| | |
14.03.2015 09:43 -
Re: Péče o interier auta
|
2797884
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Tak jsem narazil na velice zajímavé Fórum, zabývající se péčí o nae mazlíky. Spoustu otázek a odpovědí ohledně péče interiéru lze nalézt třeba zde .link.
Tak jsem narazil na velice zajímavé Fórum, zabývající se péčí o nae mazlíky. Spoustu otázek a odpovědí ohledně péče interiéru lze nalézt třeba zde http://www.detailingclub.cz/viewforum.php?f=14
|
|
11.04.2015 15:32 -
|
2808133
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Tak jsem se dnes dal na vyčitění sedadel z kůe po předchozím majiteli. Pouil jsem na čitění "Gliptone Liquid Leather Gentle Leather " viz. .link. a na Inpregnaci poté pouil "Gliptone Liquid Leather Conditioner" viz. .link.
Sedadla pěkně změkla a zvláčněla, interiér vozu provoněl kůí a také ruce mi jetě teď voní po kůi Můu jen vřele doporučit Volant jsem oetřil stejným způsobem.
Tak jsem se dnes dal na vyčitění sedadel z kůe po předchozím majiteli. Pouil jsem na čitění "Gliptone Liquid Leather Gentle Leather " viz. http://www.detailingshop.cz/osetreni-kuze/109-gliptone-liquid-leather-gentle-leather-cleaner-250ml.html a na Inpregnaci poté pouil "Gliptone Liquid Leather Conditioner" viz. http://www.detailingshop.cz/mleka-a-balzamy-na-kuzi/108-gliptone-liquid-leather-conditioner-250ml.html
Sedadla pěkně změkla a zvláčněla, interiér vozu provoněl kůí a také ruce mi jetě teď voní po kůi :palec Můu jen vřele doporučit :palec Volant jsem oetřil stejným způsobem.
Přílohy: rozdíl který vidíte i cítíte.jpg ( 2029554b ) - Pouit čistič na kůi Gliptone Liquid Leather Gentle Leather |
|
11.04.2015 16:12 -
|
2808147
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ty vole, to budu mít z tmavě edých sedaček béové?
Tak to je hodně dobrý přípravek..
Ty vole, to budu mít z tmavě edých sedaček béové? :-o:-o
Tak to je hodně dobrý přípravek.. :-))))
|
|
11.04.2015 16:19 -
|
2808158
|
|
Koník
|
|
|
no mi to udělalo z tmavě edé světleedou. Předchozí majitel to čímsi napatlal, sedačky se leskly a klouzaly. Teď jsou krásně matné a neklouou
Tak jsem jetě udělal plasty v celém autě. Pouil jsem přípravek pro oetření plastů, gum a pneu který by měl dát i UV ochranu. "Poorboy's Natural Look Dressing" viz. .link. Přípravek nejen e impregnuje ale i čistí. Spoustu bílých doplňků jako jsou upatlaná stropní madla a stínítka krásně vyčistilo. přetáhl jsem s tím i gumová těsnění a plasty v motoru. krásně ve vyčitěno a oiveno. Snad ta americká kvalita bude i UV chránit
no mi to udělalo z tmavě edé světleedou. Předchozí majitel to čímsi napatlal, sedačky se leskly a klouzaly. Teď jsou krásně matné a neklouou :-)
Tak jsem jetě udělal plasty v celém autě. Pouil jsem přípravek pro oetření plastů, gum a pneu který by měl dát i UV ochranu. "Poorboy's Natural Look Dressing" viz. http://www.detailingshop.cz/plastove-a-pryzove-casti/622-poorboy-s-natural-look-dressing.html Přípravek nejen e impregnuje ale i čistí. Spoustu bílých doplňků jako jsou upatlaná stropní madla a stínítka krásně vyčistilo. přetáhl jsem s tím i gumová těsnění a plasty v motoru. krásně ve vyčitěno a oiveno. Snad ta americká kvalita bude i UV chránit :-D
|
|
17.05.2015 17:27 -
|
2822510
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Oprauji téma autovysavač na 12V. Máte jetě někdo s nějakým dobré zkuenosti? Díky.
Oprauji téma autovysavač na 12V. Máte jetě někdo s nějakým dobré zkuenosti? Díky.
|
|
18.05.2015 20:56 -
|
2822870
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Bohuel dobré ne, jeden mi dal asi před čtyřmi roky bývalí vedoucí, divil jsem se e zadarmo, pouíval ho v autě na chlupy od psa, věnoval jsem ho manelce, asi po třech marných pokusech něco vyluxovat v autě, nemá skoro ádný tah, skončil kdesi na půdě, asi ho nepouívají ani myi, bo je tam pořád bordel, pouívám na 220 a mám auto občas i vevnitř čisté.
Bohuel dobré ne, jeden mi dal asi před čtyřmi roky bývalí vedoucí, divil jsem se e zadarmo, pouíval ho v autě na chlupy od psa, věnoval jsem ho manelce, asi po třech marných pokusech něco vyluxovat v autě, nemá skoro ádný tah, skončil kdesi na půdě, asi ho nepouívají ani myi, bo je tam pořád bordel, pouívám na 220 a mám auto občas i vevnitř čisté. ;-)
|
|
18.05.2015 21:26 -
|
2822882
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Já mám na auto vysavač 2000 W a nemůu si ho vynachválit. Nicméně chápu, e kadý nemá monost prodluováku k autu. Ale jak psali ji nade mnou, vysavač do autozásuvky nemůe mít ádný tah. To bych radi občas zajel k pumpě.
Já mám na auto vysavač 2000 W a nemůu si ho vynachválit. ;-) Nicméně chápu, e kadý nemá monost prodluováku k autu. Ale jak psali ji nade mnou, vysavač do autozásuvky nemůe mít ádný tah. To bych radi občas zajel k pumpě.
|
|
18.05.2015 21:46 -
|
2822890
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Pokud je jakoze garaz a barak, vyplati se fakt koupit i ten nejlevnejsi prumyslovy vysavac karcher. Vyuzije se to i na spoustu jinych veci kolem baraku, i na mokre vysavani pri cisteni sedacek atp.
Pokud je jakoze garaz a barak, vyplati se fakt koupit i ten nejlevnejsi prumyslovy vysavac karcher. Vyuzije se to i na spoustu jinych veci kolem baraku, i na mokre vysavani pri cisteni sedacek atp.
|
|
18.05.2015 21:48 -
|
2822891
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Potvrdzujem..len nie znacku kaercher Mali sme doma dve wapky.. tepovač a vysávač od karcheru.. preil len tepovač za 19 000sk,, ostatné vsetko polo.. samozrejme krátko po záruke.. nikdy viac nič od nich nechcem. Radej kupim LIDL vysavač za polovicu s takymi istym schopnostami + prislusenstvo na popol atd..
Pripadne dobrá značka je Nilfisk , do tej idem nabuduce
Potvrdzujem..len nie znacku kaercher :) Mali sme doma dve wapky.. tepovač a vysávač od karcheru.. preil len tepovač za 19 000sk,, ostatné vsetko polo.. samozrejme krátko po záruke.. nikdy viac nič od nich nechcem. Radej kupim LIDL vysavač za polovicu s takymi istym schopnostami + prislusenstvo na popol atd..
Pripadne dobrá značka je Nilfisk , do tej idem nabuduce
|
|
05.02.2016 14:39 -
|
2915985
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Zdravim, chcel by som upozornit na produkt AutoGlym leather cleaner.. je to shit a riadny. Predáva sa za premiovú cenu, ale je to ekvivalent čistej vody..s nečistiacim účinkom.
Dúfam e to niekomu uetrí 12 za blbinu
Btw pri hladaní čističu som objavil neaký český set zanyder..skúsim ten a dám vedie. Mám dos znečistenú kou v aute a teda prvé čistenie nevylo absolutne.. trochu pomohla klasika balzamovacia ktoru bezne davam cca kazde dva mesiace turtle wax leather care. Po nej zostane koe taká makká, a vláčna, jemne lesklá, podarilo sa mi s ním oivi aj starú tvrdú kou na traktore
Zdravim, chcel by som upozornit na produkt AutoGlym leather cleaner.. je to shit a riadny. Predáva sa za premiovú cenu, ale je to ekvivalent čistej vody..s nečistiacim účinkom. :-((((
Dúfam e to niekomu uetrí 12 za blbinu :-d
Btw pri hladaní čističu som objavil neaký český set zanyder..skúsim ten a dám vedie. Mám dos znečistenú kou v aute a teda prvé čistenie nevylo absolutne.. trochu pomohla klasika balzamovacia ktoru bezne davam cca kazde dva mesiace turtle wax leather care. Po nej zostane koe taká makká, a vláčna, jemne lesklá, podarilo sa mi s ním oivi aj starú tvrdú kou na traktore :-d
|
|
05.02.2016 19:08 -
|
2916059
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
RE - Autoglym leather cleaner pouívám a při správném postupu vyčistí běné zapinění vcelku dobře. Musí se nanést a nechat pár minut působit. Pak otřít mokrým hadrem. Problém vak má třeba z odstraněním "zabarvení" od riflí - to opravdu nějak nedává
RE - Autoglym leather cleaner pouívám a při správném postupu vyčistí běné zapinění vcelku dobře. Musí se nanést a nechat pár minut působit. Pak otřít mokrým hadrem. Problém vak má třeba z odstraněním "zabarvení" od riflí - to opravdu nějak nedává :-(
|
|
05.02.2016 19:47 -
|
2916070
|
|
Delict
|
|
|
Prosimta tri krat som skusal vsetko mozne, ledva to odstranilo povrchovu spinu.. Viac som sundal jarou a vodou !! Potom som to napatlal klasikou turtle wax leather care ..ale stale to nieje ono, chce to zgrunut vyčisti.
Najviac ma tval ten ich popis na výrobku ako to hlbkovo čistí a iné plky ako ze je tento vyrobok pouzivaju aj pre oficialne britske kralovske automobily
Trochu som sa v tom rypal a zistil som ze autoglym prepadol aj v testoch...
Prosimta tri krat som skusal vsetko mozne, ledva to odstranilo povrchovu spinu.. Viac som sundal jarou a vodou !! Potom som to napatlal klasikou turtle wax leather care ..ale stale to nieje ono, chce to zgrunut vyčisti.
Najviac ma tval ten ich popis na výrobku ako to hlbkovo čistí a iné plky ako ze je tento vyrobok pouzivaju aj pre oficialne britske kralovske automobily :-))))
Trochu som sa v tom rypal a zistil som ze autoglym prepadol aj v testoch...
Přílohy: Autoglym.jpg ( 84887b ) - |
|
02.03.2016 15:39 -
|
2924597
|
|
Delict
|
|
|
Tak vyskúal som český zanyder.. nádhera , posúdte sami.. vyčistil som s tým pinaviu C5 2002, na ktorej som čistieval interiér skoro kadý mesiac, a potom som ho impregnoval turtle waxom na kou.
Ete plánujem vyskúa dodo juice supernatural cleaner.. len tie vysledky uz nebude vydie asi lebo toto vyčistilo komplet interiér krásne..
Tak vyskúal som český zanyder.. nádhera , posúdte sami.. vyčistil som s tým pinaviu C5 2002, na ktorej som čistieval interiér skoro kadý mesiac, a potom som ho impregnoval turtle waxom na kou.
Ete plánujem vyskúa dodo juice supernatural cleaner.. len tie vysledky uz nebude vydie asi lebo toto vyčistilo komplet interiér krásne..
Přílohy: Picture 064.jpg ( 1193209b ) - Picture 065.jpg ( 1226516b ) - Picture 066.jpg ( 1112103b ) - Picture 061.jpg ( 1031447b ) - Picture 063.jpg ( 1259403b ) - |
|
02.03.2016 18:42 -
|
2924717
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Co takhle link na ten zanyder, Google ho nezná Tak nic u ho nael, chyba spojení .link.
Co takhle link na ten zanyder, Google ho nezná;-) Tak nic u ho nael, chyba spojení http://zanyder.cz/
|
|
02.03.2016 21:41 -
|
2924815
|
|
Delict
|
|
|
ete malá poznámka..v tom sete sú dve biele handry.. neodporucam ich na cistenie lebo budu hned čierne/ hnedé Nastriekal som čistič, vykefoval aby sa vyčistila aj truktúra koe, a utrel inou obyčajnou pijúcou handrou.
Tie biele handry, pongia je na nanesenie impregnácie, a druhá na zotretie impregnácie.
ete malá poznámka..v tom sete sú dve biele handry.. neodporucam ich na cistenie lebo budu hned čierne/ hnedé :) Nastriekal som čistič, vykefoval aby sa vyčistila aj truktúra koe, a utrel inou obyčajnou pijúcou handrou.
Tie biele handry, pongia je na nanesenie impregnácie, a druhá na zotretie impregnácie.
|
|
02.03.2016 22:53 -
|
2924838
|
|
ivanivan
|
|
|
Sice to chválí, ale v testu jsou lepí a levnějí. Viz fórum koktávek. .link.
Sice to chválí, ale v testu jsou lepí a levnějí. Viz fórum koktávek. http://www.octaviaclub.cz/clanky/velky-test-pripravku-na-cisteni-kozeneho-calouneni-667.html
|
|
03.03.2016 08:34 -
|
2924881
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Kdy to člověk čte skoro by to chtěl vyzkouet. Ale natěstí mám tu černou kůi, tak jí tak 2x do roka vezmu mokrým hadrem za 0.- Kč bláto z bot od dcery to vezme a je to taky fajn
Raději bych chtěl nějaký přípravek po kterém by ty sedačky v létě nepálili a v zimě nestudili. Ale to je daň za tu pohodu s údrbou.
Kdy to člověk čte skoro by to chtěl vyzkouet. Ale natěstí mám tu černou kůi, tak jí tak 2x do roka vezmu mokrým hadrem za 0.- Kč bláto z bot od dcery to vezme a je to taky fajn :-)))) :-))
Raději bych chtěl nějaký přípravek po kterém by ty sedačky v létě nepálili a v zimě nestudili. Ale to je daň za tu pohodu s údrbou.
|
|
03.03.2016 09:13 -
|
2924887
|
|
HELLMUT
|
|
|
Vak jo,občas jí napatlám nějakou pastou na kůi co jsem někde koupil za pár korun. Ale je to neskutečný opruz to dělat. Proto představa e dám 1700 za nějaký cajk a budu celé dopoledne drbat sedačky kartáčkem na zuby mě děsí. Proto jsem psal, zapla pánbůh za černou kůi
Vak jo,občas jí napatlám nějakou pastou na kůi co jsem někde koupil za pár korun. Ale je to neskutečný opruz to dělat. Proto představa e dám 1700 za nějaký cajk a budu celé dopoledne drbat sedačky kartáčkem na zuby mě děsí. Proto jsem psal, zapla pánbůh za černou kůi :-d
|
|
| |
|
|