| | |
06.02.2010 16:51 -
Re: Některý lidi by měli mít zakázáno se hrabat v autech....
|
1803684
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Darja napsal(a): budou koncem února, u jsem objednala dalích sto kusů.
Na ty u se moc těím a koupím si asi do zásoby, a se přede mě naparkuje zase nějaký d*bil VW s koulí.
Jinak jakkoli to můe být zajímavé, tunit auto, taky jsem nikdy moc nechápala, k čemu to lidem na naich silnicích je...dneska jsem viděla kodofku s ooooooooooohromným křídlem na kufru, e by to tam měl, aby se vznesl, a projede výmolem? Nebo aby hůř viděl ve vnitřním zpětném zrcátku? No ale kdy se mu to líbí...
budou koncem února, u jsem objednala dalích sto kusů.
Na ty u se moc těím a koupím si asi do zásoby, a se přede mě naparkuje zase nějaký d*bil VW s koulí. :-p
Jinak jakkoli to můe být zajímavé, tunit auto, taky jsem nikdy moc nechápala, k čemu to lidem na naich silnicích je...dneska jsem viděla kodofku s ooooooooooohromným křídlem na kufru, e by to tam měl, aby se vznesl, a projede výmolem? :-) Nebo aby hůř viděl ve vnitřním zpětném zrcátku? No ale kdy se mu to líbí... :-)
|
|
06.02.2010 18:41 -
|
1803686
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
C5 je vysloveně nevděčné auto - kadý tuner začíná stočením pruin u Franty v kovárně v JZD a výměnou tlumičů. No a C5 to nemá - to je od frantíků vyslovený podraz.
Pak přes celý kufr výe zmíněné křídlo - to je základ! Za zákled je dobrý snowboard - ale nesmí to být poznat. Sice pak nejde rozumně chodit do kufru - ale pro krásu se musí trpět. Do prostřed kapoty nutno udělaz díru s dalím jakoby přisáváním vzduchu. Sice je tam u větiny aut hlava válců - ale logika musí stranou. Pár podloek pod rouby kol - bez toho nejde jezdit. Při opravě kánou zbylo trochu epoxidu - zak zbastlit přední spojler a na zem. Sice nemohu čumákem k ádnému chodníku - ale tuner jezdí a neparkuje. Modrou výbojku pod auto, dvoumetrový prut na anténu a dokonalému těstí nestojí nic v cestě.
C5 je vysloveně nevděčné auto - kadý tuner začíná stočením pruin u Franty v kovárně v JZD a výměnou tlumičů. No a C5 to nemá - to je od frantíků vyslovený podraz.
Pak přes celý kufr výe zmíněné křídlo - to je základ! Za zákled je dobrý snowboard - ale nesmí to být poznat. Sice pak nejde rozumně chodit do kufru - ale pro krásu se musí trpět. Do prostřed kapoty nutno udělaz díru s dalím jakoby přisáváním vzduchu. Sice je tam u větiny aut hlava válců - ale logika musí stranou. Pár podloek pod rouby kol - bez toho nejde jezdit. Při opravě kánou zbylo trochu epoxidu - zak zbastlit přední spojler a na zem. Sice nemohu čumákem k ádnému chodníku - ale tuner jezdí a neparkuje. Modrou výbojku pod auto, dvoumetrový prut na anténu a dokonalému těstí nestojí nic v cestě.
|
|
06.02.2010 19:01 -
|
1803687
|
|
bendy27
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 20 |
|
|
aaaau, tak tento tuner je kutil jak sa patrí! Nápady mu nechýbaju, len si vybral zlé auto a zlé forum Mono bude ma tastie a to auto mu nejaký fanda natural tuningu ukradne
aaaau, tak tento tuner je kutil jak sa patrí! Nápady mu nechýbaju, len si vybral zlé auto a zlé forum:-)))) Mono bude ma tastie a to auto mu nejaký fanda natural tuningu ukradne;-)
|
|
06.02.2010 21:01 -
|
1803692
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Myslím e tohle je právě to čemu říká Freud - DIVNÝ
Myslím e tohle je právě to čemu říká Freud - DIVNÝ :-((((
|
|
06.02.2010 22:54 -
|
1803716
|
|
balu007
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
No to je hnus velebnosti!!
No to je hnus velebnosti!! :-o
|
|
06.02.2010 23:07 -
|
1803723
|
|
Romullus
|
Město: P, Auto: | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Tak toto je u vrchol nevkusu..."" koda vozu pro takou kozu "" !!!
Tak toto je u vrchol nevkusu..."" koda vozu pro takou kozu "" !!! :nevim
|
|
07.02.2010 08:43 -
|
1803727
|
|
Jeffrey
|
|
|
Tu palubku to musí příerně bolet
Tu palubku to musí příerně bolet :-((((
|
|
07.02.2010 13:50 -
|
1803747
|
|
Tomi2002
|
|
|
No, skúsme aj niečo pozitívne, ktorá 1,6 HDi má o 31 koníkov viac ako vetky sériové ostatné? Veď je to 140 a 141 koní a to nemá ani 2,0 HDi. Myslím, e by sa tam ete hodili nejaké korýtka a tyče v interiéry ako majú WRC , "handrbeit je handrbeit"
No, skúsme aj niečo pozitívne, ktorá 1,6 HDi má o 31 koníkov viac ako vetky sériové ostatné? Veď je to 140 a 141 koní a to nemá ani 2,0 HDi. Myslím, e by sa tam ete hodili nejaké korýtka a tyče v interiéry ako majú WRC , "handrbeit je handrbeit" :-d:-d
|
|
07.02.2010 13:55 -
|
1803749
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
No právě, vechny ty negativní ohlasy byly jen slepá závist e nemají tolik kobyl pod kapotou. Ajá byl mezi nimi. stydím se
No právě, vechny ty negativní ohlasy byly jen slepá závist e nemají tolik kobyl pod kapotou. Ajá byl mezi nimi.:-( stydím se
|
|
26.05.2010 19:59 -
|
2346268
|
|
Tompo1
|
|
|
Sice uz asi mimo misu ale rozperny tyce jsou priserny nehlede na vyuziti kufru apri nehode spis ublizi a veskery radoby tuzing no proti gustu..................jediny dobry vzduch.filtr green myslim ze kazdymu se lip dycha pres tricko nez pres noviny
Sice uz asi mimo misu ale rozperny tyce jsou priserny nehlede na vyuziti kufru apri nehode spis ublizi a veskery radoby tuzing no proti gustu..................jediny dobry vzduch.filtr green myslim ze kazdymu se lip dycha pres tricko nez pres noviny:nevim
|
|
26.05.2010 22:32 -
|
2346283
|
|
Radwy
|
|
|
Tak to se mi tedy taky nelibi myslim si ze jestli neco navic tak decentni kridlo a origo kola kdo je nemel na aute ze zacatku. No ale jinac stim/ mladym/ si myslim ze to trosku prehani te. Pripomina mi to kdybych cetl an seznamu zpravy kdo boural jestli mlady nebo stary. Myslim si ze je to kazdeho vec co si s autem dela at je to citrous nebo cokli jineho
Tak to se mi tedy taky nelibi myslim si ze jestli neco navic tak decentni kridlo a origo kola kdo je nemel na aute ze zacatku. No ale jinac stim/ mladym/ si myslim ze to trosku prehani te. Pripomina mi to kdybych cetl an seznamu zpravy kdo boural jestli mlady nebo stary. Myslim si ze je to kazdeho vec co si s autem dela at je to citrous nebo cokli jineho
|
|
26.05.2010 23:44 -
|
2346287
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
To ze ten co takhle zprznil C5 je mladej usuzuju z toho, ze tohle dospelej a na hlavu zdravej clovek udelat nemuze.
..po nejakym case jsem se podival zase na ty fotky a clovek nevi jestli se smat nebo brecet....
To ze ten co takhle zprznil C5 je mladej usuzuju z toho, ze tohle dospelej a na hlavu zdravej clovek udelat nemuze.
..po nejakym case jsem se podival zase na ty fotky a clovek nevi jestli se smat nebo brecet....
|
|
27.05.2010 07:56 -
|
2346308
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Jeffrey napsal(a):
To by ses, hochu, na venkově uplakal. Tam někdy člověk vidí věci, e se nestačí divit, pravda, C5 to nebejvají, spí takoví obstaroní japončíci a někdy jsou k vidění i nějaké ty 120 a podobné skvosty.
Ale tahle C5, to je skoro na trest smrti.
To jo, je to spíe k pláči.:-((((:-((((:-((((
To by ses, hochu, na venkově uplakal. Tam někdy člověk vidí věci, e se nestačí divit, pravda, C5 to nebejvají, spí takoví obstaroní japončíci a někdy jsou k vidění i nějaké ty 120 a podobné skvosty.
Ale tahle C5, to je skoro na trest smrti.
|
|
27.05.2010 08:57 -
|
2346311
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
U by jste se mohli přestat strefovat do člena klubu. Názory jste řekli, zmíněný si je jistě přečetl a je velmi rád, e jste mu vysvětlili co a jak má a můe dělat se svým autem. Jistě ho osobně znáte a proto jste se takto vyjádřili. Přesně takto zprávy zpracovává a prezentuje deník BLESK, Aha, íp. Nechci zde nikoho moralizovat, dokái pochopit i názory kritiků, ale prosím jednejte v duchu hesla: svoboda jedince končí tam, kde začíná svoboda druhého. Děkuji za pochopení.
U by jste se mohli přestat strefovat do člena klubu. Názory jste řekli, zmíněný si je jistě přečetl a je velmi rád, e jste mu vysvětlili co a jak má a můe dělat se svým autem. Jistě ho osobně znáte a proto jste se takto vyjádřili. Přesně takto zprávy zpracovává a prezentuje deník BLESK, Aha, íp. Nechci zde nikoho moralizovat, dokái pochopit i názory kritiků, ale prosím jednejte v duchu hesla: svoboda jedince končí tam, kde začíná svoboda druhého. Děkuji za pochopení.
|
|
27.05.2010 16:56 -
|
2346396
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
radar - ja si myslim, ze si toto pbtu ani neprecetl, kdyz se tu nevyjadril. Blesk a Aha by z toho udelali senzaci tipu - "Nebezpecne zasahy do konstrukce vozidel, ktere konci casto pozarem nebo nehodou" atd....
Taky znam jine porekadlo.... Cim vic se clovek v tom ho*ne rejpe, tim je to horsi
radar - ja si myslim, ze si toto pbtu ani neprecetl, kdyz se tu nevyjadril. Blesk a Aha by z toho udelali senzaci tipu - "Nebezpecne zasahy do konstrukce vozidel, ktere konci casto pozarem nebo nehodou" atd....
Taky znam jine porekadlo.... Cim vic se clovek v tom ho*ne rejpe, tim je to horsi :-))
|
|
01.06.2010 04:06 -
|
2347007
|
|
Jeffrey
|
|
|
A doladím C8 heavy bus tank, tak ho lehce potuním na srazový servisní vůz a to budete teprve čučet.
A doladím C8 heavy bus tank, tak ho lehce potuním na srazový servisní vůz a to budete teprve čučet.:-p:-))))
|
|
02.06.2010 09:28 -
|
2347199
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Je zapotřebí se na věci dívat pozitivně. Majitel určitě chtěl svému autíčku vylepit u tak skvělé vlastnosti. Například ty plechový koberce a elezný pedály jsou "SUPER", zejména na venkově, kdy máte okolo domu slepice a husy. Musíte uznat, e na očitění boty od nalepeného trusu domácích zvířat popřípadě jiného trusu jsou ideální
Je zapotřebí se na věci dívat pozitivně. Majitel určitě chtěl svému autíčku vylepit u tak skvělé vlastnosti. Například ty plechový koberce a elezný pedály jsou "SUPER", zejména na venkově, kdy máte okolo domu slepice a husy. Musíte uznat, e na očitění boty od nalepeného trusu domácích zvířat popřípadě jiného trusu jsou ideální :-)):-)))):palec
|
|
02.06.2010 11:52 -
|
2347213
|
|
tomc
|
|
|
tak konečně vím co mám vrazit na podlahu do kufrukus plechu!!nedávno jsem mámě naváel hnuj do skleniku sice v bednach,ale přece jenom sem tam něco vypadlo a koberec se patně vymetáten plech je dobrý napad
tak konečně vím co mám vrazit na podlahu do kufru:paleckus plechu!!nedávno jsem mámě naváel hnuj do skleniku sice v bednach,ale přece jenom sem tam něco vypadlo a koberec se patně vymetá:nevimten plech je dobrý napad:palec
|
|
| |
|
|