| | |
05.02.2010 18:37 -
Některý lidi by měli mít zakázáno se hrabat v autech....
|
1803644
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Po shlédnutí fotek toho rádobitunila "pbtu" se mi chce upřímě zvracet....omlouvám se vem za svoji reakci, ale takové hnusy jsme na autě u dlouho neviděl a doufam, e zase rychle neuvidim.
Rozpěrné tyče mezi "tlumiče" ....ona má snad C5 problém s tuhostí kastle, nebo s tim jezdí 200 po hrbolatejch okreskách ? ....a to se nebavim o dílenskym zpracování té "tyče"
Budík na turbo ...jojo, to je potřeba vědět na kolik tlakuje a pořád..., a jak ho jinak připevnit ne na hnusnej kus rádobykarbonu
Ty sportovní pedály - bez těch to prostě nejde....ty musí bejt....to se hned jinak lape na plyn...dy byly v Baumaxu ve slevě...asi proto, e je o ně takovej zájem
Drák na nápoje přidělávat jedině samořezkama do plastu - a má dalí majitel o starost víc jak to zamaskovat
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
Některý lidi by měly mít C5 zakázanou, protoe tohle je váně hnus.....
C5 je krásná sama o sobě, tak si toho vame
Dutch
Po shlédnutí fotek toho rádobitunila "pbtu" se mi chce upřímě zvracet....omlouvám se vem za svoji reakci, ale takové hnusy jsme na autě u dlouho neviděl a doufam, e zase rychle neuvidim.
Rozpěrné tyče mezi "tlumiče" ....ona má snad C5 problém s tuhostí kastle, nebo s tim jezdí 200 po hrbolatejch okreskách ? ....a to se nebavim o dílenskym zpracování té "tyče"
Budík na turbo ...jojo, to je potřeba vědět na kolik tlakuje a pořád..., a jak ho jinak připevnit ne na hnusnej kus rádobykarbonu
Ty sportovní pedály - bez těch to prostě nejde....ty musí bejt....to se hned jinak lape na plyn...dy byly v Baumaxu ve slevě...asi proto, e je o ně takovej zájem
Drák na nápoje přidělávat jedině samořezkama do plastu - a má dalí majitel o starost víc jak to zamaskovat
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84261420&cmain=17050281&oid=162208753&size=&sort=
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84261420&cmain=17050281&oid=162207938&size=&sort=
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84261420&cmain=17050281&oid=162207928&size=&sort=
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84261420&cmain=17050281&oid=162207925&size=&sort=
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84261420&cmain=17050281&oid=162207917&size=&sort=
Dutch
|
|
05.02.2010 18:51 -
Re: Některý lidi by měli mít zakázáno se hrabat v autech....
|
1803645
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mně se tohle zdá nekodné. Pokud to není proti předpisům (co velmi mnoho úprav je), tak a se kadý vydovádí podle svého vkusu.
Mně se tohle zdá nekodné. Pokud to není proti předpisům (co velmi mnoho úprav je), tak a se kadý vydovádí podle svého vkusu.
|
|
05.02.2010 18:52 -
|
1803646
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
ahoj , já mám sice taky pedály ale myslím si e c5 je sama o sobě u dost vychytaná. Proto si je snad kupujeme ale proti gustu...
ahoj , já mám sice taky pedály ale myslím si e c5 je sama o sobě u dost vychytaná. Proto si je snad kupujeme:palec ale proti gustu...
|
|
05.02.2010 18:57 -
|
1803648
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Mě se to také nelíbí. Ale a si kadej upravuje auto nekodnejma blbinama jak chce. O to víc se mi líbí moje auto které je pořád přesně stejné jako kdy vyjelo z fabriky.
Kdy to ty lidi baví tak není co řeit............
Mě se to také nelíbí:-(. Ale a si kadej upravuje auto nekodnejma blbinama jak chce. O to víc se mi líbí moje auto které je pořád přesně stejné jako kdy vyjelo z fabriky. :palec
Kdy to ty lidi baví tak není co řeit............
|
|
05.02.2010 18:59 -
|
1803649
|
|
pajauchy
|
|
|
Petr72 - krasavec a na toho kančíka
Petr72 - krasavec a na toho kančíka:-d
|
|
05.02.2010 19:02 -
|
1803650
|
|
Petr72
|
|
|
Tím kancem jsem to vytunit rozhodně nechtěl. A doufám e ten smajlík ""nebyl kodolibej.
Tím kancem jsem to vytunit rozhodně nechtěl. A doufám e ten smajlík ":-d"nebyl kodolibej.:palec
|
|
05.02.2010 19:04 -
|
1803651
|
|
pajauchy
|
|
|
nééé , nebyl. Černá vypadá fakt luxus
nééé , nebyl. Černá vypadá fakt luxus:palec
|
|
05.02.2010 19:15 -
|
1803652
|
|
Petr72
|
|
|
Světle modrá taky
Světle modrá taky :palec
|
|
05.02.2010 23:16 -
|
1803657
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Dutch napsal(a): Po shlédnutí fotek toho rádobitunila "pbtu" se mi chce upřímě zvracet....omlouvám se vem za svoji reakci, ale takové hnusy jsme na autě u dlouho neviděl a doufam, e zase rychle neuvidim.
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
Dutch
Ackoliv nechapu proc je nutne zakladat na toto diskuzi a tim spis se obouvat do jineho clena a jeho uprav, ale na druhou stranu kazdy mame svuj nazor.
Osobne se mi take jeho upravy nelibi, ale je to kazdeho vec co si do auta da a jak si co upravi. Pokud se to libi jemu a je spokojen, tak v tom nevidim zadny problem, je to zase jeho vlastni nazor
Ackoliv nechapu proc je nutne zakladat na toto diskuzi a tim spis se obouvat do jineho clena a jeho uprav, ale na druhou stranu kazdy mame svuj nazor.
Osobne se mi take jeho upravy nelibi, ale je to kazdeho vec co si do auta da a jak si co upravi. Pokud se to libi jemu a je spokojen, tak v tom nevidim zadny problem, je to zase jeho vlastni nazor ;)
|
|
05.02.2010 23:45 -
|
1803659
|
|
Darja
|
|
|
Tak osobně to také shledávám bastlem. A naprosto chápu to, e se rozvinula diskuze o praktičnosti a funkčnosti.
Třeba náplapy pedálů jsou pitomost, tyhle levné nálapy klouou, kdy beru nálapy a chci je za kadou cenu, zvolím firmu jako sparco a nebo issotta, kde jsou pedály opravdu dělané tak, e pogumovaná část je kvalitní a bota nezklouzne.
Rozpěra je sice nutná, ale u aut, kde dochází k velkému skrutu karoserie. Při běné jízdě ji nepotřebujeme, ba naopak kastle se kroutí jinak, ne je výrobcem zamýleno.
Ale jak napsal alx, prostě proti gustu ádný diputát. Je to kadého věc, jak si auto vyperkuje, hlavně a to neohrouje jiné (a chodce, tak řidiče)
Tak osobně to také shledávám bastlem. A naprosto chápu to, e se rozvinula diskuze o praktičnosti a funkčnosti.
Třeba náplapy pedálů jsou pitomost, tyhle levné nálapy klouou, kdy beru nálapy a chci je za kadou cenu, zvolím firmu jako sparco a nebo issotta, kde jsou pedály opravdu dělané tak, e pogumovaná část je kvalitní a bota nezklouzne.
Rozpěra je sice nutná, ale u aut, kde dochází k velkému skrutu karoserie. Při běné jízdě ji nepotřebujeme, ba naopak kastle se kroutí jinak, ne je výrobcem zamýleno.
Ale jak napsal alx, prostě proti gustu ádný diputát. Je to kadého věc, jak si auto vyperkuje, hlavně a to neohrouje jiné (a chodce, tak řidiče)
|
|
06.02.2010 08:30 -
|
1803663
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mnoooo treba ten kufr ma uklizenej
jinak na 4x polamat pracky a klistyr takhle zkurvene auto jsem uz dlouho nevidel
s alxem souhlasim z casti taky ale o nejakem sperkovani a uprave nemuze bejt rec..dle meho prasarna a zkurvene auto
mnoooo treba ten kufr ma uklizenej :-d
jinak na 4x polamat pracky a klistyr takhle zkurvene auto jsem uz dlouho nevidel
s alxem souhlasim z casti taky ale o nejakem sperkovani a uprave nemuze bejt rec..dle meho prasarna a zkurvene auto
|
|
06.02.2010 09:26 -
|
1803666
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Diky za vase nazory, s vetsinou se tedy asi shodnu, ja jak videl ty fotky, tak jsme proste musel nejak reagovat. JE MI TOHO AUTA PROSTE LITO !!!! ...nereknu, at si takhle sperkuje Skodylack 120L po dedovi, ale pohadky o tom jak vetracek /nejlip z PC zdroje/ prida 6 kobil tim jak pretlaci tlak turba.....ten clovek si dela bud srandu, nebo potrebuje Chocholouska.
Cele to na me pusobi dojmem, ze je to jeho prvni auto /a nejspis ho dostal od tatky k maturite/ a ten clovek si toho proste nevazi....
Jinak by nemohl takhle hnusne tam narvat ty spinace - .link.
Proste to auto lituju....pred 10 lety by ho za to asi na vesnici v hospode pochvalili, ale dneska.....
Diky za vase nazory, s vetsinou se tedy asi shodnu, ja jak videl ty fotky, tak jsme proste musel nejak reagovat. JE MI TOHO AUTA PROSTE LITO !!!! ...nereknu, at si takhle sperkuje Skodylack 120L po dedovi, ale pohadky o tom jak vetracek /nejlip z PC zdroje/ prida 6 kobil tim jak pretlaci tlak turba.....ten clovek si dela bud srandu, nebo potrebuje Chocholouska.
Cele to na me pusobi dojmem, ze je to jeho prvni auto /a nejspis ho dostal od tatky k maturite/ a ten clovek si toho proste nevazi....
Jinak by nemohl takhle hnusne tam narvat ty spinace - http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84261420&cmain=17050281&oid=162208753&size=&sort=
Proste to auto lituju....pred 10 lety by ho za to asi na vesnici v hospode pochvalili, ale dneska.....
|
|
06.02.2010 09:29 -
|
1803667
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Hlavne nechapu proc si nekdo koupi 1,6 HDI a potom tam bastli nejake ventilatory jako pomocne turba. Hlavne ze to prida 6 HP s powerboxem to bude mit tak 150 HP ne ? Co tak jeste nechat udelat na zakazku lesteny vyfuk bez tlumicu. . Dame si tam i green. Chudak motor a hlavne chudak novy majitel. To je tak na vymenu celeho interieru.Tech vypinacich vrtanych do palubky to je fakt mimo misu. Jinak treba by se tam nasel i nitrak NOS Nekteri lide asi fakt nemaji soudnost.
Hlavne nechapu proc si nekdo koupi 1,6 HDI a potom tam bastli nejake ventilatory jako pomocne turba. Hlavne ze to prida 6 HP s powerboxem to bude mit tak 150 HP ne ? Co tak jeste nechat udelat na zakazku lesteny vyfuk bez tlumicu. . Dame si tam i green. Chudak motor a hlavne chudak novy majitel. To je tak na vymenu celeho interieru.Tech vypinacich vrtanych do palubky to je fakt mimo misu. Jinak treba by se tam nasel i nitrak NOS :-)))) Nekteri lide asi fakt nemaji soudnost. :nevim
|
|
06.02.2010 10:08 -
|
1803668
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Souhlasím. Někdo např. hledá půl hoďky ideální místo pro kontrolku a jinej je schopnej jí "nainstalovat" tam, kde mu prostě skončej dráty... Za takovej tuning na autě bych někomu urazil ruce u samý prdele. Ale abych se jen nenaváel, moná je to jeho první auto a někde se realizovat musel, no... Ale e si vybral zrovna C5ku:
Souhlasím. Někdo např. hledá půl hoďky ideální místo pro kontrolku a jinej je schopnej jí "nainstalovat" tam, kde mu prostě skončej dráty...:-)))) Za takovej tuning na autě bych někomu urazil ruce u samý prdele. Ale abych se jen nenaváel, moná je to jeho první auto a někde se realizovat musel, no...:-)))) Ale e si vybral zrovna C5ku::-((((
|
|
06.02.2010 12:05 -
|
1803672
|
|
DOUFAK
|
|
|
To bude určitě nějaký hodně mladý kluk a tam to "NADENÍ" přerazí míru vkusu. Vypadá to Opravdu otřesně.A proč hlídat nonstop tlak v turbu,to jsem opravdu nepochopil pil.
To bude určitě nějaký hodně mladý kluk a tam to "NADENÍ" přerazí míru vkusu. Vypadá to Opravdu otřesně.A proč hlídat nonstop tlak v turbu,to jsem opravdu nepochopil :-((((pil.
|
|
06.02.2010 12:21 -
|
1803674
|
|
Darja
|
|
|
Spí by se mu měla ukázat jiná cesta. Já naprosto chápu lidi, co chtějí mít auto odliné, ale musí se to dělat s vkusem.
Kdy vylepit exteriér, tak nalakovat lity do barvy karoserie, koupit pěkná kola, stříknout brdiče, a pěkně vypadají, někdo jetě rád fólie. C5 je tak komplikovaný dyzajn, e jakýkoli zásah do něj musí být kontinuální se zbytkem.
I exteriér se dá vylepit, ale zase decentně. I ten budík by el podle mě pěkně zabudovat. Koupit si laminátovej domeček na něj a dodělat ho tak, aby pasoval na sloupek a pak to nechat očalounit stejnou látkou jako je sloupek.
Jene větina takových úprav stojí hodně peněz a tak se lidi uchylují k tomu, koupím univerzál a chytnu to samořezkou
Spí by se mu měla ukázat jiná cesta. Já naprosto chápu lidi, co chtějí mít auto odliné, ale musí se to dělat s vkusem.
Kdy vylepit exteriér, tak nalakovat lity do barvy karoserie, koupit pěkná kola, stříknout brdiče, a pěkně vypadají, někdo jetě rád fólie. C5 je tak komplikovaný dyzajn, e jakýkoli zásah do něj musí být kontinuální se zbytkem.
I exteriér se dá vylepit, ale zase decentně. I ten budík by el podle mě pěkně zabudovat. Koupit si laminátovej domeček na něj a dodělat ho tak, aby pasoval na sloupek a pak to nechat očalounit stejnou látkou jako je sloupek.
Jene větina takových úprav stojí hodně peněz a tak se lidi uchylují k tomu, koupím univerzál a chytnu to samořezkou :-)
|
|
06.02.2010 12:41 -
|
1803677
|
|
pajauchy
|
|
|
nejlepí tuning je klubová samolepka
nejlepí tuning je klubová samolepka:palec
|
|
06.02.2010 12:44 -
|
1803678
|
|
Darja
|
|
|
A podloky
A podloky :-))))
|
|
06.02.2010 12:45 -
|
1803679
|
|
pajauchy
|
|
|
ty jetě nemám
ty jetě nemám:-((((
|
|
06.02.2010 12:48 -
|
1803680
|
|
Darja
|
|
|
budou koncem února, u jsem objednala dalích sto kusů.
budou koncem února, u jsem objednala dalích sto kusů.
|
|
| |
|
|