| | |
20.01.2010 14:09 -
Dodělávaná loketní opěrka
|
1802656
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Jeliko mám C5 bez loketních opěrek a docela po nich touim, tak přemejlim o tom koupit si loketku "univerzální".
Zaujala mne třeba tahle : .link.
Nebo i tahle, ale ta cena je dost hrozná : .link.
Dokupoval jste si někdo loketní opěrku ? Jakou máte a jakou s ní máte zkuenost ?
Díky za názory.
Dutch
Jeliko mám C5 bez loketních opěrek a docela po nich touim, tak přemejlim o tom koupit si loketku "univerzální".
Zaujala mne třeba tahle : http://www.vopi.cz/loketni-operka-citroen-c5.html
Nebo i tahle, ale ta cena je dost hrozná : http://www.kamei.cz/Kamei/Loketni-operka-Premium-cerny-semis-Citroen-C5-Lim-Combi_g341.html
Dokupoval jste si někdo loketní opěrku ? Jakou máte a jakou s ní máte zkuenost ?
Díky za názory.
Dutch
|
|
20.01.2010 17:31 -
Re: Dodělávaná loketní opěrka
|
1802673
|
|
Darja
|
|
|
V BX jsme měli tuhle .link. to je levná a uni
Do c5 nabízejí i tuhle .link.
Cena napovídá kvalitě, take je na tobě, jak se rozhodne.
V BX jsme měli tuhle http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnky-cm/loketni-operky/operka-mezi-sedadla-black-s42689431 to je levná a uni
Do c5 nabízejí i tuhle http://tuning.autodoplnky.cz/loketni-operky/loketni-operka-citroen-c5-od-roku-vyroby-2001-s27011306
Cena napovídá kvalitě, take je na tobě, jak se rozhodne.
|
|
20.01.2010 18:31 -
|
1802675
|
|
Dutch
|
|
|
Mně by zajímalo kdo u ji má, aby napsal jestli třeba dobře sedí, jestli nepřekáí na zapínání pásů nebo zatahování ruční brzdy.
To z obrázku nejde poznat.
Darja - ta uni by se tam určo nehodila, nedostal bych se na ovládání navi - si myslim
Mně by zajímalo kdo u ji má, aby napsal jestli třeba dobře sedí, jestli nepřekáí na zapínání pásů nebo zatahování ruční brzdy.
To z obrázku nejde poznat.
Darja - ta uni by se tam určo nehodila, nedostal bych se na ovládání navi - si myslim
|
|
20.01.2010 18:35 -
|
1802676
|
|
Darja
|
|
|
Tak si pořiď sklopnou, ta vadit nebude.
Tak si pořiď sklopnou, ta vadit nebude.
|
|
20.01.2010 20:19 -
|
1802678
|
|
Dutch
|
|
|
Nojo, ale pokadý ji naklápět kdy se budu chtít přivázat nebo k navi, to je k vzteku....
Nojo, ale pokadý ji naklápět kdy se budu chtít přivázat nebo k navi, to je k vzteku....
|
|
20.01.2010 20:24 -
|
1802680
|
|
tief
|
|
|
pak si sesen originalni a mas to ... lepsi uz to nebude
pak si sesen originalni a mas to ... lepsi uz to nebude :)
|
|
20.01.2010 21:44 -
|
1802691
|
|
Dutch
|
|
|
A origo jde domontovat nějak jednodue na sedačky ???? Mam tam bederní opěrku...
A origo jde domontovat nějak jednodue na sedačky ???? Mam tam bederní opěrku...
|
|
20.01.2010 23:01 -
|
1802696
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
mám tu od Kamei, spokojenost
mám tu od Kamei, spokojenost
|
|
20.01.2010 23:18 -
|
1802697
|
|
Darja
|
|
|
No, mezi náma, já si při poutání originální opěrku taky odklápím, pak sklápím a dělám to u nějakej pátek a k vzteku to není.
Ta kamei je sklápěcí a vypadá pěkně a asi bude i kvalitnějí, těkáč ji má, vyhovuje mu Proč do ní nejít?
No, mezi náma, já si při poutání originální opěrku taky odklápím, pak sklápím a dělám to u nějakej pátek a k vzteku to není.
Ta kamei je sklápěcí a vypadá pěkně a asi bude i kvalitnějí, těkáč ji má, vyhovuje mu :-) Proč do ní nejít? :-)
|
|
21.01.2010 22:45 -
|
1802739
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
sklápěcí je, ale musí se povolit roub, nicméně já ji nesklápím, má úloný prostor, akorát odstín do světlého interiéru moc nesedí...ale u jsem si zvyknul, uchycení jsme si musel převrtat a ty trubky co vedou dolu od opěrky jsou jenom nastříkaný...ádný polstrování
ale já jsme s ní spokojenej, slouí dobře a jiná nebyla
sklápěcí je, ale musí se povolit roub, nicméně já ji nesklápím, má úloný prostor, akorát odstín do světlého interiéru moc nesedí...ale u jsem si zvyknul, uchycení jsme si musel převrtat a ty trubky co vedou dolu od opěrky jsou jenom nastříkaný...ádný polstrování :-(
ale já jsme s ní spokojenej, slouí dobře a jiná nebyla :-)
|
|
21.01.2010 22:56 -
|
1802740
|
|
Dutch
|
|
|
těkáč - a nevadí ti kdy se poutá/zatahuje ručku/ovládá navi ?
Jak moc drí ? Dá se o ni dost opřít ? Mně to přijde takový dost lehce ohnutelný - ty 2 trubky....
těkáč - a nevadí ti kdy se poutá/zatahuje ručku/ovládá navi ?
Jak moc drí ? Dá se o ni dost opřít ? Mně to přijde takový dost lehce ohnutelný - ty 2 trubky....
|
|
22.01.2010 06:05 -
|
1802741
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Pokud má bederní opěrku, tak tam originál loketku nedá. Jedině vyměnit sedačku. Ale mít bederku a jetě loketku (třeba e je neorigo) tomu říkám luxus
Pokud má bederní opěrku, tak tam originál loketku nedá. Jedině vyměnit sedačku. Ale mít bederku a jetě loketku (třeba e je neorigo) tomu říkám luxus :)
|
|
22.01.2010 08:05 -
|
1802742
|
|
Darja
|
|
|
Do exclusivu to za příplatek lo. Já to tak mám, bederní i loketní.
Do exclusivu to za příplatek lo. Já to tak mám, bederní i loketní.
|
|
22.01.2010 09:38 -
|
1802744
|
|
jumep
|
|
|
uz tie sedacky nemam, ale relativne ta opierka ruky by tam mohla ist (myslim ze tam boli na to diery) ale isto by sa musela menit packa tej bedrovky ktora tam je a rezat diera do calunenia sedacky + nehovorim o cene opierok, a ked uz z vrakaca nieco tak cele sedacky ....
uz tie sedacky nemam, ale relativne ta opierka ruky by tam mohla ist (myslim ze tam boli na to diery) ale isto by sa musela menit packa tej bedrovky ktora tam je a rezat diera do calunenia sedacky + nehovorim o cene opierok, a ked uz z vrakaca nieco tak cele sedacky ....
|
|
22.01.2010 10:39 -
|
1802745
|
|
Darja
|
|
|
Ví co, starý sedačky bych si tam nedávala. Protoe ty opěrky se často rozbíjejí. Take člověk investuje do koupi (na vrakáči předraené), namontuje to a za půl roku se mu poserou.
Kdy u tak sicny z C5 II a nebo bych to dodělala nějakým univerzálem.
Ví co, starý sedačky bych si tam nedávala. Protoe ty opěrky se často rozbíjejí. Take člověk investuje do koupi (na vrakáči předraené), namontuje to a za půl roku se mu poserou.
Kdy u tak sicny z C5 II a nebo bych to dodělala nějakým univerzálem.
|
|
22.01.2010 19:54 -
|
1802775
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Dutch napsal(a): těkáč - a nevadí ti kdy se poutá/zatahuje ručku/ovládá navi ? Jak moc drí ? Dá se o ni dost opřít ? Mně to přijde takový dost lehce ohnutelný - ty 2 trubky....
Jestli srovnává s tou mojí opěrkou, tak na tu radi vůbec nekoukej, protoe já ji tam mám spí jenom na okrasu - správně by se měla zaseknout v nějaké poloze a dret, kdy se o ni opře, ale mně spadne a dolů a to je patně. Sice nijak zvlá nepřekáí, ale funkci, kterou má mít, a tak moc neplní...
těkáč - a nevadí ti kdy se poutá/zatahuje ručku/ovládá navi ? Jak moc drí ? Dá se o ni dost opřít ? Mně to přijde takový dost lehce ohnutelný - ty 2 trubky....
Jestli srovnává s tou mojí opěrkou, tak na tu radi vůbec nekoukej, protoe já ji tam mám spí jenom na okrasu - správně by se měla zaseknout v nějaké poloze a dret, kdy se o ni opře, ale mně spadne a dolů a to je patně. Sice nijak zvlá nepřekáí, ale funkci, kterou má mít, a tak moc neplní...
|
|
23.01.2010 00:27 -
|
1802800
|
|
Dutch
|
|
|
Herulinka - jasne, a co sedacka - uz mas nejakou nahradu ?
|
|
26.01.2010 08:21 -
|
1802942
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Dutch napsal(a): Herulinka - jasne, a co sedacka - uz mas nejakou nahradu ?
Zatím ne, začnu řeit, a sleze sníh moná se tam jenom něco uvolnilo, tak to nebude tak zlý...ale nemám ádný vyhřívaný parking, take se v tom teď vrtat nechci
Zatím ne, začnu řeit, a sleze sníh :-d moná se tam jenom něco uvolnilo, tak to nebude tak zlý...ale nemám ádný vyhřívaný parking, take se v tom teď vrtat nechci ;-)
|
|
| |
|
|