| | |
05.11.2011 15:13 -
Odhlučnění
|
2423632
|
|
wuwei
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím,
mám nově C5 benzín, 2005. Je to dobré a pohodlné auto, ale mohlo by být jetě tií. Uvauji nad instalací nějakého antivibračního materiálu na plechové díly podvozku a přepáky za motorem, případně i dveří.Máte s tím někdo zkuenost? Jak je snadné odstrojit abych někde něco neulomil?
Zdravím,
mám nově C5 benzín, 2005. Je to dobré a pohodlné auto, ale mohlo by být jetě tií. Uvauji nad instalací nějakého antivibračního materiálu na plechové díly podvozku a přepáky za motorem, případně i dveří.Máte s tím někdo zkuenost? Jak je snadné odstrojit abych někde něco neulomil?
|
|
05.11.2011 15:39 -
Re: Odhlučnění
|
2423639
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Nevím co chce odhlučnit u benzínu. Vdyt to nemůe být ani slyet. Já mám HDičko a to malinko rampluje,ale je to příjemný. Nevím co ti vadí na zvuku motoru. Jestli to nebude něco jiného
Nevím co chce odhlučnit u benzínu. Vdyt to nemůe být ani slyet. Já mám HDičko a to malinko rampluje,ale je to příjemný. Nevím co ti vadí na zvuku motoru. Jestli to nebude něco jiného
|
|
05.11.2011 15:49 -
|
2423640
|
|
wuwei
|
|
|
Nechoďte s tím, e C5 je dostatečné tiché auto, není! To je moná Phantom. Ale ten si nikdy nekoupím. A co se týče motoru, mé předelé auto mělo příjemnějí zvuk benzínového motoru. Moná jsem náročnej, na druhou stranu je to jediná věc, kterou bych na C5 zlepoval.
Nechoďte s tím, e C5 je dostatečné tiché auto, není! To je moná Phantom. Ale ten si nikdy nekoupím. A co se týče motoru, mé předelé auto mělo příjemnějí zvuk benzínového motoru. Moná jsem náročnej, na druhou stranu je to jediná věc, kterou bych na C5 zlepoval.
|
|
05.11.2011 16:08 -
|
2423641
|
|
.45acp
|
|
|
A co to bylo předtím za auto? epot 2,2Hdi taky slyím, ale nijak mi to nevadí. Jak je slyet va dvojkové C5 benzínovej dvoulitr nevím, ale zas tak hroyný to bejt nemůe. Pokud ano, tak snad by mohla bejt někde nějaká chyba.
A co to bylo předtím za auto? epot 2,2Hdi taky slyím, ale nijak mi to nevadí. Jak je slyet va dvojkové C5 benzínovej dvoulitr nevím, ale zas tak hroyný to bejt nemůe. Pokud ano, tak snad by mohla bejt někde nějaká chyba.
|
|
05.11.2011 16:52 -
|
2423646
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Ja by som bol tie za aby to bolo tichie. U som nad tým rozmýlal a jediná vec čo môme spravi je kúpi odhlučnovací materiál pouívaný napr pri montái audiosústav a da ho do dverí, mono pod koberec.. Ale neviem ja osobne ako by to velmi pomohlo. Viem o jednom suzuki, ktoré si dal majitel odhlučni, stálo to skoro 300e ale vraj je to 100 a 1. Lene bohuial ja som sa v tom neviezol.. Ale toto by sme mohli dáko vyriei aby ten citron bol tichí troku
Ja by som bol tie za aby to bolo tichie. U som nad tým rozmýlal a jediná vec čo môme spravi je kúpi odhlučnovací materiál pouívaný napr pri montái audiosústav a da ho do dverí, mono pod koberec.. Ale neviem ja osobne ako by to velmi pomohlo. Viem o jednom suzuki, ktoré si dal majitel odhlučni, stálo to skoro 300e ale vraj je to 100 a 1. Lene bohuial ja som sa v tom neviezol.. Ale toto by sme mohli dáko vyriei aby ten citron bol tichí troku :)
|
|
05.11.2011 17:34 -
|
2423648
|
|
.45acp
|
|
|
Taky by to lo remotorizovat na elektromobil
Taky by to lo remotorizovat na elektromobil:-d
|
|
05.11.2011 17:37 -
|
2423649
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ono asi nebude c5 jak c5 moje c5 je o dost hlucnejsi jak c5 automat od jedne moji zakaznice.Tak nevim ale odhlucneni bych ocenil.
Ono asi nebude c5 jak c5 moje c5 je o dost hlucnejsi jak c5 automat od jedne moji zakaznice.Tak nevim ale odhlucneni bych ocenil.
|
|
05.11.2011 18:35 -
|
2423653
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Chlapi co to máte za auta . Já si teda nestěuju. Absolutní klid jen jemné vrnění mé 1.6 hdi. Nevím jak to chcete odhlučnit kdy se to nese po karoserii. Moná trochu nějakého tapece okolo motoru ale nevím.
Chlapi co to máte za auta :nevim. Já si teda nestěuju. Absolutní klid jen jemné vrnění mé 1.6 hdi. Nevím jak to chcete odhlučnit kdy se to nese po karoserii. Moná trochu nějakého tapece okolo motoru ale nevím.
|
|
05.11.2011 20:07 -
|
2423659
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Nevim, já normálně tu V6ku neslyím, pokud jí nelápnu na krk.
U nás v práci prodáváme perfektní odhlučnění, kolega to zkouel a fakt pak není slyet skoro nic. Jen ta instalace se musí dělat opatrně.
Jsou to pěnové punty do uí
Nevim, já normálně tu V6ku neslyím, pokud jí nelápnu na krk. :nevim
U nás v práci prodáváme perfektní odhlučnění, kolega to zkouel a fakt pak není slyet skoro nic. Jen ta instalace se musí dělat opatrně. :palec
Jsou to pěnové punty do uí :-D
|
|
05.11.2011 20:10 -
|
2423661
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
A čo to je to perfektné odhlučnenie?
A čo to je to perfektné odhlučnenie?
|
|
05.11.2011 20:10 -
|
2423662
|
|
wuwei
|
|
|
Já si taky nestěuju. C5 je dobře odhlučněná, ale mohlo by to být i lepí. Samotnej motor 2,0i ticholápek není. Předtím jsem měl Punto, motor byl slyet víc,ale krásně vrněl. Tady spí hučí. Zajímavý je, e nejvíc na dvojku. Srovnání s jinou c5 nemám.
Já si taky nestěuju. C5 je dobře odhlučněná, ale mohlo by to být i lepí. Samotnej motor 2,0i ticholápek není. Předtím jsem měl Punto, motor byl slyet víc,ale krásně vrněl. Tady spí hučí. Zajímavý je, e nejvíc na dvojku. Srovnání s jinou c5 nemám.
|
|
05.11.2011 20:18 -
|
2423664
|
|
wuwei
|
|
|
O tom, co dát na odhlučnění a kam mám celkem jasno, lo mi spí o to, jestli se do toho někdo poutěl a jak co u c5 demontovat.
O tom, co dát na odhlučnění a kam mám celkem jasno, lo mi spí o to, jestli se do toho někdo poutěl a jak co u c5 demontovat.
|
|
05.11.2011 20:18 -
|
2423665
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
sorry za off topic, ale musim: co takto zobrat CD (napr. Pink Floyd) a pocas jazdy uzivat hudbu a krajinu??? C5 I je podla mna dost odhlucnena, o C5 II ani nehovorim (doma mame obe).
sorry za off topic, ale musim: co takto zobrat CD (napr. Pink Floyd) a pocas jazdy uzivat hudbu a krajinu??? C5 I je podla mna dost odhlucnena, o C5 II ani nehovorim (doma mame obe).
|
|
05.11.2011 20:31 -
|
2423667
|
|
Darja
|
|
|
kupte si nový těsnění a uvídíte jak je to tichý... Jsou to u starí auta. A já jediný, co slyím je motor na 3500 rmp a aerodynamickej hluk je vyích rychlostech...
Jo a taky záleí dost na stavu náprav... ty, co jsou po smrti nadělaj rambajzu....
kupte si nový těsnění a uvídíte jak je to tichý... Jsou to u starí auta. A já jediný, co slyím je motor na 3500 rmp a aerodynamickej hluk je vyích rychlostech...
Jo a taky záleí dost na stavu náprav... ty, co jsou po smrti nadělaj rambajzu....
|
|
05.11.2011 20:33 -
|
2423668
|
|
Darja
|
|
|
wuwei napsal(a): O tom, co dát na odhlučnění a kam mám celkem jasno, lo mi spí o to, jestli se do toho někdo poutěl a jak co u c5 demontovat.
Kup si tlumící materiál, vyndej interiér, narvi to na přední vnitřní čelo (to za palubkou), nalep to hlavně i do kufru a po podlaze. Pak si kum dynamax a ten narvi do dvěří. Kup nová těsnění okolo dvěří a naistaluj. Zvýí si trochu hmostnost auta, ale bude tií...
Kup si tlumící materiál, vyndej interiér, narvi to na přední vnitřní čelo (to za palubkou), nalep to hlavně i do kufru a po podlaze. Pak si kum dynamax a ten narvi do dvěří. Kup nová těsnění okolo dvěří a naistaluj. Zvýí si trochu hmostnost auta, ale bude tií...:palec
|
|
05.11.2011 20:33 -
|
2423669
|
|
wuwei
|
|
|
Myslím,e kadý novějí auto je zase o krok dále - C5 III je určitě tií ne C5 II.
Myslím,e kadý novějí auto je zase o krok dále - C5 III je určitě tií ne C5 II.
|
|
05.11.2011 20:35 -
|
2423670
|
|
wuwei
|
|
|
Dík Darjo.
Dík Darjo.
|
|
05.11.2011 20:37 -
|
2423671
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ak odhlucnit, tak mozno ako tu uz bolo spomenute vyplnit dvere a kufor tlmenim co sa pouziva na audio. Kamos dal na Fiestu ladeny vyfuk, a zvnutra si to vytlmil tak,ze vyfuk nerusi viac ako seriovka.
Dalsia moznost je zohnat dvojite okna, ktore tomu pomozu. A pokial mas stresne okno, zatahovat ten tapacir.
Ak odhlucnit, tak mozno ako tu uz bolo spomenute vyplnit dvere a kufor tlmenim co sa pouziva na audio. Kamos dal na Fiestu ladeny vyfuk, a zvnutra si to vytlmil tak,ze vyfuk nerusi viac ako seriovka.
Dalsia moznost je zohnat dvojite okna, ktore tomu pomozu. A pokial mas stresne okno, zatahovat ten tapacir.
|
|
| |
|
|