| | |
15.01.2011 11:18 -
Re: tmavící folie na skla
|
2369762
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Ja som za folie a nieje s ým prolém ani v noci čoho som sa bál na prvom citrone som dal tmavé a dám aj na druhý..link.
.link.
Ja som za folie a nieje s ým prolém ani v noci čoho som sa bál na prvom citrone som dal tmavé a dám aj na druhý.http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/83584905_10154696324a0ec6afda381.jpg
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/83584905_1386640444abca5c11658b.jpg
|
|
15.01.2011 18:11 -
|
2369788
|
|
Pavel C5
|
|
|
ja folie mam a som spokojny a naucil som sa jazdit aj v noci
ja folie mam a som spokojny a naucil som sa jazdit aj v noci ;-)
|
|
15.01.2011 19:48 -
|
2369796
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Ahoj............folie jsem si nechal nalepit hned po koupi auta. U jsem je měl na starym autě a hlavně při cetě na dovču to rozhodně pomohlo. Ve předu mám první nepovolený odstín tmavé cca 50% a vzadu 5% ( % kolik propoutí světla).................a hlavně, není dovnizř vidět a zatím ho nikdo nevykrad. ......................a zatim ádnej problém s policii, vůbec je to nezajímá
Ahoj............folie jsem si nechal nalepit hned po koupi auta. U jsem je měl na starym autě a hlavně při cetě na dovču to rozhodně pomohlo. Ve předu mám první nepovolený odstín tmavé cca 50% a vzadu 5% ( % kolik propoutí světla).................a hlavně, není dovnizř vidět a zatím ho nikdo nevykrad. ......................a zatim ádnej problém s policii, vůbec je to nezajímá
|
|
16.01.2011 02:48 -
|
2369851
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Naprostý souhlas s jumep a najkem. Já blbec si myslel, e výrobce tam dává za drahý peníz skla, aby bylo vidět. Navíc je to fajn příspěvek k bezpečnosti - pročpak se asi zavedla třetí brzdová světla? Protoe jsou vidět přes několik aut dopředu. Tedy pokud si z něho někdo dobrovolně neudělá neprůhlednou dodávku. Příspěvek proti oteplování je směný, skla C5 jsou determální z výroby a více rozhoduje třeba barva střechy - navíc auto má klimu.
Naprostý souhlas s jumep a najkem. Já blbec si myslel, e výrobce tam dává za drahý peníz skla, aby bylo vidět. Navíc je to fajn příspěvek k bezpečnosti - pročpak se asi zavedla třetí brzdová světla? Protoe jsou vidět přes několik aut dopředu. Tedy pokud si z něho někdo dobrovolně neudělá neprůhlednou dodávku. Příspěvek proti oteplování je směný, skla C5 jsou determální z výroby a více rozhoduje třeba barva střechy - navíc auto má klimu.
|
|
16.01.2011 11:20 -
|
2369864
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
vilous - neni "determanlni" nahodou jen predni sklo ? To, ze je v aute nizsi teplota pri pouziti folii je pravda, hlavne to clovek oceni kdyz mu auto stoji venku na slunicku a vleze do nej.
vilous - neni "determanlni" nahodou jen predni sklo ? To, ze je v aute nizsi teplota pri pouziti folii je pravda, hlavne to clovek oceni kdyz mu auto stoji venku na slunicku a vleze do nej.
|
|
16.01.2011 11:42 -
|
2369865
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To Dutch - nejsem si jistý, ale asi má pravdu.
Ale účinnějí je nastříkat ta okna na bílo - taky není nic vidět a teplota je jetě nií
Pro vysvětlení - nech si kadý v rámci povoleného (a zadní okna povolená jsou) upravuje co chce. Jen se mi to prostě nezdá logické a ani příli bezpečné právě z důvodu průhlednosti. Já třeba za dodávkou déle nerad jedu právě proto, e netuím, co se děje před ní.
Nechci se majitelů přísluné úpravy dotknout, ale já je řadím mezi 2222, řidiče v klobouku či kabátu, auta svítící ve dne 6 reflektory, auta se spoilerem i na střee, auta s podsvíceným podvozkem, auta s nápisem Rallye racing....
To Dutch - nejsem si jistý, ale asi má pravdu.
Ale účinnějí je nastříkat ta okna na bílo - taky není nic vidět a teplota je jetě nií :-)
Pro vysvětlení - nech si kadý v rámci povoleného (a zadní okna povolená jsou) upravuje co chce. Jen se mi to prostě nezdá logické a ani příli bezpečné právě z důvodu průhlednosti. Já třeba za dodávkou déle nerad jedu právě proto, e netuím, co se děje před ní.
Nechci se majitelů přísluné úpravy dotknout, ale já je řadím mezi 2222, řidiče v klobouku či kabátu, auta svítící ve dne 6 reflektory, auta se spoilerem i na střee, auta s podsvíceným podvozkem, auta s nápisem Rallye racing....
|
|
16.01.2011 22:02 -
|
2369959
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já asnu, jak jste tady kultivovaní, vy odpůrci neprůhledných oken. Já je taky nemám rád a kvůli tomu jsem na fóru citroeny.cz sklidil takovou drkovou, e jsem se nestačil divit. A vy jen tak zlehka. Tak já vám to vy foliovníci řeknu po svém a je mi jedno, jestli se urazíte, protoe vám je zase jedno, e přes vás nikdo nevidí. Jste zastydlí a bezohlední puberáci, kterým jde jen o image a nekoukají na bezpečnost nejen svoji, ale hlavně ostatních. Protoe ty přehnaně tmavý okna absolutně ádný jiný rozumný význam nemají. Nic nemůe ospravedlnit bezohledné ohroování ostatních. Ani rozpálená sedačka či palubka, ani údajná ochrana soukromí, ani přecitlivělost na světlo ... . Prostě nic. Tak se zamyslete. Jezdíte autem pro dospělé, tak se dospěle chovejte. Jděte příkladem svým dětem. A neohroujte i je. Naučíte je na silnici frajeřit a oni se vám zmrzačí. Učte je chovat se na silnici podle pravidel a nepouívejte nepovolené zatmavení skel, ani jiný nepovolený tuning.
Přestoe se tady prý neděkuje, tak vem, kteří si okna nezačerní děkuju.
Já asnu, jak jste tady kultivovaní, vy odpůrci neprůhledných oken. Já je taky nemám rád a kvůli tomu jsem na fóru citroeny.cz sklidil takovou drkovou, e jsem se nestačil divit. A vy jen tak zlehka. Tak já vám to vy foliovníci řeknu po svém a je mi jedno, jestli se urazíte, protoe vám je zase jedno, e přes vás nikdo nevidí. Jste zastydlí a bezohlední puberáci, kterým jde jen o image a nekoukají na bezpečnost nejen svoji, ale hlavně ostatních. Protoe ty přehnaně tmavý okna absolutně ádný jiný rozumný význam nemají. Nic nemůe ospravedlnit bezohledné ohroování ostatních. Ani rozpálená sedačka či palubka, ani údajná ochrana soukromí, ani přecitlivělost na světlo ... . Prostě nic. Tak se zamyslete. Jezdíte autem pro dospělé, tak se dospěle chovejte. Jděte příkladem svým dětem. A neohroujte i je. Naučíte je na silnici frajeřit a oni se vám zmrzačí. Učte je chovat se na silnici podle pravidel a nepouívejte nepovolené zatmavení skel, ani jiný nepovolený tuning.
:-p
|
|
16.01.2011 22:19 -
|
2369963
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
A SUV Vám nevadiacez tie tie nevidno a folie nenám ako tuning ale kvoli praci nie vdy s dá skry v meste vetko do kufra tak aspon neaká síce malá ale ochrana proti zvedavcom.
A SUV Vám nevadia:nevimcez tie tie nevidno a folie nenám ako tuning ale kvoli praci nie vdy s dá skry v meste vetko do kufra tak aspon neaká síce malá ale ochrana proti zvedavcom.
|
|
16.01.2011 22:23 -
|
2369965
|
|
Radwy
|
|
|
Mikra napsal(a): Já asnu, jak jste tady kultivovaní, vy odpůrci neprůhledných oken. Já je taky nemám rád a kvůli tomu jsem na fóru citroeny.cz sklidil takovou drkovou, e jsem se nestačil divit. A vy jen tak zlehka. Tak já vám to vy foliovníci řeknu po svém a je mi jedno, jestli se urazíte, protoe vám je zase jedno, e přes vás nikdo nevidí. Jste zastydlí a bezohlední puberáci, kterým jde jen o image a nekoukají na bezpečnost nejen svoji, ale hlavně ostatních. Protoe ty přehnaně tmavý okna absolutně ádný jiný rozumný význam nemají. Nic nemůe ospravedlnit bezohledné ohroování ostatních. Ani rozpálená sedačka či palubka, ani údajná ochrana soukromí, ani přecitlivělost na světlo ... . Prostě nic. Tak se zamyslete. Jezdíte autem pro dospělé, tak se dospěle chovejte. Jděte příkladem svým dětem. A neohroujte i je. Naučíte je na silnici frajeřit a oni se vám zmrzačí. Učte je chovat se na silnici podle pravidel a nepouívejte nepovolené zatmavení skel, ani jiný nepovolený tuning. Přestoe se tady prý neděkuje, tak vem, kteří si okna nezačerní děkuju. Chvalim jsem stejneho nazoru
Já asnu, jak jste tady kultivovaní, vy odpůrci neprůhledných oken. Já je taky nemám rád a kvůli tomu jsem na fóru citroeny.cz sklidil takovou drkovou, e jsem se nestačil divit. A vy jen tak zlehka. Tak já vám to vy foliovníci řeknu po svém a je mi jedno, jestli se urazíte, protoe vám je zase jedno, e přes vás nikdo nevidí. Jste zastydlí a bezohlední puberáci, kterým jde jen o image a nekoukají na bezpečnost nejen svoji, ale hlavně ostatních. Protoe ty přehnaně tmavý okna absolutně ádný jiný rozumný význam nemají. Nic nemůe ospravedlnit bezohledné ohroování ostatních. Ani rozpálená sedačka či palubka, ani údajná ochrana soukromí, ani přecitlivělost na světlo ... . Prostě nic. Tak se zamyslete. Jezdíte autem pro dospělé, tak se dospěle chovejte. Jděte příkladem svým dětem. A neohroujte i je. Naučíte je na silnici frajeřit a oni se vám zmrzačí. Učte je chovat se na silnici podle pravidel a nepouívejte nepovolené zatmavení skel, ani jiný nepovolený tuning. Přestoe se tady prý neděkuje, tak vem, kteří si okna nezačerní děkuju. :-p Chvalim jsem stejneho nazoru:palec:palec
|
|
16.01.2011 22:26 -
|
2369966
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Psal jsem dle svého přesvědčení. Zopakuji - Nic nemůe ospravedlnit ohroování ostatních.
Sám píe - sice malá ochrana. Určitě bys nael účinnějí, levnějí a hlavně bezpečnějí způsob ukrytí kontrabandu.
No a SUV, autobusy, dodávky a kamiony? Vadí mi, ale bez nich to bohuel nejde, zatímco bez folií ano. Připomínám, e píu o přehnaně tmavých oknech.
Psal jsem dle svého přesvědčení. Zopakuji - Nic nemůe ospravedlnit ohroování ostatních.
Sám píe - sice malá ochrana. Určitě bys nael účinnějí, levnějí a hlavně bezpečnějí způsob ukrytí kontrabandu.
No a SUV, autobusy, dodávky a kamiony? Vadí mi, ale bez nich to bohuel nejde, zatímco bez folií ano. Připomínám, e píu o přehnaně tmavých oknech.
|
|
17.01.2011 09:15 -
|
2369979
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Mikra napsal(a): Já asnu, jak jste tady kultivovaní, vy odpůrci neprůhledných oken. Já je taky nemám rád a kvůli tomu jsem na fóru citroeny.cz sklidil takovou drkovou, e jsem se nestačil divit. A vy jen tak zlehka. Tak já vám to vy foliovníci řeknu po svém a je mi jedno, jestli se urazíte, protoe vám je zase jedno, e přes vás nikdo nevidí. Jste zastydlí a bezohlední puberáci, kterým jde jen o image a nekoukají na bezpečnost nejen svoji, ale hlavně ostatních. Protoe ty přehnaně tmavý okna absolutně ádný jiný rozumný význam nemají. Nic nemůe ospravedlnit bezohledné ohroování ostatních. Ani rozpálená sedačka či palubka, ani údajná ochrana soukromí, ani přecitlivělost na světlo ... . Prostě nic. Tak se zamyslete. Jezdíte autem pro dospělé, tak se dospěle chovejte. Jděte příkladem svým dětem. A neohroujte i je. Naučíte je na silnici frajeřit a oni se vám zmrzačí. Učte je chovat se na silnici podle pravidel a nepouívejte nepovolené zatmavení skel, ani jiný nepovolený tuning.
Co na to napsat....snad jen aby sis za autem, ktery je zafoliovany nechaval poradnej odstup, nebo radsi nevyjizdej vubec - svet je desne zlej
Co na to napsat....snad jen aby sis za autem, ktery je zafoliovany nechaval poradnej odstup, nebo radsi nevyjizdej vubec - svet je desne zlej
|
|
17.01.2011 09:57 -
|
2369980
|
|
tief
|
|
|
Panove klidek ... udrzujme tlachani na urovni lehke a prijemne konverzace ok ? ....
Panove klidek ... udrzujme tlachani na urovni lehke a prijemne konverzace ok ? ....
|
|
21.04.2011 17:17 -
|
2385483
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Ahoj, máte někdo tuení/zkuenosti jak je to oficiálně s protislunečním pruhem na přední okno. U celoploných foliích je jasno ale tohle se názory různí od je to zakázáno pokud neni z fabriky přes povoleno pokud není ve stírané ploe a po je povoleno pokud neni moc irokej...tak nejak nevim.
Edit: tak u jsem se dopátral: problematiku řeí předpis EHK č. 43 a vyhláka MDS ČR č. 341/2002 SB a podle stanoviska MDCR .link. je jakákoli dodatečná úprava čelního skla vozidla nepřípustná. take mam smůlu, chjo.
Ahoj, máte někdo tuení/zkuenosti jak je to oficiálně s protislunečním pruhem na přední okno. U celoploných foliích je jasno ale tohle se názory různí od je to zakázáno pokud neni z fabriky přes povoleno pokud není ve stírané ploe a po je povoleno pokud neni moc irokej...tak nejak nevim:nevim.
Edit: tak u jsem se dopátral: problematiku řeí předpis EHK č. 43 a vyhláka MDS ČR č. 341/2002 SB a podle stanoviska MDCR http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Stanovisko_MD_k_upravam_skel_vozidel.htm je jakákoli dodatečná úprava čelního skla vozidla nepřípustná. take mam smůlu, chjo.
|
|
27.04.2011 23:17 -
|
2387021
|
|
Juzek
|
Město: Vežký ari, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Určite si ich dám aj ja... Mám malé deti... Na predchádzajúcom aute som mal tie - nie je o čom... Základné pravidlo: minimálne 2 sekundový odstup a tým pádom sa netreba kuka cez "4" auta dopredu...
Určite si ich dám aj ja... Mám malé deti... Na predchádzajúcom aute som mal tie - nie je o čom... Základné pravidlo: minimálne 2 sekundový odstup a tým pádom sa netreba kuka cez "4" auta dopredu...
|
|
28.04.2011 00:26 -
|
2387042
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Veho s Mírou ... u jsem viděl ochcáfku, co si pan tuner dal na přední boční zrcadlovky ...... a pak zjistil, e mu někdo ukradnul zpětný zrcátka. Tak to musel u zrcátek vyřezat, aby viděl. Vypadalo to hůůůůasně. .
Taky nerad jezdím za dodávkou, SUV či čímkoliv podobným, protoe přes něj není vidět a kdy si drím dostatečný odstup, tak se mi tam vdy někdo "na....e".
Ale kvůli tomu nebudu na foliovníky házet pínu, páč je to za 1. povolený zákonem a za 2. si stejně musím dodrovat odstup takovej, abych zabrzdil kdy to bude třeba. Můe se lehce stát e se před tím autem nic dít nebude, ale on to zalápne třeba kvůli děcku v silnici či chybějícímu víku kanálu či co já vim čemu.
To e bez folie je to pro mně za ním lepí a trochu bezpečnějí je bez debat, ale ubrzdit to musim tak jako tak. A navíc u některejch aut je to jedno, i bez folie přes ně vidim pikaču .
PS: Mnohem víc mi vaděj vočipovaný kamna na brikety co táhnou i čmouděj vodcpodu pyčo. Taky vidim pendrek jak přes folii, ale navíc to musim čuchat a následně mejt z auta.....
Veho s Mírou ... u jsem viděl ochcáfku, co si pan tuner dal na přední boční zrcadlovky ...... a pak zjistil, e mu někdo ukradnul zpětný zrcátka. Tak to musel u zrcátek vyřezat, aby viděl. Vypadalo to hůůůůasně. :-)))).
Taky nerad jezdím za dodávkou, SUV či čímkoliv podobným, protoe přes něj není vidět a kdy si drím dostatečný odstup, tak se mi tam vdy někdo "na....e".
Ale kvůli tomu nebudu na foliovníky házet pínu, páč je to za 1. povolený zákonem a za 2. si stejně musím dodrovat odstup takovej, abych zabrzdil kdy to bude třeba. Můe se lehce stát e se před tím autem nic dít nebude, ale on to zalápne třeba kvůli děcku v silnici či chybějícímu víku kanálu či co já vim čemu.
To e bez folie je to pro mně za ním lepí a trochu bezpečnějí je bez debat, ale ubrzdit to musim tak jako tak. A navíc u některejch aut je to jedno, i bez folie přes ně vidim pikaču :-d.
PS: Mnohem víc mi vaděj vočipovaný kamna na brikety co táhnou i čmouděj vodcpodu pyčo. Taky vidim pendrek jak přes folii, ale navíc to musim čuchat a následně mejt z auta.....:palec
|
|
28.04.2011 19:33 -
|
2387203
|
|
mike124
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Chci si nechat udělat autofólie od .link. Máte s nimi někdo zkuenosti? Nechci ádné zbytečně velké zatmavení, ale aspoň něco, aby to v létě chránilo před sluncem.
Chci si nechat udělat autofólie od http://autofolie-levne.cz/. Máte s nimi někdo zkuenosti? Nechci ádné zbytečně velké zatmavení, ale aspoň něco, aby to v létě chránilo před sluncem.
|
|
| |
|
|