| | |
21.01.2014 02:36 -
Re: tmavící folie na skla
|
2660201
|
|
Hagrid_cZ
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda někdo máte zkuenosti se sundáním folie ze zadního skla, mám je tam ji z výroby a není přes něj prakticky vidět propustnost tak 10%. Co jsem se dočetl, tak to nejde bez poruení vyhřívání, povedlo se to někomu bez zničení výhřevu?
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda někdo máte zkuenosti se sundáním folie ze zadního skla, mám je tam ji z výroby a není přes něj prakticky vidět propustnost tak 10%. Co jsem se dočetl, tak to nejde bez poruení vyhřívání, povedlo se to někomu bez zničení výhřevu?
|
|
21.01.2014 13:31 -
|
2660306
|
|
bob66
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Hagrid_cZ napsal(a): Ahoj, chtěl bych se zeptat zda někdo máte zkuenosti se sundáním folie ze zadního skla, mám je tam ji z výroby a není přes něj prakticky vidět propustnost tak 10%. Co jsem se dočetl, tak to nejde bez poruení vyhřívání, povedlo se to někomu bez zničení výhřevu?
teplovzduná pistole, hóódně trpělivosti - a nemusí sbírat střepinky
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda někdo máte zkuenosti se sundáním folie ze zadního skla, mám je tam ji z výroby a není přes něj prakticky vidět propustnost tak 10%. Co jsem se dočetl, tak to nejde bez poruení vyhřívání, povedlo se to někomu bez zničení výhřevu?
teplovzduná pistole, hóódně trpělivosti - a nemusí sbírat střepinky
|
|
21.01.2014 22:18 -
|
2660453
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jde to normálně(troku větí silou) strhnout a pokud to vyhřívání nemá nějak naruený,tak mu nic neudělá. Akorát ti na skle zůstane skoro vechno lepidlo a to sundá čističem na brzdy. Nezkouej ani benzín ani nic jinýho-nejde to. Funguje jen ten čistič. A kup si jich víc. Nejdřív ti to nadělá takový jakoby molky a ty pomalu omyje. Samozřejmě hodně máčet a hadr bez knoflíků
Jde to normálně(troku větí silou) strhnout a pokud to vyhřívání nemá nějak naruený,tak mu nic neudělá. Akorát ti na skle zůstane skoro vechno lepidlo a to sundá čističem na brzdy. Nezkouej ani benzín ani nic jinýho-nejde to. Funguje jen ten čistič. A kup si jich víc. Nejdřív ti to nadělá takový jakoby molky a ty pomalu omyje. Samozřejmě hodně máčet a hadr bez knoflíků :-d
|
|
22.01.2014 10:12 -
|
2660534
|
|
mravcek1
|
|
|
alebo cistic peny na plastove okna a potom este raz pelestit tech.benzinom.
alebo cistic peny na plastove okna a potom este raz pelestit tech.benzinom.
|
|
20.02.2014 10:49 -
|
2670469
|
|
Hagrid_cZ
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Tak folie i lepidlo je dole. Folii jsem sundal naopak kdy bylo na nule, lo to krásně zřejmě lépe ne s horkovzdukou. A na sundání lepidla jsem pouil technický líh s kterým to lo také dobře a výhřev je bez poruení .
Tak folie i lepidlo je dole. Folii jsem sundal naopak kdy bylo na nule, lo to krásně zřejmě lépe ne s horkovzdukou. A na sundání lepidla jsem pouil technický líh s kterým to lo také dobře a výhřev je bez poruení :).
|
|
24.06.2014 06:19 -
|
2708997
|
|
Nesebr
|
|
|
Ahoj, v sobotu nechavam nalepit folie, mimo okna prednich dveri, ale nemůu se rozhodnout, jak moc zatmavit.
Muzete se pochlubit se svymi hodnotami zatmaveni?
Ahoj, v sobotu nechavam nalepit folie, mimo okna prednich dveri, ale nemůu se rozhodnout, jak moc zatmavit.
Muzete se pochlubit se svymi hodnotami zatmaveni?
|
|
24.06.2014 07:07 -
|
2708999
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Dej si 20%, je to tak akorat.
Dej si 20%, je to tak akorat.
|
|
24.06.2014 07:43 -
|
2709007
|
|
matonnn
|
Město: Rugby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 40 |
|
|
aj ja mam 20% , myslel som si ze to bude tmave ale nie je to akurad este to nieje hotove chybaju zadne dvere
aj ja mam 20% , myslel som si ze to bude tmave ale nie je to akurad ;-) este to nieje hotove chybaju zadne dvere
Přílohy: 20140614_211613[1].jpg ( 2927379b ) - 20140614_195402[1].jpg ( 3167632b ) - |
|
24.06.2014 15:47 -
|
2709181
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Mám tuím 15% propustnost. Foto v profilu. Ven je vidět krásně i v noci, ádnej problém
Mám tuím 15% propustnost. Foto v profilu. Ven je vidět krásně i v noci, ádnej problém :palec
|
|
29.06.2014 19:31 -
|
2710825
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Já mám : přední (boční ) 70% - je to příjemný , ale do auta je vidět jako přes normální .Zadní 20% - v autě je podle mě a moc tma ale na druhou stranu není vidět co je ponecháno na sedačkách. Okna do kufru a 5-té dveře 5% - není vůbec vidět do auta - ve dne couvání ádná sláva , v noci je vidět úplný hovn....
Já mám : přední (boční ) 70% - je to příjemný , ale do auta je vidět jako přes normální .Zadní 20% - v autě je podle mě a moc tma ale na druhou stranu není vidět co je ponecháno na sedačkách. Okna do kufru a 5-té dveře 5% - není vůbec vidět do auta - ve dne couvání ádná sláva , v noci je vidět úplný hovn....
|
|
02.06.2015 11:34 -
Folie na okna
|
2827427
|
|
stuy07
|
Město: Kladno, Auto: Opel Zafira | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Cavte, potreboval by som si dat folie na okna C5, neviete kde to v Prahe robia za rozumnný peniaz?? Poprípade aj zadarmo a dali by mi ich reklamu na okna???
Dakujem pánove za odpovede
Cavte, potreboval by som si dat folie na okna C5, neviete kde to v Prahe robia za rozumnný peniaz?? Poprípade aj zadarmo a dali by mi ich reklamu na okna???
Dakujem pánove za odpovede
|
|
04.06.2015 15:59 -
Re: Folie na okna
|
2828129
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Mě to dělali tady: .link.
Folie máme u asi 7roků a pořád naprosto jak nové.
Koukni na foto v mém profilu.
Mě to dělali tady: http://www.autofolia.cz/
Folie máme u asi 7roků a pořád naprosto jak nové.
Koukni na foto v mém profilu.
|
|
03.08.2015 16:18 -
Re: Příjem GPS uvnitř auta s pokovenými skly
|
2847592
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Tak to si teda nejsem jistý co to je, ale vechna boční okna jsou upravena z výroby - zevnitř průhledná, zvenku částečně zrcadlová, dokonce i přední ( to má směrem dopředu přechod na vyí průhlednost) - a nejsou to folie. Já měl za to e je to pokovení....
Tak to si teda nejsem jistý co to je, ale vechna boční okna jsou upravena z výroby - zevnitř průhledná, zvenku částečně zrcadlová, dokonce i přední ( to má směrem dopředu přechod na vyí průhlednost) - a nejsou to folie. Já měl za to e je to pokovení....
|
|
03.08.2015 16:22 -
|
2847596
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Není. Pokovení je uvnitř mezi skly a není vidět, ani jako zrcadlo. Je jen na předním skle. Boční okna můou být vícevrstvá, ale nejsou pokovená. Tónovaná ale jsou.
Není. Pokovení je uvnitř mezi skly a není vidět, ani jako zrcadlo. Je jen na předním skle. Boční okna můou být vícevrstvá, ale nejsou pokovená. Tónovaná ale jsou.
|
|
03.08.2015 16:27 -
|
2847599
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
No ale kdy to není folie ani pokovení tak co to teda je?
No ale kdy to není folie ani pokovení tak co to teda je? :-)
|
|
03.08.2015 16:28 -
|
2847600
|
|
jumep
|
|
|
prifarbene sklo, normalne sa to robi a kazda c5 ho ma (princip ako pivova flasa ...)
prifarbene sklo, normalne sa to robi a kazda c5 ho ma (princip ako pivova flasa ...)
|
|
03.08.2015 16:33 -
|
2847606
|
|
martinrx
|
|
|
No jasně, ale já měl za to, e to barvení se provádí tenkou vrstvou kovu nanesenou na sklo. Ale stoprocentně ty technologie neznám... A určitě to není stejní jako u jiné c5.
Myslím, e je to něco jako dělají tady:
.link.
Mimochodem, pokovené skla mám i na domě. Dnes se ani jiné nemontují, jen se dá určit míra pokovení, podle potřeby tepelné propustnosti.
No jasně, ale já měl za to, e to barvení se provádí tenkou vrstvou kovu nanesenou na sklo. Ale stoprocentně ty technologie neznám... A určitě to není stejní jako u jiné c5.
Myslím, e je to něco jako dělají tady:
http://www.autosklodaro.cz/tonovani-autoskel.php
Mimochodem, pokovené skla mám i na domě. Dnes se ani jiné nemontují, jen se dá určit míra pokovení, podle potřeby tepelné propustnosti.
|
|
03.08.2015 16:53 -
|
2847610
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No vidí, ty to vechno ví a neumí si to srovnat.
Přibarvený/zatmavený/tónovaný, to jen barvou skla a pouze to tlumí viditelný světlo. Ale atermický sklo, pokovený, tak jako to má doma, to zabraňuje/zmírňuje propoutění tepelnýho záení. Je to taky mírně zatmavený tím kovem, ale nejde tu primárně o zatemnění, ale odraení tepla.
No vidí, ty to vechno ví a neumí si to srovnat.
Přibarvený/zatmavený/tónovaný, to jen barvou skla a pouze to tlumí viditelný světlo. Ale atermický sklo, pokovený, tak jako to má doma, to zabraňuje/zmírňuje propoutění tepelnýho záení. Je to taky mírně zatmavený tím kovem, ale nejde tu primárně o zatemnění, ale odraení tepla.
|
|
| |
|
|