| | |
04.07.2014 19:32 -
Re: VDO vymena za RT3
|
2712609
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nemohol by sa pls niekto kto má RT3 mrknú na verziu budíkov ? Je to na budíkoch zospodu. Rok 2001 -sw v 6.00, rok 2002 v 7.00
Nemohol by sa pls niekto kto má RT3 mrknú na verziu budíkov ? Je to na budíkoch zospodu. Rok 2001 -sw v 6.00, rok 2002 v 7.00
|
|
04.07.2014 19:42 -
|
2712611
|
|
Hanz 397
|
|
|
Delict napsal(a): v BSI - Telematika prítomná
v Telematike- VIN..
Neviem čo ete..prechádzal som tú lexiu aj vetky monosti v BSI,ovládaní pod volantom,telematike.. skúal rôzne nastavenia poloiek Navigace ,autoradio.. nič
Skúal som update BSI..je na poslednej verzii.. či nebude niečo iné..napr budíky ,páčky,kabelá ..
Problém je e auto je 8.2001 jedno z prvých, a RT3 je 4-2004
Napadlo ma to lebo obyč PP funguje len s budíkmi.. a má k dispozícií data len pre jednu trasu, VDO má napríklad 2 trasy, rovnako ako RT3.
Ked som zapojil aj RT3 aj starý display a mrkol na diag tak tam prekakovalo páčka PPC aktívna/neaktívna, po odpojení PPC je v RT3 neaktívna
Skúobne som pripojil budíky z ročníku 2002.. jediné čo som vylepil boli +80 000km ale to je jedno..auto bolo aj tak stočené pribline o túto hodnotu
A třeba v dostavbách to není potřeba jetě dokonfigurovat?
A třeba v dostavbách to není potřeba jetě dokonfigurovat?
|
|
04.07.2014 19:48 -
|
2712613
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
myslis konfiguracia nahradnych dielov? lebo to mi nedá ako monos..auto proste nepodporuje
myslis konfiguracia nahradnych dielov? lebo to mi nedá ako monos..auto proste nepodporuje
|
|
04.07.2014 19:57 -
|
2712614
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ne,myslím dostavby,nebo vybavení,nebo tak nějak se to jmenuje. Teď tu nemám auto na kterym bych na to kouknul a napsal ti to přesně...
Ne,myslím dostavby,nebo vybavení,nebo tak nějak se to jmenuje. Teď tu nemám auto na kterym bych na to kouknul a napsal ti to přesně...
|
|
04.07.2014 20:02 -
|
2712615
|
|
Delict
|
|
|
hladal som cokolvek.. BSI mi príde ako plug and play.. hned nahodila vetko, stačilo zada vin do telematiky...a ide..len ten ppc nejde prepnut.-.aktualne tam mam schovaný ploák z povodneho dipleja a nulujem cez neho
:nevim hladal som cokolvek.. BSI mi príde ako plug and play.. hned nahodila vetko, stačilo zada vin do telematiky...a ide..len ten ppc nejde prepnut.-.aktualne tam mam schovaný ploák z povodneho dipleja a nulujem cez neho
|
|
04.07.2014 20:06 -
|
2712616
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já se ti zítra podívám a napíu přesně,co myslím. Kdy to rozklikne,tak se ti tam objeví např.seznam rádíí. A povoluje se tam třeba i taný origo,kdy ho dodělá a jiný věci...Nepíe ti to např v logu chybu komunikace s telematikou?
Takhle jsem tápal kdysi,kdy jsem dodělal taný myslím na Berlingu,povolil jsem ho v BSI,lo diagnostikovat,přezkouet vechny funkce,akorát mi nereagoval microswitch na zásuvce a svítily mi jen brzdy.
A kdy jsem"dohrál"dostavbu TZ,tak ve začalo fungovat.
Já se ti zítra podívám a napíu přesně,co myslím. Kdy to rozklikne,tak se ti tam objeví např.seznam rádíí. A povoluje se tam třeba i taný origo,kdy ho dodělá a jiný věci...Nepíe ti to např v logu chybu komunikace s telematikou?
Takhle jsem tápal kdysi,kdy jsem dodělal taný myslím na Berlingu,povolil jsem ho v BSI,lo diagnostikovat,přezkouet vechny funkce,akorát mi nereagoval microswitch na zásuvce a svítily mi jen brzdy.
A kdy jsem"dohrál"dostavbu TZ,tak ve začalo fungovat.
|
|
04.07.2014 20:21 -
|
2712617
|
|
Delict
|
|
|
Nie..to mi písala telematika ked ete nebol zapojený VAN. Po zapojení je normálne v navigácia/displej - Telematika , jediné čo mi píe je zlý kontakt s gps (lebo tam iadnu GPS antenu nemám).
Osobne si myslím e to bude len v tom softe budíkov.. autá s farebnou navi majú 2 trasy a toto malo klasický displej a jednu trasu..tam niekde bude pes zakopaný
Nie..to mi písala telematika ked ete nebol zapojený VAN. Po zapojení je normálne v navigácia/displej - Telematika , jediné čo mi píe je zlý kontakt s gps (lebo tam iadnu GPS antenu nemám).
Osobne si myslím e to bude len v tom softe budíkov.. autá s farebnou navi majú 2 trasy a toto malo klasický displej a jednu trasu..tam niekde bude pes zakopaný
|
|
04.07.2014 20:31 -
|
2712626
|
|
jumep
|
|
|
mas aj upgradnutu bsi?
mas aj upgradnutu bsi?
|
|
04.07.2014 21:13 -
|
2712632
|
|
Delict
|
|
|
ked dam upgrade tak vypíe e posledna verzia..
ked dam upgrade tak vypíe e posledna verzia..
|
|
05.07.2014 03:19 -
|
2712679
|
|
jruze
|
|
|
RT3 jsou van a can jestli se nepletu. Já osobně jsem měl v biturbu malej displej a dával jsem RT4 - vím je to trochu jiné,ale ve funguje bez potíí.Mněl jsem tu RT3 van(2003) a druhé auto s KO RT3 can (2004) a přendal jsem rádio a nerozchodil jsem jí v něm (výrobně byly ty auta rok od sebe).
RT3 jsou van a can jestli se nepletu. Já osobně jsem měl v biturbu malej displej a dával jsem RT4 - vím je to trochu jiné,ale ve funguje bez potíí.Mněl jsem tu RT3 van(2003) a druhé auto s KO RT3 can (2004) a přendal jsem rádio a nerozchodil jsem jí v něm (výrobně byly ty auta rok od sebe).:nevim
|
|
05.07.2014 06:55 -
|
2712680
|
|
Delict
|
|
|
RT3 čo mám je určite VAN, je to z anglického auta C5 I. 2004
Tá moja C5 2.0 HDi je iná celá Je to 8/2001 začiatok výroby, má niektoré veci inak ako ostatné 2.0 HDI.. na to e to bola výbava pack tak nemala nikde konektory na sedačky a pod..a dekel hydractivu mám iný ako vetky c5...príde mi to ako jedna z prvých
.link. (tu vidno ten dekel zčasti, má výrez v plaste pri expanzke a nie rovný dekel)
Ete ma napadlo poui ovládač z VDO..konektor tam na to mám..len teraz tu nemám svoju C5
RT3 čo mám je určite VAN, je to z anglického auta C5 I. 2004
Tá moja C5 2.0 HDi je iná celá :) Je to 8/2001 začiatok výroby, má niektoré veci inak ako ostatné 2.0 HDI.. na to e to bola výbava pack tak nemala nikde konektory na sedačky a pod..a dekel hydractivu mám iný ako vetky c5...príde mi to ako jedna z prvých
http://www.goauto.com.au/mellor/mellor.nsf/story2/BF13718CC1917A2FCA256B500082E3CF/$file/2001.8.28_eng_Citroen_C5HDi.jpg?OpenElement (tu vidno ten dekel zčasti, má výrez v plaste pri expanzke a nie rovný dekel)
Ete ma napadlo poui ovládač z VDO..konektor tam na to mám..len teraz tu nemám svoju C5
|
|
05.07.2014 13:03 -
|
2712698
|
|
jruze
|
|
|
Delict napsal(a): RT3 čo mám je určite VAN, je to z anglického auta C5 I. 2004
Tá moja C5 2.0 HDi je iná celá Je to 8/2001 začiatok výroby, má niektoré veci inak ako ostatné 2.0 HDI.. na to e to bola výbava pack tak nemala nikde konektory na sedačky a pod..a dekel hydractivu mám iný ako vetky c5...príde mi to ako jedna z prvých
.link. (tu vidno ten dekel zčasti, má výrez v plaste pri expanzke a nie rovný dekel)
2004 by ale měla být can jaká verze softu? A ty má edé BSI a to ze kterého je RT3 mělo černé . no určitě to rozchodit půjde,ale to je vyí dívčí nad mé znalosti a schopnosti - na to mám někoho jiného (nepotřebuji se to učit kdy u to někdo umí a nemám problém to vyřeit přes něj). Jedno je fakt (pokud si jetě pamatuji) e VDO mělo ovládání na tunelu a přes páčky to nelo a RT3 mělo na rádiu a páčkách a palubák na páčkách. To znamená e tobě chybí (nebo se pere mezi sebou) to ovládání dole s ovládáním na páčkách
2004 by ale měla být can :nevim jaká verze softu? A ty má edé BSI a to ze kterého je RT3 mělo černé . no určitě to rozchodit půjde,ale to je vyí dívčí nad mé znalosti a schopnosti - na to mám někoho jiného (nepotřebuji se to učit kdy u to někdo umí a nemám problém to vyřeit přes něj). Jedno je fakt (pokud si jetě pamatuji) e VDO mělo ovládání na tunelu a přes páčky to nelo a RT3 mělo na rádiu a páčkách a palubák na páčkách. To znamená e tobě chybí (nebo se pere mezi sebou) to ovládání dole s ovládáním na páčkách:nevim
|
|
05.07.2014 16:20 -
|
2712703
|
|
Delict
|
|
|
RT3 N3 je VAN s farebnou obrazovkou..originál z C5 I.
CAN je odliná u na pohžad, nemá tlačítko RDS ale LIST a novie CAN majú aj nápis MP3
VDO má ovládanie na stredovom paneli, ale tak isto sa nuluje a prepína jazda páčkou ..v druhej C5 mám VDO, po zapojení RT3 ale tie páčka nefungovala, pritom jednotka fungovala normálne (a na pípanie kvoli nenakodovanemu VINu)
RT3 páčky nevidí, mozem stlacat kolko chcem, modul ovladania pod volantom ich vidí a sú funkčné
RT3 N3 je VAN s farebnou obrazovkou..originál z C5 I.
CAN je odliná u na pohžad, nemá tlačítko RDS ale LIST a novie CAN majú aj nápis MP3
VDO má ovládanie na stredovom paneli, ale tak isto sa nuluje a prepína jazda páčkou ..v druhej C5 mám VDO, po zapojení RT3 ale tie páčka nefungovala, pritom jednotka fungovala normálne (a na pípanie kvoli nenakodovanemu VINu)
RT3 páčky nevidí, mozem stlacat kolko chcem, modul ovladania pod volantom ich vidí a sú funkčné
|
|
25.03.2016 14:05 -
|
2932102
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
zdravim, jestli budete mít někdo vytahnutý displey u RT3 tak mi prosím nafote vnitřek co pod kapličkou (pod displejem). Chtěl bych udělat výměnu RD3 za RT3 na citroen C5 II 2005 akorad budu muset upravyt kapličku pro displey a nevim jak to pod tím vypada. Děkuji
zdravim, jestli budete mít někdo vytahnutý displey u RT3 tak mi prosím nafote vnitřek co pod kapličkou (pod displejem). Chtěl bych udělat výměnu RD3 za RT3 na citroen C5 II 2005 akorad budu muset upravyt kapličku pro displey a nevim jak to pod tím vypada. Děkuji
|
|
25.03.2016 17:22 -
|
2932524
|
|
jumep
|
|
|
dost narocne je preriezat tu palubku (mal som tu zlu a skusal som to - osobne by som radsej zohnal celu palubovku ako isiel upravovat)
dost narocne je preriezat tu palubku (mal som tu zlu a skusal som to - osobne by som radsej zohnal celu palubovku ako isiel upravovat)
|
|
25.03.2016 17:53 -
|
2932534
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Taky jsme to jednou kdy to byly jetě facelifty nová auta předělávali a opravdu se to dělá blbě a nikdy to nebude takové e by to nebylo poznat. Radi kup desku pro velkou kapli a tu na malou prodej. Pokud by si chtěl tak mám i béovou i edou desku pro velkou kapličku. (Stejně by si potřeboval drák pro LCD a velkou kapličku co se nacvakne do desky. )
Taky jsme to jednou kdy to byly jetě facelifty nová auta předělávali a opravdu se to dělá blbě a nikdy to nebude takové e by to nebylo poznat. Radi kup desku pro velkou kapli a tu na malou prodej. Pokud by si chtěl tak mám i béovou i edou desku pro velkou kapličku. (Stejně by si potřeboval drák pro LCD a velkou kapličku co se nacvakne do desky. )
|
|
31.03.2017 23:09 -
Změna VDO na RT ???
|
3055130
|
|
Mike88
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Je moné to provést a jak?
Předem díky za reakce
vlastním rv 2002
Je moné to provést a jak? :nevim
Předem díky za reakce:palec
vlastním rv 2002
|
|
31.03.2017 23:38 -
|
3055136
|
|
Mike88
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
OK chápu tahám dříví do lesa
OK chápu tahám dříví do lesa :-))))
|
|
02.04.2017 14:50 -
|
3055481
|
|
Delict
|
|
|
C5 I. má tú krásu ze tam vies dat neorigo rádio s kopou funkcií. RT3 je zastaralá.. budes rad ak zvladne mp3ky.. druhy krat by som to uz nerobil, vela roboty s malym uspechom. Navye ak nemá na to BSI tak nerozchodis ovladanie.
Ja som mal v druhej c5 lepiu kombináciu, 1din radio a povodny VDO displej.. prehrávalo mi to DivX, MP4, z USB, HDD bolo to fajn. Dalo sa tam upnú aj radio s novou navigáciou igoprimo s 3D atd...Radio som mal JVC AVX44 a strelil som ho za neakých 150 cca.
C5 I. má tú krásu ze tam vies dat neorigo rádio s kopou funkcií. RT3 je zastaralá.. budes rad ak zvladne mp3ky.. druhy krat by som to uz nerobil, vela roboty s malym uspechom. Navye ak nemá na to BSI tak nerozchodis ovladanie.
Ja som mal v druhej c5 lepiu kombináciu, 1din radio a povodny VDO displej.. prehrávalo mi to DivX, MP4, z USB, HDD bolo to fajn. Dalo sa tam upnú aj radio s novou navigáciou igoprimo s 3D atd...Radio som mal JVC AVX44 a strelil som ho za neakých 150 cca.
|
|
02.04.2017 15:26 -
|
3055484
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
BSI je stejne
BSI je stejne
|
|
| |
|
|