| | |
31.10.2010 22:02 -
Re: Neoriginální roletky na zadní dveře
|
2361043
|
|
flyteSVK
|
|
|
Dik za super navod, ale myslim ze som skoncil hned po druhej vete Mam len tie roletky, ale nemam tie plastove stvorceky, ani kovove spony. Zacinam chapat, preco neboli namontovane Teoreticky ak by si si to vedel vyrobit, mozem ti ich poslat.
Dik za super navod, ale myslim ze som skoncil hned po druhej vete :-( Mam len tie roletky, ale nemam tie plastove stvorceky, ani kovove spony. Zacinam chapat, preco neboli namontovane :-d Teoreticky ak by si si to vedel vyrobit, mozem ti ich poslat.
|
|
31.10.2010 22:24 -
|
2361044
|
|
Vlado
|
|
|
Ďakujem, no u mňa by bol problém s "výrobou " No myslím e sa tam dajú namontova aj ináč, chce to len nápad. Ak ten návod nájdem tak ti ho polem pre tvoju inpiráciu. Asi tam potom bude musie robi dierky do tapacíra. Niečo na ten sposob ako sa tu u písalo.
Ďakujem, no u mňa by bol problém s "výrobou ":-) No myslím e sa tam dajú namontova aj ináč, chce to len nápad. Ak ten návod nájdem tak ti ho polem pre tvoju inpiráciu. Asi tam potom bude musie robi dierky do tapacíra. Niečo na ten sposob ako sa tu u písalo.
|
|
29.10.2011 22:56 -
|
2422331
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Ja u dlhie pozerám po clonách od firmy PRIVACY SHADES. Montoval som to jednému klientovi na Nissan Qashqai a je s tým neskutočne spokojný. Nechcel fólie a toto mu ich dostatočne nahradilo, len ta cena je dos vysoká, ale zasa kvalita je perfektná. montoval som to cca 10minút. Vyzerá to perfektne!!!
Majú aj na C5
.link.
Link na návod pre C5 v PDF.
.link.
Link na výrobcu
.link.
Nebolo by zlé zisti či sa nedajú objedna len bočné časti lebo ja v zadu mám tu roletku a celá sada je len na kombi.
Ja u dlhie pozerám po clonách od firmy PRIVACY SHADES. Montoval som to jednému klientovi na Nissan Qashqai a je s tým neskutočne spokojný. Nechcel fólie a toto mu ich dostatočne nahradilo, len ta cena je dos vysoká, ale zasa kvalita je perfektná. montoval som to cca 10minút. Vyzerá to perfektne!!!
Majú aj na C5
http://tuning.autodoplnky.cz/protislunecni-clony/privacy-shades-presne-protislunecni-clony-6-diln-s76894745
http://www.privacyshades.co.uk/manufacturers/pdf/CIT-C5-5-A.pdf
Link na výrobcu
http://www.privacyshades.co.uk/manufacturers/citroen.html
Nebolo by zlé zisti či sa nedajú objedna len bočné časti lebo ja v zadu mám tu roletku a celá sada je len na kombi.
|
|
27.11.2011 11:46 -
|
2427965
|
|
villen
|
Město: Břeclav, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
rocesko napsal(a): Ja u dlhie pozerám po clonách od firmy PRIVACY SHADES. Montoval som to jednému klientovi na Nissan Qashqai a je s tým neskutočne spokojný. Nechcel fólie a toto mu ich dostatočne nahradilo, len ta cena je dos vysoká, ale zasa kvalita je perfektná. montoval som to cca 10minút. Vyzerá to perfektne!!!
Majú aj na C5
.link.
.link.
Link na výrobcu
.link.
Zdravim kolego ,
ty tzv roletky na obrazku vypadaji dobre jen se mi nejak nezdaji ze by se daly rolovat ... tak nevim daji se a nebo nedaji se rolovat diky za odpoved
Zdravim kolego ,
ty tzv roletky na obrazku vypadaji dobre jen se mi nejak nezdaji ze by se daly rolovat ... tak nevim daji se a nebo nedaji se rolovat diky za odpoved
|
|
27.11.2011 13:37 -
|
2427985
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Tento typ roletek se rolovat určitě nedá, je pevně umístěný na rámu dveří.
Tento typ roletek se rolovat určitě nedá, je pevně umístěný na rámu dveří.
|
|
27.11.2011 21:43 -
|
2428212
|
|
GOSA
|
Město: DĚČÍN, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
ROLETKY VYPADAJÍ DOBŘE.ZAJÍMALA BY MĚ CENA JESTLI JI ZNA,DÍK.
ROLETKY VYPADAJÍ DOBŘE.ZAJÍMALA BY MĚ CENA JESTLI JI ZNA,DÍK.
|
|
27.11.2011 22:04 -
|
2428224
|
|
GOSA
|
Město: DĚČÍN, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Díkjak datel na stromě.Cenu u jsem nael 3605kč.jaro to jistí.
Díkjak datel na stromě.Cenu u jsem nael 3605kč.jaro to jistí.
|
|
01.11.2012 18:39 -
|
2517056
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
uz si to niekto kupil ? kolega tiez nieco take zhana na Audi, tak to budeme asi objednavat, ale chcel by som len na bocne okna a tie bocne male okienka.
dakujem,
uz si to niekto kupil ? kolega tiez nieco take zhana na Audi, tak to budeme asi objednavat, ale chcel by som len na bocne okna a tie bocne male okienka.
dakujem,
|
|
02.11.2012 17:42 -
|
2517284
|
|
Vlado
|
|
|
Zdravím vás.
V lete som si kúpil clony od firmy PRIVACY SHADES a som s nich sklamaný. Problém je v "háčikoch"( potrebné na uchytenie clony na zadných oknách dverí pasaierov).
Na nete som si pozeral návod na intaláciu a boli tam háčiky s "vybraním" do ktorého sa horná čas clony zacvakla. Háčiky sa nalepili a bol pokoj. Avak keď mi po troch týdňoch prili clony ktoré som si objednal, háčiky boli iné,bez "vybrania" a aj v návode boli vyfotené bez tej dráky. Sú ploché a clona sa len o ne opiera, čo znamená e počas jazdy alebo viac násobnom otvorení dverí, padajú.
Na zadné okno a malé bočné okná sedia dobre lebo sú tam pouité kovové spony.
Ak to mám zhrnú tak ak by tam boli tie "háčiky ktoré som vydel na stránkach výrobcu na nete, bolo by to super, ale takto musím modifikova uchytenie a za tú cenu čo som za ne dal som mierne povedané nahnevaný.
Zdravím vás.
V lete som si kúpil clony od firmy PRIVACY SHADES a som s nich sklamaný. Problém je v "háčikoch"( potrebné na uchytenie clony na zadných oknách dverí pasaierov).
Na nete som si pozeral návod na intaláciu a boli tam háčiky s "vybraním" do ktorého sa horná čas clony zacvakla. Háčiky sa nalepili a bol pokoj. Avak keď mi po troch týdňoch prili clony ktoré som si objednal, háčiky boli iné,bez "vybrania" a aj v návode boli vyfotené bez tej dráky. Sú ploché a clona sa len o ne opiera, čo znamená e počas jazdy alebo viac násobnom otvorení dverí, padajú.
Na zadné okno a malé bočné okná sedia dobre lebo sú tam pouité kovové spony.
Ak to mám zhrnú tak ak by tam boli tie "háčiky ktoré som vydel na stránkach výrobcu na nete, bolo by to super, ale takto musím modifikova uchytenie a za tú cenu čo som za ne dal som mierne povedané nahnevaný.
|
|
| |
|
|