| | |
13.10.2011 18:03 -
Re: Chiptuning
|
2418728
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
taky jsem si nechal lehce navysit vykon predelanim map - od Strakiho z Peugeot fora a zatim jsem spokojenej, jede to lip, zere to min, tak ted aby to uz jenom vydrzelo a bude to dokonaly....kdyztak mam jeste 1 motor v garazi
taky jsem si nechal lehce navysit vykon predelanim map - od Strakiho z Peugeot fora a zatim jsem spokojenej, jede to lip, zere to min, tak ted aby to uz jenom vydrzelo a bude to dokonaly....kdyztak mam jeste 1 motor v garazi :-)
|
|
14.10.2011 17:19 -
|
2418914
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
tief napsal(a): Ano, vyrobca ma tiez model ktory ma 200 koni, preco to rovno nefuknut na 200 koni ked citujem: "ho výrobca robil pri iných modeloch" ? Mozno prave to "iny model" je to carovne slovicko. Ak si myslis ze hlupy a zly citroen len kvoli tomu aby trestal zakaznikov umelo znizil vykon motora tak ... hmmm ... asi si si mal kupit ine auto kde je vyrobca hodny a dobry a zakaznikom dava turbo dieslove ferrari.
Mohol by som rozpravat o ludoch co som ich tu mal s pocipovanymi autami co do nich sypali peniaze v snahe dostat to aspon do serioveho stavu ale asi by to bolo zbytocne.
Nova moda je jasna - vaha vzduchu a vadny egr sa opravuje cip tuningom
Dohovoril som howgh
Vidím, e to tu je dos háklivá téma. Asi je lepie nenapísa svoju skúsenos.
Vidím, e to tu je dos háklivá téma. Asi je lepie nenapísa svoju skúsenos.
|
|
14.10.2011 17:24 -
|
2418915
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
JJ je
JJ je :-)
|
|
14.10.2011 18:40 -
|
2418928
|
|
zhrado
|
|
|
Zaujímavý postreh. Tí čo tu píu, e to majú čipnuté sú spokojní a tí čo nemajú nadávajú. Sila čo?
Zaujímavý postreh. Tí čo tu píu, e to majú čipnuté sú spokojní a tí čo nemajú nadávajú. Sila čo? :-)
|
|
14.10.2011 19:19 -
|
2418930
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Co je na tom tak zajímavýho? Velká část lidí, co sem přispívají a nedoporučují chiptuning, jezdí na autech s více ne 200 000 km. A ti co tu velebí chip tak mají za sebou u první úspěný rok a pohoda. A to bude vyrovnaný, potom se můeme bavit o výhodách a důsledcích tunění.
Co je na tom tak zajímavýho? Velká část lidí, co sem přispívají a nedoporučují chiptuning, jezdí na autech s více ne 200 000 km. A ti co tu velebí chip tak mají za sebou u první úspěný rok a pohoda. A to bude vyrovnaný, potom se můeme bavit o výhodách a důsledcích tunění.
|
|
14.10.2011 20:09 -
|
2418940
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ja mam najeto 216000 nebo tak nejak a na chip 20000 +- spotreba stejna dynamika o poznani lepsi.Dneska bych uz do 2.2 nesel sahl bych po 2.0 16v hdi 100kw nebo jeste lepe 2.7hdi.
Ja mam najeto 216000 nebo tak nejak a na chip 20000 +- spotreba stejna dynamika o poznani lepsi.Dneska bych uz do 2.2 nesel sahl bych po 2.0 16v hdi 100kw nebo jeste lepe 2.7hdi.
|
|
14.10.2011 20:10 -
|
2418941
|
|
jruze
|
|
|
No je mi jedno jestli čip či né,ale asi by nebylo od věci kdyby čipaři dávali ke své práci také tabulky s hodnotami aby se v tom někdo vyznal a nekoukal jak puk co mu z diag. leze za hodnoty (kdy to dělá nějaký bordel)Jeden příklad: auto vyhazovalo veobecnou hláku na hodnoty s malou odchylkou - vyměněno poměrně dost dílů - změny k lepímu,ale občas hláka stejně. Podotýkám e na mém autě se hláka při pouití těchto dílů neukázala a auto se chovalo normálně a jak dál?
No je mi jedno jestli čip či né,ale asi by nebylo od věci kdyby čipaři dávali ke své práci také tabulky s hodnotami aby se v tom někdo vyznal a nekoukal jak puk co mu z diag. leze za hodnoty (kdy to dělá nějaký bordel)Jeden příklad: auto vyhazovalo veobecnou hláku na hodnoty s malou odchylkou - vyměněno poměrně dost dílů - změny k lepímu,ale občas hláka stejně. :nevim Podotýkám e na mém autě se hláka při pouití těchto dílů neukázala a auto se chovalo normálně a jak dál?:-o
|
|
14.10.2011 21:27 -
|
2418955
|
|
rocesko
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Ja verím, e niekomu zvýenie výkonu prinieslo aj problémy, ale jeden z dôvodov môe by aj to, e ak kúpim auto po 4 majitežovi a servis na vozidle mohol by zanedbaný " veď to ete nemusím meni " a podobne a potom si kúpim auto ja ako 5. majitež a dám si zvýi výkon a proste tam niečo nevydrí, lebo chudák auto nemalo základnú údrbu, tak to je bohuiaž tak. Ale ak ja mám auto od nova a viem, e pravidelná údrba bola vdy v poriadku a samozrejme nielen údrba, ale aj prevádzka bola diametrálne odliná, tak to sú dve rôzne skúsenosti ktoré budú zákonite deli uívatežov ktorý majú skúsenos so zvyovaním výkonu.
Nehovoriac o tom, aký je dnes vežký sortiment s menej kvalitnými náhradnými dielmi. Niekto si tam jednoducho dá vymeni tie najlacnejie diely čo sa dá niekde aby uetril a potom sa čudujeme, e asi to bude tým čipom keď Vám tom sklepalo, ale to e má rozvod z Číny za tretinovú cenu u nikto neriei.
Proste aký pán taký krám.
Ja verím, e niekomu zvýenie výkonu prinieslo aj problémy, ale jeden z dôvodov môe by aj to, e ak kúpim auto po 4 majitežovi a servis na vozidle mohol by zanedbaný " veď to ete nemusím meni " a podobne a potom si kúpim auto ja ako 5. majitež a dám si zvýi výkon a proste tam niečo nevydrí, lebo chudák auto nemalo základnú údrbu, tak to je bohuiaž tak. Ale ak ja mám auto od nova a viem, e pravidelná údrba bola vdy v poriadku a samozrejme nielen údrba, ale aj prevádzka bola diametrálne odliná, tak to sú dve rôzne skúsenosti ktoré budú zákonite deli uívatežov ktorý majú skúsenos so zvyovaním výkonu.
Nehovoriac o tom, aký je dnes vežký sortiment s menej kvalitnými náhradnými dielmi. Niekto si tam jednoducho dá vymeni tie najlacnejie diely čo sa dá niekde aby uetril a potom sa čudujeme, e asi to bude tým čipom keď Vám tom sklepalo, ale to e má rozvod z Číny za tretinovú cenu u nikto neriei.
Proste aký pán taký krám.
|
|
14.10.2011 22:22 -
|
2418966
|
|
jruze
|
|
|
No asi není čip jako čip - u jsem tu měl auta do kterých jsem se nedostal diag. (po čipu),nebo né vude a hlavně z toho lezou údaje které s porovnáním od správných se dají vyhodnotit jako závada.
Je fakt e jedou a prý i miň prý erou.
No asi není čip jako čip - u jsem tu měl auta do kterých jsem se nedostal diag. (po čipu),nebo né vude a hlavně z toho lezou údaje které s porovnáním od správných se dají vyhodnotit jako závada.:nevim
Je fakt e jedou a prý i miň prý erou.
|
|
16.10.2011 17:12 -
|
2419289
|
|
jruze
|
|
|
Dalí zkuenost z čipem : Vadná váha=pernamentní hodnota průchodu vzduchu 488,chaba teploty nasávaného vzduchu atd.. Výměna výhy za 100% dobrou : hodnota průchodu 488 a na mém autě 260 a bez závad ??? Mimo jiné si řídící jednotka dělá co chce jednou tak a jednou jinak chvíly chodí turbo jak má najednou jak kdy tam není . A přendám komponenty dobré za původní(jen narychlo) tak na tomto autě stálé hodnoty.
Dalí zkuenost z čipem : Vadná váha=pernamentní hodnota průchodu vzduchu 488,chaba teploty nasávaného vzduchu atd.. Výměna výhy za 100% dobrou : hodnota průchodu 488 a na mém autě 260 a bez závad ??? Mimo jiné si řídící jednotka dělá co chce jednou tak a jednou jinak chvíly chodí turbo jak má najednou jak kdy tam není . A přendám komponenty dobré za původní(jen narychlo) tak na tomto autě stálé hodnoty.:nevim
|
|
16.10.2011 17:21 -
|
2419292
|
|
jumep
|
|
|
egr ti tam chodi?
aj ked zablendovany egr je tusim hodnota 520
egr ti tam chodi?
aj ked zablendovany egr je tusim hodnota 520
|
|
16.10.2011 17:45 -
|
2419294
|
|
jruze
|
|
|
Příjel jen pro váhu(jeho dvě byly KO) a tyto hodnoty vylezly z diag.Egr podle mne nechodí,ale nechtěl e ho má svůj.Jenjsem ji chtěl před ním zkontrolovat a nejenom e má ty hodnoty ve volnoběhu,ale stále v jakýchkoli otáčkách(jako kdy tam váha není a jsou nastaveny něčím hodnoty 488.a turbo někdy ukazuje jak má a zničeho nic začne ukazovatnaměřenou hodnotu konstantí a začne se mněnít přednastavené místo naměřených.Asi to bude na déle - jestli to přiveze zítra.(tam evidentně někdo byl jak v kabelái tak v elektronice)
Příjel jen pro váhu(jeho dvě byly KO) a tyto hodnoty vylezly z diag.Egr podle mne nechodí,ale nechtěl e ho má svůj.Jenjsem ji chtěl před ním zkontrolovat a nejenom e má ty hodnoty ve volnoběhu,ale stále v jakýchkoli otáčkách(jako kdy tam váha není a jsou nastaveny něčím hodnoty 488.a turbo někdy ukazuje jak má a zničeho nic začne ukazovatnaměřenou hodnotu konstantí a začne se mněnít přednastavené místo naměřených.Asi to bude na déle - jestli to přiveze zítra.(tam evidentně někdo byl jak v kabelái tak v elektronice):-))
|
|
10.01.2012 22:22 -
autochip.eu / Praha
|
2439379
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Caute,
mozte mi napisat vase skusenosti s firmu Autochip.eu. Rozmyslam nad ich sluzbami, konkretne nad chipom motora C5 break 2.0 HDI 80kW. Dik za info
Caute,
mozte mi napisat vase skusenosti s firmu Autochip.eu. Rozmyslam nad ich sluzbami, konkretne nad chipom motora C5 break 2.0 HDI 80kW. Dik za info
|
|
10.01.2012 22:24 -
Re: autochip.eu / Praha
|
2439381
|
|
jumep
|
|
|
mas problem s autom a rozmyslas nad cipom?
mas problem s autom a rozmyslas nad cipom?
|
|
10.01.2012 22:26 -
|
2439387
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
vidim ze sledujes moje prispevky...
Zatial nad tym len premyslam...uvidim ako dopadnem na diagnostike. Auto slape, akurat na ten problem s automatom...
:-) vidim ze sledujes moje prispevky...
Zatial nad tym len premyslam...uvidim ako dopadnem na diagnostike. Auto slape, akurat na ten problem s automatom...
|
|
10.01.2012 22:36 -
|
2439393
|
|
zhrado
|
|
|
Auto s automatom nieje podža mňa vhodné čipova. Otázne je ako by si potom s tým jazdil. Či ozaj svine alebo by si to vyuil len sem tam..
Auto s automatom nieje podža mňa vhodné čipova. Otázne je ako by si potom s tým jazdil. Či ozaj svine alebo by si to vyuil len sem tam..
|
|
10.01.2012 22:57 -
|
2439403
|
|
zico
|
|
|
samann, mal som cipnuty aj motor, ktory mas ty.
autochip.eu uvadza narast max.rychlosti o 10kmh; trochu to zavana odrbkavanim zakaznikov.
samann, mal som cipnuty aj motor, ktory mas ty.
autochip.eu uvadza narast max.rychlosti o 10kmh; trochu to zavana odrbkavanim zakaznikov.
|
|
| |
|
|