03.07.2007 11:43 -
Chromovane ramecky (krouzky) tachometru
|
169202
|
|
tief
|
|
|
Dnes som sa bavil s jednym panom a necham si u neho spravit chromovane ramecky na budiky - C5 prvej generacie. bude to len obruba hlavneho budiku ( cca 1 az 2mm ) a oboch dvojituch budikov po stranach. Mohlo by to vyzerat menej korejsky ako teraz. C5 druhej generacie ma pouzity chrom na budikoch a vyzera to vazne pekne. Mal by niekto zaujem o to ? Cim viac ludi tym nizsia cena pre kazdeho. Cena za jeden kus pri individualnej vyrobe bude cca 1500 korun, pri hromadnej to samozrejme pojde dole.
Dnes som sa bavil s jednym panom a necham si u neho spravit chromovane ramecky na budiky - C5 prvej generacie. bude to len obruba hlavneho budiku ( cca 1 az 2mm ) a oboch dvojituch budikov po stranach. Mohlo by to vyzerat menej korejsky ako teraz. C5 druhej generacie ma pouzity chrom na budikoch a vyzera to vazne pekne. Mal by niekto zaujem o to ? Cim viac ludi tym nizsia cena pre kazdeho. Cena za jeden kus pri individualnej vyrobe bude cca 1500 korun, pri hromadnej to samozrejme pojde dole.
|
|
11.07.2007 14:55 -
Re: Chromovane ramecky (krouzky) tachometru
|
169203
|
|
buster
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
ja sa v pohode pridám
ja sa v pohode pridám
|
|
03.08.2007 20:14 -
|
169204
|
|
Darja
|
|
|
tu to kluci nabizi za za 1289
na www.aluramcky.eu
tu to kluci nabizi za za 1289 :-)
na www.aluramcky.eu
|
|
03.11.2010 12:37 -
|
2361215
|
|
kodas
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 17 |
|
|
neviete kde zohna chromové ozdobne krúky na tachač? celkom sa mi to páči. ná kolega to zohnal z netu ale nevie u od koho...
neviete kde zohna chromové ozdobne krúky na tachač? celkom sa mi to páči. ná kolega to zohnal z netu ale nevie u od koho...:nevim
Přílohy: kruky.jpg ( 113057b ) - pekné ne? |
|
03.11.2010 15:11 -
|
2361236
|
|
Darja
|
|
|
známe google?
známe, proč nepouíváme?
.link.
známe google?
známe, proč nepouíváme? :-)
http://www.aluramecky.cz/e-shop/aluramecky/citroen/citroen-c5-01-07r-aluramecky-na-budiky-id:376.eshop
|
|
04.11.2010 18:44 -
|
2361353
|
|
Darja
|
|
|
Nepatří, patří do kategorie vylepení a tuning.
.link.
Nepatří, patří do kategorie vylepení a tuning.
http://www.c5club.cz/diskuze/upravy-vylepseni-tuning/
|
|
26.02.2011 20:31 -
|
2375241
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak jsem si tyhle ramecky objednal a presto, ze je motaz "bezproblemova, rychla apod....", tak ja je tam proste nedostanu tak aby drzely.....proste presne padnou do vyrezu v pristrojovce, ale aby tam drzely, musely by bejt ty kola o malicko vetsi. Vyjimku tvori stredove kolo okolo tachometru - to je O.K. Navic kolo okolo teploty vody zasahuje na krajni bod rucicky na dobijeni.
.link.
- vadi necemu kdyz se nebude rucicka dobijeni vracet az uplne na zacatek doleva /je to videt na fotce na shopu/ ?
- uz se nekomu podarilo aluramecky od tehle firmy zdarne namontovat ?
Tak jsem si tyhle ramecky objednal a presto, ze je motaz "bezproblemova, rychla apod....", tak ja je tam proste nedostanu tak aby drzely.....proste presne padnou do vyrezu v pristrojovce, ale aby tam drzely, musely by bejt ty kola o malicko vetsi. Vyjimku tvori stredove kolo okolo tachometru - to je O.K. Navic kolo okolo teploty vody zasahuje na krajni bod rucicky na dobijeni.
http://www.aluramecky.cz/e-shop/aluramecky/citroen/citroen-c5-01-07r-aluramecky-na-budiky-id:376.eshop
- vadi necemu kdyz se nebude rucicka dobijeni vracet az uplne na zacatek doleva /je to videt na fotce na shopu/ ?
- uz se nekomu podarilo aluramecky od tehle firmy zdarne namontovat ?
|
|
28.02.2011 19:58 -
|
2375480
|
|
Dutch
|
|
|
Tak ramecky uz jsou na svem miste, pro dalsi zajemce doporucuji navod :
.link.
Tak ramecky uz jsou na svem miste, pro dalsi zajemce doporucuji navod :
http://www.aluramecky.cz/podpora/navod-na-montaz-aluramecku/
|
|
01.03.2011 11:49 -
|
2375543
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Já je mám u tři roky namontované a ádný problém s měřákem dobíjení nemám .Musí to z vnitřní strany nějakým kulatým předmětem rozpertlovat a drí krásně.
Já je mám u tři roky namontované a ádný problém s měřákem dobíjení nemám .Musí to z vnitřní strany nějakým kulatým předmětem rozpertlovat a drí krásně.:palec
|
|
01.03.2011 12:33 -
|
2375544
|
|
jumep
|
|
|
tuzeri ...
tuzeri ... :)
|
|
01.03.2011 16:26 -
|
2375555
|
|
Dutch
|
|
|
JJ, rozpertloval jsem to, akorat bez toho navodu te to netrkne
JJ, rozpertloval jsem to, akorat bez toho navodu te to netrkne :-)
|
|
| |