| | |
16.02.2016 20:03 -
Péče o exteriér auta
|
2919688
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti diskuze ...
presunuti diskuze ...
|
|
19.10.2015 15:08 -
Re: Péče o interier Vaeho vozítka
|
2875927
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Není to sice interiér ale péče o auto ano a přísluné vlákno jsem nenael. Asi neumím hledat . Koupil jsem litá kola a na nich zaraný a zapečený prach z brzdových destiček. Jak s tím dolů, kdy to nechtělo jít dolů ?
Koupil jsem Valetpro Blue Gel Wheel Cleaner. A jak to dopadlo ? Za 15 minut odstranil i velice tvrdý a zapečený nános od brzd pouze tětcem, bez pouití kartáče.
Video zde: .link.
Není to sice interiér ale péče o auto ano a přísluné vlákno jsem nenael. Asi neumím hledat :nevim . Koupil jsem litá kola a na nich zaraný a zapečený prach z brzdových destiček. Jak s tím dolů, kdy to nechtělo jít dolů ?
Koupil jsem Valetpro Blue Gel Wheel Cleaner. A jak to dopadlo ? Za 15 minut odstranil i velice tvrdý a zapečený nános od brzd pouze tětcem, bez pouití kartáče. :palec
Video zde: https://youtu.be/C52ARh7qxdQ
|
|
19.10.2015 16:46 -
|
2875966
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Koník napsal(a): Není to sice interiér ale péče o auto ano a přísluné vlákno jsem nenael. Asi neumím hledat . Koupil jsem litá kola a na nich zaraný a zapečený prach z brzdových destiček. Jak s tím dolů, kdy to nechtělo jít dolů ?
Koupil jsem Valetpro Blue Gel Wheel Cleaner. A jak to dopadlo ? Za 15 minut odstranil i velice tvrdý a zapečený nános od brzd pouze tětcem, bez pouití kartáče.
Video zde: .link.
Tak to je hustý, já se snaím kola mýt pravidelně, ale vnitřek se na autě myje patně... Asi to vyzkouím taky
Tak to je hustý, já se snaím kola mýt pravidelně, ale vnitřek se na autě myje patně... Asi to vyzkouím taky :-)
|
|
19.10.2015 18:32 -
|
2875988
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vypadá to opravdu moc dobře, akorát tyto přípravky obsahují dost chemie a dělat to někde u baráku, splachovat to přímo na zem, já bych neriskoval, lítají za to pěkně vysoké pokuty, stačí jeden starostlivej občan a je průvih jak barák, pozor na to.
Vypadá to opravdu moc dobře, akorát tyto přípravky obsahují dost chemie a dělat to někde u baráku, splachovat to přímo na zem, já bych neriskoval, lítají za to pěkně vysoké pokuty, stačí jeden starostlivej občan a je průvih jak barák, pozor na to. ;-)
|
|
19.10.2015 19:52 -
|
2876056
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
no..rovnaky vysledok mam s cisticom diskov z lidla / benzinky za 2-3 iba ze som to nerobil stetcom ale handrou..
no..rovnaky vysledok mam s cisticom diskov z lidla / benzinky za 2-3 :D iba ze som to nerobil stetcom ale handrou..
|
|
19.10.2015 20:51 -
|
2876080
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Delict napsal(a): no..rovnaky vysledok mam s cisticom diskov z lidla / benzinky za 2-3 iba ze som to nerobil stetcom ale handrou..
Cistic za stovku z Kelly udela to stejne a hlavne to nesmudlim 5minut. Ale urcite to neni kram, funguje to.
Cistic za stovku z Kelly udela to stejne a hlavne to nesmudlim 5minut. Ale urcite to neni kram, funguje to.
|
|
19.10.2015 22:37 -
|
2876156
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Ja chodím cca kazde dva tyzdne na WAPku teplovodnú.. je tam funkcia vosk, a vzdy toho nastriekam kvalitne aj na kolesá nemam problem s brzdovym prachom..kolesa sa len lesknu..dam foto pri dalsom cisteni. Síce mi po uschnuti brzdy trochu zakvíkajú, ale po prebrzdeni je to ok
Ja chodím cca kazde dva tyzdne na WAPku teplovodnú.. je tam funkcia vosk, a vzdy toho nastriekam kvalitne aj na kolesá :) nemam problem s brzdovym prachom..kolesa sa len lesknu..dam foto pri dalsom cisteni. Síce mi po uschnuti brzdy trochu zakvíkajú, ale po prebrzdeni je to ok :-d
|
|
20.10.2015 06:06 -
|
2876174
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
no já ty kola takto zarané koupil a bylo vidět, e se původní majitel snail disky vyčistit. Očividně se mu to nepodařilo vyčistit ke spokojenosti a zůstaly jetě hrubé vrstvy zapečeniny.
no já ty kola takto zarané koupil a bylo vidět, e se původní majitel snail disky vyčistit. Očividně se mu to nepodařilo vyčistit ke spokojenosti a zůstaly jetě hrubé vrstvy zapečeniny.
|
|
02.07.2016 21:57 -
Re: Péče o exteriér auta
|
2969351
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
No u mna je to zaklad, ciste auto. Pouzivam pripravky od Star Bride a AutoGlym. maximalna spokojnost. Umyvam auto aj 5-6krat do mesiaca s autosamponom s voskom od star bride. Ked prsi kravky krasne stekaju po aute. Bordel hlavne od tych exkluziv kolies cistim univerzalnym cisticom star bride riedim tak 1:3 je silny... s pomerom 1:20 cistim kozenne sedacky pred tym ako ich natriem mlieckom na kozicku. Tak kolesa umyvam tym autosamponom s voskom. Tak parkrat do roka auto voskujem. Cize umytie najlepsie tym univerzalnym cisticom. Nasledne autoglym super resin polish a tak davam tvrdy vosk autoglym waxHD. Voskujem aj disky, krasne ide dole brzdovy prah a bordel z nich. Na okna pouzivam od star bride a nasledne z vonkajsej strany tekute stierace. na vonkajsie a vnutorne plasty star bride mliecko na plasty. Krasne cierne su a krasne to vonia. Odporucam visnovy. Na pneumatiky star bride ozivovac pneumatik... Cize z exterieru asi tak. V nedelu ked sa clovek nudi si umyje cele auto. Ale zas ja ho nikdy nemam spinave takze umytie je rychle a jednoduche, hlavne ked mate navoskovane auto... S tym mlieckom na plasty osetrujem cely motorovy priestor a taktier som daval dole naraznik a saharu atd. Menej sa chyta prah a po vode menej ostavaju vodne kamienky Ked mate otazky kludne sa pytajte hehe
No u mna je to zaklad, ciste auto. Pouzivam pripravky od Star Bride a AutoGlym. maximalna spokojnost. Umyvam auto aj 5-6krat do mesiaca s autosamponom s voskom od star bride. Ked prsi kravky krasne stekaju po aute. Bordel hlavne od tych exkluziv kolies cistim univerzalnym cisticom star bride riedim tak 1:3 je silny... s pomerom 1:20 cistim kozenne sedacky pred tym ako ich natriem mlieckom na kozicku. Tak kolesa umyvam tym autosamponom s voskom. Tak parkrat do roka auto voskujem. Cize umytie najlepsie tym univerzalnym cisticom. Nasledne autoglym super resin polish a tak davam tvrdy vosk autoglym waxHD. Voskujem aj disky, krasne ide dole brzdovy prah a bordel z nich. Na okna pouzivam od star bride a nasledne z vonkajsej strany tekute stierace. na vonkajsie a vnutorne plasty star bride mliecko na plasty. Krasne cierne su a krasne to vonia. Odporucam visnovy. Na pneumatiky star bride ozivovac pneumatik... Cize z exterieru asi tak. V nedelu ked sa clovek nudi si umyje cele auto. Ale zas ja ho nikdy nemam spinave takze umytie je rychle a jednoduche, hlavne ked mate navoskovane auto... S tym mlieckom na plasty osetrujem cely motorovy priestor a taktier som daval dole naraznik a saharu atd. Menej sa chyta prah a po vode menej ostavaju vodne kamienky :-)))) :-)))) Ked mate otazky kludne sa pytajte hehe :-d:-d
|
|
22.12.2016 10:31 -
|
3022175
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Čo si myslíte o umývani auta v zime??? Myslim pod mínusovými teplotami ( -10 a viac ). Auto mam u celé pinavé od tej cestrárskej soli a to musí by riadna eriavina.... chcel by som ho umy, ale teploty u nas u cely týden idu po -7.
Čo si myslíte o umývani auta v zime??? :) Myslim pod mínusovými teplotami ( -10 a viac ). Auto mam u celé pinavé od tej cestrárskej soli a to musí by riadna eriavina.... chcel by som ho umy, ale teploty u nas u cely týden idu po -7. :D
|
|
22.12.2016 10:34 -
|
3022180
|
|
jumep
|
|
|
ked pojdes na umyvarku, mal by si byt v pohode, vysusi ti to tam a ta voda je dost tepla na to aby sa v tom mraze odparila v dostatocnom mnozste
urcite je rozumne dat to umyt nez to tam nechavat nech to zoziera vsetko
ked pojdes na umyvarku, mal by si byt v pohode, vysusi ti to tam a ta voda je dost tepla na to aby sa v tom mraze odparila v dostatocnom mnozste
urcite je rozumne dat to umyt nez to tam nechavat nech to zoziera vsetko
|
|
22.12.2016 10:37 -
|
3022184
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy mám hodně pinavé auto od soli a sajrajtu v zimě e u se títim na cokoli zvenku sáhnout, dám si do kbelíku hodně slabě vlanou vodu bez saponátu a hadrem provedu očistu, ale to u musí bít extrém.
Kdy mám hodně pinavé auto od soli a sajrajtu v zimě e u se títim na cokoli zvenku sáhnout, dám si do kbelíku hodně slabě vlanou vodu bez saponátu a hadrem provedu očistu, ale to u musí bít extrém. :-d
|
|
22.12.2016 10:39 -
|
3022187
|
|
jumep
|
|
|
ono je prave dobre ist na umyvarku a dat to aj zo spodu oplachnut
samozrejme nie na kefovu, ta tomu laku moc neprospieva, ale dnes je bezkontaktnych dost
ono je prave dobre ist na umyvarku a dat to aj zo spodu oplachnut
samozrejme nie na kefovu, ta tomu laku moc neprospieva, ale dnes je bezkontaktnych dost
|
|
22.12.2016 10:47 -
|
3022190
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Mozna bych po umyti zamiril do nejakeho nakupniho centra s podzemnimi garazemi, tam vetsinou byva dostatecne teplo a tam to pekne doschne
Mozna bych po umyti zamiril do nejakeho nakupniho centra s podzemnimi garazemi, tam vetsinou byva dostatecne teplo a tam to pekne doschne ;)
|
|
22.12.2016 15:01 -
|
3022328
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
V zimě nemeju. Nemá to cenu. Po pěti km je ta sůl zase zpátky. Mytí podvozku nedělám ani v létě. Jednou jsem nechal spodek ostříkat v myčce a dlouho mi to potom nebrzdilo a při zastavení v kopci z toho tekla voda jetě hodně dlouho. Pokud je ta sůl zmrzlá, neere nic. Kadý rozmrznutí kodí víc ne zmrzlá sůl. Mám auto v garái, ale mám otevřený okna, aby nerozmrzalo. Je tam lehce pod nulou, i kdy je venku -10°C.
Spodek se opláchne přirozeně sám na jaře, kdy začnou kalue a dé. Nemám ani po deseti letech provozu spodek rezavý. A na jehly v pístnicích jsem zatím ve povolil bez velkýho násilí.
V zimě nemeju. Nemá to cenu. Po pěti km je ta sůl zase zpátky. Mytí podvozku nedělám ani v létě. Jednou jsem nechal spodek ostříkat v myčce a dlouho mi to potom nebrzdilo a při zastavení v kopci z toho tekla voda jetě hodně dlouho. Pokud je ta sůl zmrzlá, neere nic. Kadý rozmrznutí kodí víc ne zmrzlá sůl. Mám auto v garái, ale mám otevřený okna, aby nerozmrzalo. Je tam lehce pod nulou, i kdy je venku -10°C.
Spodek se opláchne přirozeně sám na jaře, kdy začnou kalue a dé. Nemám ani po deseti letech provozu spodek rezavý. A na jehly v pístnicích jsem zatím ve povolil bez velkýho násilí.
|
|
22.12.2016 16:28 -
|
3022404
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
v pondelok ma byt +10, pockam,
osobne si myslim ze teplotny sok pre lak je horsi jak ta sol, lebo ked je teraz -5 a oblejes to vodou a nebodaj teplou, tak lak by mohol popraskat. tiez mam auto ale nehorazne spinave. a potom umyjem aj spodok.
v minusoch by som to nerobil , klud , robim to tak uz 4zimu na c5 a ok
v pondelok ma byt +10, pockam,
osobne si myslim ze teplotny sok pre lak je horsi jak ta sol, lebo ked je teraz -5 a oblejes to vodou a nebodaj teplou, tak lak by mohol popraskat. tiez mam auto ale nehorazne spinave. a potom umyjem aj spodok.
v minusoch by som to nerobil , klud , robim to tak uz 4zimu na c5 a ok
|
|
25.02.2017 14:32 -
Re: Karoserie - oprava laku
|
3044292
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravím.Chci se zeptat zda máte někdo zkuenosti s přípravky které obsahují nanočástice.Chtěl bych jak bude teplo dopřát mazlíkovi ruční čitění a pouít nanokosmetiku.Na trhu je spousta přípravků a nerad bych sáhnul vedle jen proto e je na něm napsáno nano
Zdravím.Chci se zeptat zda máte někdo zkuenosti s přípravky které obsahují nanočástice.Chtěl bych jak bude teplo dopřát mazlíkovi ruční čitění a pouít nanokosmetiku.Na trhu je spousta přípravků a nerad bych sáhnul vedle jen proto e je na něm napsáno nano :nevim
|
|
| |
|
|