| | |
09.01.2012 18:51 -
Re: Polepy interieru
|
2438337
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci tak pokračuju v učení a stále mi to nejde. Ted jsem to přehnal a natrhnul jsem ji
Kdy se to nahřívá tak se potvora stahuje. Kdy je to studený tak je to zase tvrdý. No nevím..
Kluci tak pokračuju v učení a stále mi to nejde. Ted jsem to přehnal a natrhnul jsem ji :(
Kdy se to nahřívá tak se potvora stahuje. Kdy je to studený tak je to zase tvrdý. No nevím..
Přílohy: P1090119.JPG ( 125859b ) - takhle to docel jde ale.. P1090120.JPG ( 90903b ) - to jsou ty varhánky P1090121.JPG ( 122990b ) - tady taky P1090124.JPG ( 143327b ) - ale jinak to jde P1090125.JPG ( 154196b ) - Miska vypadá dobře,ale ty kraje |
|
10.01.2012 05:57 -
|
2438733
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
já jen obdivuju tvou výdr, já u bych to 100x rozmlátil drím palce, a se daří
já jen obdivuju tvou výdr, já u bych to 100x rozmlátil :-) drím palce, a se daří :palec
|
|
10.01.2012 10:16 -
|
2438887
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
no a pro ty co to chtějí polepit bez namáhy jsem objevil tohle .link.
no a pro ty co to chtějí polepit bez namáhy jsem objevil tohle http://www.autofam.cz/product.php?id=2575
|
|
10.01.2012 15:17 -
|
2439002
|
|
DaveLbc
|
|
|
To je,ale jenom na jedničku(dvojka taky něco málo). Je to polep jenom z vrchu a je vidět původní barva mezi tlačítky atd. Ale určitě je to mín pracná varianta.
Já se budu dál trápit
To je,ale jenom na jedničku(dvojka taky něco málo). Je to polep jenom z vrchu a je vidět původní barva mezi tlačítky atd. Ale určitě je to mín pracná varianta.:-p
Já se budu dál trápit ;-)
|
|
10.01.2012 15:25 -
|
2439010
|
|
milda67
|
|
|
hlavně v té sadě není to madlo na dveřích , které nejvíc trpí, jinak to má fakt super!!!
hlavně v té sadě není to madlo na dveřích , které nejvíc trpí:-(, jinak to má fakt super!!!
|
|
10.01.2012 19:55 -
|
2439152
|
|
DaveLbc
|
|
|
Kluci u si musím dát pauzu,protoe mám prsty na padrt Nebudu vás u otravovat,ale poznatky jsou,e se to musí pořád nahřívat a pořádně napínat. Je to dost náročné. Hrnout to postupně od prostředka ke straně.
Nejhorí je miska pod kličku.tam to neplatí,protoe je prohnutá, Ta se musí začínat od hrany a postupně napínat a nahřívat ke kraji před prostředek
Prostě mi nejdou ty hrany. Jdu si namazat prstíčky(no panáka si dám asi taky)
Kluci u si musím dát pauzu,protoe mám prsty na padrt:-p Nebudu vás u otravovat,ale poznatky jsou,e se to musí pořád nahřívat a pořádně napínat. Je to dost náročné. Hrnout to postupně od prostředka ke straně.
Nejhorí je miska pod kličku.tam to neplatí,protoe je prohnutá, Ta se musí začínat od hrany a postupně napínat a nahřívat ke kraji před prostředek:-o
Prostě mi nejdou ty hrany. Jdu si namazat prstíčky(no panáka si dám asi taky) :-))
Přílohy: P1100117.JPG ( 141816b ) - Navíc tam je ten trojůhelníček P1100118.JPG ( 145345b ) - :) P1100115.JPG ( 125259b ) - Takhle před P1100116.JPG ( 156031b ) - A po polepení |
|
10.01.2012 23:52 -
|
2439445
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
a zkousel jsi to delat tak, ze si udelas vetsi kus, nez je ten tvar na ktery to davas, nalepis plochu a do stran potom pomoci nahrivani (asi horkovzduska na nizky vykon, nebo vykonnejsi fen, proste neco mezi), to do tech sran a ohybu proste jakoby natahnes. Ve finale to vsechno pekne vyrezes ostrym nozem, ziletkou, nevo skalpelem.
Nevim jestli je takovy postup spravny a nikdy jsem to nedelal, jen me to ted napadlo ...
a zkousel jsi to delat tak, ze si udelas vetsi kus, nez je ten tvar na ktery to davas, nalepis plochu a do stran potom pomoci nahrivani (asi horkovzduska na nizky vykon, nebo vykonnejsi fen, proste neco mezi), to do tech sran a ohybu proste jakoby natahnes. Ve finale to vsechno pekne vyrezes ostrym nozem, ziletkou, nevo skalpelem.
Nevim jestli je takovy postup spravny a nikdy jsem to nedelal, jen me to ted napadlo ...
|
|
11.01.2012 00:08 -
|
2439456
|
|
jumep
|
|
|
tu mas zhruba ako na to
.link. (video)
tu mas zhruba ako na to
http://www.studio-ales.cz/polepy-aut.phtml (video)
|
|
11.01.2012 09:57 -
|
2439533
|
|
DaveLbc
|
|
|
A no přesně tak nahřívat a dodret dostatečný přesah folie.. Vypadá to dost brutálně při ceně té folie,ale jinak ten výsledek nestojí za to.
Prostě neetřit jinak to nemá cenu. Ale stejně ty varhánky trochu jsou
Rovné věci to je sranda Ale pokud má prohlubně a zaoblené tvary tak to u je zajímavá prace.
Chce to sílu a doslova se prát s tou folíí a nahřívat. Hrany pořádně hladit a to je na prsty doslova masakr.
Jinak na tom nic není to je fakt. Mě to docela baví,ale mamina prská jde to do peněz.
Ale budu rád pokud mi někdo dá vědět své zkuenosti s tímto druhem skrálování(teda doufám).
Tak trochu pokračuju bočním sloupkem
A no přesně tak nahřívat a dodret dostatečný přesah folie.. Vypadá to dost brutálně při ceně té folie,ale jinak ten výsledek nestojí za to.
Prostě neetřit jinak to nemá cenu. Ale stejně ty varhánky trochu jsou :nevim
Rovné věci to je sranda;-) Ale pokud má prohlubně a zaoblené tvary tak to u je zajímavá prace.
Chce to sílu a doslova se prát s tou folíí a nahřívat. Hrany pořádně hladit a to je na prsty doslova masakr.
Jinak na tom nic není to je fakt. Mě to docela baví,ale mamina:-d prská jde to do peněz.
Ale budu rád pokud mi někdo dá vědět své zkuenosti s tímto druhem skrálování(teda doufám).
Přílohy: 2012-02-02 18.47.42.jpg ( 178171b ) - boční sloupek |
|
08.11.2012 21:50 -
|
2519643
|
|
Hanz 397
|
|
|
DaveLbc napsal(a): A no přesně tak nahřívat a dodret dostatečný přesah folie.. Vypadá to dost brutálně při ceně té folie,ale jinak ten výsledek nestojí za to.
Prostě neetřit jinak to nemá cenu. Ale stejně ty varhánky trochu jsou
Rovné věci to je sranda Ale pokud má prohlubně a zaoblené tvary tak to u je zajímavá prace.
Jinak na tom nic není to je fakt. Mě to docela baví,ale mamina prská jde to do peněz.
Nepřehání to s tím krabounem Jako,má fakt hezký, o tom ádná,ale je to Citroen a k tomu patří spí dříví(to na tom stolku nevypadá třeba patně )...
K nám jezdí jeden mlaďas a ten to má po skoro celym autě(střecha,kapoty,doplňky,interier)...Ale to je 335i coupé
Nepřehání to s tím krabounem :nevim Jako,má fakt hezký, o tom ádná,ale je to Citroen a k tomu patří spí dříví(to na tom stolku nevypadá třeba patně :-) )...
K nám jezdí jeden mlaďas a ten to má po skoro celym autě(střecha,kapoty,doplňky,interier)...Ale to je 335i coupé
|
|
09.11.2012 15:35 -
|
2519933
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Já začal taky madlama pak přes misky kliky dveří ..to jsem zavrhl ....a skončilo to celým víkem kufru na combi ..nejspí u ale budu schánět nový vrata protoe mi skočila větev a udělala rejhu
Já začal taky madlama pak přes misky kliky dveří ..to jsem zavrhl ....a skončilo to celým víkem kufru na combi ..nejspí u ale budu schánět nový vrata protoe mi skočila větev a udělala rejhu :-)
|
|
09.11.2012 20:03 -
|
2520017
|
|
DaveLbc
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Nepřehání to s tím krabounem Jako,má fakt hezký, o tom ádná,ale je to Citroen a k tomu patří spí dříví(to na tom stolku nevypadá třeba patně )...
Jo to má pravdu,e by to chtělo dřevo,ale pokud tak origo a né polep. Mě se to dřevo co jsem viděl ani trochu nelíbilo . Nesnaím se s toho dělat nějaké kupéčko to ani nechci,ale chtěl jsem to jenom zkusit.
Vechny ty folie mají výhodu,e to strhne a jede dál. Take přítě kdy mě to drapne tak to bude třeba dříví
Jo to má pravdu,e by to chtělo dřevo,ale pokud tak origo a né polep. Mě se to dřevo co jsem viděl ani trochu nelíbilo :nevim. Nesnaím se s toho dělat nějaké kupéčko:-)) to ani nechci,ale chtěl jsem to jenom zkusit.
Vechny ty folie mají výhodu,e to strhne a jede dál. Take přítě kdy mě to drapne tak to bude třeba dříví;-)
|
|
09.11.2012 20:11 -
|
2520020
|
|
C5stepan
|
|
|
Pro Páju: Kdy u to má doma, tak co s tím? - líp se to auto neprodá. New car to asi nebude potřebovat. Nabídni za potovné.
Pro Páju: Kdy u to má doma, tak co s tím:-))))? - líp se to auto neprodá. New car to asi nebude potřebovat. Nabídni za potovné;-).
|
|
09.11.2012 22:13 -
|
2520042
|
|
Hanz 397
|
|
|
DaveLbc napsal(a): Jo to má pravdu,e by to chtělo dřevo,ale pokud tak origo a né polep. Mě se to dřevo co jsem viděl ani trochu nelíbilo . Nesnaím se s toho dělat nějaké kupéčko to ani nechci,ale chtěl jsem to jenom zkusit.
Vechny ty folie mají výhodu,e to strhne a jede dál. Take přítě kdy mě to drapne tak to bude třeba dříví
Strhne,ale ze sundavání toho lepidla se pos... . Kdy se dala z auta vyndat odpočtová N1 přepáka,tak jsme při tom z oken v C sloupcích sundávali ty neprůhledný folie a sundat to lepidlo,co zůstalo na okně,byl docela masakr...A tady si myslím,e to bude podobný. Jinak má pravdu v tom,e karbon je,jako polep,lepí,ne dříví udělaný stejným způsobem...
Strhne,ale ze sundavání toho lepidla se pos... :-d . Kdy se dala z auta vyndat odpočtová N1 přepáka,tak jsme při tom z oken v C sloupcích sundávali ty neprůhledný folie a sundat to lepidlo,co zůstalo na okně,byl docela masakr...A tady si myslím,e to bude podobný. Jinak má pravdu v tom,e karbon je,jako polep,lepí,ne dříví udělaný stejným způsobem...
|
|
| |
|
|