| | |
10.07.2016 10:49 -
Re: Tuningové doplňky / C5 I, II, III
|
2971875
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Odlepilo se mi vzadu z nápisu písmeno T, jde koupit samostatně u Citroenu nebo máte nějaký tip na lepidlo, kterým to lze přilepit?
Odlepilo se mi vzadu z nápisu písmeno T, jde koupit samostatně u Citroenu nebo máte nějaký tip na lepidlo, kterým to lze přilepit?
|
|
10.07.2016 11:17 -
|
2971897
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
oboustrana lepici paska ,nejlepe 3M
samostatne pismenko nejde ,jen celej napis (pokud se teda neco nezmenilo)
oboustrana lepici paska ,nejlepe 3M
samostatne pismenko nejde ,jen celej napis (pokud se teda neco nezmenilo)
|
|
10.07.2016 11:43 -
|
2971902
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Oboustranka moc nepomůe, lepí je písmeno vyplnit černým silikonem (je duté), nechat zaschnout a eventuelně srovnat plochu do roviny a pak teprve lepit. A u slabou vrstvou silikonu či páskou.
Oboustranka moc nepomůe, lepí je písmeno vyplnit černým silikonem (je duté), nechat zaschnout a eventuelně srovnat plochu do roviny a pak teprve lepit. A u slabou vrstvou silikonu či páskou.
|
|
10.07.2016 12:05 -
|
2971916
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
na lakovne lepi kluci pismenka jen timhle,i ja jsem to nekolikrat delal a nikdy nebyl problem
zalezi natom jakou pasku mas..je opravdu dulezite pouzit kvalitni,silnou
silikon se smrsti a upadne
na lakovne lepi kluci pismenka jen timhle,i ja jsem to nekolikrat delal a nikdy nebyl problem
zalezi natom jakou pasku mas..je opravdu dulezite pouzit kvalitni,silnou
silikon se smrsti a upadne
|
|
10.07.2016 18:38 -
|
2971980
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
posli mi adresu a ja ti poslu v obalce T i s oboustrankou 3M. Lepim vse taky touto primo na znaky a drzi jak beton.
posli mi adresu a ja ti poslu v obalce T i s oboustrankou 3M. Lepim vse taky touto primo na znaky a drzi jak beton.
|
|
31.10.2017 15:47 -
|
3105784
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Mě u tam ty písmenka nedrí vůbec
Mě u tam ty písmenka nedrí vůbec :-d
Přílohy: IMG_20171030_140848.jpg ( 187229b ) - IMG_20171030_140947.jpg ( 220420b ) - |
|
22.11.2021 09:36 -
|
3327751
|
|
Emuel
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím vechny.
Mám velikou prosbu, ale začnu troku ze iroka. Něco málo přes 10 let jsem byl spokojeným majitelem C5 Break 2.0i 2006 a kdybych se letos na jaře nezbláznil, neměl bych důvod jí prodávat. Místo toho jsem zatouil opět po delí době vlastnit V6 a stihnout si jí jetě uít, ne: nám spalovací motory zakáou/tyhle motory zatíí obrovskou daní/benzín bude stát nesmysl/benzín nebude. Kdysi jsem vlastnil Lancii Kappu 3.0V6 s Alfáckým Bussem a člověku ten zvuk a vůbec projev estiválce prostě chybí. Jene pro téměř nulovou nabídku kusů, které by za to jetě stály, jsem návrat k Italovi zavrhnul a do hledáčku jsem si pevně zasadil auto, které mi (jak u jsem psal) přes 10 let oddaně slouilo a dávalo mi přesně to, co jsem od auta vdycky očekával. Prostor, pohodlí a dostatečné jízní vlastnosti.
"Bohuel" jsem měl to těstí, e jsem narazil na provedení "by Carlsson" z roku 2005. Interiér v kombinaci černé a hnědé kůe, sníený podvozek, 17" kola, decentní spoilery po celém obvodu, podélníky v barvě karoserie (černá) a přiznaná dvojitá koncovka výfuku. Na motor u u téhle verze nikdo nesahal, je tedy sériový se vím vudy. Jinými slovy, krom pakárny se patně dostupnými nebo ji neexistujícími sériovými díly jsem si přidělal pakárnu s nedostupností náhradních dílů od Carlssonu. Díky tomu se z původně zamýleného denního auta stala víkendovka a to pouze za slunného počasí. Nicméně i tak by ve mne rozumná zásoba některých dílů vyvolala pocit sucha a bezpečí. Auto si chci nechat, co to půjde, ideálně z něj jednou udělat veterána. S ohledem na dementní EU spí statickej exponát do muzea.
Ptám se tedy. Je reálné jetě někde narazit na "zapomenuté" díly od "Káji". Má někdo zde s tímto zkuenosti? Momentálně mi asi nejvíce zajímají koncovky výfuku. Jedna chyběla u při koupi, tak jetě zkouím nemoné, ne na výfuk začnu bastlit něco podobného. Nikdy jsem neholdoval tuningu a ani teď s tím nehodlám začínat. Jde mi jen o to udret to auto co nejdéle v originálním stavu tak, jak ho Němec před estnácti lety pustil do oběhu.
Budu rád za kadý poznatek, radu, stopu. U jsem i zvaoval napsat liebesbrief do Německa, ale pochybuju, e se jim někde v rohu skladu válí několik sad optipaketů a čekají, a se jim ozvu.
PS: Nenael jsem vhodnějí vlákno a vzhledem k tomu, e na můj dotaz bude asi velmi krátká a jasná odpověď, nechtěl jsem zakládat nové.
Zdravím vechny.
Mám velikou prosbu, ale začnu troku ze iroka. Něco málo přes 10 let jsem byl spokojeným majitelem C5 Break 2.0i 2006 a kdybych se letos na jaře nezbláznil, neměl bych důvod jí prodávat. Místo toho jsem zatouil opět po delí době vlastnit V6 a stihnout si jí jetě uít, ne: nám spalovací motory zakáou/tyhle motory zatíí obrovskou daní/benzín bude stát nesmysl/benzín nebude. ;-) Kdysi jsem vlastnil Lancii Kappu 3.0V6 s Alfáckým Bussem a člověku ten zvuk a vůbec projev estiválce prostě chybí. Jene pro téměř nulovou nabídku kusů, které by za to jetě stály, jsem návrat k Italovi zavrhnul a do hledáčku jsem si pevně zasadil auto, které mi (jak u jsem psal) přes 10 let oddaně slouilo a dávalo mi přesně to, co jsem od auta vdycky očekával. Prostor, pohodlí a dostatečné jízní vlastnosti.
"Bohuel" jsem měl to těstí, e jsem narazil na provedení "by Carlsson" z roku 2005. Interiér v kombinaci černé a hnědé kůe, sníený podvozek, 17" kola, decentní spoilery po celém obvodu, podélníky v barvě karoserie (černá) a přiznaná dvojitá koncovka výfuku. Na motor u u téhle verze nikdo nesahal, je tedy sériový se vím vudy. Jinými slovy, krom pakárny se patně dostupnými nebo ji neexistujícími sériovými díly jsem si přidělal pakárnu s nedostupností náhradních dílů od Carlssonu. Díky tomu se z původně zamýleného denního auta stala víkendovka a to pouze za slunného počasí. ;-) Nicméně i tak by ve mne rozumná zásoba některých dílů vyvolala pocit sucha a bezpečí. Auto si chci nechat, co to půjde, ideálně z něj jednou udělat veterána. S ohledem na dementní EU spí statickej exponát do muzea. :-D
Ptám se tedy. Je reálné jetě někde narazit na "zapomenuté" díly od "Káji". Má někdo zde s tímto zkuenosti? Momentálně mi asi nejvíce zajímají koncovky výfuku. Jedna chyběla u při koupi, tak jetě zkouím nemoné, ne na výfuk začnu bastlit něco podobného. Nikdy jsem neholdoval tuningu a ani teď s tím nehodlám začínat. Jde mi jen o to udret to auto co nejdéle v originálním stavu tak, jak ho Němec před estnácti lety pustil do oběhu.
Budu rád za kadý poznatek, radu, stopu. U jsem i zvaoval napsat liebesbrief do Německa, ale pochybuju, e se jim někde v rohu skladu válí několik sad optipaketů a čekají, a se jim ozvu. :-D
PS: Nenael jsem vhodnějí vlákno a vzhledem k tomu, e na můj dotaz bude asi velmi krátká a jasná odpověď, nechtěl jsem zakládat nové. ;-)
|
|
22.11.2021 13:48 -
|
3327801
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj kolego
Jestli shání dily na C5 2004-2007 od Carlssona ozvi se mi, preposlu ti kontakt rovnou na vyrobce s kterym jsem v kontaktu.
I me postihla horecka Carlsson a napsal jsem výrobci. Je teda fakt, ze ceny jsou, no jak v Německu a cele dily jsou vlastně jen spodky misto puvodnich cernych dílů. Ale muzes mit celou komplet sadu. Ovsem vyfuky uz bohuzel na sklade nemají, to budeme muset resit individuálně. Napis mi SZ nebo na FB hledej jméno Petr Helekal s obrazkem zrzave čivavy.
Ahoj kolego
Jestli shání dily na C5 2004-2007 od Carlssona ozvi se mi, preposlu ti kontakt rovnou na vyrobce s kterym jsem v kontaktu.
I me postihla horecka Carlsson a napsal jsem výrobci. Je teda fakt, ze ceny jsou, no jak v Německu a cele dily jsou vlastně jen spodky misto puvodnich cernych dílů. Ale muzes mit celou komplet sadu. Ovsem vyfuky uz bohuzel na sklade nemají, to budeme muset resit individuálně. Napis mi SZ nebo na FB hledej jméno Petr Helekal s obrazkem zrzave čivavy.
|
|
22.11.2021 18:06 -
|
3327876
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
katalog od Carlssona
katalog od Carlssona
Přílohy: Screenshot_2020-08-20-00-46-34-776_com.facebook.orca.jpg ( 128126b ) - katalog Citroenu C5 facelift spojlery |
|
22.11.2021 19:35 -
|
3327889
|
|
palkoc52
|
Město: Uničov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím koncovku mám,ale je to na c5 x7 3.0 hdi a je to z carlssonu. MÁM LEVOU STRANU NA FOTO JE Z PRAVÉ.
Zdravím koncovku mám,ale je to na c5 x7 3.0 hdi a je to z carlssonu. MÁM LEVOU STRANU NA FOTO JE Z PRAVÉ.
Přílohy: KON.jpg ( 1057765b ) - CARLSSON |
|
27.11.2021 11:03 -
|
3328448
|
|
Emuel
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
e bych nebyl jedinej, komu hráblo...
.link.
e bych nebyl jedinej, komu hráblo... :-))))
https://auto.bazos.cz/inzerat/144889617/citroen-c5-20i-100kw-break.php
|
|
26.12.2021 12:46 -
|
3329880
|
|
palkoc52
|
Město: Uničov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 20 |
|
|
nějaké díly na carlsson ll. .link.
nějaké díly na carlsson ll. https://auto.bazos.cz/inzerat/146180941/nabizim-citroen-c5-carlsson.php
|
|
10.12.2022 22:09 -
|
3351970
|
|
Shakal007
|
|
|
tak od kolegy z Polska jsem dostal jet jeden ceník, ale bouel některé díly jako zadní nárazník jsou ji vyprodané, bohuel i pro mne
tak od kolegy z Polska jsem dostal jet jeden ceník, ale bouel některé díly jako zadní nárazník jsou ji vyprodané, bohuel i pro mne
Přílohy: carlsson cennik.pdf ( 121931b ) - |
|
| |
|
|