| | |
07.07.2010 16:00 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
2349860
|
|
Barbar
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Mno,měl na to drák kde si nastavil rozteč.Osobně jsem to neměřil,ale kdy jsem se objednával tak to proměřoval a říkal e to bude IP OP
Mno,měl na to drák kde si nastavil rozteč.Osobně jsem to neměřil,ale kdy jsem se objednával tak to proměřoval a říkal e to bude IP OP :-))
|
|
08.07.2010 07:25 -
|
2349897
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Ani IP , ani OP to nebude jak koukám na tu fotku ... kdy jsem vybíral světla jaký koupím , tak jsem vybíral i kam je umístit a běhal jsem s metrem kolem nárazníku , a 600 mm mezi něma není .
Ani IP , ani OP to nebude jak koukám na tu fotku ... kdy jsem vybíral světla jaký koupím , tak jsem vybíral i kam je umístit a běhal jsem s metrem kolem nárazníku , a 600 mm mezi něma není .
|
|
08.07.2010 22:03 -
|
2349938
|
|
Barbar
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Kdy budou nějaké problémy tak účtenky odnesu tam co mi to dělali
Kdy budou nějaké problémy tak účtenky odnesu tam co mi to dělali :-))
|
|
10.07.2010 22:23 -
|
2350013
|
|
M.P
|
|
|
Tak mám taky namontováno a zapojeno . Fotky zde:
.link.
je tam i nafoceno kam to napíchnout u 2.0 HDi
Tak mám taky namontováno a zapojeno . Fotky zde:
http://www.c5club.cz/profiles/M.P.html?kod=32&ids=M.P&gal=38383236
je tam i nafoceno kam to napíchnout u 2.0 HDi
|
|
10.07.2010 23:39 -
|
2350021
|
|
M.P
|
|
|
Dík....
No pokud bych to dělal jetě někdy tak bych to udělal jetě trochu jinak , pokud někdy nebudu mít do čeho píchnout tak to jetě moná předělám .
Dík....
No pokud bych to dělal jetě někdy tak bych to udělal jetě trochu jinak , pokud někdy nebudu mít do čeho píchnout tak to jetě moná předělám .
|
|
11.07.2010 11:49 -
|
2350044
|
|
Darja
|
|
|
No nevím, já si tam ponechala origo mříku, aby to vypadalo jako origo
FYI: Má to natelovaný, e svítí dolů..??? Trochu divné...
No nevím, já si tam ponechala origo mříku, aby to vypadalo jako origo :)
FYI: Má to natelovaný, e svítí dolů..??? Trochu divné...
|
|
26.07.2010 15:50 -
|
2351116
|
|
M.P
|
|
|
Tak jsem tam foukl tu origo mříku , aby to vypadalo VÍC ORIGO ... a navíc jetě do mříky dal rámeček kolem světla .
...a dolů nesvítím .
.link.
Tak jsem tam foukl tu origo mříku , aby to vypadalo VÍC ORIGO ... a navíc jetě do mříky dal rámeček kolem světla .
...a dolů nesvítím .
http://www.c5club.cz/profiles/M.P.html?kod=32&ids=M.P&gal=38383236
|
|
11.09.2010 17:21 -
|
2355444
|
|
Lhota
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ahoj,
mohu Vás poprosit o radu při zapojení denních světel na C5 II.
A ne se do toho pustím, chci se plně připravit Mám světla se zapojením viz. příloený soubor a potřeboval bych poradit, který z kabelu v konektoru ke světlům (i s číslem) je +12V po rozsvícení parkovaček? Chápu-li dobře +12V po nastartování je růový kabel viz. .link. kostru asi najdu. +12 stálý proud mohu napojit asi taky na spínací sckřínku, nebo raději ne? Díky Lhota
Ahoj,
mohu Vás poprosit o radu při zapojení denních světel na C5 II.
A ne se do toho pustím, chci se plně připravit :-) Mám světla se zapojením viz. příloený soubor a potřeboval bych poradit, který z kabelu v konektoru ke světlům (i s číslem) je +12V po rozsvícení parkovaček? Chápu-li dobře +12V po nastartování je růový kabel viz. http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/114093490_913132324a36aaad3156c.jpg kostru asi najdu. +12 stálý proud mohu napojit asi taky na spínací sckřínku, nebo raději ne? Díky Lhota
Přílohy: svetla.jpg ( 22846b ) - |
|
12.09.2010 11:17 -
|
2355515
|
|
M.P
|
|
|
Díky...
No a k té elektroinstalaci ... jsem si toho vědom , ale na elektriku a ve co s ní souvisí jsem celkem laik , o smrovačce jsem pouze slyel , ani nevím jak to pouít .
Díky...
No a k té elektroinstalaci ... jsem si toho vědom , ale na elektriku a ve co s ní souvisí jsem celkem laik , o smrovačce jsem pouze slyel , ani nevím jak to pouít .
|
|
12.09.2010 11:24 -
|
2355516
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no takhle ti to shnije do roka a do dne,mozna i driv....
smrstovacka je jednoducha na pouziti..pred spojenim vodicu si na vodic nasunes potrebny kousek smrstovacky (do exterieru nejlepe s lepidlem) ,zapajis vodice,pockas az spoj vychladne,pretahnes spoj smrstovackou,samo ze si nechas delku takovou aby od pajeneho mista byla cca 1cm na kazdou stranu a horkovzduskou,zapalovacem nebo jinym zdrojem tepla se zatahne..jen musis dat bacha aby si ji nepropalil,nespalil a taky nenahrival moc dlouho,jinak se buzirka protrhne
no takhle ti to shnije do roka a do dne,mozna i driv....
smrstovacka je jednoducha na pouziti..pred spojenim vodicu si na vodic nasunes potrebny kousek smrstovacky (do exterieru nejlepe s lepidlem) ,zapajis vodice,pockas az spoj vychladne,pretahnes spoj smrstovackou,samo ze si nechas delku takovou aby od pajeneho mista byla cca 1cm na kazdou stranu a horkovzduskou,zapalovacem nebo jinym zdrojem tepla se zatahne..jen musis dat bacha aby si ji nepropalil,nespalil a taky nenahrival moc dlouho,jinak se buzirka protrhne
|
|
12.09.2010 12:00 -
|
2355517
|
|
M.P
|
|
|
Áá...tákhle , ona se smrskne působením tepla . Díky , předělám to . Já ty vodiče ke kterým jsem to připojoval ani nepřeruoval , jen jsem je odizoloval , take bych to ani nenavlíkl . Tak já to přecvakám a udělám profesionálně .
Áá...tákhle , ona se smrskne působením tepla . Díky , předělám to . Já ty vodiče ke kterým jsem to připojoval ani nepřeruoval , jen jsem je odizoloval , take bych to ani nenavlíkl . Tak já to přecvakám a udělám profesionálně .
|
|
13.10.2010 11:20 -
|
2358400
|
|
zaborák
|
Město: Pardubice 21, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Jsem novicem v C5 a potřeboval bych radu, kterým konkrétním typem denních světel a jejich umístěním a montáí by bylo vhodné na na moji C5? Tady na fóru se tato problematika nejvíc dotýká C5I. Prosím o radu za kterou předem děkuji!
Jsem novicem v C5 a potřeboval bych radu, kterým konkrétním typem denních světel a jejich umístěním a montáí by bylo vhodné na na moji C5? Tady na fóru se tato problematika nejvíc dotýká C5I.:-(((( Prosím o radu za kterou předem děkuji!
|
|
13.10.2010 14:08 -
|
2358415
|
|
jumep
|
|
|
toto vlakno / tento prispevok: .link.
zbytocne zalozena nova tema
toto vlakno / tento prispevok: http://www.c5club.cz/diskuze/single/661010-re-svetla-pro-denni-sviceni/
zbytocne zalozena nova tema
|
|
13.10.2010 19:52 -
|
2358457
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Ja mam tyhle: .link.
umistene stejne jako Drobec. Akorat bacha - rusi radio (coz jsem zjistil az po montazi), ale spravilo to 12 tlumivek a asi 20 kondiku
Svetla jsem pripojil pres tyto konektory: .link.
Ja mam tyhle: http://www.elcar.cz/led-denni-svetla/831-svetla-automaticke-denni-sviceni-led-drl115-1w.html
umistene stejne jako Drobec. Akorat bacha - rusi radio (coz jsem zjistil az po montazi), ale spravilo to 12 tlumivek a asi 20 kondiku :-))
Svetla jsem pripojil pres tyto konektory: http://www.ges.cz/konektory/konektory-prumyslove/konektory-superseal-15-amptyco/XBGG.html...
|
|
23.10.2010 11:52 -
|
2359588
|
|
zaborák
|
Město: Pardubice 21, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
dík za radu u jsem koupil podobné, také 5 led., umístím je přesně podle rady.
dík za radu u jsem koupil podobné, také 5 led., umístím je přesně podle rady.
Přílohy: 416691_prew_450.jpg ( 19403b ) - |
|
25.10.2010 20:17 -
|
2360229
|
|
Bobby
|
Město: Nitra, Auto: CITROEN C6 2.7HDi | Počet příspěvků: 16 |
|
|
No vidím,e ,,problém,,denného svietenia je asi fakt dos pálčivý a kadý máme svoje skúsenosti s pánmi v zelenom.Aj tam platí čo človek to názor,ale...Ja som to vyrieil celkom jednoducho do originál hmloviek som dal led iarovky H11 a je to super,cena za kus 15eur,montá je za 5min aj v ,,koeli a kravate,,.A výsledok je super.Ak zoberiem do úvahy e klasické hmlovky človek pouíva pár krát do roka,tak je to celkom fajn rieenie.A čo sa týka zelených pánov,nerieím ich.Nech mi niekto povie aký je rozdiel medzi originál denným svietením napr. OCTAVIA,MB,BMW,VW...ide predsa o to aby som bol videný
No vidím,e ,,problém,,denného svietenia je asi fakt dos pálčivý a kadý máme svoje skúsenosti s pánmi v zelenom.Aj tam platí čo človek to názor,ale...Ja som to vyrieil celkom jednoducho do originál hmloviek som dal led iarovky H11 a je to super,cena za kus 15eur,montá je za 5min aj v ,,koeli a kravate,,.A výsledok je super.Ak zoberiem do úvahy e klasické hmlovky človek pouíva pár krát do roka,tak je to celkom fajn rieenie.A čo sa týka zelených pánov,nerieím ich.Nech mi niekto povie aký je rozdiel medzi originál denným svietením napr. OCTAVIA,MB,BMW,VW...ide predsa o to aby som bol videný
Přílohy: H11.jpg ( 69988b ) - |
|
25.10.2010 20:47 -
|
2360274
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
To je zanedbatelné jen do té doby, kdy někdo při bouračce řekne, e Tě neviděl. Pak se bude zjiovat i homologace denních světel. A to bude podstatně draí jak "drahá" denní světla.
To je zanedbatelné jen do té doby, kdy někdo při bouračce řekne, e Tě neviděl. Pak se bude zjiovat i homologace denních světel. A to bude podstatně draí jak "drahá" denní světla.
|
|
| |
|
|