| | |
26.06.2012 22:44 -
Re: tmavící folie na skla
|
2488065
|
|
jumep
|
|
|
ad folie, par aut co tu bolo tak skusenosti
1. ked s tym idem do garaze, h... vidim, nastastie sa daju otvorit okna a cuvam len na zrkadla, inak by som sa tam netrafil
2. krizovatka tvaru /| - prichadam po tej sikmej ceste a davam prednost sprava, je sero a ide neosvetlene auto, cyklista, motorka .... 10x vacsia sanca ze ho prehliadnem .... dosledky nemusim komentovat ... cize z kazdym takym autom som si nadchadzal jak s kamionom aby som videl ... fakt velmi pohodlne ....
ad folie, par aut co tu bolo tak skusenosti
1. ked s tym idem do garaze, h... vidim, nastastie sa daju otvorit okna a cuvam len na zrkadla, inak by som sa tam netrafil
2. krizovatka tvaru /| - prichadam po tej sikmej ceste a davam prednost sprava, je sero a ide neosvetlene auto, cyklista, motorka .... 10x vacsia sanca ze ho prehliadnem .... dosledky nemusim komentovat ... cize z kazdym takym autom som si nadchadzal jak s kamionom aby som videl ... fakt velmi pohodlne ....
|
|
26.06.2012 23:15 -
|
2488076
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
zico napsal(a): 1, Kto jazdi tak, ze potrebuje vidiet skrz auto pred sebou , aby vcas dobrzdil, je *****. 2, Kto nema deti, nepochopi folie.
1, OK , su teda ***** , ale přesto je lepí vidět skrz auto předemnou
2, děti mám
1, Kto jazdi tak, ze potrebuje vidiet skrz auto pred sebou , aby vcas dobrzdil, je *****. 2, Kto nema deti, nepochopi folie.
1, OK , su teda ***** , ale přesto je lepí vidět skrz auto předemnou
2, děti mám
|
|
27.06.2012 06:08 -
|
2488109
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Maxifik napsal(a): Tak to tu čtu, ale nějak mi z toho vychází jedno. Proč vůbec dodrovat jakýkoliv předpis a zákon? Vdy se najde pro a proti a argumentuje se podobně jako tady s foliemi. Tak nevím. já takovou malou reakci k tvé poznámce:folie mám jen na zadních dveřích,oknech+5dveře-byly zřejmě lepené jětě ve francii asi mají certifikát.na předku nemám nic,jen v zimě v létě sklopené mračítka(okno je na můj vkus moc velké)tudí neporuuji zákon(stavěli mě pčr s dovádivým pasatem a měřil jestli nemám folie ve předu-proč to nevím to by snad poznal kadý ale v pohodě.byl jsem v polsku na nákup a tamní stráníci mi taky neřekli půl slova.přidal jsem nové 3brzd.světlo dovnitř(venkovní kaput)jde vidět velmi dobře ve dne i v noci,přesto jsem ořízl folii tak aby ho nekryla.ale jak někdo napsal výe je pro mě mnohem nebezpečnějí jet za dodávkou(které jsou dnes velmi rychlé)a přes něj nevidí ani uk a vesměs dodávky tlačí auto před sebou-take to bude asi horí ne kvalitní folie.a co se týká kamionů tak raděj pojedu za ním ne za dodávkou.1.věrina kamionů si drí odstup 2.pokud před ním brzdí autko v noci nebo za detě tak se to světlo plazí pod tím kamionem a dozadu.jen malá poznámka jětě k foliím pro ty co je chtějí si nalepit:neetřete a vám nezačnou praskat,dělat velké boule atd.pak jsou k ničemu+kazí dojem auta.ps.jen by mě zajímalo jakto e na STK neznají zákon:kdy jsem loni koupil c-5 byl jsem pro registraci tak měl blbých keců:jako e to tam nesmí být atd.já mu na to odpověděl e nejsem na STK ale na registrčku...fakt divný!!!
Tak to tu čtu, ale nějak mi z toho vychází jedno. Proč vůbec dodrovat jakýkoliv předpis a zákon? Vdy se najde pro a proti a argumentuje se podobně jako tady s foliemi. Tak nevím. já takovou malou reakci k tvé poznámce:folie mám jen na zadních dveřích,oknech+5dveře-byly zřejmě lepené jětě ve francii asi :nevim mají certifikát.na předku nemám nic,jen v zimě v létě sklopené mračítka(okno je na můj vkus moc velké)tudí neporuuji zákon(stavěli mě pčr s dovádivým pasatem a měřil jestli nemám folie ve předu-proč to nevím to by snad poznal kadý ale v pohodě.byl jsem v polsku na nákup a tamní stráníci mi taky neřekli půl slova.přidal jsem nové 3brzd.světlo dovnitř(venkovní kaput)jde vidět velmi dobře ve dne i v noci,přesto jsem ořízl folii tak aby ho nekryla.ale jak někdo napsal výe je pro mě mnohem nebezpečnějí jet za dodávkou(které jsou dnes velmi rychlé)a přes něj nevidí ani uk a vesměs dodávky tlačí auto před sebou-take to bude asi horí ne kvalitní folie.a co se týká kamionů tak raděj pojedu za ním ne za dodávkou.1.věrina kamionů si drí odstup 2.pokud před ním brzdí autko v noci nebo za detě tak se to světlo plazí pod tím kamionem a dozadu.jen malá poznámka jětě k foliím pro ty co je chtějí si nalepit:neetřete a vám nezačnou praskat,dělat velké boule atd.pak jsou k ničemu+kazí dojem auta.ps.jen by mě zajímalo jakto e na STK neznají zákon:kdy jsem loni koupil c-5 byl jsem pro registraci tak měl blbých keců:jako e to tam nesmí být atd.já mu na to odpověděl e nejsem na STK ale na registrčku...fakt divný!!!
|
|
27.06.2012 06:18 -
|
2488110
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Zajímavé některé argumentace. Proč se tedy zastavuje před vlakovým přejezdem, vlak má přeci také brzdy.
Zajímavé některé argumentace. Proč se tedy zastavuje před vlakovým přejezdem, vlak má přeci také brzdy.
|
|
27.06.2012 08:20 -
|
2488120
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Maxifik napsal(a): Zajímavé některé argumentace. Proč se tedy zastavuje před vlakovým přejezdem, vlak má přeci také brzdy.
co je tohle za argument?... takhle by sme se mohli dostat na platformu "proč jsou letový dispečeři, kdy maj letadla okénka a na kadý straně partu pozorovatelů"
Pokud to zákon nezakazuje - a tady nemluvim o tom, e co neni zakázáno, je povoleno, páč pouití folií je jasně vymezeno, tak nevidim důvod poč o tom diskutovat, jako o nebezpečné záleitosti. Jak tu podotýká Pablik - to, e nemam pohodlnej přehled o tom, co se děje před autem předemnou - sorry, ale tohle neobstojí při ádný ukačce, páč má jet ví jak.... Krom toho - vozů, přez který neni vidět je hromada a nedá se to technicky obejít, take z průhlednýho auta standart neudělá. To, e tě zatmavený okna děsej a má z nich stavy úzkosti, nebo nevim co - o tom se snad ani nemá cenu bavit
A pokud mi to zákon umoňuje a já rozhodnu na základě jeho znění úparvu provést, páč k tomu mám nějaký důvody (teplotní bilance, neviditelný materiál na sedačkách či v kufru, nebo třeba jen design) , tak nevidim pro tohle téma jiný závěr, ne klasický Cimrmanův bomont, co se s tim a proti tomu dá dělat...
Nakonec - má doma záclony?... a můu se zeptat proč?...
co je tohle za argument?... takhle by sme se mohli dostat na platformu "proč jsou letový dispečeři, kdy maj letadla okénka a na kadý straně partu pozorovatelů"
Pokud to zákon nezakazuje - a tady nemluvim o tom, e co neni zakázáno, je povoleno, páč pouití folií je jasně vymezeno, tak nevidim důvod poč o tom diskutovat, jako o nebezpečné záleitosti. Jak tu podotýká Pablik - to, e nemam pohodlnej přehled o tom, co se děje před autem předemnou - sorry, ale tohle neobstojí při ádný ukačce, páč má jet ví jak.... Krom toho - vozů, přez který neni vidět je hromada a nedá se to technicky obejít, take z průhlednýho auta standart neudělá. To, e tě zatmavený okna děsej a má z nich stavy úzkosti, nebo nevim co - o tom se snad ani nemá cenu bavit
A pokud mi to zákon umoňuje a já rozhodnu na základě jeho znění úparvu provést, páč k tomu mám nějaký důvody (teplotní bilance, neviditelný materiál na sedačkách či v kufru, nebo třeba jen design) , tak nevidim pro tohle téma jiný závěr, ne klasický Cimrmanův bomont, co se s tim a proti tomu dá dělat...
Nakonec - má doma záclony?... a můu se zeptat proč?...
|
|
27.06.2012 08:28 -
|
2488136
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Roozena napsal(a): co je tohle za argument?... takhle by sme se mohli dostat na platformu "proč jsou letový dispečeři, kdy maj letadla okénka a na kadý straně partu pozorovatelů" Pokud to zákon nezakazuje - a tady nemluvim o tom, e co neni zakázáno, je povoleno, páč pouití folií je jasně vymezeno, tak nevidim důvod poč o tom diskutovat, jako o nebezpečné záleitosti. Jak tu podotýká Pablik - to, e nemam pohodlnej přehled o tom, co se děje před autem předemnou - sorry, ale tohle neobstojí při ádný ukačce, páč má jet ví jak.... Krom toho - vozů, přez který neni vidět je hromada a nedá se to technicky obejít, take z průhlednýho auta standart neudělá. To, e tě zatmavený okna děsej a má z nich stavy úzkosti, nebo nevim co - o tom se snad ani nemá cenu bavit A pokud mi to zákon umoňuje a já rozhodnu na základě jeho znění úparvu provést, páč k tomu mám nějaký důvody (teplotní bilance, neviditelný materiál na sedačkách či v kufru, nebo třeba jen design) , tak nevidim pro tohle téma jiný závěr, ne klasický Cimrmanův bomont, co se s tim a proti tomu dá dělat... Nakonec - má doma záclony?... a můu se zeptat proč?... popřípadě bych to doplnil jětě o aluzie.ale né je to prostě otázka názoru.vemte si audiny,passaty ty maj tak černý skla od výrobce e opravdu člověk ani neví jestli má volant vlevo-vpravo a popř.jakou barvu vlasů má řidička...v takovýchto kárách jezdí hodně zlatokopek
co je tohle za argument?... takhle by sme se mohli dostat na platformu "proč jsou letový dispečeři, kdy maj letadla okénka a na kadý straně partu pozorovatelů" Pokud to zákon nezakazuje - a tady nemluvim o tom, e co neni zakázáno, je povoleno, páč pouití folií je jasně vymezeno, tak nevidim důvod poč o tom diskutovat, jako o nebezpečné záleitosti. Jak tu podotýká Pablik - to, e nemam pohodlnej přehled o tom, co se děje před autem předemnou - sorry, ale tohle neobstojí při ádný ukačce, páč má jet ví jak.... Krom toho - vozů, přez který neni vidět je hromada a nedá se to technicky obejít, take z průhlednýho auta standart neudělá. To, e tě zatmavený okna děsej a má z nich stavy úzkosti, nebo nevim co - o tom se snad ani nemá cenu bavit A pokud mi to zákon umoňuje a já rozhodnu na základě jeho znění úparvu provést, páč k tomu mám nějaký důvody (teplotní bilance, neviditelný materiál na sedačkách či v kufru, nebo třeba jen design) , tak nevidim pro tohle téma jiný závěr, ne klasický Cimrmanův bomont, co se s tim a proti tomu dá dělat... Nakonec - má doma záclony?... a můu se zeptat proč?... :palec popřípadě bych to doplnil jětě o aluzie.ale né je to prostě otázka názoru.vemte si audiny,passaty ty maj tak černý skla od výrobce e opravdu člověk ani neví jestli má volant vlevo-vpravo a popř.jakou barvu vlasů má řidička...v takovýchto kárách jezdí hodně zlatokopek :-d
|
|
27.06.2012 09:21 -
|
2488144
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
jestlie si dám na auto tmavé fólie dle zákona tak co řeíme, je jasně napsáno co na jakých oknech má být, e profi oféři asi ví proč nemít černé folie na oknech předních dveří e. Jel jsem v několika autech které měly tmavé skla ve předu a popravdě u bych do nich za volant nesedl, jak přijde takové to divné ero tak z toho jde opravdu blbě vidět.
jestlie si dám na auto tmavé fólie dle zákona tak co řeíme, je jasně napsáno co na jakých oknech má být, e profi oféři asi ví proč nemít černé folie na oknech předních dveří e. Jel jsem v několika autech které měly tmavé skla ve předu a popravdě u bych do nich za volant nesedl, jak přijde takové to divné ero tak z toho jde opravdu blbě vidět.
|
|
27.06.2012 09:33 -
|
2488148
|
|
Milan16
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Takmer kady deň vychádzam z dvora okolo stále parkujúceho auta ktoré ma vzadu tmavé folie. Kadý výjazd je rizikový či sa zpoza neho nevyrúti po ceste rýchlo idúce auto ktoré nemôem cez folie vidie. Naastie cesta nieje a tak frekventovaná. Neviete si predstavi ako je to príjemné keď vychádzam na cestu, auto tam nestojí a ja mam perfekný rozhžad.
Takmer kady deň vychádzam z dvora okolo stále parkujúceho auta ktoré ma vzadu tmavé folie. Kadý výjazd je rizikový či sa zpoza neho nevyrúti po ceste rýchlo idúce auto ktoré nemôem cez folie vidie. Naastie cesta nieje a tak frekventovaná. Neviete si predstavi ako je to príjemné keď vychádzam na cestu, auto tam nestojí a ja mam perfekný rozhžad.
|
|
27.06.2012 10:49 -
|
2488175
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Ve má své pro a proti. Tady se začalo řeit pohodlí vz bezpečnost. Já jsem jezdil u s foliemi od 3M a musím říct e mě výhled s auta dost překvapil. Výhled byl ostřejí. Bylo vidět i do auta,take to nebylo úúúplně tmavé.
Myslím,e to měření co se provádí ted má právě vyřadit ty blázny co to mají jak uhel. Tam je to zase i ze strany policie i jejich zájem aby viděli kdo a nebo kolik lidí tam jede.
Nevím, vdy se najde někdo kdo to celé překroutí a vztáhne na sebe. Nemůeme vichni souhlasit a nebo namítat. Ale pokud má človíček rozum tak si myslím,e je to jenom přínos pro posádku.
Já osobně zatím folie nemám,ale pokud bych je dal tak ve podle platných předpisů a nebo lépe zákonů.
Ve má své pro a proti. Tady se začalo řeit pohodlí vz bezpečnost. Já jsem jezdil u s foliemi od 3M a musím říct e mě výhled s auta dost překvapil. Výhled byl ostřejí. Bylo vidět i do auta,take to nebylo úúúplně tmavé.
Myslím,e to měření co se provádí ted má právě vyřadit ty blázny co to mají jak uhel. Tam je to zase i ze strany policie i jejich zájem aby viděli kdo a nebo kolik lidí tam jede.
Nevím, vdy se najde někdo kdo to celé překroutí a vztáhne na sebe. Nemůeme vichni souhlasit a nebo namítat. Ale pokud má človíček rozum tak si myslím,e je to jenom přínos pro posádku.
Já osobně zatím folie nemám,ale pokud bych je dal tak ve podle platných předpisů a nebo lépe zákonů.
|
|
27.06.2012 17:38 -
|
2488257
|
|
Henry
|
|
|
Pánové v tomhle vlákně bych čekal rady a zkuenosti typu: Fólie od XY jsou lepí ne XX, černé jsou lepí ne zelené se zrcadlem, tahle firma to umí lépe montovat a podobně.
Subjektivní pocity jako: Nemůu vyjet na silnici, protoe tam stojí "zafóliované auto" nebo nemůu zacouvat do garáe se "zafóliovaným autem" mě pobaví, ale řeení je jednoduché. V prvním případě by tam mohl stát autobus, co potom??? V druhém případě je lepí koupit kabriolet, potom si můu na vrata od garáe sáhnout.
P.S. Uvauji o zafóliování auta, proto sháním informace. Navtívil jsem několik firem a nevím kterou vybrat. V jedné mi řekli, e kvůli fóliím musí vyndat skla - jak to dopadne jen domýlím. ( plastové hmodinky, tapec, těsnění apod.) V dalí zase měli jen černé fólie bez velkého výběru od kdoví jakého dodavatele.
Pánové v tomhle vlákně bych čekal rady a zkuenosti typu: Fólie od XY jsou lepí ne XX, černé jsou lepí ne zelené se zrcadlem, tahle firma to umí lépe montovat a podobně.
Subjektivní pocity jako: Nemůu vyjet na silnici, protoe tam stojí "zafóliované auto" nebo nemůu zacouvat do garáe se "zafóliovaným autem" mě pobaví, ale řeení je jednoduché. V prvním případě by tam mohl stát autobus, co potom??? V druhém případě je lepí koupit kabriolet, potom si můu na vrata od garáe sáhnout.
P.S. Uvauji o zafóliování auta, proto sháním informace. Navtívil jsem několik firem a nevím kterou vybrat. V jedné mi řekli, e kvůli fóliím musí vyndat skla - jak to dopadne jen domýlím. ( plastové hmodinky, tapec, těsnění apod.) V dalí zase měli jen černé fólie bez velkého výběru od kdoví jakého dodavatele.
|
|
27.06.2012 17:56 -
|
2488258
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Henry napsal(a): Pánové v tomhle vlákně bych čekal rady a zkuenosti typu: Fólie od XY jsou lepí ne XX, černé jsou lepí ne zelené se zrcadlem, tahle firma to umí lépe montovat a podobně.
Jestli mohu doporučit, tak Autosklo Holeovice. Link: .link.
Montují folie Bruxafol a po 5 letech jsou jak včera namontované. Mám konkrétně řadu Quantum - přední okna světlejí.
Jestli mohu doporučit, tak Autosklo Holeovice. Link: http://www.autoskloholesovice.cz/
Montují folie Bruxafol a po 5 letech jsou jak včera namontované. Mám konkrétně řadu Quantum - přední okna světlejí.
|
|
13.12.2012 19:57 -
|
2530620
|
|
shalafi
|
|
|
Nazdarek, riesil niekto folie na C5 X7? Mne totiz v Citroene (Motorpartner Panonska, BA) povedali, ze na zadne okno sa folia dat neda, pretoze je zaoblene opacne a na to foliu nenatiahnu, museli by strihat, bolo by to vidiet, atd atd. Cize folie iba na zadne dvere, 140 eur. Ked som sa potom pytal aspon na roletku pana od nahradnych dielov, tak sa ma 4x spytal na ktore okno ze sa to neda dat folia a preco vlastne, ocividne o tom este nepocul ehm ehm .. mimochodom roletka dozadu na sedan stoji 225 eur
Nazdarek, riesil niekto folie na C5 X7? Mne totiz v Citroene (Motorpartner Panonska, BA) povedali, ze na zadne okno sa folia dat neda, pretoze je zaoblene opacne a na to foliu nenatiahnu, museli by strihat, bolo by to vidiet, atd atd. Cize folie iba na zadne dvere, 140 eur. Ked som sa potom pytal aspon na roletku pana od nahradnych dielov, tak sa ma 4x spytal na ktore okno ze sa to neda dat folia a preco vlastne, ocividne o tom este nepocul :-)))) ehm ehm .. mimochodom roletka dozadu na sedan stoji 225 eur :-))
|
|
13.12.2012 20:58 -
|
2530648
|
|
STRUCTOR
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Kadé sklo je zaoblené (prohnuté), dříve se folie běně řezaly - vdy tak aby řez kopíroval vytápění zadního skla. Dnes se folie ohřeje a vytvaruje dle okna, kterým směrem je sklo prohnuté není rozhodné. Potí je v tom, e v Citroenu folie na skla nedělají, ale odvezou auto někam, kde to dělají, z čeho plyne, e o tom vědí prd. Asi se stav někde, kde se montá folií fyzicky provádí.
Jinak pokud by jsi chtěl zadní roletku, asi vím kdo ji má. Cenu netuím, ale bral jsem od něj komplet interier, bez zadní roletky, a cena byla přijatelná. Pokud bude mít zájem, polu ti na něj mail.
Kadé sklo je zaoblené (prohnuté), dříve se folie běně řezaly - vdy tak aby řez kopíroval vytápění zadního skla. Dnes se folie ohřeje a vytvaruje dle okna, kterým směrem je sklo prohnuté není rozhodné. Potí je v tom, e v Citroenu folie na skla nedělají, ale odvezou auto někam, kde to dělají, z čeho plyne, e o tom vědí prd. Asi se stav někde, kde se montá folií fyzicky provádí.
Jinak pokud by jsi chtěl zadní roletku, asi vím kdo ji má. Cenu netuím, ale bral jsem od něj komplet interier, bez zadní roletky, a cena byla přijatelná. Pokud bude mít zájem, polu ti na něj mail.
|
|
13.12.2012 22:41 -
|
2530684
|
|
Darja
|
|
|
konkávní zadní sklo bude prostě průser, je doopravdy hodně prohnuté... ale i nám dělají fólie externisti, protoe je to lepí, kdy to dělá někdo, kdo má praxi. Dělají nám i firemní polepy i polepy pro fleexy a spokojenost.
konkávní zadní sklo bude prostě průser, je doopravdy hodně prohnuté... ale i nám dělají fólie externisti, protoe je to lepí, kdy to dělá někdo, kdo má praxi. Dělají nám i firemní polepy i polepy pro fleexy a spokojenost.
|
|
14.12.2012 00:33 -
|
2530710
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ja budu davat folie na jare. Mel jsem je na poslednich dvou autech, puvodne kvuli psovi, aby na nej do kufru neprazilo slunce a od te doby je chci mit na kazdem aute, ted hlavne kvuli juniorovi.
Doufam, ze s C5 II nebudou problemy, protoze u 307 Break padaly poznamky, ze snad debilnejsi zadni okno neexistuje a asi trikrat to predelavali. Nakonec to tam daval ze dvou kusu folii, sice to nebylo vubec videt, ale stejne...
Ja budu davat folie na jare. Mel jsem je na poslednich dvou autech, puvodne kvuli psovi, aby na nej do kufru neprazilo slunce a od te doby je chci mit na kazdem aute, ted hlavne kvuli juniorovi.
Doufam, ze s C5 II nebudou problemy, protoze u 307 Break padaly poznamky, ze snad debilnejsi zadni okno neexistuje a asi trikrat to predelavali. Nakonec to tam daval ze dvou kusu folii, sice to nebylo vubec videt, ale stejne...
|
|
14.12.2012 07:52 -
|
2530718
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
shalafi napsal(a): Nazdarek, riesil niekto folie na C5 X7? Mne totiz v Citroene (Motorpartner Panonska, BA) povedali, ze na zadne okno sa folia dat neda, pretoze je zaoblene opacne a na to foliu nenatiahnu, museli by strihat, bolo by to vidiet, atd atd. Cize folie iba na zadne dvere, 140 eur. Ked som sa potom pytal aspon na roletku pana od nahradnych dielov, tak sa ma 4x spytal na ktore okno ze sa to neda dat folia a preco vlastne, ocividne o tom este nepocul ehm ehm .. mimochodom roletka dozadu na sedan stoji 225 eur
Juckni na moji fotogalerii.... everything is possible... incl. rear window
Juckni na moji fotogalerii.... everything is possible... incl. rear window :-)
|
|
14.12.2012 19:40 -
|
2530802
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
artsvec napsal(a): Jestli mohu doporučit, tak Autosklo Holeovice. Link: .link. Montují folie Bruxafol a po 5 letech jsou jak včera namontované. Mám konkrétně řadu Quantum - přední okna světlejí.
S touto firmou mám také jen výborné zkuenosti.Jak na Xantii,kde u jsou folie5.let,tak na C5.
Jestli mohu doporučit, tak Autosklo Holeovice. Link: http://www.autoskloholesovice.cz/ Montují folie Bruxafol a po 5 letech jsou jak včera namontované. Mám konkrétně řadu Quantum - přední okna světlejí.
S touto firmou mám také jen výborné zkuenosti.Jak na Xantii,kde u jsou folie5.let,tak na C5.
|
|
| |
|
|