| | |
13.11.2012 13:59 -
Re: Podsvícení otvírání dveří
|
2521505
|
|
DrMarvin
|
|
|
dneska jsem koukal pres diru po panulu na okna a konektor jsem nasel a sice nejde presne jak osvetleni u stropu,ale funguje opravdu jen na otevreni dveri...ale tim lepe:=)tyto konektory jsou jen v prednich dverich co?:=)dikes
dneska jsem koukal pres diru po panulu na okna a konektor jsem nasel a sice nejde presne jak osvetleni u stropu,ale funguje opravdu jen na otevreni dveri...ale tim lepe:=)tyto konektory jsou jen v prednich dverich co?:=)dikes
|
|
15.11.2012 22:02 -
|
2522633
|
|
DrMarvin
|
|
|
hotovo..zatim jen predni dvere..na zadni asi kaslu:=)ve dverich je konektor...bylej kablik je plus:=)nalepil jsem dolu led pasku studena bila 7w a sviti jak cert:=)jsou zality v silikonu(IP65) a v pohode se pod dvere vejdou...na protahnuti kabelu jsem ani nemusel sundavat tapeci...takze spokojenost:=)
hotovo..zatim jen predni dvere..na zadni asi kaslu:=)ve dverich je konektor...bylej kablik je plus:=)nalepil jsem dolu led pasku studena bila 7w a sviti jak cert:=)jsou zality v silikonu(IP65) a v pohode se pod dvere vejdou...na protahnuti kabelu jsem ani nemusel sundavat tapeci...takze spokojenost:=)
|
|
16.11.2012 06:36 -
|
2522671
|
|
Mamlas
|
|
|
Udelej nejaky foto jak to vypada a jak to sviti. Dik
Udelej nejaky foto jak to vypada a jak to sviti. Dik
|
|
16.11.2012 12:15 -
|
2522719
|
|
DrMarvin
|
|
|
ok:=) ale musim si pockat na nejakou tmu
ok:=) ale musim si pockat na nejakou tmu:D:D:D:D
|
|
16.11.2012 12:29 -
|
2522725
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Víte někdo přesněji, jak je to s těmi konektory v zadních dveřích? Docela by mě to zajímalo, ale sundavat kvůli tomu tapec se mi nechce..
Víte někdo přesněji, jak je to s těmi konektory v zadních dveřích? Docela by mě to zajímalo, ale sundavat kvůli tomu tapec se mi nechce.. ;)
|
|
16.11.2012 12:44 -
|
2522731
|
|
jumep
|
|
|
v zadnych dverach podsvietenie nikdy nebolo a teda tam nie je na to ani kabelaz
volne piny v konektoroch su
v zadnych dverach podsvietenie nikdy nebolo a teda tam nie je na to ani kabelaz
volne piny v konektoroch su
|
|
16.11.2012 12:56 -
|
2522738
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak mam foto v profilu.....co jsem to dělal na předních dveřích.....tapec jsem nesundalavl,neni potřeba....stačí si poradit jinak....a jde to hezky..je tam mista dost....a daval jsem ledky 7,2w.....sviti to dost...stacili by podle mne i ty nejslabsi v klidu....
tak mam foto v profilu.....co jsem to dělal na předních dveřích.....tapec jsem nesundalavl,neni potřeba....stačí si poradit jinak....a jde to hezky..je tam mista dost....a daval jsem ledky 7,2w.....sviti to dost...stacili by podle mne i ty nejslabsi v klidu....
|
|
16.11.2012 18:03 -
|
2522777
|
|
DrMarvin
|
|
|
vseved napsal(a): Levé přední (u řidiče).
a jak dlouho si mel otevrene dvere?po chvilce prestane svitit kdyz se vypne svetylko,nebo kdyz se zapne eco mod....zkus si nastartovat a chcipnouzt a pak si otevri dvere a zmer to...musi to jit..jinak mas kloflej kablik nekde.-)
a jak dlouho si mel otevrene dvere?po chvilce prestane svitit kdyz se vypne svetylko,nebo kdyz se zapne eco mod....zkus si nastartovat a chcipnouzt a pak si otevri dvere a zmer to...musi to jit..jinak mas kloflej kablik nekde.-)
|
|
17.11.2012 08:12 -
|
2522863
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
proč tahat kable? za tapecírem je příprava hotová
proč tahat kable? za tapecírem je příprava hotová
|
|
17.11.2012 08:33 -
|
2522865
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci já tam ádné kabely nemám stwjně jako kdy jsem chtěl dodělat podsvícení pedálů. Tak to budu muset tahat zvlát
Kluci já tam ádné kabely nemám:-o stwjně jako kdy jsem chtěl dodělat podsvícení pedálů. Tak to budu muset tahat zvlát:nevim
|
|
17.11.2012 08:38 -
|
2522867
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Jo tak já to mám asi stejně a je to IIjka. Asi u etří vude a mají zvlá svazenky na kadý tip auta
Jo tak já to mám asi stejně a je to IIjka. Asi u etří vude a mají zvlá svazenky na kadý tip auta
|
|
17.11.2012 09:14 -
|
2522873
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
hmmm, tak to je nemilé, v kadém případě jaro to jistí, jeliko u bbá v noci i -5°C a ty zmrzlé plasty to nemají rády
hmmm, tak to je nemilé, v kadém případě jaro to jistí, jeliko u bbá v noci i -5°C a ty zmrzlé plasty to nemají rády
|
|
| |
|
|