| | |
08.09.2008 16:59 -
Polepy interieru
|
169128
|
|
Darja
|
|
|
Kdyby se to nekomu hodilo, nasla jsem polepy interieru na C5 01-04
.link.
treba kdyz by nekdo mel ty casti auta poskozene a nebo by mu prisel interier c5 nudny
Kdyby se to nekomu hodilo, nasla jsem polepy interieru na C5 01-04
http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3?id=tuning_shop&menu=tuning&lang=&kategorie=35&pismeno=&pfoto=30
treba kdyz by nekdo mel ty casti auta poskozene a nebo by mu prisel interier c5 nudny ;-)
|
|
08.09.2008 17:50 -
Re: Polepy interieru
|
169129
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Darjo mám taky jednu na C5. www.autofam.cz
Darjo mám taky jednu na C5. www.autofam.cz
|
|
03.10.2010 13:06 -
|
2357506
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
Jo, hodilo, dost o tom uvauju! , ah dival jsem se,ale pouil bych vechno krome, dekoru klimy..ty mam manual a radia..jinak by to mělo pasnout..
Jo, hodilo, dost o tom uvauju! :)), ah dival jsem se,ale pouil bych vechno krome, dekoru klimy..ty mam manual a radia..jinak by to mělo pasnout..
|
|
03.10.2010 16:38 -
|
2357531
|
|
Radwy
|
|
|
ale to se neda objednat po kouskach ze?
Darja napsal(a): Kdyby se to nekomu hodilo, nasla jsem polepy interieru na C5 01-04 .link. treba kdyz by nekdo mel ty casti auta poskozene a nebo by mu prisel interier c5 nudny
ale to se neda objednat po kouskach ze?
Kdyby se to nekomu hodilo, nasla jsem polepy interieru na C5 01-04 http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3?id=tuning_shop&menu=tuning&lang=&kategorie=35&pismeno=&pfoto=30 treba kdyz by nekdo mel ty casti auta poskozene a nebo by mu prisel interier c5 nudny ;-)
|
|
03.10.2010 18:51 -
|
2357556
|
|
mikjosef
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Já mám v autě ten carbon a vypadá to docela hezky. U jsem to s tím koupil.
Já mám v autě ten carbon a vypadá to docela hezky. U jsem to s tím koupil.
|
|
08.01.2012 17:11 -
Carbon folie v interieru
|
2437861
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Zkouím trochu zlepit monotonost interieru,ale nechci se ho moc dotknout abych u tak hezké křivky nezhatil.
Zkouím pouít CARBON folii,ale práce není tak jak jsem si představoval.
Jde to docela těce přes rohy a oblé tvary. Pořád se to snaí dělat varhánky i přes nahřívání a dostatečný kus folie navíc. Mám 3M folii a ve dělám přesně podle návodu.
Máte někdo zkuenost jak s ní pracovat?
Zkouím trochu zlepit monotonost interieru,ale nechci se ho moc dotknout abych u tak hezké křivky nezhatil.
Zkouím pouít CARBON folii,ale práce není tak jak jsem si představoval.
Jde to docela těce přes rohy a oblé tvary. Pořád se to snaí dělat varhánky i přes nahřívání a dostatečný kus folie navíc. Mám 3M folii a ve dělám přesně podle návodu.
Máte někdo zkuenost jak s ní pracovat?
Přílohy: P1080115.JPG ( 102869b ) - Jde to těce přes vnitřek pro tlačítka. Nahřívání nepomohlo a musel jsem to udělat na 2x P1080116.JPG ( 150381b ) - to samé miska pod kličku. Pořád se krabatí v rohu |
|
08.01.2012 18:35 -
|
2437975
|
|
DOUFAK
|
|
|
PĚKNÝ.Pěkně to vypadá.
PĚKNÝ.Pěkně to vypadá.
|
|
08.01.2012 18:40 -
|
2437986
|
|
karneval
|
|
|
Ak u ide touto cestou tak by to chcelo tapacíry s nejakým výrazným dvojitým tepovaním.
Ak u ide touto cestou tak by to chcelo tapacíry s nejakým výrazným dvojitým tepovaním.
|
|
08.01.2012 18:49 -
|
2437993
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Taky jsem to zkouel s folii, ale nakonec jsem to strhal a prislo mi, ze lepsi je to tak jak to je.
Taky jsem to zkouel s folii, ale nakonec jsem to strhal a prislo mi, ze lepsi je to tak jak to je.
|
|
08.01.2012 19:57 -
|
2438061
|
|
DaveLbc
|
|
|
No já jsem původně měl právě pokrábané madla na dveřích.Tak jsem myslel ,e to bude do stříbrné jako je klička na otevírání,ale to vypadalo divně.
Je fakt,e carbon je spí na jiné značky. Ale nevím jak to jinak vylepit kdy nechci lakovat.
Kdyby jste měl někdo nápad, jak jinak tak to zkusím
No já jsem původně měl právě pokrábané madla na dveřích.Tak jsem myslel ,e to bude do stříbrné jako je klička na otevírání,ale to vypadalo divně.:-o
Je fakt,e carbon je spí na jiné značky. Ale nevím jak to jinak vylepit kdy nechci lakovat.
Kdyby jste měl někdo nápad, jak jinak tak to zkusím;-)
|
|
08.01.2012 19:58 -
|
2438066
|
|
jumep
|
|
|
no, ked oskrabes tu gumovu vrstvu, je pod tym hladky leskly plast
no, ked oskrabes tu gumovu vrstvu, je pod tym hladky leskly plast
|
|
08.01.2012 20:03 -
|
2438069
|
|
DaveLbc
|
|
|
Já vím,e je tam plast,ale právě,e je lesklý tak se mi to nelíbilo.
Alx-Je fakt,e to není vidět,ale varhánky na hranách jsou.A to je právě ta chyba co bych chtěl odstranit,ale jak
Já vím,e je tam plast,ale právě,e je lesklý tak se mi to nelíbilo.
Alx-Je fakt,e to není vidět,ale varhánky na hranách jsou.A to je právě ta chyba co bych chtěl odstranit,ale jak:nevim
|
|
08.01.2012 22:09 -
|
2438150
|
|
zico
|
|
|
mne teraz manik obsival volant novou kozou a az neskor ma napadlo, ze som mu mohol dat obsit kozou aj tie madla dveri, co sa zvyknu osuchat.
ten karbon neni moja krvna skupina, ale dobra praca
mne teraz manik obsival volant novou kozou a az neskor :-(((( ma napadlo, ze som mu mohol dat obsit kozou aj tie madla dveri, co sa zvyknu osuchat.
ten karbon neni moja krvna skupina, ale dobra praca :palec
|
|
09.01.2012 00:47 -
|
2438178
|
|
Nesebr
|
|
|
Jak se vlastně sundavaj ze dveří ty madla? Taky se mi to loupe.
Jak se vlastně sundavaj ze dveří ty madla? Taky se mi to loupe.
|
|
09.01.2012 06:13 -
|
2438182
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Nesebr: stačí jen prsty ze zadní strany potlačit a vycvakne se to. Je to jen na dvou "zobáčcích" nacvaknuté. Prsty to nahmatá.
DaveLbc : Dobrá práce i tak. Vypadá to dobře, jen já bych volil nejspíe podobný vzhled jako má verze Exclusive - tedy vzhled dřeva. Ale u jsem se s tím smířil, e mám takovou "edou myku" ... nenápadnou.
Nesebr: stačí jen prsty ze zadní strany potlačit a vycvakne se to. Je to jen na dvou "zobáčcích" nacvaknuté. Prsty to nahmatá.
DaveLbc : Dobrá práce i tak. Vypadá to dobře, jen já bych volil nejspíe podobný vzhled jako má verze Exclusive - tedy vzhled dřeva. Ale u jsem se s tím smířil, e mám takovou "edou myku" ... nenápadnou.
|
|
09.01.2012 10:10 -
|
2438238
|
|
jumep
|
|
|
umyt benzinom, samozrejme technickym, nech ti interier nepachne este par mesiacov
umyt benzinom, samozrejme technickym, nech ti interier nepachne este par mesiacov
|
|
| |
|
|