| | |
02.01.2013 16:22 -
Re: Dodatečná montá předních mlhových světel / C5 I
|
2536136
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
OK , večer jak pojedu domů se stavím do garáe a pak ti to sem hodím.
OK , večer jak pojedu domů se stavím do garáe a pak ti to sem hodím.
|
|
02.01.2013 17:09 -
|
2536147
|
|
jumep
|
|
|
.link.
ja som tie krytky rozrezal napoli, a obrezal obluky aby zapadli okolo svetiel a nacvakol na tie zobaciky a pre istotu podlepil silikonom
http://www.c5club.cz/profiles/jumep.html?kod=32&ids=jumep&gal=64949986#pc
ja som tie krytky rozrezal napoli, a obrezal obluky aby zapadli okolo svetiel a nacvakol na tie zobaciky a pre istotu podlepil silikonom
|
|
02.01.2013 21:20 -
|
2536293
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
77 mm je velké :
77 mm je velké :
Přílohy: IMG_2668.JPG ( 2121120b ) - |
|
02.01.2013 21:23 -
|
2536298
|
|
jumep
|
|
|
ono nejde o ten cierny plast, ale to do naraznika bez jeho destrukcie nedas, myslim ze tie moje DRL su 68
(predajca uvadza: SJ-288 typ 2, homologizácia RL. (7cm) )
ono nejde o ten cierny plast, ale to do naraznika bez jeho destrukcie nedas, myslim ze tie moje DRL su 68
(predajca uvadza: SJ-288 typ 2, homologizácia RL. (7cm) )
|
|
03.01.2013 21:41 -
|
2536618
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Nely by mlhovky dát do hlavních lamp, jak jsou u halogenových světel? Nechápu proč mlhovky nedávaly i do xenonových světel. Stačilo by asi zaměnit H1 árovku za H4 a aktivovat to přes diagnostiku, nebo se pletu? Ty světla které mají xenony nemají vůbec přední mlhovky? Přídavný mlhovky řeit nechci, protoe tam budu dávat světla pro denní svícení. To je pro mě důleitějí, ale také bych chtěl v mlze si přisvítit mlhovkamy. Prosím o radu, jak to udělat. Nic mě nenapadá.
Nely by mlhovky dát do hlavních lamp, jak jsou u halogenových světel? Nechápu proč mlhovky nedávaly i do xenonových světel. Stačilo by asi zaměnit H1 árovku za H4 a aktivovat to přes diagnostiku, nebo se pletu? Ty světla které mají xenony nemají vůbec přední mlhovky? :nevim Přídavný mlhovky řeit nechci, protoe tam budu dávat světla pro denní svícení. To je pro mě důleitějí, ale také bych chtěl v mlze si přisvítit mlhovkamy. Prosím o radu, jak to udělat. Nic mě nenapadá.
|
|
03.01.2013 21:46 -
|
2536620
|
|
jumep
|
|
|
ina parabola - velkostne
neexistuje varianta ... jedine najst fogdrl ktore maju max 7cm
ina parabola - velkostne
neexistuje varianta ... jedine najst fogdrl ktore maju max 7cm
|
|
03.01.2013 22:03 -
|
2536622
|
|
jumep
|
|
|
ano, je vacsia
ano, je vacsia
|
|
03.01.2013 22:13 -
|
2536624
|
|
jumep
|
|
|
mas tu este moznost, degraduj si auto, svihni tam H7 svetla (nove kupis dokonca docela lacno)
prekonfiguruj v diagnostike a mas hmlovky
mas tu este moznost, degraduj si auto, svihni tam H7 svetla (nove kupis dokonca docela lacno)
prekonfiguruj v diagnostike a mas hmlovky :)
|
|
04.01.2013 15:20 -
|
2536749
|
|
Katan
|
|
|
alx napsal(a): Pokud byste tam nekdo daval, nebo uz mel tyto LED mlhovky/DRL tak dejte vedet, docela by me zajimalo jak ty mlohovky sviti, jestli se vyplati do toho jit. Diky
Ty má xenony? Jde poznat e rozsvítí přední mlhovky? Navíc to to co má ty se mi líbí. Lepí asi mít doje světla, ne jen jedny které jsou umístěny v té středové mříce. Nejlépe to vypadá, kdy je to v těch mříkách pro mlhovky.
Pokud byste tam nekdo daval, nebo uz mel tyto LED mlhovky/DRL tak dejte vedet, docela by me zajimalo jak ty mlohovky sviti, jestli se vyplati do toho jit. Diky :palec
Ty má xenony? Jde poznat e rozsvítí přední mlhovky? Navíc to to co má ty se mi líbí. Lepí asi mít doje světla, ne jen jedny které jsou umístěny v té středové mříce. Nejlépe to vypadá, kdy je to v těch mříkách pro mlhovky.:palec
|
|
04.01.2013 18:39 -
|
2536777
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Budou ty DRL v mlze k něčemu? Podle mě světlo s jednou vlnovou délkou (co ty ledky budou) není moc účinný v mlze, ta to seere upřímně ale i mlhovky (nevim jak na jinejch autech) ale kdy to ronu, jestli v mzle nebo bez, rozdíl nepoznám, uplně k ničemu
Budou ty DRL v mlze k něčemu? Podle mě světlo s jednou vlnovou délkou (co ty ledky budou) není moc účinný v mlze, ta to seere :nevim upřímně ale i mlhovky (nevim jak na jinejch autech) ale kdy to ronu, jestli v mzle nebo bez, rozdíl nepoznám, uplně k ničemu
|
|
04.01.2013 19:45 -
|
2536792
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
No mám klasický mlhovky (viz foto v profilu) , origo, nemám xenon, a teď zrovna byly velký mlhy , jel jsem v noci po okrsce tak 40, rozsvítím to a bezezměny, kdybych jel jako spolujezdec a řidič to rozsvítil, tak si toho ani nevimnu
No mám klasický mlhovky (viz foto v profilu) , origo, nemám xenon, a teď zrovna byly velký mlhy , jel jsem v noci po okrsce tak 40, rozsvítím to a bezezměny, kdybych jel jako spolujezdec a řidič to rozsvítil, tak si toho ani nevimnu
|
|
04.01.2013 20:06 -
|
2536799
|
|
Katan
|
|
|
Zbyňa napsal(a): No mám klasický mlhovky (viz foto v profilu) , origo, nemám xenon, a teď zrovna byly velký mlhy , jel jsem v noci po okrsce tak 40, rozsvítím to a bezezměny, kdybych jel jako spolujezdec a řidič to rozsvítil, tak si toho ani nevimnu
Slyel jsem e mlhovky se árovkou H1 svítí na prd, e jsou lepí H3. Tak mono proto to alxovi lépe svítí.
Slyel jsem e mlhovky se árovkou H1 svítí na prd, e jsou lepí H3.:palec Tak mono proto to alxovi lépe svítí.
|
|
| |
|
|