15.06.2012 16:25 -
odstrojení pátých dveří break
|
2484351
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Zdravím potřeboval bych poradit s odmontování kapličky na spz.Myslím e se tu o tom někde psalo v souvislosti s korozí ale nenael jsem to.Chci zkusit celopolep v něaké barvě ...
Dva rouby na krajích jsem u demontoval ale dál jsem se nedostal ... díky za rady
Zdravím potřeboval bych poradit s odmontování kapličky na spz.Myslím e se tu o tom někde psalo v souvislosti s korozí ale nenael jsem to.Chci zkusit celopolep v něaké barvě ... :-p
Dva rouby na krajích jsem u demontoval ale dál jsem se nedostal ... díky za rady :-d
|
|
15.06.2012 17:11 -
Re: odstrojení pátých dveří break
|
2484365
|
|
miskod
|
|
|
Chce to tenke a sikovne rucicky a hlavne vela nervov...Treba strcit ruku do tej diery a nahmatat tam tu tretiu maticu...Ja som mal od toho celkom slusne doskrabane ruky.
Chce to tenke a sikovne rucicky a hlavne vela nervov...Treba strcit ruku do tej diery a nahmatat tam tu tretiu maticu...Ja som mal od toho celkom slusne doskrabane ruky.
|
|
15.06.2012 18:47 -
Re: odstrojení pátých dveří break
|
2484385
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Dlouhý nástrčkový klíč. lo to i s mýma silnýma rukama. A sundat ty nalepený krytky děr.
Dlouhý nástrčkový klíč. lo to i s mýma silnýma rukama. A sundat ty nalepený krytky děr.
|
|
| |