06.05.2016 08:07 -
Re: Auto PC
|
2949095
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nene nezapomel,ja se vyjadroval k tem odkazum co jsou ve vlakne a ne k jinym navigacim nebo telefonum
z tech telefonu pouziva QNX snad jen jejich malina
QNX znam velmi dobre..nejbiz ho maji vsichni v RNEG a NG4
jinak je u VAG v RNS810,Audi MMI a Idrive u BMW co jsem tak delal
v RT2 je VxWORKS ..taky zazitek ..
jinak s malinou bych do toho nesel ani na doma asi uz..je hrozne nestabilni a veskery os na SD..nevim..to uz radeji snad arduino
nene nezapomel,ja se vyjadroval k tem odkazum co jsou ve vlakne a ne k jinym navigacim nebo telefonum
z tech telefonu pouziva QNX snad jen jejich malina
QNX znam velmi dobre..nejbiz ho maji vsichni v RNEG a NG4
jinak je u VAG v RNS810,Audi MMI a Idrive u BMW co jsem tak delal
v RT2 je VxWORKS ..taky zazitek :)..
jinak s malinou bych do toho nesel ani na doma asi uz..je hrozne nestabilni a veskery os na SD..nevim..to uz radeji snad arduino :-d
|
|
06.05.2016 23:32 -
Re: Auto PC
|
2949288
|
|
luta
|
|
|
ja reagoval na Deviliana ty jo tak to má solidní přehled já pro QNX píu ovladače HW... poslední rok se montám jen kolem QNX
malina 2 je na doma dobrá. ale je tam hodně vidět, e je to ojebaný aby to bylo co nejlevnějí. za tu cenu ale k Tv super.
ja reagoval na Deviliana :) ty jo tak to má solidní přehled :) já pro QNX píu ovladače HW... poslední rok se montám jen kolem QNX :-p
malina 2 je na doma dobrá. ale je tam hodně vidět, e je to ojebaný aby to bylo co nejlevnějí. za tu cenu ale k Tv super.
|
|
| |