| | |
05.11.2011 22:24 -
Re: Sportovní vzduchový filtr
|
2423689
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
naco kuel, kdy K+N má i do original airboxu, jak bude řeit uchycení atd... zbytečne. ale kadeho věc
naco kuel, kdy K+N má i do original airboxu, jak bude řeit uchycení atd... zbytečne. ale kadeho věc
|
|
22.03.2012 19:30 -
|
2461461
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
pokud někdo zvauje sport.filtr at jukne na mojí fotogalérku dnes dokončeno(sice jsem měl kit sání origo ale nějak ruplo-zak jsem se zanořil do svých schopností alá:Tim kutil Taylor a citron cucá jak za mlada...
pokud někdo zvauje sport.filtr at jukne na mojí fotogalérku dnes dokončeno(sice jsem měl kit sání origo ale nějak ruplo-zak jsem se zanořil do svých schopností alá:Tim kutil Taylor a citron cucá jak za mlada...:-)
|
|
29.03.2012 21:24 -
|
2463428
|
|
MartinP.
|
|
|
je pravda ze na vykonu to moc neprida,ja mam ve svem cecku hribek od simoty+nerezove sani misto plastove trubky,zvuk PARADA,to papirovy neumi
je pravda ze na vykonu to moc neprida,ja mam ve svem cecku hribek od simoty+nerezove sani misto plastove trubky,zvuk PARADA:-d,to papirovy neumi;-)
|
|
04.04.2014 11:08 -
|
2683569
|
|
crown
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
MartinP. napsal(a): je pravda ze na vykonu to moc neprida,ja mam ve svem cecku hribek od simoty+nerezove sani misto plastove trubky,zvuk PARADA ,to papirovy neumi
Kdy u máme tu stejnou motorizaci, můu otázku? Jaký je v praxi rozdíl mezi kuelovou a deskovou variantou? Rád bych dal jen K&N filtr a box nechal původní, bez zásahů. Jde mi na prvním místě o zvukový projev, na druhém o spotřebu (výkon a tak neřeím, jak psala Darja, ten u máme z výroby Má to význam? Díky...
Kdy u máme tu stejnou motorizaci, můu otázku? Jaký je v praxi rozdíl mezi kuelovou a deskovou variantou? Rád bych dal jen K&N filtr a box nechal původní, bez zásahů. Jde mi na prvním místě o zvukový projev, na druhém o spotřebu (výkon a tak neřeím, jak psala Darja, ten u máme z výroby :-)) Má to význam? Díky...
|
|
04.04.2014 11:19 -
|
2683579
|
|
tief
|
|
|
Otevreny kuzel vic saje horky vzduch tzn krome kruteho placebo efektu je motor linejsi ... box nebo uzavreny kuzel nebude mit tak negativni vlyv na vykon. Vo finale to vic rve, min filtruje ale budes mit lepsi pocit Overeno praxi
Otevreny kuzel vic saje horky vzduch tzn krome kruteho placebo efektu je motor linejsi ... box nebo uzavreny kuzel nebude mit tak negativni vlyv na vykon. Vo finale to vic rve, min filtruje ale budes mit lepsi pocit :) Overeno praxi :)
|
|
04.04.2014 22:19 -
|
2683725
|
|
jumep
|
|
|
akakolvek uprava ma placebo efekt, lebo nasavas teply vzduch okolo motora a nie studeny zboku/spredu auta
cize jedine co tam ma akoze vyznam je nahrada klasickej vlozky (na zvuk ziaden efekt) a nez sa kazdu chvilu starat o filter, to radsej klasicky vymenim vzdy pri servise ....
akakolvek uprava ma placebo efekt, lebo nasavas teply vzduch okolo motora a nie studeny zboku/spredu auta
cize jedine co tam ma akoze vyznam je nahrada klasickej vlozky (na zvuk ziaden efekt) a nez sa kazdu chvilu starat o filter, to radsej klasicky vymenim vzdy pri servise ....
|
|
05.04.2014 08:36 -
|
2683781
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
"příjemný zvukový efekt" jde udělat levně vraením roubováku do tlumiče. Hojně se pouívalo u 105/120 mladistvými "ladiči". U BMW byli u jednoho superkabrioletu tak zklamáni zvukem, e do jeho tvorby zapřáhli audiosoustavu. Ale e to bude někdo chtít u C5...
"příjemný zvukový efekt" jde udělat levně vraením roubováku do tlumiče. Hojně se pouívalo u 105/120 mladistvými "ladiči". U BMW byli u jednoho superkabrioletu tak zklamáni zvukem, e do jeho tvorby zapřáhli audiosoustavu. Ale e to bude někdo chtít u C5...
|
|
05.04.2014 09:56 -
|
2683797
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
KN filtry jsem měl na staré C5 a na nové, ,nikdy jsem nepozoroval lepí zvuk motoru ,pokud chce někdo docílit lepího zvuku,tak bych asi volil sportovní výfuk,měl jsem ho na staré c5 V6 benzín od .link. tam mají vyfocené moje auto po montái)a ve spojení s kn filtrem, no zvuk to mělo velmi dobrý,hlavní bylo,e to v autě nebylo slyet a venku no co dodat pěkně bublal
jinak teď ho mam namontovaný taky a je fakt,e motor je prunějí a jestli se sníila spotřeba nevim, , nejezdim na spotřebu, jinak ke kuelům, je pravda e nasávají teplý vzduch od motoru,aby měl motor vyí výkon ( hlavně přeplňované ) je potřeba aby nasávaly chladný vzduch,to platí samozřejmě i u atmosférických motorů,proto bych spí volil vloku do stávajícího boxu,kde je nasáván vzduch zvenku, pokud nikdo nenabízí kn pro některý tip filtrboxu,tak tady na těch stránkách lze zjistit číslo filtru podle rozměrů .link.
na C5 V6 hdi se nedělá,ale podle rozměru jsem ho sehnal,sice byl o 2mm uí,ale, sedí a těsní
KN filtry jsem měl na staré C5 a na nové, ,nikdy jsem nepozoroval lepí zvuk motoru:nevim ,pokud chce někdo docílit lepího zvuku,tak bych asi volil sportovní výfuk,měl jsem ho na staré c5 V6 benzín od http://www.laityng.cz/,(myslim,e tam mají vyfocené moje auto po montái)a ve spojení s kn filtrem, no zvuk to mělo velmi dobrý,hlavní bylo,e to v autě nebylo slyet a venku no co dodat pěkně bublal:-)))):-))))
jinak teď ho mam namontovaný taky a je fakt,e motor je prunějí a jestli se sníila spotřeba nevim, :nevim, nejezdim na spotřebu, jinak ke kuelům, je pravda e nasávají teplý vzduch od motoru,aby měl motor vyí výkon ( hlavně přeplňované ) je potřeba aby nasávaly chladný vzduch,to platí samozřejmě i u atmosférických motorů,proto bych spí volil vloku do stávajícího boxu,kde je nasáván vzduch zvenku, pokud nikdo nenabízí kn pro některý tip filtrboxu,tak tady na těch stránkách lze zjistit číslo filtru podle rozměrů http://www.knfilters.com/air_filter.aspx?gclid=CIzVx_v36LoCFakKwwod3WoA0A
na C5 V6 hdi se nedělá,ale podle rozměru jsem ho sehnal,sice byl o 2mm uí,ale, sedí a těsní:palec
|
|
| |
|
|