| | |
02.07.2010 00:57 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
2349548
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
jumep napsal(a): zaujimave riesenie dennych svetiel
Prídavné hmlové svetlo CELIS uni
biele alebo modre svetlo incl. LED angel eyes 2 kusy
vonk.priemer 85mm, hĺbka 80mm
top spracovanie s ECE certifikáciou!
.link.
si si isty ze ten certifikat je na DRL ? nie je to z toho uplne jasne a mam o tom znacne pochybnosti, ak by to tak bolo tak potom super
si si isty ze ten certifikat je na DRL ? nie je to z toho uplne jasne a mam o tom znacne pochybnosti, ak by to tak bolo tak potom super
|
|
02.07.2010 09:37 -
|
2349558
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
100% bez certifikatu,navic jak by jsi to chtel dat do svetel ? + zasah do svetel = zasah do konstrukce svetel= zbytecne dohady s organy
100% bez certifikatu,navic jak by jsi to chtel dat do svetel ? + zasah do svetel = zasah do konstrukce svetel= zbytecne dohady s organy
|
|
02.07.2010 13:27 -
|
2349566
|
|
jumep
|
|
|
s ECE certifikáciou! -> neviem co znamena ... to by slo ale preverit si myslim
"navic jak by jsi to chtel dat do svetel ?"
preco do svetiel, sak ako normalne hmlovky ako su v c5 2 (vymenit hmlovky za tieto)
s ECE certifikáciou! -> neviem co znamena ... to by slo ale preverit si myslim
"navic jak by jsi to chtel dat do svetel ?"
preco do svetiel, sak ako normalne hmlovky ako su v c5 2 (vymenit hmlovky za tieto)
|
|
02.07.2010 13:57 -
|
2349567
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ECE certifikát
Certifikát ECE je zaloen na obdobném systému, jako certifikát systému managementu jakosti v automobilovém průmyslu ISO/TS 16949:2002, který je vak jetě rozířen o pouití jednotlivých součástek montovaných do dopravních prostředků.
Tyto součástky musí vyhovovat normám EMC týkajících se převáně měření emisí hluku a bezpečnosti.
Přísluná legislativa vyaduje, aby kadý členský stát Evropského společenství tento certifikát poadoval.
mozna bych nechtel ani videt jak takove supersvetlo(pouzite misto mlhoveho) bude svit
mozna dobre,kdo vi
ECE certifikát
Certifikát ECE je zaloen na obdobném systému, jako certifikát systému managementu jakosti v automobilovém průmyslu ISO/TS 16949:2002, který je vak jetě rozířen o pouití jednotlivých součástek montovaných do dopravních prostředků.
Tyto součástky musí vyhovovat normám EMC týkajících se převáně měření emisí hluku a bezpečnosti.
Přísluná legislativa vyaduje, aby kadý členský stát Evropského společenství tento certifikát poadoval.
mozna bych nechtel ani videt jak takove supersvetlo(pouzite misto mlhoveho) bude svit
mozna dobre,kdo vi ;)
|
|
02.07.2010 14:07 -
|
2349568
|
|
autodiag
|
|
|
jinak ECE certifikatu je plna Pr*el...a vsechny tyhle certifikaty maji jen cinske vyrobky
Pokud by to melo TUV tak by se tomu dalo verit....jen tam pisou ze je to UNI ...aby to bylo v to miste kde by to melo byt drzelo,v narazniku nato moc mista neni
jinak ECE certifikatu je plna Pr*el...a vsechny tyhle certifikaty maji jen cinske vyrobky
Pokud by to melo TUV tak by se tomu dalo verit....jen tam pisou ze je to UNI :) ...aby to bylo v to miste kde by to melo byt drzelo,v narazniku nato moc mista neni
|
|
02.07.2010 16:17 -
|
2349570
|
|
jumep
|
|
|
ono ja som to hlavne bral ako dobru myslienku, nic ine ...
proste nahradit predne hmlovky (ktore nejsu sucast svetlometu C5 2, alebo doplnit ked tam nie su) o nieco taketo, nehovorim konkretne o tychto svetlach
Lhota hovoril ze videl podobne ale ledkove svetlo s hmlovkou ....
ono ja som to hlavne bral ako dobru myslienku, nic ine ...
proste nahradit predne hmlovky (ktore nejsu sucast svetlometu C5 2, alebo doplnit ked tam nie su) o nieco taketo, nehovorim konkretne o tychto svetlach
Lhota hovoril ze videl podobne ale ledkove svetlo s hmlovkou ....
|
|
02.07.2010 16:29 -
|
2349571
|
|
autodiag
|
|
|
jj,nevypadaj spatne ale ,no...
jj,nevypadaj spatne ale ,no...
|
|
02.07.2010 17:55 -
|
2349572
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Nevím jestli jsem to pochopil dobře.Jsou to kombinovaná světla ? Obvod z LED jako denní světla a střed jako mlhovka?
Nevím jestli jsem to pochopil dobře.Jsou to kombinovaná světla ? Obvod z LED jako denní světla a střed jako mlhovka?
|
|
02.07.2010 19:55 -
|
2349573
|
|
jumep
|
|
|
presne, tak je to myslene
presne, tak je to myslene
|
|
02.07.2010 20:37 -
|
2349575
|
|
jope
|
Město: Cheb, Auto: | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj.Také jsem si namontoval tato světla.
Ale,udělal jsem chybu,e jsem si vybral podlouhlý typ s 28LED.
Je problém dodret rozteč mezi světly 600mm.
Musel jsem proříznout mezeru v nárazníku aby to vylo.
Dalí problém vznikl pzději.
Světla si zárovenĄkoupil i syn.
Po několika dnech,mu zčínaly ledky postupně blikat a zhasínat,a je musel odpojit.
Mě u taky jedna zhasla.
Budu to sledovat.
Ahoj.Také jsem si namontoval tato světla.
Ale,udělal jsem chybu,e jsem si vybral podlouhlý typ s 28LED.
Je problém dodret rozteč mezi světly 600mm.
Musel jsem proříznout mezeru v nárazníku aby to vylo.
Dalí problém vznikl pzději.
Světla si zárovenĄkoupil i syn.
Po několika dnech,mu zčínaly ledky postupně blikat a zhasínat,a je musel odpojit.
Mě u taky jedna zhasla.
Budu to sledovat.
|
|
02.07.2010 20:47 -
|
2349576
|
|
jope
|
Město: Cheb, Auto: | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Co se týká zapojení,není to ádný sloitý problém.Bylo to u mockrát popsáno.
A jinak,místo té dodávané "řídící krabičky" stačí normální 12V spínací relé.
+ od klíčku na napájení relé,od toho na přívod parkovačky.(při zapnutí světel relé odpadne)
A napájení přídavných světel přes pojistku z + baterie a od světel na kostru.
Co se týká zapojení,není to ádný sloitý problém.Bylo to u mockrát popsáno.
A jinak,místo té dodávané "řídící krabičky" stačí normální 12V spínací relé.
+ od klíčku na napájení relé,od toho na přívod parkovačky.(při zapnutí světel relé odpadne)
A napájení přídavných světel přes pojistku z + baterie a od světel na kostru.
|
|
02.07.2010 21:51 -
|
2349580
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Na Xantii jsem koupil samolepící vysoce svítící SM led, mám to u přes rok, stále svítí policajti OK i technickou to proslo. Vyfotím a dám sem obrázek.
Na Xantii jsem koupil samolepící vysoce svítící SM led, mám to u přes rok, stále svítí policajti OK i technickou to proslo. Vyfotím a dám sem obrázek. :-)
|
|
04.07.2010 18:10 -
|
2349628
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Zde foto
Zde foto :-)
Přílohy: P1080488.gif ( 68621b ) - P1080485.gif ( 80131b ) - |
|
05.07.2010 00:08 -
|
2349684
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
silvo napsal(a): Tak u i ja mám denné LED svetlá : foto .link. , objednal som si ich tu .link. . Pasujú presne do otvorov v nárazníku ! Namontoval som ich (po demontái nárazníka), a zapojil do poistkovej skrine v motorovom priestore. Doba montáe cca 1,5 hod. Plus (+) pól som pripojil u na iný vyuitý prívod , mínus (-) pól na kostru vedža akumulátora a prepínací impulz na prívod k iarovke parkovačky na konektor do svetla. Vetko je nafotené v mojej galérii. Funguje to super a spolupracuje to so svetelným senzorom. Pri montái som mal odpojený akumulátor a následne ma precvičila elektronika auta s rôznymi hlákami - po zamknutí a odomknutí auta zasa vetko OK.
Tak jsem k těmto světlům nael i redukční krouek , kterej by se ti jistě hodil :
.link.
...dnes jsem objednal , tak jak to dojde budu montovat
Tak u i ja mám denné LED svetlá : foto http://www.c5club.cz/profiles/silvo.html , objednal som si ich tu http://www.tuning.sk/img.php?obrazok=images%2Fnews%2Fled_denne_svietenie_12052008%2FLED-okruhle-DRL-denne-svietenie-01.jpg . Pasujú presne do otvorov v nárazníku ! Namontoval som ich (po demontái nárazníka), a zapojil do poistkovej skrine v motorovom priestore. Doba montáe cca 1,5 hod. Plus (+) pól som pripojil u na iný vyuitý prívod , mínus (-) pól na kostru vedža akumulátora a prepínací impulz na prívod k iarovke parkovačky na konektor do svetla. Vetko je nafotené v mojej galérii. Funguje to super a spolupracuje to so svetelným senzorom. Pri montái som mal odpojený akumulátor a následne ma precvičila elektronika auta s rôznymi hlákami - po zamknutí a odomknutí auta zasa vetko OK.
Tak jsem k těmto světlům nael i redukční krouek , kterej by se ti jistě hodil :
http://www.vltava2000.cz/gsm-caraudio/goods-sj288kr5-svetla-sj288typ2--redukcni-krouzek-pro-led-svetla-cerny--5mm.html
...dnes jsem objednal , tak jak to dojde budu montovat:-((((
|
|
05.07.2010 11:00 -
|
2349696
|
|
Darja
|
|
|
Ten redukční krouek pouije jedině v případě, e si dá tyto denní světla do středové mříky, ne do boční. Tam se nevejde, bylo by potřeba vykrouit díru nejen do témalé mříky, ale i do nárazníku.
Tyhle světla mám zatím týden, světla drej , jen při moc ostrém světle (poledne) se mi občas stane, e se přepne na xenony, po chvilce se to přepne zpět a pak třeba celé odpoledne a k večeru svítí jen denní.
Jinak na montá stačí vykruovák 67 mm, řezák, 4 slzičky polyueranu a nejtky
Jen co budu mít chvilku, tak nafotím, povedlo se nám to s Alxem skoro profesionálně
Ten redukční krouek pouije jedině v případě, e si dá tyto denní světla do středové mříky, ne do boční. Tam se nevejde, bylo by potřeba vykrouit díru nejen do témalé mříky, ale i do nárazníku.
Tyhle světla mám zatím týden, světla drej :), jen při moc ostrém světle (poledne) se mi občas stane, e se přepne na xenony, po chvilce se to přepne zpět a pak třeba celé odpoledne a k večeru svítí jen denní.
Jinak na montá stačí vykruovák 67 mm, řezák, 4 slzičky polyueranu a nejtky :)
Jen co budu mít chvilku, tak nafotím, povedlo se nám to s Alxem skoro profesionálně :palec
|
|
05.07.2010 20:19 -
|
2349728
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tu malou mříku vyndám a nepouiji , vyříznu si z plastu záslepku stejnýho tvaru , a otvor vykrouím co nejvíc k nejirímu místu otvoru . Do nárazníku nechcu zasahovat . Snad se mi to povede taky skoro profesionálně .
Tu malou mříku vyndám a nepouiji , vyříznu si z plastu záslepku stejnýho tvaru , a otvor vykrouím co nejvíc k nejirímu místu otvoru . Do nárazníku nechcu zasahovat . Snad se mi to povede taky skoro profesionálně .
|
|
06.07.2010 23:52 -
|
2349806
|
|
Barbar
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Nechal jsem si je namontovat u nás v atci i s prací za 1800 a jsem spokojenej .link.
Nechal jsem si je namontovat u nás v atci i s prací za 1800 a jsem spokojenej :palec http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/37338687_17794756874c33a1401b930.jpg
|
|
07.07.2010 00:37 -
|
2349810
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Zlobr napsal(a): Zde foto Pardon, to ale nema s dennimi svetly nic spolecneho, ze?
M.P napsal(a): Tak jsem k těmto světlům nael i redukční krouek , kterej by se ti jistě hodil :
.link.
...dnes jsem objednal , tak jak to dojde budu montovat Ty krouzky jsou fakt dobre Puvodne se mi na prvni pohled moz nezamlouvali, ale potom, co jsem je nacvaknul, dostalo to hned trochu jiny vzhled. Navic pokud se nekomu nepodari dobre vyriznout otvor, krouzek lecos schova
Darja napsal(a): ..... Jen co budu mít chvilku, tak nafotím, povedlo se nám to s Alxem skoro profesionálně "Profesionalne" je asi trochu silne slovo Ale docela se to povidlo
Barbar napsal(a): Nechal jsem si je namontovat u nás v atci i s prací za 1800 a jsem spokojenej .link. A neni to nahodou trochu blizko sebe? Od vnejsi hrany ma byt krajni hrana svetla 400mm a vnitrni hrany svetla nemaji mit k sobe bliz nez 600mm!
Podle toho, co jsem meril ja na C5 I, je 400mm tesne za predelem mezi vnejsi a stredovou mrizkou....
A neni to nahodou trochu blizko sebe? Od vnejsi hrany ma byt krajni hrana svetla 400mm a vnitrni hrany svetla nemaji mit k sobe bliz nez 600mm!
Podle toho, co jsem meril ja na C5 I, je 400mm tesne za predelem mezi vnejsi a stredovou mrizkou....
|
|
| |
|
|