| | |
03.04.2015 22:01 -
Re: Chiptuning
|
2805289
|
|
robertzn
|
Město: Dobice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 30 |
|
|
jj Princeznu mám 14 dní a je první citroen, co mám. Jinak jsou to Dobice u Znojma, ale ted jsem v Praze na práci,take link č. 2. dík....... za info
jj :) Princeznu mám 14 dní a je první citroen, co mám. Jinak jsou to Dobice u Znojma, ale ted jsem v Praze na práci,take link č. 2. dík....... za info :-))))
|
|
26.07.2015 23:34 -
|
2844758
|
|
FredyIX
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Svůj poslední chip co jsem udělal na sve C5 kterou jsem koupil za mizerných 10k s ohlou ojnici mi nestačili ujet auta jako subaru forester 2.0 XT 177kw nebo honda accore 2014 2.2 i-detec 132 kw.. nechci vedet co by to delalo kdyby byl motor ok pouivam jako druhé auto jinak mam volvo c70 úprava na 220kw
Svůj poslední chip co jsem udělal na sve C5 kterou jsem koupil za mizerných 10k s ohlou ojnici mi nestačili ujet auta jako subaru forester 2.0 XT 177kw nebo honda accore 2014 2.2 i-detec 132 kw.. nechci vedet co by to delalo kdyby byl motor ok :) pouivam jako druhé auto jinak mam volvo c70 úprava na 220kw
|
|
26.07.2015 23:59 -
|
2844761
|
|
FredyIX
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 9 |
|
|
no divil jsme se co v tom autě je kdy u je takhle zabity výzva je to sluná kor kdy jsem ted jel slovensko dovolenou a zpět 5.5L dalnice 150+ a jetě klima mile překvapenej s hondou jsem to dal bez klimky za 4.8 taky 150+ .. opravdu z Francouze mile překvapen i kdy kompletní brzdy přední náprava klapky a podobny závady co jsem řeil díky tomuhle foru
no divil jsme se co v tom autě je kdy u je takhle zabity :) výzva je to sluná kor kdy jsem ted jel slovensko dovolenou a zpět 5.5L dalnice 150+ a jetě klima mile překvapenej :) s hondou jsem to dal bez klimky za 4.8 taky 150+ .. opravdu z Francouze mile překvapen :) i kdy kompletní brzdy přední náprava klapky a podobny závady co jsem řeil díky tomuhle foru :)
|
|
27.07.2015 12:43 -
|
2844871
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
FredyIX napsal(a): Svůj poslední chip co jsem udělal na sve C5 kterou jsem koupil za mizerných 10k s ohlou ojnici mi nestačili ujet auta jako subaru forester 2.0 XT 177kw nebo honda accore 2014 2.2 i-detec 132 kw.. nechci vedet co by to delalo kdyby byl motor ok pouivam jako druhé auto jinak mam volvo c70 úprava na 220kw
Ja ti nevim, nechci nejak hanit moznosti 80kw 2.0HDI motoru, ale jestli to neni spis o ridici, kolik si dovoli jet, jestli oni ti ostatni to nechteli nejak hrotit a ty jo, tak pak si muzes myslet kdovi jak to jede.
To je neco jako jarda kdyz jsme vezli moji C5tku z nemecka, tak mi rikal, ze ten trilitr jede tak dobre jako jeho biturbo. Zrejme by me taky predjel kdekoliv, vic jak 150 totiz nejezdim
Ja ti nevim, nechci nejak hanit moznosti 80kw 2.0HDI motoru, ale jestli to neni spis o ridici, kolik si dovoli jet, jestli oni ti ostatni to nechteli nejak hrotit a ty jo, tak pak si muzes myslet kdovi jak to jede.
To je neco jako jarda kdyz jsme vezli moji C5tku z nemecka, tak mi rikal, ze ten trilitr jede tak dobre jako jeho biturbo. Zrejme by me taky predjel kdekoliv, vic jak 150 totiz nejezdim :)
|
|
27.07.2015 13:52 -
|
2844882
|
|
jruze
|
|
|
RimmerCZ napsal(a): Ja ti nevim, nechci nejak hanit moznosti 80kw 2.0HDI motoru, ale jestli to neni spis o ridici, kolik si dovoli jet, jestli oni ti ostatni to nechteli nejak hrotit a ty jo, tak pak si muzes myslet kdovi jak to jede.
To je neco jako jarda kdyz jsme vezli moji C5tku z nemecka, tak mi rikal, ze ten trilitr jede tak dobre jako jeho biturbo. Zrejme by me taky predjel kdekoliv, vic jak 150 totiz nejezdim
3.0HDI je bezkonkurenční motor jak spotřebou tak výkonem - to e bych tě někde předjel asi ano , ale honit se s tebou bych nechtěl - větina rádo by závodníků je statečnejch do 200 a jak zjistí e ti to také jede se stáhnou(ono kdy někdo potká starou C5 a jetě v breaku tak si myslí e ve 140 končí a nebo se to rozlítne a kdi mi někdo dejchá na zadní nárazník a selápnu to e nestíhá tak se jakoby snaí a kdy zjistí e to ve 200 nemá cenu tak se hezky zařadí a dá pokoj) Proto jsem psal výzva??? Jezdím si svejch 150-170 ale jsem hovado a nechám se vyprovokovat.A nejvíc se to daří takovím jako je BMV 5.-7. , Q7 a jim podobní kteří si myslí e kdy dali za auto 2.-3.mega na ně nikdo nemá
3.0HDI je bezkonkurenční motor jak spotřebou tak výkonem - to e bych tě někde předjel asi ano , ale honit se s tebou bych nechtěl - větina rádo by závodníků je statečnejch do 200 a jak zjistí e ti to také jede se stáhnou(ono kdy někdo potká starou C5 a jetě v breaku tak si myslí e ve 140 končí a nebo se to rozlítne a kdi mi někdo dejchá na zadní nárazník a selápnu to e nestíhá tak se jakoby snaí a kdy zjistí e to ve 200 nemá cenu tak se hezky zařadí a dá pokoj) Proto jsem psal výzva??? Jezdím si svejch 150-170 ale jsem hovado a nechám se vyprovokovat.A nejvíc se to daří takovím jako je BMV 5.-7. , Q7 a jim podobní kteří si myslí e kdy dali za auto 2.-3.mega na ně nikdo nemá;-)
|
|
27.07.2015 14:08 -
|
2844883
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ty jednou narazí na frajera, kterej to ve 200 nevzdá a já vím, kde skončíte.
Jestli ten frajer nebude v Passatu a nespustí maják, tak skončíte ve pitále. A kdy jo, tak za mříema.
Ty jednou narazí na frajera, kterej to ve 200 nevzdá a já vím, kde skončíte.
Jestli ten frajer nebude v Passatu a nespustí maják, tak skončíte ve pitále. A kdy jo, tak za mříema. :-o
|
|
27.07.2015 14:43 -
|
2844888
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
jruze napsal(a): 3.0HDI je bezkonkurenční motor jak spotřebou tak výkonem - to e bych tě někde předjel asi ano , ale honit se s tebou bych nechtěl - větina rádo by závodníků je statečnejch do 200 a jak zjistí e ti to také jede se stáhnou(ono kdy někdo potká starou C5 a jetě v breaku tak si myslí e ve 140 končí a nebo se to rozlítne a kdi mi někdo dejchá na zadní nárazník a selápnu to e nestíhá tak se jakoby snaí a kdy zjistí e to ve 200 nemá cenu tak se hezky zařadí a dá pokoj) Proto jsem psal výzva??? Jezdím si svejch 150-170 ale jsem hovado a nechám se vyprovokovat.A nejvíc se to daří takovím jako je BMV 5.-7. , Q7 a jim podobní kteří si myslí e kdy dali za auto 2.-3.mega na ně nikdo nemá
Jak rikas, jen abys pak nebyl prekvapeny jak te predjizdi frajirek v blbym rapidu 1.4TSI lehke auto a dost pres 100kW vykon. Na jednoho jsem se do 120 nechytal az pak jsem zacal byt rychlejsi. To jsou takove ty usmevne momenty, ze na velikosti a cene auta v tomhle fakt nezalezi. Ale rozumim ti jako zastanci ne mainstreamove znacky, ze potesi ukazat tem holomkum od koncernu, ze nam to taky jede. Na druhou stranu jsem zastancem rozumneho prekracovani rychlosti, proto se do dalnicnich honicek nepoustim nikdy, jak z hlediska bezpecnosti tak z hlediska toho, ze bych mel nerad papiry v cistirne.
Ale zpet k cipovani, onehda me mechanik nabizel, ze se mam svezt jeho nove ocipovanou 1.6Hdi, ze to fakt dobre jede. Na to jsem mu pokrcil rameny, ze na to aby to dobre jelo si mel koupit aspon dvoulitr. Pripadne jestli chce zkusit co fakt dobre jede, tak jsem mu nabidl svezeni brachovym cipnutym 530D, to je jina hitparada s tim zadnim nahonem.
Takze hosi, nehrajte si to s tema 100kW motorama +- na kdovi co. Ono ani ten muj trilitr neni zadna velka diskoteka. Jede to dobre, ale jsou bezna auta co zrychlujou mnohem lepe a ochotneji. A bavit se o ciplym starych 2litrech Hdi jak predjizdi 170kw auta mi prijde ponekud usmevne
Jak rikas, jen abys pak nebyl prekvapeny jak te predjizdi frajirek v blbym rapidu 1.4TSI :) lehke auto a dost pres 100kW vykon. Na jednoho jsem se do 120 nechytal az pak jsem zacal byt rychlejsi. To jsou takove ty usmevne momenty, ze na velikosti a cene auta v tomhle fakt nezalezi. Ale rozumim ti jako zastanci ne mainstreamove znacky, ze potesi ukazat tem holomkum od koncernu, ze nam to taky jede. Na druhou stranu jsem zastancem rozumneho prekracovani rychlosti, proto se do dalnicnich honicek nepoustim nikdy, jak z hlediska bezpecnosti tak z hlediska toho, ze bych mel nerad papiry v cistirne.
Ale zpet k cipovani, onehda me mechanik nabizel, ze se mam svezt jeho nove ocipovanou 1.6Hdi, ze to fakt dobre jede. Na to jsem mu pokrcil rameny, ze na to aby to dobre jelo si mel koupit aspon dvoulitr. Pripadne jestli chce zkusit co fakt dobre jede, tak jsem mu nabidl svezeni brachovym cipnutym 530D, to je jina hitparada s tim zadnim nahonem.
Takze hosi, nehrajte si to s tema 100kW motorama +- na kdovi co. Ono ani ten muj trilitr neni zadna velka diskoteka. Jede to dobre, ale jsou bezna auta co zrychlujou mnohem lepe a ochotneji. A bavit se o ciplym starych 2litrech Hdi jak predjizdi 170kw auta mi prijde ponekud usmevne :-)
|
|
27.07.2015 16:08 -
|
2844906
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
RimmerCZ napsal(a): Jak rikas, jen abys pak nebyl prekvapeny jak te predjizdi frajirek v blbym rapidu 1.4TSI lehke auto a dost pres 100kW vykon. Na jednoho jsem se do 120 nechytal az pak jsem zacal byt rychlejsi. To jsou takove ty usmevne momenty, ze na velikosti a cene auta v tomhle fakt nezalezi. Ale rozumim ti jako zastanci ne mainstreamove znacky, ze potesi ukazat tem holomkum od koncernu, ze nam to taky jede. Na druhou stranu jsem zastancem rozumneho prekracovani rychlosti, proto se do dalnicnich honicek nepoustim nikdy, jak z hlediska bezpecnosti tak z hlediska toho, ze bych mel nerad papiry v cistirne.
Takze hosi, nehrajte si to s tema 100kW motorama +- na kdovi co. Ono ani ten muj trilitr neni zadna velka diskoteka. Jede to dobre, ale jsou bezna auta co zrychlujou mnohem lepe a ochotneji. A bavit se o ciplym starych 2litrech Hdi jak predjizdi 170kw auta mi prijde ponekud usmevne
no najsilnejsi novy superb ma 206kW TSI, asi by mu 3liter ciply na 205kW celkom sekundoval. 510nm, keby som jazdil za firemne .....
.link.
ano 103kW je tak na spotrebu motor
a dostal ta rapid lebo mal DSG prevodovku
no najsilnejsi novy superb ma 206kW TSI, asi by mu 3liter ciply na 205kW celkom sekundoval. 510nm, keby som jazdil za firemne :-)).....
http://www.musketier.com/download/pdf/c5iii201401englisch.pdf
ano 103kW je tak na spotrebu motor
a dostal ta rapid lebo mal DSG prevodovku
|
|
27.07.2015 17:22 -
|
2844921
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Mě by se víc líbil chip, po kterém by to jelo stejně, ale za 4 litříky nafty na 100 kiláků.
Mě by se víc líbil chip, po kterém by to jelo stejně, ale za 4 litříky nafty na 100 kiláků. :-))
|
|
27.07.2015 19:45 -
|
2844993
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
FredyIX napsal(a): Svůj poslední chip co jsem udělal na sve C5 kterou jsem koupil za mizerných 10k s ohlou ojnici mi nestačili ujet auta jako subaru forester 2.0 XT 177kw nebo honda accore 2014 2.2 i-detec 132 kw.. nechci vedet co by to delalo kdyby byl motor ok pouivam jako druhé auto jinak mam volvo c70 úprava na 220kw
No neviem. Ja som sa povozil čo to na takomto Subaru a neviem si predstavi aký čip by musel by na mojom citróne aby mi to subaru nestačilo.... To Subaru je úplne niekde inde... Ale úplne..
No neviem. Ja som sa povozil čo to na takomto Subaru a neviem si predstavi aký čip by musel by na mojom citróne aby mi to subaru nestačilo.... To Subaru je úplne niekde inde... Ale úplne..
|
|
27.07.2015 21:32 -
|
2845081
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Hmm kdy to tu tak pročítám, tak mam dojem e na některý C5ky by nestačilo ani tohle
.link.
Hmm kdy to tu tak pročítám, tak mam dojem e na některý C5ky by nestačilo ani tohle :-))))
https://www.youtube.com/watch?v=tHV6BJSwO9Q
|
|
27.07.2015 22:23 -
|
2845124
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
neni nad dobry cip .link.
neni nad dobry cip https://www.youtube.com/watch?v=GVpj_lof6Us
|
|
27.07.2015 23:04 -
|
2845147
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
TomasT napsal(a): Kup si 1.6 HDi (dneska eHdi), zlehka lapej na plyn a bude mít svoje 4 litříky i bez čipu
patná rada. Čti prosím pozorněji, chci, aby to jelo stejně! Tzn. přiměřeně svině, stále jako 2.0Hdi, plouit se za 4,5 dokáu i s tímhle.
patná rada. Čti prosím pozorněji, chci, aby to jelo stejně! Tzn. přiměřeně svině, stále jako 2.0Hdi, plouit se za 4,5 dokáu i s tímhle.;-)
|
|
| |
|
|