| | |
|
Darja
|
|
|
Podařilo se u někomu svléknout sedačky? A látkové nebo koené... potřebovala bych hodit oko na to, jak vypadá ta výplň pod tím
Podařilo se u někomu svléknout sedačky? A látkové nebo koené... potřebovala bych hodit oko na to, jak vypadá ta výplň pod tím :-)
|
|
07.04.2010 18:55 -
Re: Sedačky
|
2341230
|
|
janc5B
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
částečně jsem stáhnul sedák u řidiče, protoe je tam jakoby podélná díra. Potah mám látkový a je přilepen k jakési tuí molitanové výplni, která je rozlomená a dost se drolí. Vypadá to jako by tam byli ubytovaný myi a uírali si bejvák. Opravit to asi moc nepůjde. U jsem tu četl, e to zkoueli vypěnit mont pěnou, ale bez větího úspěchu. Já sháním spolujezdcovo sedadlo z anglické verze. Kdybyste někdo věděl, mám edé potahy s jakoby mačkaným vzorem r.v.2003. Dík
částečně jsem stáhnul sedák u řidiče, protoe je tam jakoby podélná díra. Potah mám látkový a je přilepen k jakési tuí molitanové výplni, která je rozlomená a dost se drolí. Vypadá to jako by tam byli ubytovaný myi a uírali si bejvák. Opravit to asi moc nepůjde. U jsem tu četl, e to zkoueli vypěnit mont pěnou, ale bez větího úspěchu. Já sháním spolujezdcovo sedadlo z anglické verze. Kdybyste někdo věděl, mám edé potahy s jakoby mačkaným vzorem r.v.2003. Dík
|
|
07.04.2010 18:59 -
|
2341233
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Já jsem to zkouel (prasklý sedák) a hned jsem to vzdal, myslel jsem, e tu látku roztrhnu. Fakt to bylo přilepené poctivě. Sedák jsem zalepil ze spoda.
Já jsem to zkouel (prasklý sedák) a hned jsem to vzdal, myslel jsem, e tu látku roztrhnu. Fakt to bylo přilepené poctivě. Sedák jsem zalepil ze spoda.:-((((
|
|
07.04.2010 19:53 -
|
2341246
|
|
Darja
|
|
|
Mě zajímalo, jak vypadá ta výplň, jako tvar. kvůli vyhřívání, tu moji se bojim servat, e u to zpět nedám
Mě zajímalo, jak vypadá ta výplň, jako tvar. kvůli vyhřívání, tu moji se bojim servat, e u to zpět nedám :D
|
|
08.04.2010 08:36 -
|
2341268
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
ikovný čalouník by si měl poradit. Mně vyměnil na látkovém sedáku jonom pokozenou část a vrchní látku nepokodil. Asi to nějak vyříznul, protoe jen tak to oddělit asi nelze. Ale nemám vyhřívání, tam to můe být i jinak.
ikovný čalouník by si měl poradit. Mně vyměnil na látkovém sedáku jonom pokozenou část a vrchní látku nepokodil. Asi to nějak vyříznul, protoe jen tak to oddělit asi nelze. Ale nemám vyhřívání, tam to můe být i jinak.
|
|
08.04.2010 09:50 -
|
2341276
|
|
Darja
|
|
|
Nojo, ale já nedám čalouníkovi sicnu bez toho abych věděla, jak to pod tím vypadá... sakri
Nojo, ale já nedám čalouníkovi sicnu bez toho abych věděla, jak to pod tím vypadá... sakri :(
|
|
25.09.2014 14:06 -
|
2736670
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
U se to tu řeilo, mrkni sem : .link.
U se to tu řeilo, mrkni sem : http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/168828-oprava-presedeneho-sedaka/2/#.VCQFBBabgnE
:palec
|
|
25.09.2014 15:34 -
|
2736695
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
"řeilo se to tu" tys to řeil super díky
no musím to teda omrknout, jestli to mám KO bo "jen" rozlousklý jako si to měl ty... ééé dá se ten sedák vykubnout samotnej?
"řeilo se to tu" :-)))) tys to řeil :palec super díky
no musím to teda omrknout, jestli to mám KO bo "jen" rozlousklý jako si to měl ty... ééé dá se ten sedák vykubnout samotnej?
|
|
17.11.2014 18:48 -
|
2752998
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Mam zodraty potah sedaku vodica a operadlo na lavej strane pri sedaku. Molitan sa droli. Rozhodol som sa to vyriesit. Kamarat by mi vedel z Francie doviest sedadla. Je tam ale problem, airbagy su buchnute a sedacky su elektricky ovladane.
Daju sa airbagy jednoducho vymenit z mojich starych sedaciek?
Moje stare sedacky su ale mechanicke, je mozne ich vymenit za elektricky ovladane bez vaznych uprav.
Dakujem za informacie.
Mam zodraty potah sedaku vodica a operadlo na lavej strane pri sedaku. Molitan sa droli. Rozhodol som sa to vyriesit. Kamarat by mi vedel z Francie doviest sedadla. Je tam ale problem, airbagy su buchnute a sedacky su elektricky ovladane.
Daju sa airbagy jednoducho vymenit z mojich starych sedaciek?
Moje stare sedacky su ale mechanicke, je mozne ich vymenit za elektricky ovladane bez vaznych uprav.
Dakujem za informacie.
|
|
17.11.2014 19:09 -
|
2753003
|
|
jumep
|
|
|
airbagy je to najmenej, 2 srobky a je to prehodene
co sa tyka el pohonu, malokedy je tam kabelaz, tu treba prirobit
airbagy je to najmenej, 2 srobky a je to prehodene
co sa tyka el pohonu, malokedy je tam kabelaz, tu treba prirobit
|
|
17.11.2014 19:18 -
|
2753013
|
|
hopik
|
Město: Ruzomberok, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ako pridem na to ci tam mam kabelaz?
Co obnasa pripadna kabelaz?
Treba to aj nastavit diagnostikou?
Ako pridem na to ci tam mam kabelaz?
Co obnasa pripadna kabelaz?
Treba to aj nastavit diagnostikou?
:-(
|
|
17.11.2014 19:24 -
|
2753018
|
|
jumep
|
|
|
ci tam mas kabelaz zistis tak ze sahnes pod sedacky a ci su pod nimi nezapojene 6pin konektory
rovnako ci su poistky v poistkovke co je nad bsi
co sa tyka domontovania, tak oficialna cesta je demontovat palubovku, klimu, odhrnut koberec a natiahnut do kabelaze
da sa to tam namotat aj bez toho, kazdopadne treba tu kabelaz zohnat, vymotat, nachystat a nahodit do auta, diagnostika je to posledne co ta trapi, kazdopadne tu na to netreba
ci tam mas kabelaz zistis tak ze sahnes pod sedacky a ci su pod nimi nezapojene 6pin konektory
rovnako ci su poistky v poistkovke co je nad bsi
co sa tyka domontovania, tak oficialna cesta je demontovat palubovku, klimu, odhrnut koberec a natiahnut do kabelaze
da sa to tam namotat aj bez toho, kazdopadne treba tu kabelaz zohnat, vymotat, nachystat a nahodit do auta, diagnostika je to posledne co ta trapi, kazdopadne tu na to netreba
|
|
17.11.2014 19:32 -
|
2753027
|
|
jruze
|
|
|
C5 II je na 90% bez přípravy a teoreticky stačí přivést + a - (jen s vyhříváním je to horí) a I má jiný konektor airbagu to ale není problém.
C5 II je na 90% bez přípravy a teoreticky stačí přivést + a - (jen s vyhříváním je to horí) a I má jiný konektor airbagu to ale není problém.
|
|
17.11.2014 19:36 -
|
2753028
|
|
hopik
|
|
|
Bez vyhrievania by som sa zaobisiel, neviem ci tam nejake je. su to tiez sedacky z C5 II
Bez vyhrievania by som sa zaobisiel, neviem ci tam nejake je. su to tiez sedacky z C5 II
|
|
29.04.2018 11:50 -
Posun sedačky
|
3153714
|
|
Myoun
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Nevíte někdo, prosím, zda jsem schopen nějak posunout el. sedačku řidiče o trochu více, ne je doraz? Zkouel jsem se dívat snad vude, ale nenael jsem, kde na té kolejnici ten doraz je. Vím, e to nemůu posunout o půl metru , ale stačí mi tak i 5 cm. Děkuji.
Nevíte někdo, prosím, zda jsem schopen nějak posunout el. sedačku řidiče o trochu více, ne je doraz? Zkouel jsem se dívat snad vude, ale nenael jsem, kde na té kolejnici ten doraz je. Vím, e to nemůu posunout o půl metru :-), ale stačí mi tak i 5 cm. Děkuji.
|
|
29.04.2018 11:54 -
|
3153715
|
|
jumep
|
|
|
nie, viac ako doraz to nejde
nie, viac ako doraz to nejde
|
|
01.06.2018 21:13 -
|
3160759
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Jemne sa mi kyve vodicove sedadlo, respektive posuva dopredu a dozadu, riesili ste to niekto? V com hladat problem?
Jemne sa mi kyve vodicove sedadlo, respektive posuva dopredu a dozadu, riesili ste to niekto? V com hladat problem?
|
|
01.06.2018 21:52 -
|
3160772
|
|
jumep
|
|
|
v "pantoch"
ked das dole tapec sedaku tak to pekne uvidis, relativne staci aj bocny plast
v "pantoch"
ked das dole tapec sedaku tak to pekne uvidis, relativne staci aj bocny plast
|
|
01.06.2018 21:55 -
|
3160777
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Myslel som si ze len nieco take. Da sa to opravit ci uz je to vychodene tak moc sa neda?
Myslel som si ze len nieco take. Da sa to opravit ci uz je to vychodene tak moc sa neda?
|
|
| |
|
|