| | |
01.02.2010 01:26 -
Péče o interier auta
|
1803442
|
|
Jeffrey
|
|
|
Ahoj vichni,
Ji delí dobu jsem si chtěl pořídit kvalitní a cenově dostupný autovysavač. Zakoupil jsem tento .link. a mohu jen doporučit. Saje bezvadně, má bohaté přísluenství a pěkný design.
Ahoj vichni,
Ji delí dobu jsem si chtěl pořídit kvalitní a cenově dostupný autovysavač. Zakoupil jsem tento http://www.pixmania.cz/cz/cz/1755994/art/black-decker/pivot-auto-pav1205-handhe.html?srcid=9479&Partenaire=zbozi&CodePromo=oui a mohu jen doporučit. Saje bezvadně, má bohaté přísluenství a pěkný design.
Přílohy: Pivot Auto PAV1205 Handheld Vacuum Cleaner.JPG ( 35092b ) - Pivot Auto PAV1205 Handheld Vacuum Cleaner |
|
07.03.2010 01:47 -
Re: Péče o interier auta
|
1806129
|
|
wendys
|
Město: čelákovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
jjo taky ho máme, dobrá koupě
jjo taky ho máme, dobrá koupě
|
|
07.03.2010 15:58 -
|
1806155
|
|
Radwy
|
|
|
Ja pouzivam ws platinum a jsem spokojen spoustu lidi rika ze je to jen hloupa reklama ale asi to nemeli. stoji to sice 1300 ale je to na dlouho aje to opravdu super doporucuji a na ty plasty to je opravdu bomba
Ja pouzivam ws platinum a jsem spokojen spoustu lidi rika ze je to jen hloupa reklama ale asi to nemeli. stoji to sice 1300 ale je to na dlouho aje to opravdu super doporucuji a na ty plasty to je opravdu bomba;-)
|
|
07.03.2010 18:03 -
|
1806160
|
|
Pavel C5
|
|
|
...ja pouzivam domaci vysavac,plasty cistim voskom a celkom to staci,pri malich detoch je skoda kupovat nieco drahe.... to by som sa nedoplatil na autokozmetike
...ja pouzivam domaci vysavac,plasty cistim voskom a celkom to staci,pri malich detoch je skoda kupovat nieco drahe....;-) to by som sa nedoplatil na autokozmetike:palec
|
|
03.10.2010 13:21 -
|
2357510
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
na vysavač jezdím na benzinku,ten saje nejlíp, hubice tumo plně uzpůsobena.. interiér mám silik spej bez parfemu
na vysavač jezdím na benzinku,ten saje nejlíp, hubice tumo plně uzpůsobena.. interiér mám silik spej bez parfemu
|
|
28.12.2010 08:27 -
|
2367100
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Môe mi niekto poveda, či sedačky koa/látka v C5 III (svetlé) sú z pravej koe alebo je to len koenka - umelina?
Potreboval by som vedie, lebo ak je to koa treba sa o to stara kvôli praskaniu atď.
Môe mi niekto poveda, či sedačky koa/látka v C5 III (svetlé) sú z pravej koe alebo je to len koenka - umelina?
Potreboval by som vedie, lebo ak je to koa treba sa o to stara kvôli praskaniu atď.
|
|
28.12.2010 10:46 -
|
2367107
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Ahoj, pokud vím tak auto má koupené jako nové, take by podle objednávky ti měli vyrobit sedačky v kůi. Imitaci kůe (koenku) snad dělaly některé značky na objednávku třeba pro POLICII (zadní sedačky) kvůli údrby. Věřím e sedačky (podle fotek co jsem viděl) má koené , tak je třeba o ně pečovat. Jinak by časem mohly "seschnout, zkrabatět" prostě u by nebyly hezké. A takové čalounění (pokozené) při dalím budoucím prodeji u nevypadá dobře. Hlavně kůi chraň před vlhkem ( ze sněhu a detě ). Já měl celokoené a údrbu jsem dělal minimálně 1x za 2 měsíce...
Jetě přidávám fotky aby byl vidět rozdíl... 2 fotky jsou z naeho předchozího Mondea (rok výroby 1997, najeto 306 000 km) a převzaté fotky jsou z C5 (rok 2003 a najeto prý 196 000 km)
Ahoj, pokud vím tak auto má koupené jako nové, take by podle objednávky ti měli vyrobit sedačky v kůi. Imitaci kůe (koenku) snad dělaly některé značky na objednávku třeba pro POLICII (zadní sedačky) kvůli údrby. Věřím e sedačky (podle fotek co jsem viděl) má koené , tak je třeba o ně pečovat. Jinak by časem mohly "seschnout, zkrabatět" prostě u by nebyly hezké. A takové čalounění (pokozené) při dalím budoucím prodeji u nevypadá dobře. Hlavně kůi chraň před vlhkem ( ze sněhu a detě ). Já měl celokoené a údrbu jsem dělal minimálně 1x za 2 měsíce...
Jetě přidávám fotky aby byl vidět rozdíl... 2 fotky jsou z naeho předchozího Mondea (rok výroby 1997, najeto 306 000 km) a převzaté fotky jsou z C5 (rok 2003 a najeto prý 196 000 km)
Přílohy: přední sedadla.jpg ( 78185b ) - zadní sedadla 2.jpg ( 66668b ) - sedačka řidiče C5.jpg ( 32333b ) - sedačky C5.jpg ( 38001b ) - |
|
11.02.2011 22:50 -
|
2373050
|
|
Nesebr
|
|
|
Čauki,
můete popsat jak udrujete koené sedadla, případně jaké čistíci a impregnační prostředky pouíváte?
Čauki,
můete popsat jak udrujete koené sedadla, případně jaké čistíci a impregnační prostředky pouíváte?
|
|
12.02.2011 11:56 -
|
2373149
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Koukni na stránky www.sonax.cz a tam najde ve co potřebuje.
Koukni na stránky www.sonax.cz a tam najde ve co potřebuje.
|
|
12.02.2011 22:17 -
|
2373272
|
|
flyteSVK
|
|
|
teoreticky je mozne pouzit aj prostriedky urcene na kozenne sedacky v bytoch.
teoreticky je mozne pouzit aj prostriedky urcene na kozenne sedacky v bytoch.
|
|
26.03.2012 01:56 -
|
2462145
|
|
karneval
|
|
|
Teraz cez víkend ak bude pekne tak asi zhodím sedačky a pekne ich vyčistím a navoskujem, hneď sa aj dobre vyčistia koberce, niečim vezmem aj plasty a keď mi zvýi čas tak mono aj exteriér a konečne urobím nejaké súce fotky.
Akú kozmetiku (okrem spomínaného Sonaxu) pouívate alebo máte dobré skúsenosti s pouitím na svetlú kou? Najprv vyčisti a potom naimpregnova alebo stačí niečo all-in-one?
Teraz cez víkend ak bude pekne tak asi zhodím sedačky a pekne ich vyčistím a navoskujem, hneď sa aj dobre vyčistia koberce, niečim vezmem aj plasty a keď mi zvýi čas tak mono aj exteriér a konečne urobím nejaké súce fotky.
Akú kozmetiku (okrem spomínaného Sonaxu) pouívate alebo máte dobré skúsenosti s pouitím na svetlú kou? Najprv vyčisti a potom naimpregnova alebo stačí niečo all-in-one?
|
|
02.05.2012 20:42 -
|
2473823
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj, potřebuji poradit. Koupil jsem C5 II po kuřákovi a vechny plasty jsou doslova luté a mastné od kouře. Nechal jsem interiér vyčistit, ale skoro to nepomohlo. Máte někdo radu - jak se toho zbavit? Na spodku jsem zkouel i technický benzín, ale ani ten si s tím neporadil..
Ahoj, potřebuji poradit. Koupil jsem C5 II po kuřákovi a vechny plasty jsou doslova luté a mastné od kouře. Nechal jsem interiér vyčistit, ale skoro to nepomohlo. Máte někdo radu - jak se toho zbavit? Na spodku jsem zkouel i technický benzín, ale ani ten si s tím neporadil..:-(
|
|
02.05.2012 20:45 -
|
2473824
|
|
jumep
|
|
|
to mas dost problem, vacsina plastov je pogumovana a jedine co viem co na to zabera je voda a abrazivum (napr cif)
to mas dost problem, vacsina plastov je pogumovana a jedine co viem co na to zabera je voda a abrazivum (napr cif)
|
|
02.05.2012 20:55 -
|
2473831
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
chystám se na impregnaci koených sedaček a zvauju, čím to budu dělat. Sonax, Turtle Wax, pouíváte to někdo? Nebo něco jiného osvědčeného?
chystám se na impregnaci koených sedaček a zvauju, čím to budu dělat. Sonax, Turtle Wax, pouíváte to někdo? Nebo něco jiného osvědčeného?
|
|
02.05.2012 20:56 -
|
2473834
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Koukni sem .link.
Koukni sem http://forum.skodahome.cz/topic/90258-kuracky-interier-jak-na-nej/
|
|
02.05.2012 21:00 -
|
2473838
|
|
Hanz 397
|
|
|
Asi tě nepotěím-já jsem před rokem koupil Xsaru Picasso,ve který jezdili nějspí nějaký zedníci(plno granulí z Ytongu). Snad vecny sedačky propálený... enská to čistila 3 dny vim moným i nemoným... Interiér vypadá jak tak,ale naloutlej nádech je tam pořád,ale hlavně to tam i po tom roce pořád jetě smrdí...
Asi tě nepotěím-já jsem před rokem koupil Xsaru Picasso,ve který jezdili nějspí nějaký zedníci(plno granulí z Ytongu). Snad vecny sedačky propálený... enská to čistila 3 dny vim moným i nemoným... Interiér vypadá jak tak,ale naloutlej nádech je tam pořád,ale hlavně to tam i po tom roce pořád jetě smrdí...
|
|
02.05.2012 21:03 -
|
2473842
|
|
jumep
|
|
|
na toto tema je tu vlakno (starostlivost o auto)
na toto tema je tu vlakno (starostlivost o auto)
|
|
02.05.2012 21:03 -
|
2473843
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Zkusím ten Sonax, ale moc reálně to nevidím - kdy nezabral ani ten techničák..
Zkusím ten Sonax, ale moc reálně to nevidím - kdy nezabral ani ten techničák..:-((((
|
|
02.05.2012 21:05 -
Re: vyčitění interiéru po kuřákovi
|
2473844
|
|
jumep
|
|
|
benzin nebude odstranovat nemastne veci, skusenost je z pocitacov, ktore mali tiez zazkle plasty a farbu a pachli, benzin, lieh atd. nic nepomohlo, zato vlazna voda a prasok robil zazraky, ale tiez nie dokonale
ono to proste nejde docistit
benzin nebude odstranovat nemastne veci, skusenost je z pocitacov, ktore mali tiez zazkle plasty a farbu a pachli, benzin, lieh atd. nic nepomohlo, zato vlazna voda a prasok robil zazraky, ale tiez nie dokonale
ono to proste nejde docistit
|
|
| |
|
|