani toto viem :-d len mne sa jednalo o to, ze ci v tom tesneni niesu co ja viem co... nejake dierky na odvzdusnovanie a sa casom upchavaju (priklad) Proste, ze ci sa to tu neriesilo a netreba to len nejako vycistit... Lebo mna to strasne nasiera ked idem k autu a zadne okno v zime je orosene za tym tesnenim :-)))):-))))
|
|
02.07.2016 21:54 -
|
2969348
|
|
jumep
|
|
|