| | |
18.05.2008 14:26 -
Neoriginální roletky na zadní dveře
|
169110
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Máte někdo zkuenost s originálními (neoriginálními) vysouvacími roletkami na zadní dveře?
Máte někdo zkuenost s originálními (neoriginálními) vysouvacími roletkami na zadní dveře?
|
|
18.05.2008 19:05 -
Re: Neoriginální roletky na zadní dveře
|
169111
|
|
fimima
|
|
|
Tak to by mě taky hodně zaujímalo.Máme malýho kluka a nemá rád kdy mu svíti slunce do obličeje.U jsem koukal na internet a hledal nějaké rolovací roletky,něco jsem nael ae hledám dál.
Tak to by mě taky hodně zaujímalo.Máme malýho kluka a nemá rád kdy mu svíti slunce do obličeje.U jsem koukal na internet a hledal nějaké rolovací roletky,něco jsem nael ae hledám dál.
|
|
20.05.2008 13:18 -
|
169112
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Pracujem na tom - jednu mám u skoro hotovú. Bude to SAMODOMO prererobené z TESCO na zadné plato, len rieim nesúmernos zadného okna limusine - to aby sa neohýbala a aby aj dobre vyzerala. Stála 300 Sk. Origo sú drahé a veajú sa na okno, take keď otvára okno ,ide aj roletka dolu. Nekôr dám sem foto.
Pracujem na tom - jednu mám u skoro hotovú. Bude to SAMODOMO prererobené z TESCO na zadné plato, len rieim nesúmernos zadného okna limusine - to aby sa neohýbala a aby aj dobre vyzerala. Stála 300 Sk. Origo sú drahé a veajú sa na okno, take keď otvára okno ,ide aj roletka dolu. Nekôr dám sem foto.
|
|
20.05.2008 17:53 -
|
169113
|
|
radar
|
|
|
Určitě sem pověs foto a bude hotov.
Určitě sem pověs foto a bude hotov.
|
|
15.07.2008 22:06 -
|
169114
|
|
zdenek1214
|
|
|
Nějaké roletky jsme kupovali v Globu za pár kaček. Design ale hrozný... Důleitý je stín - je to na krátkou dobu...
Nějaké roletky jsme kupovali v Globu za pár kaček. Design ale hrozný... Důleitý je stín - je to na krátkou dobu...
|
|
23.07.2008 22:21 -
|
169115
|
|
radar
|
|
|
Jak jsem se zmiňoval, uvaoval jsem o roletkách, ale dal jsem nakonec přednost foliím. Mohu vřele doporučit Praha-Lipany .link. Cena byla 4000,-Kč a zde je přímo odkaz na galerie( ta modraá C5 s foliema),
Jak jsem se zmiňoval, uvaoval jsem o roletkách, ale dal jsem nakonec přednost foliím. Mohu vřele doporučit Praha-Lipany http://www.autofolie-llumar.cz/autofolie. Cena byla 4000,-Kč a zde je přímo odkaz na galerie( ta modraá C5 s foliema),
|
|
11.08.2010 16:13 -
|
2352652
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Nevite nekdo, kolik je mista mezi calounenim a "kostrou" zadnich dveri u hrany okenka? Sla by tam nekam nedestruktivne nacpat "roura" o prumeru cca 2,5cm? Chtel bych tam schovat roletky jako to ma C5 x7. Dtto jako zde .link. , ale pekne dovnitr a upravene puvodne pro zadni okna...
Nevite nekdo, kolik je mista mezi calounenim a "kostrou" zadnich dveri u hrany okenka? Sla by tam nekam nedestruktivne nacpat "roura" o prumeru cca 2,5cm? Chtel bych tam schovat roletky jako to ma C5 x7. Dtto jako zde http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=80&t=3752 , ale pekne dovnitr a upravene puvodne pro zadni okna...
|
|
11.08.2010 20:12 -
|
2352661
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
A proč tam nedá folie? Nemusí nic bastlit.Někde na netu jsem viděl clony přímo na míru.sice to byla rakete,ale vypadalo to pěkně.
A proč tam nedá folie? Nemusí nic bastlit.Někde na netu jsem viděl clony přímo na míru.sice to byla rakete,ale vypadalo to pěkně.
|
|
11.08.2010 20:20 -
|
2352663
|
|
Mamlas
|
|
|
Nedelali se original? Dneska rano jsem zrovna videl na parkovisti C5 I a mela na zadnich oknech roletky, ktere byly primo podle tvaru ramu oken. Jestli tam bude zitra rano tak to prozkoumam.
Nedelali se original? Dneska rano jsem zrovna videl na parkovisti C5 I a mela na zadnich oknech roletky, ktere byly primo podle tvaru ramu oken. Jestli tam bude zitra rano tak to prozkoumam.
|
|
11.08.2010 20:46 -
|
2352665
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
MS02 napsal(a): Nevite nekdo, kolik je mista mezi calounenim a "kostrou" zadnich dveri u hrany okenka? Sla by tam nekam nedestruktivne nacpat "roura" o prumeru cca 2,5cm? Chtel bych tam schovat roletky jako to ma C5 x7. Dtto jako zde .link. , ale pekne dovnitr a upravene puvodne pro zadni okna...
Měl jsem to úplně přesně jako na tom linku, taky Xsara. Problém nastane vdy, kdy není rovnoběná horní a dolní hrana okýnka. Těko se to ladí a váně to nevypadá zrovna nejlíp s jednostranně zakrácenou vodící kulatinkou. Ale funguje to. Chtěl jsem clony dát do polstrování, ale není tam dost místa, u C5 to jistě taky nebude ádná sláva. Moná vyčíhne nějakou akci "letní doplňky" od Citroenu, pokud to chce mít ůo
Nevite nekdo, kolik je mista mezi calounenim a "kostrou" zadnich dveri u hrany okenka? Sla by tam nekam nedestruktivne nacpat "roura" o prumeru cca 2,5cm? Chtel bych tam schovat roletky jako to ma C5 x7. Dtto jako zde http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=80&t=3752 , ale pekne dovnitr a upravene puvodne pro zadni okna...
Měl jsem to úplně přesně jako na tom linku, taky Xsara. Problém nastane vdy, kdy není rovnoběná horní a dolní hrana okýnka. Těko se to ladí a váně to nevypadá zrovna nejlíp s jednostranně zakrácenou vodící kulatinkou. Ale funguje to. Chtěl jsem clony dát do polstrování, ale není tam dost místa, u C5 to jistě taky nebude ádná sláva. Moná vyčíhne nějakou akci "letní doplňky" od Citroenu, pokud to chce mít ůo :-p
|
|
11.08.2010 22:10 -
|
2352672
|
|
Lhota
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Podle Citroenu orig. existují cena je 2 190,30 CZK, obj. kód je 0000945950, ale nevím jak to vypadá
Podle Citroenu orig. existují cena je 2 190,30 CZK, obj. kód je 0000945950, ale nevím jak to vypadá :nevim
|
|
11.08.2010 23:28 -
|
2352675
|
|
MS02
|
|
|
vypada to nasledovne: .link. ale bohuzel je to take trochu obluda a existuje jen pro berline a ne pro break... podle zabozroutu asi do komba nesviti slunicko
I podle katalogu ND jsou zadni dvere jine... Jinak k tomu bastleni - chtel bych to udelat tak, aby to vypadalo jako origos v c5x7. Pokud pujdete kolem prodejny citrousu, schvalne se kouknete... nebo zde .link.
vypada to nasledovne: http://www.citroen-auch.com/administrer/images/accessoires/C5/945950.jpg ale bohuzel je to take trochu obluda a existuje jen pro berline a ne pro break... podle zabozroutu asi do komba nesviti slunicko :-))
I podle katalogu ND jsou zadni dvere jine... Jinak k tomu bastleni - chtel bych to udelat tak, aby to vypadalo jako origos v c5x7. Pokud pujdete kolem prodejny citrousu, schvalne se kouknete... nebo zde http://www.vybermiauto.cz/data/car_images/70/testy/test_151270315867.jpg
|
|
13.08.2010 10:33 -
|
2352812
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Tu je pokus jednej práce .link. Je to upravená Tesco roletka a priskrutkovaná tenkými vruty do tapacíru - po odmontovaní sú dierky zanedbatelne malé. Nie je to pravé orechové , ale účel to plní. Musel som riei nesúmernos a zbiehavos okna úpravou navíjacej hriadežky ( úprava do kónusu). Nekriujte ma za bastlenie - dcéra je spokojná a ja nemusím večer pozera pri cúvaní cez tmavé fólie - Apropo demoná trvá 5 minút a dierky opraví silikón.
Tu je pokus jednej práce http://www.c5club.cz/page/kod-29.html. Je to upravená Tesco roletka a priskrutkovaná tenkými vruty do tapacíru - po odmontovaní sú dierky zanedbatelne malé. Nie je to pravé orechové , ale účel to plní. Musel som riei nesúmernos a zbiehavos okna úpravou navíjacej hriadežky ( úprava do kónusu). Nekriujte ma za bastlenie - dcéra je spokojná a ja nemusím večer pozera pri cúvaní cez tmavé fólie - Apropo demoná trvá 5 minút a dierky opraví silikón.:palec
|
|
13.08.2010 10:48 -
|
2352814
|
|
silvo
|
|
|
silvo napsal(a): silvo napsal(a): Tu je pokus jednej práce .link. Je to upravená Tesco roletka a priskrutkovaná tenkými vruty do tapacíru - po odmontovaní sú dierky zanedbatelne malé. Nie je to pravé orechové , ale účel to plní. Musel som riei nesúmernos a zbiehavos okna úpravou navíjacej hriadežky ( úprava do kónusu). Nekriujte ma za bastlenie - dcéra je spokojná a ja nemusím večer pozera pri cúvaní cez tmavé fólie - Apropo demoná trvá 5 minút a dierky opraví silikón.
Tu je pokus jednej práce http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/19488087_10071859604c64ff8544d0f.jpg. Je to upravená Tesco roletka a priskrutkovaná tenkými vruty do tapacíru - po odmontovaní sú dierky zanedbatelne malé. Nie je to pravé orechové , ale účel to plní. Musel som riei nesúmernos a zbiehavos okna úpravou navíjacej hriadežky ( úprava do kónusu). Nekriujte ma za bastlenie - dcéra je spokojná a ja nemusím večer pozera pri cúvaní cez tmavé fólie - Apropo demoná trvá 5 minút a dierky opraví silikón.:palec
Přílohy: 5.JPG ( 301090b ) - roletka |
|
14.08.2010 15:49 -
|
2353022
|
|
zico
|
|
|
vyzerá to solídne. dobrá práca
vyzerá to solídne. dobrá práca :palec
|
|
15.08.2010 20:57 -
|
2353108
|
|
cepět
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Pouívám originál roletky třetí rok bez problémů.
Pouívám originál roletky třetí rok bez problémů.
|
|
15.08.2010 21:16 -
|
2353112
|
|
MS02
|
|
|
Jj, jenze na berline... na break frantik nejak zapomel
Jj, jenze na berline... na break frantik nejak zapomel
|
|
31.10.2010 16:50 -
|
2361004
|
|
Vlado
|
|
|
Zdravím vás.
Zháňam originálne roletky na zadné dvere ( C5 II ). U som ich mal u mojej prvej C5, no pri jej predaji som na ne akosi zabudol a tak slúia inému. V Citroene mi povedali e u sa nedováajú, ale e niekde mou by u predajcu na sklade.Obehal som ich 3, ale nikde ich nemajú. Ak by niekto pri "potulkách " v Citroene na ne natrafil, dajte mi prosím vás vedie.
Ďakujem.
Zdravím vás.
Zháňam originálne roletky na zadné dvere ( C5 II ). U som ich mal u mojej prvej C5, no pri jej predaji som na ne akosi zabudol a tak slúia inému:-). V Citroene mi povedali e u sa nedováajú, ale e niekde mou by u predajcu na sklade.Obehal som ich 3, ale nikde ich nemajú. Ak by niekto pri "potulkách " v Citroene na ne natrafil, dajte mi prosím vás vedie.
Ďakujem.
|
|
31.10.2010 19:10 -
|
2361023
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ja ich mam a zatial sa mi valaju niekde v garazi. Pamatas si ako sa to tam montuje? Neni som uplne drevo, ale nevedel som na to prist... Predosly majitel ich tam nemal namontovane, vozili sa v kufri.
Ja ich mam a zatial sa mi valaju niekde v garazi. Pamatas si ako sa to tam montuje? Neni som uplne drevo, ale nevedel som na to prist... Predosly majitel ich tam nemal namontovane, vozili sa v kufri.
|
|
31.10.2010 21:54 -
|
2361041
|
|
Vlado
|
|
|
Jasné. Mal by si ma na jednu roletku dve kovové "spony"(plieky), dva plastové tvorčeky a samotnú roletku v plastovom tubuse. tvorčeky nasunie zo spodu na tubus.( sú tam kožajničky ) Jeden na jeden koniec, druhý na druhý koniec. Vzdialenosti od koncov si primeraj na dverách a na takú takú istú vzdialenos zasunie kovové spony do medzery medzi sklo a tapacírum. Tie spony sú tvarované ako háčik a tým háčikom to tam aj zasuň. Ak ich tam zasunie, tak celú roletku nacvakne na tie spony, ktoré teraz tvoria kožajničky, a to cez plastové tvorčeky ktoré sú zo spodu tubusu. Keď ich bude nasúva tak musí poču cvaknutie- vtedy sú tam správne nasadené- vak to uvidí. Zajtra idem do garáe a pozriem či tam nemám niekde ete origo návod. Ak áno, tak ti ho oskenujem a polem.
Jasné. Mal by si ma na jednu roletku dve kovové "spony"(plieky), dva plastové tvorčeky a samotnú roletku v plastovom tubuse. tvorčeky nasunie zo spodu na tubus.( sú tam kožajničky ) Jeden na jeden koniec, druhý na druhý koniec. Vzdialenosti od koncov si primeraj na dverách a na takú takú istú vzdialenos zasunie kovové spony do medzery medzi sklo a tapacírum. Tie spony sú tvarované ako háčik a tým háčikom to tam aj zasuň. Ak ich tam zasunie, tak celú roletku nacvakne na tie spony, ktoré teraz tvoria kožajničky, a to cez plastové tvorčeky ktoré sú zo spodu tubusu. Keď ich bude nasúva tak musí poču cvaknutie- vtedy sú tam správne nasadené- vak to uvidí. Zajtra idem do garáe a pozriem či tam nemám niekde ete origo návod. Ak áno, tak ti ho oskenujem a polem.
|
|
| |
|
|