| | |
01.03.2014 19:46 -
výměna palubní desky - budíky
|
2673178
|
|
david.fro
|
Město: Příbram, Auto: Daewoo Lanos | Počet příspěvků: 2 |
|
|
ahoj, zkouel jsem hledat, ale nenael...
Uvauji o koupi C5 (od roku 2009), ale mám mení "problém"...
Dá se vyměnit palubka? Tedy, přesněji, typ s oranovými budíky za typ s hezčími dvoubarevnými (viz fota). A pokud ano, kolik asi by to mohlo stát? Přeci jen, ty novějí jsou hezčí a pokud se na to "musí" jeden pořád dívat...
ahoj, zkouel jsem hledat, ale nenael...
Uvauji o koupi C5 (od roku 2009), ale mám mení "problém"...
Dá se vyměnit palubka? Tedy, přesněji, typ s oranovými budíky za typ s hezčími dvoubarevnými (viz fota). A pokud ano, kolik asi by to mohlo stát? Přeci jen, ty novějí jsou hezčí a pokud se na to "musí" jeden pořád dívat... ;)
Přílohy: display_old.jpg ( 56461b ) - display_new.jpg ( 4180b ) - |
|
01.03.2014 22:59 -
Re: výměna palubní desky - budíky
|
2673353
|
|
Henry
|
|
|
Ty new.jpg jsou opravu krásný - aspoň na tom obrázku.
Ty new.jpg jsou opravu krásný - aspoň na tom obrázku. :-))))
|
|
01.03.2014 23:31 -
|
2673388
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a co pravidla si četl???? tady je třeba téma o polubce .link. tam by tvůj dotaz byl zodpovězen u dávno......... jinak ani ten název neodpovídá tomu co vlastně chce - měnit celou palubku?? měnit budíky??? nebo změnit barvu podsvícení - o tom vem je to tady ji někde popsané - prostě hledat a hledat a e se těko hledá??? hádej proč - no protoe sem vdy někdo vlítne a hned zaloí vlákno pod názvem takovým jakým je ap... .... a jetě jestli se ti jedná o podsvícení tak tady má taky vlákno ji zaloené: .link.
vimni si, e zpravidla vichni kteří vstoupí do clubu začínají slovy: hledal jsem a nenael a já tvrdím, e kecáte, nehledáte, nepouívate různé heslá do vyhledavače, případně nekouknete vpravo do Rozcestníku.....
a co pravidla si četl???? tady je třeba téma o polubce http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2563681-palubni-deska/#.UxJc_IWOhAQ tam by tvůj dotaz byl zodpovězen u dávno......... jinak ani ten název neodpovídá tomu co vlastně chce - měnit celou palubku?? měnit budíky??? nebo změnit barvu podsvícení - o tom vem je to tady ji někde popsané - prostě hledat a hledat a e se těko hledá??? hádej proč - no protoe sem vdy někdo vlítne a hned zaloí vlákno pod názvem takovým jakým je ap... .... a jetě jestli se ti jedná o podsvícení tak tady má taky vlákno ji zaloené: http://www.c5club.cz/diskuze/upravy-vylepseni-tuning/169107-podsviceni-pristrojovky-%28palubky%29/#.UxJe2YWOhAQ
vimni si, e zpravidla vichni kteří vstoupí do clubu začínají slovy: hledal jsem a nenael a já tvrdím, e kecáte, nehledáte, nepouívate různé heslá do vyhledavače, případně nekouknete vpravo do Rozcestníku..... ;-)
|
|
02.03.2014 20:20 -
|
2673782
|
|
david.fro
|
Město: Příbram, Auto: Daewoo Lanos | Počet příspěvků: 2 |
|
|
ahoj,
omlouvám se, pokud jsem poruil pravidla, ale jednak jsem opravdu hledal, ale ádná odpověď nebyla nalezena. Ty dva linky jsou bohuel o něčem jiném - první je o výměně palubovky, a jetě na modelu roku 2006, já se ptal na 2009 (C5 II?), a druhý je o podsvícení, nikoliv o budících samotných...
Čili jetě jednou se zkusím zeptat (snad srozumitelněji)
Lze vyměnit přístrojovou desku, budíky, starí (alespoň myslím e je starí) typ s oranovými alfanumerickými znaky za novějí typ s bílými údaji?
ahoj,
omlouvám se, pokud jsem poruil pravidla, ale jednak jsem opravdu hledal, ale ádná odpověď nebyla nalezena. Ty dva linky jsou bohuel o něčem jiném - první je o výměně palubovky, a jetě na modelu roku 2006, já se ptal na 2009 (C5 II?), a druhý je o podsvícení, nikoliv o budících samotných... :-(
Čili jetě jednou se zkusím zeptat (snad srozumitelněji) :-)
Lze vyměnit přístrojovou desku, budíky, starí (alespoň myslím e je starí) typ s oranovými alfanumerickými znaky za novějí typ s bílými údaji?
|
|
02.03.2014 20:38 -
|
2673797
|
|
jumep
|
|
|
v skratke, tych budikov je taka spusta a su riesene ako replacement part, ze by to relativne mohlo ist vymenit, ale je tu obrovske ALE - nove budu nesmierne drahe a staresie je problem s KM a tiez musis utrafit presne rovnaky typ / vybavu
kazdopadne vlakno si nazval absolutne zle a nezrozumitelne
pokial viem tebe ide konkretne o vymenu budikov, nie palubnej dosky na C5 X7
v skratke, tych budikov je taka spusta a su riesene ako replacement part, ze by to relativne mohlo ist vymenit, ale je tu obrovske ALE - nove budu nesmierne drahe a staresie je problem s KM a tiez musis utrafit presne rovnaky typ / vybavu
kazdopadne vlakno si nazval absolutne zle a nezrozumitelne
pokial viem tebe ide konkretne o vymenu budikov, nie palubnej dosky na C5 X7
|
|
03.10.2014 22:31 -
|
2738750
|
|
sirelektro
|
|
|
Ahoj , mám C5 I a chci se zeptat jestli by tam z C5 II s modrým podsvícením. V kabelái problém nebude, ale nevím co to udělá s datovou komunikaci. Konektory jsou stejné. Nezkouel to někdo?
Ahoj , mám C5 I a chci se zeptat jestli by tam z C5 II s modrým podsvícením. V kabelái problém nebude, ale nevím co to udělá s datovou komunikaci. Konektory jsou stejné. Nezkouel to někdo?
|
|
03.10.2014 22:41 -
|
2738759
|
|
jumep
|
|
|
nepojde to,
C5 2 je full can a uplne iny system
nepojde to,
C5 2 je full can a uplne iny system
|
|
03.10.2014 23:19 -
|
2738766
|
|
jruze
|
|
|
Neznám důvod výměny,ale pokud se jedná o vzhled jde přendat rámeček a ohledně osvětlení diody.
Neznám důvod výměny,ale pokud se jedná o vzhled jde přendat rámeček a ohledně osvětlení diody.
|
|
| |
|
|