| | |
26.01.2010 08:28 -
Re: Dodělávaná loketní opěrka
|
1802943
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Herulinka - Já moná koupim auto na díly a buď budou ty moje sedačky nebo z toho novýho auta k dispozici kdybys chtěla....
Herulinka - Já moná koupim auto na díly a buď budou ty moje sedačky nebo z toho novýho auta k dispozici kdybys chtěla....
|
|
26.08.2010 21:27 -
|
2353931
|
|
Dutch
|
|
|
Tak jsem po asi mesicni urgenci obdrzel loketku....sice to neni origo, ale pro nekoho kdo o ni uvazuje a nevi jak by pasovala, tak jsem ji nafotil mimo auto i v aute...Zatim plni moje ocekavani.
Foto zde : .link.
Tak jsem po asi mesicni urgenci obdrzel loketku....sice to neni origo, ale pro nekoho kdo o ni uvazuje a nevi jak by pasovala, tak jsem ji nafotil mimo auto i v aute...Zatim plni moje ocekavani.
Foto zde : http://www.c5club.cz/profiles/Dutch.html
|
|
27.08.2010 07:06 -
|
2353968
|
|
milanp
|
|
|
Ahoj kdesi ji koupil, jestli to můu vědět?
Ahoj kdesi ji koupil, jestli to můu vědět?
|
|
27.08.2010 07:50 -
|
2353970
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Dal jsem si na webu na AAApoptavka, e scháním origo loketní opěrku řidiče edivý semi a přítí den(!!) jsem dostal mail z vrakovitě a následující den jsem ji měl na potě. Stála 1000, nová u citronů tuím 3500.
No zjistil jsem, e je výrazně světlejí spí světla béová, tak jsem na to plácnul tětcem (ádné vaření při 90 stupních) silně rozředěnou barvu na textil Iberie a trefil jsem to skvěle.
Dal jsem si na webu na AAApoptavka, e scháním origo loketní opěrku řidiče edivý semi a přítí den(!!) jsem dostal mail z vrakovitě a následující den jsem ji měl na potě. Stála 1000, nová u citronů tuím 3500.
No zjistil jsem, e je výrazně světlejí spí světla béová, tak jsem na to plácnul tětcem (ádné vaření při 90 stupních) silně rozředěnou barvu na textil Iberie a trefil jsem to skvěle.
|
|
27.08.2010 08:03 -
|
2353971
|
|
Dutch
|
|
|
milanp - vyrabi ji gumarny Zubri - www.guzu.cz , ja ji koupil v eshopu, pokud ji chces, objednej ji u vyrobce a snad nebudes muset cekat jako ja mesic....
vilous - muzes sem dat fotku ? Ona se delala origo loketka jina nez ta v sedackach ?
milanp - vyrabi ji gumarny Zubri - www.guzu.cz , ja ji koupil v eshopu, pokud ji chces, objednej ji u vyrobce a snad nebudes muset cekat jako ja mesic....
vilous - muzes sem dat fotku ? Ona se delala origo loketka jina nez ta v sedackach ?
|
|
08.12.2010 16:01 -
|
2365549
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
a co tahle???
.link.
a co tahle???
http://www.autodoplnky-na-miru.cz/8634-loketni-operka-citroen-c5-0301-.html
|
|
10.12.2010 21:26 -
Dodělávaná loketní opěrka
|
2365663
|
|
ladinbin
|
|
|
Před rokem a půl jsem koupil C5 a byla ulomená loketní opěrka na sedadle řidiče. Na spolujezdcově funguje jak má. tve mne to, dával jsem inzeráty, e koupím obě loketní opěrky (protoe mám úplně světlý interier a takovou barvu loketky nemám enci sehnat) . Stále jezdím bez loketky řidiče. Blbé je, e v Xantii jsem ji měl, zvykl si a moc mi chybí. Kdyby někdo o něčem věděl, budu vděčný za informaci. Větinou mi prodávající řekne, e jedině prodá celá sedadla. To se mi zase dělat nechce a zaslepovat díry v sedadlech a montovat tam to, o čem se tady bavíte, té ne.
Před rokem a půl jsem koupil C5 a byla ulomená loketní opěrka na sedadle řidiče. Na spolujezdcově funguje jak má. tve mne to, dával jsem inzeráty, e koupím obě loketní opěrky (protoe mám úplně světlý interier a takovou barvu loketky nemám enci sehnat) . Stále jezdím bez loketky řidiče. Blbé je, e v Xantii jsem ji měl, zvykl si a moc mi chybí. Kdyby někdo o něčem věděl, budu vděčný za informaci. Větinou mi prodávající řekne, e jedině prodá celá sedadla. To se mi zase dělat nechce a zaslepovat díry v sedadlech a montovat tam to, o čem se tady bavíte, té ne.:-((((
|
|
07.01.2011 13:37 -
|
2368701
|
|
amirinda
|
|
|
Zdravím vechny, nael jsem opěrku, která se mi velice líbí a prý i zpracování je super, ale bohuel se asi nedělá přímo pro C5. Myslíte e by bylo moné objednat pro jiný model vozu a aby pasovala do C5, viz odkaz, jde o tu Armster.
.link.
Zdravím vechny, nael jsem opěrku, která se mi velice líbí a prý i zpracování je super, ale bohuel se asi nedělá přímo pro C5. Myslíte e by bylo moné objednat pro jiný model vozu a aby pasovala do C5, viz odkaz, jde o tu Armster.
http://www.vopi.cz/loketni-operky-citroen/
|
|
07.01.2011 14:00 -
|
2368707
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
proc se ptas tady a nezeptas se vyrobce /prodejce ????
proc se ptas tady a nezeptas se vyrobce /prodejce ???? :nevim
|
|
07.01.2011 14:12 -
|
2368708
|
|
amirinda
|
|
|
no jeliko výrobce ja z USA a moje řeč není taková, abych se optal a prodejce jsem se ji ptal a nejsou si jisti, tak jsem se chtěl optat, jestli nemá někdo zkuenosti a neporadil, zda by el jiný model
no jeliko výrobce ja z USA a moje řeč není taková, abych se optal :-d a prodejce jsem se ji ptal a nejsou si jisti, tak jsem se chtěl optat, jestli nemá někdo zkuenosti a neporadil, zda by el jiný model :-(
|
|
| |
|
|