| | |
02.03.2017 20:55 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
3045765
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja ti teda do toho nechci nejak uplne zasahovat ale tak nejak nechapu proc chces delat takovou prasarnu ??
ja ti teda do toho nechci nejak uplne zasahovat ale tak nejak nechapu proc chces delat takovou prasarnu ??
|
|
02.03.2017 21:00 -
|
3045769
|
|
jumep
|
|
|
inak ked mas drl naco vymyslas s tymi ledkami?
a ked uz s nimi vymyslas, nebolo by lahsie tam dat nejaky odpor?
inak je to pin 12 a 13 toho bieleho 40pinu
a poistky nie su na parkovacky, riesi to pocitac ktory si sleduje odber
inak ked mas drl naco vymyslas s tymi ledkami?
a ked uz s nimi vymyslas, nebolo by lahsie tam dat nejaky odpor?
inak je to pin 12 a 13 toho bieleho 40pinu
a poistky nie su na parkovacky, riesi to pocitac ktory si sleduje odber
|
|
02.03.2017 21:58 -
|
3045809
|
|
ivanivan
|
|
|
Protoe praskají,tak chci zkusit led. Díky.
autodiag : nepochopil jsem
Protoe praskají,tak chci zkusit led. Díky.
autodiag : nepochopil jsem
|
|
02.03.2017 22:01 -
|
3045812
|
|
jumep
|
|
|
a vies ze su to halogeny a nemaju sa chytat do prstov?
inak este som nemal ledky a to uz sme skusali vselico, co by vydrzali
a vies ze su to halogeny a nemaju sa chytat do prstov?
|
|
02.03.2017 22:42 -
|
3045837
|
|
ivanivan
|
|
|
Co je na tom za prasárnu. Mám správně zapojené DRL a kdy dám místo park ledku,tak je nezapne. Ví jiné řeení?
Co je na tom za prasárnu. Mám správně zapojené DRL a kdy dám místo park ledku,tak je nezapne. Ví jiné řeení?
|
|
03.03.2017 12:47 -
|
3045980
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Veď lebo ledka nemá skoro iadny odber take DLR to nezbadá, e to svieti a preto ho nezapne. Daj si tam origo iarovky alebo vhodný odpor.
Veď lebo ledka nemá skoro iadny odber take DLR to nezbadá, e to svieti a preto ho nezapne. Daj si tam origo iarovky alebo vhodný odpor.
|
|
03.03.2017 17:01 -
|
3046052
|
|
ivanivan
|
|
|
jumep napsal(a): a vies ze su to halogeny a nemaju sa chytat do prstov?
Jj, vím a dávám si pozor. Ty ledky měl být jen pokus. Čekal bych, e vydrí. Doma mám ve světlech LED a nemám problém.
Jj, vím a dávám si pozor. Ty ledky měl být jen pokus. Čekal bych, e vydrí. Doma mám ve světlech LED a nemám problém.
|
|
03.03.2017 19:12 -
|
3046116
|
|
jumep
|
|
|
je dost rozdiel tie ledky co mas doma a tie co kupis tu
mozno ked zozenes nejake so stabilizatorom atd tak vydrzia,ale mam obavu ze sa uhreju rovnako ako tie lacne
je tam na ne skratka moc mali priestor a prehrievaju sa
videl som ako tam isty clen ma narvany led pasik odpredu az dozadu v tom otvore, ale k nemu treba dorobit elektriku a pri tej uz si upravis co treba
je dost rozdiel tie ledky co mas doma a tie co kupis tu
mozno ked zozenes nejake so stabilizatorom atd tak vydrzia,ale mam obavu ze sa uhreju rovnako ako tie lacne
je tam na ne skratka moc mali priestor a prehrievaju sa
videl som ako tam isty clen ma narvany led pasik odpredu az dozadu v tom otvore, ale k nemu treba dorobit elektriku a pri tej uz si upravis co treba
|
|
03.03.2017 19:51 -
|
3046122
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja tomu moc nerozumim asi ,ale proc mate DLR pripojene na svetla ?
ja tomu moc nerozumim asi ,ale proc mate DLR pripojene na svetla ?
|
|
03.03.2017 20:46 -
|
3046147
|
|
ivanivan
|
|
|
Třeba proto, e to tak má být. Nechci se zařadit mezi vánoční stromky, co v noci svítí úplně vím jen proto, e to na autě je. Tomu zas nerozumím já.
Třeba proto, e to tak má být. Nechci se zařadit mezi vánoční stromky, co v noci svítí úplně vím jen proto, e to na autě je. Tomu zas nerozumím já.
|
|
03.03.2017 20:59 -
|
3046154
|
|
autodiag
|
|
|
nejsem si jisty ze to tak ma byt ale mas pravdu,dekuji za odpoved
nejsem si jisty ze to tak ma byt ale mas pravdu,dekuji za odpoved
|
|
03.03.2017 21:17 -
|
3046163
|
|
jumep
|
|
|
pretoze podla predpisu nemaju drl svietit ked svietia klascke svetla na aute
preto mas na DRL + - a pripaja sa na parkovacku ako signal ze maju zhasnut
pretoze podla predpisu nemaju drl svietit ked svietia klascke svetla na aute
|
|
04.03.2017 07:08 -
|
3046220
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): pretoze podla predpisu nemaju drl svietit ked svietia klascke svetla na aute
Nesvítí náhodou parkovačky i se světli a i bez hlavních? Nebo tak to nějak mám já na zlatým (nebo vlastně ani nevím jak to někdo zapojil - nekoukal jsem ale já to mám i s funkcí ,,posvi mi" = odemknu dálkou - rozsvítí se, zamknu - to samé a to po chvilce znovu, nastartuji rozvítí se ve - no ale mně to nevadí,poldů,STK také ne tak si tuto raritu nechávám tak) - jen občas asi řidičům páč občas bliknou světlama to není ty nejsou zvedlé. A co to zapojit na signál od senzoru světla ? Jinak bych si to já osobně na auto nedal , ale kdy u to tam někdo na..al tak lepí ne díry v nárazníku.
Nesvítí náhodou parkovačky i se světli a i bez hlavních? Nebo tak to nějak mám já na zlatým (nebo vlastně ani nevím jak to někdo zapojil - nekoukal jsem ale já to mám i s funkcí ,,posvi mi" = odemknu dálkou - rozsvítí se, zamknu - to samé a to po chvilce znovu, nastartuji rozvítí se ve - no ale mně to nevadí,poldů,STK také ne tak si tuto raritu nechávám tak) - jen občas asi řidičům páč občas bliknou světlama to není ty nejsou zvedlé. A co to zapojit na signál od senzoru světla ? Jinak bych si to já osobně na auto nedal , ale kdy u to tam někdo na..al tak lepí ne díry v nárazníku.
|
|
04.03.2017 07:32 -
|
3046231
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, parkovačky svítěj pořád. Teda pokud na C5 něco rozsvítí, tak minimálně parkovačky. Ale podle zákona mají DRL svítit úplně samostatně. Tzn. bez parkovaček/obrysovek a to bez předních i bez zadních. Málo kdo to ale řeí a s DRL svítí na spoustě aut u z fabriky některý z ostatních světel.
Jo, parkovačky svítěj pořád. Teda pokud na C5 něco rozsvítí, tak minimálně parkovačky. Ale podle zákona mají DRL svítit úplně samostatně. Tzn. bez parkovaček/obrysovek a to bez předních i bez zadních. Málo kdo to ale řeí a s DRL svítí na spoustě aut u z fabriky některý z ostatních světel.
|
|
04.03.2017 07:44 -
|
3046240
|
|
autodiag
|
|
|
jumep napsal(a): pretoze podla predpisu nemaju drl svietit ked svietia klascke svetla na aute
to ja Petre vse vim a chapu
ale IVAN resi ze mu nesviti parkovaci nebo obrysove ???(je potreba si take sjednotit jake svetla mysli) ja pochopil obrysove (ono to same plati i pro obrys) a proto to chtel napojit na zadne lampy..coz za me z meho hlediska bastl a pomerne nebezpecnej
dalsi vec je DLR a DRL to si asi nemusime vykladat
pri spravne funci rozsvitim svetla zhasne DLR a naopak IVANOVI ne..cizi spatna motaz = bastl
uprimne nchapu proc si nekdo umyslne na auto neco takove dava kdyz ma funkcni svetla
urcite se okaze argument ze praskaji zarovky..ten je dle zkusenosti dany nekvalitni zarovku (lidl,supermaket,internet?) ...my davame treba OSRAM a ty sviti pekne,maji UV filtr nenici parabolu a vydrzi..cena 200 +- ...C5 jsem mel vsechny a nekolik at uz s Xenony nebo s H7 ..nikdy jsem nemenil zarovku drive jak rok a pul - dva..nyni mam na svem aute take OSRAM a dokonce H8B ktera za 200 neni a mam je tam 3 rokem..svitim denne a jezdim hodne..to same i xenon..ten jsem nenil snad jen na starem modelu
pokud clovek nepodlehne reklame a nenakupuje ruzne barevne modre a 100W a jine nesmysly zarovka vydrzi
druhy vec proc zarovky pradkaji je porucha dobijeni (prepeti,napetove spicky) tady pomuze oprava altelnatoru ktera by e stejne udelat musela a pokud ani to nepomuze,tyhle pripady jsou bohuzel,prodava se mezikus mezi original patici a zarovku ktera srazi napeti k zarovkam cca o 1V a je po problemu
takze mi opravdu stale unika smysl dodelavani DRL financni usporu nikde nevidim a o osteticke no to je vec nazoru
to ja Petre vse vim a chapu
ale IVAN resi ze mu nesviti parkovaci nebo obrysove ???(je potreba si take sjednotit jake svetla mysli) ja pochopil obrysove (ono to same plati i pro obrys) a proto to chtel napojit na zadne lampy..coz za me z meho hlediska bastl a pomerne nebezpecnej
dalsi vec je DLR a DRL to si asi nemusime vykladat
pri spravne funci rozsvitim svetla zhasne DLR a naopak :nevim IVANOVI ne..cizi spatna motaz = bastl
uprimne nchapu proc si nekdo umyslne na auto neco takove dava kdyz ma funkcni svetla :nevim
urcite se okaze argument ze praskaji zarovky..ten je dle zkusenosti dany nekvalitni zarovku (lidl,supermaket,internet?) ...my davame treba OSRAM a ty sviti pekne,maji UV filtr nenici parabolu a vydrzi..cena 200 +- ...C5 jsem mel vsechny a nekolik at uz s Xenony nebo s H7 ..nikdy jsem nemenil zarovku drive jak rok a pul - dva..nyni mam na svem aute take OSRAM a dokonce H8B ktera za 200 neni a mam je tam 3 rokem..svitim denne a jezdim hodne..to same i xenon..ten jsem nenil snad jen na starem modelu
pokud clovek nepodlehne reklame a nenakupuje ruzne barevne modre a 100W a jine nesmysly zarovka vydrzi
druhy vec proc zarovky pradkaji je porucha dobijeni (prepeti,napetove spicky) tady pomuze oprava altelnatoru ktera by e stejne udelat musela a pokud ani to nepomuze,tyhle pripady jsou bohuzel,prodava se mezikus mezi original patici a zarovku ktera srazi napeti k zarovkam cca o 1V a je po problemu
takze mi opravdu stale unika smysl dodelavani DRL financni usporu nikde nevidim a o osteticke no to je vec nazoru
|
|
04.03.2017 20:20 -
|
3046520
|
|
jruze
|
|
|
Jetě jeden duvod =vyhraty konektor na zarovce.
Jetě jeden duvod =vyhraty konektor na zarovce.
|
|
| |
|
|