| | |
10.09.2011 14:10 -
Nerezový výfuk
|
2412719
|
|
cit
|
|
|
Zdravím, dával jste někdo u na C5-tku nerez. výfuk? Jestli jo tak jaký a kde jste ho sehnali.Pěkný sportovní výfuk dělá Remus.Cena převyuje 10000 kč.Víte o něčem levnějím?
Zdravím, dával jste někdo u na C5-tku nerez. výfuk? Jestli jo tak jaký a kde jste ho sehnali.Pěkný sportovní výfuk dělá Remus.Cena převyuje 10000 kč.Víte o něčem levnějím?
|
|
10.09.2011 22:39 -
Re: Nerezový výfuk
|
2412755
|
|
Darja
|
|
|
Levnějí jsou univerzály... Vejfuk na zakázku je troku draí sranda, ne Rámus.
Ale u univerzálů nikdy neví, můe to řvát, můe to rát...
Levnějí jsou univerzály... Vejfuk na zakázku je troku draí sranda, ne Rámus.
Ale u univerzálů nikdy neví, můe to řvát, můe to rát...
|
|
11.09.2011 09:04 -
|
2412766
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Asi stupidní otázka - on originál není nerez?
U minulých aut jsem měnil nějakou část výfuku kadý rok, výdr jednoho dílu byla tak 3 roky. Tady mám výfuk, kde je na mnoha místech vyraeno PSA 2001 a je jen trochu olezlý. 10 let nedávno nevydrela ani kastle, natopak tak namáhaná část jako výfuk. Take zatím velká spokojenost.
Asi stupidní otázka - on originál není nerez?
U minulých aut jsem měnil nějakou část výfuku kadý rok, výdr jednoho dílu byla tak 3 roky. Tady mám výfuk, kde je na mnoha místech vyraeno PSA 2001 a je jen trochu olezlý. 10 let nedávno nevydrela ani kastle, natopak tak namáhaná část jako výfuk. Take zatím velká spokojenost.
|
|
11.09.2011 12:03 -
|
2412784
|
|
Darja
|
|
|
Já to pochopila, e se tu jedná o tuning lauf, ne o originiál
Já to pochopila, e se tu jedná o tuning lauf, ne o originiál :)
|
|
01.05.2012 22:58 -
|
2473502
|
|
cit
|
|
|
Budu dávat na svou C5-ku výfuk remus. Mám objednaný z Rakous. Máte ho u někdo na autě?
Budu dávat na svou C5-ku výfuk remus. Mám objednaný z Rakous. Máte ho u někdo na autě?
|
|
02.05.2012 19:59 -
|
2473723
|
|
jumep
|
|
|
pri dieseli riesit nejaky nerezovy vyfuk je absolut nezmysel, pri benzine nepoviem .. tam ten vyfuk trpi ...
pri dieseli riesit nejaky nerezovy vyfuk je absolut nezmysel, pri benzine nepoviem .. tam ten vyfuk trpi ...
|
|
02.05.2012 20:31 -
|
2473800
|
|
jumep
|
|
|
ano ... ale obcas sa ostatnym moze vnuknut myslienka
ano ... ale obcas sa ostatnym moze vnuknut myslienka :)
|
|
02.05.2012 21:18 -
|
2473858
|
|
Hanz 397
|
|
|
cit napsal(a): Zdravím, dával jste někdo u na C5-tku nerez. výfuk? Jestli jo tak jaký a kde jste ho sehnali.Pěkný sportovní výfuk dělá Remus.Cena převyuje 10000 kč.Víte o něčem levnějím?
Kdysi jsme tady řeili téma Powerboxu a podobných nesmyslů. A je to tady zase... Mockrát jsem jel s autem,na kterém majitel upravil,sám si doma spáchal,nebo prostě jen vykuchal výfuk a myslel si,jak mu to úasně jede. A větinou nejelo... Neříkám,e sportovní výfuk nepřidá výkon,ale musí být vyrobený přímo pro to a to auto,ten a ten motor a větinou je to celá koncepce a ne jen koncový tlumič-netlumič... Uni mají sice často hezkej zvuk,ale to je ve. Nebudu tady rozepisovat,jaké vechny fce výfuk plní,ale věř tomu,e jedna z posledních je to,aby odvedl spaliny za auto. Kdybych po něčem takovém touil(na HDi je to nesmysl,take netouím),tak bych rozhodně hledal někoho,kdo je dělá na zakázku a není to jen ikovnej svářeč,ale i znalej motorář... Tak a teď mě tu zas bude spousta lidí nenávidět
:nevim :nevim :nevim Kdysi jsme tady řeili téma Powerboxu a podobných nesmyslů. A je to tady zase... Mockrát jsem jel s autem,na kterém majitel upravil,sám si doma spáchal,nebo prostě jen vykuchal výfuk a myslel si,jak mu to úasně jede. A větinou nejelo... Neříkám,e sportovní výfuk nepřidá výkon,ale musí být vyrobený přímo pro to a to auto,ten a ten motor a větinou je to celá koncepce a ne jen koncový tlumič-netlumič... Uni mají sice často hezkej zvuk,ale to je ve. Nebudu tady rozepisovat,jaké vechny fce výfuk plní,ale věř tomu,e jedna z posledních je to,aby odvedl spaliny za auto. Kdybych po něčem takovém touil(na HDi je to nesmysl,take netouím),tak bych rozhodně hledal někoho,kdo je dělá na zakázku a není to jen ikovnej svářeč,ale i znalej motorář... Tak a teď mě tu zas bude spousta lidí nenávidět ;-)
|
|
02.05.2012 21:30 -
|
2473881
|
|
jumep
|
|
|
poviem to takto, dal som si na auto bosal vyfuk, coho doteraz lutujem, ine tlaky, blbne fap, blbne spotreba .... a to by mal by akoze licencny vyfuk ... takze tam pekne pojde original
pri vydrzi dieseloveho vyfuku ho uz na tom aute nikto nebude menit ....
samozrejme, ako som povedal - benzinovy je trocha ina kategoria, ale rovnako pri vydrzi aspon 5 rokov neni tiez co riesit ...
poviem to takto, dal som si na auto bosal vyfuk, coho doteraz lutujem, ine tlaky, blbne fap, blbne spotreba .... a to by mal by akoze licencny vyfuk ... takze tam pekne pojde original
pri vydrzi dieseloveho vyfuku ho uz na tom aute nikto nebude menit ....
samozrejme, ako som povedal - benzinovy je trocha ina kategoria, ale rovnako pri vydrzi aspon 5 rokov neni tiez co riesit ...
|
|
02.05.2012 21:34 -
|
2473894
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A co teprve LPG
A co teprve LPG :-(
|
|
02.05.2012 21:48 -
|
2473909
|
|
jumep
|
|
|
LPG spada do kategorie benzin ...
LPG spada do kategorie benzin ...
|
|
03.05.2012 08:39 -
|
2474048
|
|
flyteSVK
|
|
|
Na C5 sa mi nejako ten ladeny vyfuk nehodi. Predsalen je to velke auto na pohodlne presuny. Este tak mozno na V6 kde by mohol vyniknut iny zvuk motora.
Na taketo hratky nieco male, zive, uvrestane, fieSTa?
Na C5 sa mi nejako ten ladeny vyfuk nehodi. Predsalen je to velke auto na pohodlne presuny. Este tak mozno na V6 kde by mohol vyniknut iny zvuk motora.
Na taketo hratky nieco male, zive, uvrestane, fieSTa? :-p
|
|
03.05.2012 08:48 -
|
2474049
|
|
cit
|
|
|
Zdar a sílu.Výfuk od Remusu je pička a za 450 euro bude kvalitní.Navíc na autě vypadá dost dobře.
Zdar a sílu.Výfuk od Remusu je pička a za 450 euro bude kvalitní.Navíc na autě vypadá dost dobře.
|
|
05.05.2012 18:29 -
|
2475157
|
|
Hanz 397
|
|
|
zico napsal(a): cit napsal(a): Budu dávat na svou C5-ku výfuk remus. Mám objednaný z Rakous. Máte ho u někdo na autě?
cit, na Tvoju otazku bolo z 9 prispevkov odpovedane K VECI az v 1 pripade.
Ostatni mozu byt na seba pysni
PS. ano aj ja teraz svojim sposobom spamujem, ale toto technicke forum sa uz meni na drbopokec (pocul som, kamaratov znamy pocul, susedovho psa postar zevraj zazil .. atd)
Já teda nevím,ale jediný příspěvek,který je vyloeně mimo mísu,je ten tvůj(je fakt,e jsi to tam psal). Nevím,co je mimo na tom mu napsat,by třeba jinými slovy,co znamená,dát na auto jiný výfuk,ne tam má být. Protoe on se na to,taky jinými slovy,ptal. Já a věřím tomu,e i Jumep,mluvíme z VLASTNÍ zkuenosti,ne jen podle toho,co jsem kde slyel. Ano,na svém autě jsem ho neměl,ale jezdil jsem s mnoha jinými,kde byl/nebyl a viděl jsem,jak se projevoval. A právě proto jsem ho na svém nikdy neměl.
Já teda nevím,ale jediný příspěvek,který je vyloeně mimo mísu,je ten tvůj(je fakt,e jsi to tam psal). Nevím,co je mimo na tom mu napsat,by třeba jinými slovy,co znamená,dát na auto jiný výfuk,ne tam má být. Protoe on se na to,taky jinými slovy,ptal. Já a věřím tomu,e i Jumep,mluvíme z VLASTNÍ zkuenosti,ne jen podle toho,co jsem kde slyel. Ano,na svém autě jsem ho neměl,ale jezdil jsem s mnoha jinými,kde byl/nebyl a viděl jsem,jak se projevoval. A právě proto jsem ho na svém nikdy neměl.
|
|
05.05.2012 20:56 -
|
2475191
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
:palec
|
|
06.05.2012 22:00 -
|
2475513
|
|
zico
|
|
|
ach jaj. Otázka znela: Máte ho u někdo na autě?
ach jaj. Otázka znela: Máte ho u někdo na autě?
|
|
| |
|
|