| | |
13.04.2013 16:58 -
Osvětlení venkovních klik
|
2566618
|
|
Gerlik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím vechny,potřeboval bych pomoc se zapojením podsvícení venkovních klik,ale pokud mono bez tahání kabelu ze dveří do vozu,nejde mi to nějak protáhnout.jedná se o to e odemknu auto na dálku a rozsvítí se mi venkovní kliky a svítí tak dlouho jako stropní osvětlení.děkuji za radu.
Zdravím vechny,potřeboval bych pomoc se zapojením podsvícení venkovních klik,ale pokud mono bez tahání kabelu ze dveří do vozu,nejde mi to nějak protáhnout.jedná se o to e odemknu auto na dálku a rozsvítí se mi venkovní kliky a svítí tak dlouho jako stropní osvětlení.děkuji za radu. ;-)
|
|
01.05.2013 20:42 -
Re: Osvětlení venkovních klik
|
2574352
|
|
jumep
|
|
|
bez tahania kablov to nepojde
bez tahania kablov to nepojde
|
|
01.05.2013 22:08 -
|
2574385
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jestli se nepletu, tak po odemknutí se rozsvítí nejen stropní světla, ale i u nohou a hlavně zespodu dveří, nevím jestli to u II je jiné.. Pokud ne, tak stačí to osvětlení klik zapojit na kabely ve dveřích, co vedou do těch spodních lampiček a mělo by to fachčit..
Jestli se nepletu, tak po odemknutí se rozsvítí nejen stropní světla, ale i u nohou a hlavně zespodu dveří, nevím jestli to u II je jiné.. Pokud ne, tak stačí to osvětlení klik zapojit na kabely ve dveřích, co vedou do těch spodních lampiček a mělo by to fachčit.. ;)
|
|
02.05.2013 00:44 -
|
2574469
|
|
jumep
|
|
|
osvetlenie dveri je zvlast a svieti myslim az po otvoreni dveri - preto musis tahat zvlast kable (vzadu nemas uplne nic) najlahsie od osvetlenia noh
previeliect to nepojde lebo je tam konektor, ale myslim ze ma dost volnych pinov, takze skor do neho nasunut pin a spravit to poriadne rozoberatelne
osvetlenie dveri je zvlast a svieti myslim az po otvoreni dveri - preto musis tahat zvlast kable (vzadu nemas uplne nic) najlahsie od osvetlenia noh
previeliect to nepojde lebo je tam konektor, ale myslim ze ma dost volnych pinov, takze skor do neho nasunut pin a spravit to poriadne rozoberatelne
|
|
03.05.2013 20:10 -
|
2574948
|
|
Gerlik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Děkuji
vem za radu.....
Děkuji
vem za radu.....;-) :-((((:-((((
|
|
03.05.2013 21:38 -
|
2575021
|
|
jruze
|
|
|
Gerlik napsal(a):
Nevím-takovéhle blbiny mne neberou,ale do dveřích jde + na odemknutí a pro ty co tomuto víc rozumí by to mohlo stačit k osvícení kliky(nabudit nějaký kondík nebo tak aby ta dioda chvílku svítila)-pochopil jsem to tak e by to mělo svítit jen nějakou dobu aby dotyčný nael kliku
Nevím-takovéhle blbiny mne neberou,ale do dveřích jde + na odemknutí a pro ty co tomuto víc rozumí by to mohlo stačit k osvícení kliky(nabudit nějaký kondík nebo tak aby ta dioda chvílku svítila)-pochopil jsem to tak e by to mělo svítit jen nějakou dobu aby dotyčný nael kliku :-))))
|
|
24.01.2015 08:39 -
|
2778731
|
|
jozicoupe
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ja som spravil podsvietenie klučiek tým spôsobom e sme to napojili na osvetlenie vo dverách.Rozobral som klučku a navrtal malú dierku na led diodu. Bolo treba rozobra tapacír aby som sa dostal k podsvieteniu prahov dverí.Pri mojej C5 bol problém podsvietenie dverí ide len pri otvorení dverí a to buď predné alebo zadné.To sme porieili tak e pri BSI sme to napojili na stropné osvetlenie a ete sme prpojili osvetlenie predných a zadných dverí.
Ja som spravil podsvietenie klučiek tým spôsobom e sme to napojili na osvetlenie vo dverách.Rozobral som klučku a navrtal malú dierku na led diodu. Bolo treba rozobra tapacír aby som sa dostal k podsvieteniu prahov dverí.Pri mojej C5 bol problém podsvietenie dverí ide len pri otvorení dverí a to buď predné alebo zadné.To sme porieili tak e pri BSI sme to napojili na stropné osvetlenie a ete sme prpojili osvetlenie predných a zadných dverí.
|
|
23.12.2015 19:17 -
|
2900172
|
|
stadik88
|
Město: Ohrazenice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
zdravim mam podobny problem ale ja bych potreboval osvetleni prednich dveri.koupil sem si svetlo ktere pri otevreni dveri (prednich) na zem promitne obrazek znaku CITROEN.ale netusim jak to mam zapojit,jelikoz sem si myslel ze tam je kabel na to a on to neni.poradite my nekdo pls?diky vsem za odpovedi
zdravim mam podobny problem ale ja bych potreboval osvetleni prednich dveri.koupil sem si svetlo ktere pri otevreni dveri (prednich) na zem promitne obrazek znaku CITROEN.ale netusim jak to mam zapojit,jelikoz sem si myslel ze tam je kabel na to a on to neni.poradite my nekdo pls?diky vsem za odpovedi
|
|
23.12.2015 19:31 -
|
2900176
|
|
ivanivan
|
|
|
Exklusiv by měl svítit při otevření dveří na zem. Jinak musí hledat ve svazku do dveří. Nebo do dveří dostat drát z osvětlení na nohy.
Exklusiv by měl svítit při otevření dveří na zem. Jinak musí hledat ve svazku do dveří. Nebo do dveří dostat drát z osvětlení na nohy.
|
|
25.12.2015 18:42 -
|
2900706
|
|
stadik88
|
Město: Ohrazenice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
ahoj to jsme zkouseli ale to sviti porad.potrebuji aby se to zhasinalo tak jak stropni svetlo.ale svagr ten to nejak zkouma
ahoj to jsme zkouseli ale to sviti porad.potrebuji aby se to zhasinalo tak jak stropni svetlo.ale svagr ten to nejak zkouma ;-)
|
|
25.12.2015 18:47 -
|
2900709
|
|
stadik88
|
|
|
ivanivan-prosim te jaky svetlo na nohy?ja tam nic nemam ani objednal sem si svetlo se znakem CITROEN,co to promitne na zem .ale vrtame hlavou co to v tom tapecu je za kabel,na co je kdyz neni na svetlo do tapecu
ivanivan-prosim te jaky svetlo na nohy?ja tam nic nemam :nevim ani objednal sem si svetlo se znakem CITROEN,co to promitne na zem :-).ale vrtame hlavou co to v tom tapecu je za kabel,na co je kdyz neni na svetlo do tapecu
:nevim
|
|
26.12.2015 00:12 -
|
2900777
|
|
ivanivan
|
|
|
Exkluziv by měl mít světlo na nohy řidiče i spolujezdce a ze spodu dveří světla na zem. Zkus pohledat a kouknout na pojistky.
Exkluziv by měl mít světlo na nohy řidiče i spolujezdce a ze spodu dveří světla na zem. Zkus pohledat a kouknout na pojistky.
|
|
03.02.2016 18:39 -
|
2915015
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Osvětlení prostoru noh a osvětlení pod dveřima .
Nic jsem tahat nemusel , osvětlení na dveřích i nad pedálama jsem měl . Jen koda e to není i v zadních dvířkách ...
.link.
.link.
.link.
.link.
Osvětlení prostoru noh a osvětlení pod dveřima .
Nic jsem tahat nemusel , osvětlení na dveřích i nad pedálama jsem měl . Jen koda e to není i v zadních dvířkách ...
http://jpeg.cz/images/2016/02/03/YsRVx.jpg
http://jpeg.cz/images/2016/02/03/AOE1e.jpg
http://jpeg.cz/images/2016/02/03/lzYZ.jpg
http://jpeg.cz/images/2016/02/03/xdcI.jpg
|
|
03.02.2016 19:24 -
|
2915019
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Pěkná práce. Jen v kufru do těch lampiček bych fouknul taky ledky.. Neměl bys, prosím, foto těch dodělaných ledek (zhasnutých) v kufru?
Pěkná práce. :-) Jen v kufru do těch lampiček bych fouknul taky ledky.. ;) Neměl bys, prosím, foto těch dodělaných ledek (zhasnutých) v kufru?
|
|
03.02.2016 20:22 -
|
2915037
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak fota mám jenom tyto . V kufru to budu jetě předělávat . Na tom plastu ta samolepka 3M co je na LED pásku moc nedrí , a taky se mi nelíbí e to svítí moc do očí . Udělám nějakou litu na kteou dám LED pásek a tu litu nějak přidělám na plast v kufru tak aby svítila víc do prostoru kufu a míň nahoru . Take to osvětlení v kufru bude jetě EVO II
Tak fota mám jenom tyto . V kufru to budu jetě předělávat . Na tom plastu ta samolepka 3M co je na LED pásku moc nedrí , a taky se mi nelíbí e to svítí moc do očí . Udělám nějakou litu na kteou dám LED pásek a tu litu nějak přidělám na plast v kufru tak aby svítila víc do prostoru kufu a míň nahoru . Take to osvětlení v kufru bude jetě EVO II ;-)
|
|
03.02.2016 21:19 -
|
2915048
|
|
DeFuckTo
|
|
|
No, proto jsem to chtěl vidět.. Já to chci udělat právě pomocí lit, např. .link. ... Nic kloudnějího není, navíc s vyuitím několika metrů led pásku, co u mám.. Tak u aby bylo počasí na dělání..
No, proto jsem to chtěl vidět.. :-) Já to chci udělat právě pomocí lit, např. http://aukro.cz/profil-pro-led-povrchovy-a-1m-difuzor-60038-berge-i5932351115.html ... Nic kloudnějího není, navíc s vyuitím několika metrů led pásku, co u mám.. Tak u aby bylo počasí na dělání.. :-)
|
|
05.02.2017 16:36 -
|
3036126
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
sice starí téma ale hodí se to...
jak a kam to zapojit to vím jen mě napadlo zda někdo nevyfotil jak to má podsvícený. resp čím. a kudy tahal kabely ven.. nejradi bych to dal přímo do té kapsy(kliky) ale nejsem si jistý zda se mi chce vrtat do toho plastu kvůli kabelu
sice starí téma ale hodí se to...
jak a kam to zapojit to vím jen mě napadlo zda někdo nevyfotil jak to má podsvícený. resp čím. a kudy tahal kabely ven.. nejradi bych to dal přímo do té kapsy(kliky) ale nejsem si jistý zda se mi chce vrtat do toho plastu kvůli kabelu
|
|
| |
|
|