| | |
06.11.2012 07:46 -
Re: Odhlučnění
|
2518335
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Co zkusit něco takového: .link.
Co zkusit něco takového: http://www.heureka.cz/?h[fraze]=izolace+samolep%C3%ADc%C3%AD+alu&utm_source=firefox-search
|
|
06.11.2012 20:27 -
|
2518751
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Neměl by někdo dokumentaci té "pěny" co má být pod zadníma sedačkama? Zezadu se mi i přes to, e jsem vytahal vechno od rezervy, nakoupil caplíky na dvěře kufru, co drej plato (výrazný zlepení), dokoupil dorazy , ozývaj na některej nerovnostech divný zvuky. Pod těma sedačkama něco sice je nalepený na plechu, ale je to snad jetě tvrdí ne ten plech
Neměl by někdo dokumentaci té "pěny" co má být pod zadníma sedačkama? Zezadu se mi i přes to, e jsem vytahal vechno od rezervy, nakoupil caplíky na dvěře kufru, co drej plato (výrazný zlepení), dokoupil dorazy , ozývaj na některej nerovnostech divný zvuky. Pod těma sedačkama něco sice je nalepený na plechu, ale je to snad jetě tvrdí ne ten plech :nevim
|
|
06.11.2012 20:29 -
|
2518756
|
|
jumep
|
|
|
C5-2 sa to uz vobec netyka, tam by som skor hladal problem v ramenach alebo silentoch napravy
C5-2 sa to uz vobec netyka, tam by som skor hladal problem v ramenach alebo silentoch napravy
|
|
06.11.2012 20:47 -
|
2518771
|
|
Zbyňa
|
|
|
Tak dík za tip, nějak jsem se snail eliminovat vechny méně invazivní varianty
Tak dík za tip, nějak jsem se snail eliminovat vechny méně invazivní varianty :-)
|
|
06.11.2012 21:28 -
|
2518794
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
ak sa ti to ozýva len pri nerovnostiach tak by som aj ja pozrel kde je problém. Pravdepodobne loiská ramien. Iné by bolo keby si počul ako sa hluk zvyuje s rýchlosou. Ten holý plech tam je dos blbe riesenie. Tak isto aj v kufri a vo dverách.
ak sa ti to ozýva len pri nerovnostiach tak by som aj ja pozrel kde je problém. Pravdepodobne loiská ramien. Iné by bolo keby si počul ako sa hluk zvyuje s rýchlosou. Ten holý plech tam je dos blbe riesenie. Tak isto aj v kufri a vo dverách.
|
|
06.11.2012 21:31 -
|
2518803
|
|
jumep
|
|
|
pod tym plechom je niekolko cm plastu a ten plast je zvacsa plny tekutiny (apson by mal byt ) a este su nad nim sedacky, skus si niekedy pre srandu nechat odklopene sedacky a otvoreny ten dekel nad nadrzou
a tiez kufor - rovnako tam je rezerva a koberec ...
pod tym plechom je niekolko cm plastu a ten plast je zvacsa plny tekutiny (apson by mal byt :) ) a este su nad nim sedacky, skus si niekedy pre srandu nechat odklopene sedacky a otvoreny ten dekel nad nadrzou
a tiez kufor - rovnako tam je rezerva a koberec ...
|
|
06.11.2012 21:42 -
|
2518810
|
|
Hanz 397
|
|
|
Odhlučnění pod sedačkama neře-dal jsem si tam spel tlumící filc,kterej se pouívá přímo na odhlučnění a bez valného výsledku. A to co tam je nalepený origo,je proti vibracím toho plechu. Najde to i na podlaze,ve dveřích,snad i v kufru,prostě vude tam,kde je větí plechová plocha,která by mohla rezonovat.
Zase-pokusil bych se zjistit,co za zvuk přesně ti vadí a snail bych se najít,co ho způsobuje místo toho,se před ním schovávat
Odhlučnění pod sedačkama neře-dal jsem si tam spel tlumící filc,kterej se pouívá přímo na odhlučnění a bez valného výsledku. A to co tam je nalepený origo,je proti vibracím toho plechu. Najde to i na podlaze,ve dveřích,snad i v kufru,prostě vude tam,kde je větí plechová plocha,která by mohla rezonovat.
Zase-pokusil bych se zjistit,co za zvuk přesně ti vadí a snail bych se najít,co ho způsobuje místo toho,se před ním schovávat :)
|
|
06.11.2012 21:47 -
|
2518822
|
|
Zbyňa
|
|
|
Je to prostě jen na někdy na nerovnostech a citelně to jde zezadu, někdy přejedu příčnou nerovnost a je to bez hluku, jak kdy je auto jeden kus eleza, pak přejedu jinou a zezadu to zadrnčí, jetě fakt zkusim zítra sundat plato, shodit sedačky a vyndat rezervu, jestli bude klid, jestli ne, tak je to někde jinde, jak psal jumep
edit: jetě mě napadlo : kdy právě vezu plný auto lidí, tak si nevzpomínám, e bych ten zvuk někdy slyel, proto mi vpluly na mysl ty sedačky, kdy jsem o tom tady četl. Otázka je, jestli to zatíení nemá i vliv na ty ramena?
Je to prostě jen na někdy na nerovnostech a citelně to jde zezadu, někdy přejedu příčnou nerovnost a je to bez hluku, jak kdy je auto jeden kus eleza, pak přejedu jinou a zezadu to zadrnčí, jetě fakt zkusim zítra sundat plato, shodit sedačky a vyndat rezervu, jestli bude klid, jestli ne, tak je to někde jinde, jak psal jumep
edit: jetě mě napadlo : kdy právě vezu plný auto lidí, tak si nevzpomínám, e bych ten zvuk někdy slyel, proto mi vpluly na mysl ty sedačky, kdy jsem o tom tady četl. Otázka je, jestli to zatíení nemá i vliv na ty ramena?
|
|
06.11.2012 21:57 -
|
2518828
|
|
jumep
|
|
|
to co popisujes su klasicke ramena ...
to co popisujes su klasicke ramena ...
|
|
06.11.2012 22:03 -
|
2518830
|
|
Hanz 397
|
|
|
Zbyňa napsal(a): Je to prostě jen na někdy na nerovnostech a citelně to jde zezadu, někdy přejedu příčnou nerovnost a je to bez hluku, jak kdy je auto jeden kus eleza, pak přejedu jinou a zezadu to zadrnčí, jetě fakt zkusim zítra sundat plato, shodit sedačky a vyndat rezervu, jestli bude klid, jestli ne, tak je to někde jinde, jak psal jumep
a) nech zkontrolovat ramena
b)někde u jsem to tady psal(myslím,e dokonce ve vlákně o ramenech),mě cvakaly zámky opěradel zadních sedaček=kdy tam někdo seděl,byl klid.
a) nech zkontrolovat ramena
b)někde u jsem to tady psal(myslím,e dokonce ve vlákně o ramenech),mě cvakaly zámky opěradel zadních sedaček=kdy tam někdo seděl,byl klid.
|
|
06.11.2012 22:06 -
|
2518833
|
|
zhrado
|
|
|
mono som mal nieco podobné. Ked vzadu sedeli žudia tak bolo vdy ticho. Ked som iel sám tak sem tam nieco kríplo, vrzlo... No a boli to zadné sedáky. Ako sú vpredu uchytene o podlahu tak tam to vydávalo zvuky.
mono som mal nieco podobné. Ked vzadu sedeli žudia tak bolo vdy ticho. Ked som iel sám tak sem tam nieco kríplo, vrzlo... No a boli to zadné sedáky. Ako sú vpredu uchytene o podlahu tak tam to vydávalo zvuky.
|
|
06.11.2012 22:07 -
|
2518834
|
|
Zbyňa
|
|
|
Super, díky panové nechám to prohlídnout
Super, díky panové :palec nechám to prohlídnout
|
|
06.11.2012 22:19 -
|
2518837
|
|
Zbyňa
|
|
|
To má sice pravdu, ale člověk musí furt pracovat na tom, aby bylo oboje potichu
To má sice pravdu, ale člověk musí furt pracovat na tom, aby bylo oboje potichu :D
|
|
15.11.2012 21:38 -
|
2522622
|
|
zhrado
|
|
|
Nedá sa niekto na niečo takéto? Taký výsledok by som chcel aj ja na svojom .link.
Nedá sa niekto na niečo takéto? :-) Taký výsledok by som chcel aj ja na svojom :-) http://www.autodax.sk/fabia-stp-vs-dynamat
|
|
16.11.2012 10:48 -
|
2522700
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
zvlátě kdy z a975 euro bez práce odhluční jen o 2,5 dBl
zvlátě kdy z a975 euro bez práce odhluční jen o 2,5 dBl
|
|
17.11.2012 06:57 -
|
2522859
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
tu karimatku tam nedávej nic to neřeí..skus bitumenové pásy klasickej asfalt .. ale v létě to teče..v tomhle případě odhlučnuje váha ne tloutka.dá se sehnat taková guma co se dává pod dřezy do kuchynímoností je moc ale s tím sem se zabejval před esti lety asi budou nový materialy
tu karimatku tam nedávej nic to neřeí..skus bitumenové pásy klasickej asfalt .. ale v létě to teče..v tomhle případě odhlučnuje váha ne tloutka.dá se sehnat taková guma co se dává pod dřezy do kuchyní:-))moností je moc ale s tím sem se zabejval před esti lety asi budou nový materialy :palec
|
|
| |
|
|