| | |
03.09.2015 12:38 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
2857011
|
|
jumep
|
|
|
pin 5 je parkovacka, ale neviem co tu z toho robis vedu, sak neni nic lahsie ako zobrat skusacku, zapat parkovacky a nic viac tam nebude mat stavu
pin 5 je parkovacka, ale neviem co tu z toho robis vedu, sak neni nic lahsie ako zobrat skusacku, zapat parkovacky a nic viac tam nebude mat stavu
|
|
03.09.2015 20:44 -
|
2857252
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): No jo,vlastně,parkovačku... U jsem byl vyavenej,kdy jsem to psal...
4jumep:nerobím vedu,ale lenost je straná
Na zlaáku je mám a kdyby tam po nich nezůstaly díry u jsou pryč - zamknu auto-rozsvítí se , odemknu - rozsvítí se, zhasnou - po odpadnutí počítačů - rozsvítí se , usne auto zhasnou a dají pokoj.Reagují na výkyvy napětí
Na zlaáku je mám a kdyby tam po nich nezůstaly díry u jsou pryč - zamknu auto-rozsvítí se , odemknu - rozsvítí se, zhasnou - po odpadnutí počítačů - rozsvítí se , usne auto zhasnou a dají pokoj.Reagují na výkyvy napětí:nevim
|
|
04.09.2015 09:57 -
|
2857392
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Jo to některý řídící jednotky DRL dělaj, u jsem to taky zail...
Jo to některý řídící jednotky DRL dělaj, u jsem to taky zail...
|
|
04.09.2015 18:35 -
|
2857465
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Na zlaáku je mám a kdyby tam po nich nezůstaly díry u jsou pryč - zamknu auto-rozsvítí se , odemknu - rozsvítí se, zhasnou - po odpadnutí počítačů - rozsvítí se , usne auto zhasnou a dají pokoj.Reagují na výkyvy napětí
Jo,to jsou ty,co jsou spínaný po nastartování,kdy jednotka zaznamená "signál" od altíku. Na tomhle principu funguje třeba externí snímač otáček (např pro měření emisí-strká se do zásuvky zapalovače).
Já mám normálně +,- a signál světla kvůli zhasnutí. Dám je normálně na sv.30 a holt budou po zapnutí klíče svítit. Nejsem moula,kterej sedí v autě se zapnutým klíčem. A kdyby přeci,tak mají kadá tuím 6W odběr,co je nic...
Jo,to jsou ty,co jsou spínaný po nastartování,kdy jednotka zaznamená "signál" od altíku. Na tomhle principu funguje třeba externí snímač otáček (např pro měření emisí-strká se do zásuvky zapalovače).
Já mám normálně +,- a signál světla kvůli zhasnutí. Dám je normálně na sv.30 a holt budou po zapnutí klíče svítit. Nejsem moula,kterej sedí v autě se zapnutým klíčem. A kdyby přeci,tak mají kadá tuím 6W odběr,co je nic...
|
|
15.09.2015 09:10 -
|
2862601
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Já tyhle lampy měl na minulém autě - tedy bez krouku. Svítí výborně i jako mlhovky, jen mají poměrně ostrou hranu dosvitu, stejně jako xenon.
Já tyhle lampy měl na minulém autě - tedy bez krouku. Svítí výborně i jako mlhovky, jen mají poměrně ostrou hranu dosvitu, stejně jako xenon.
|
|
11.08.2016 10:26 -
|
2981333
|
|
Leons77
|
Město: Libochovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Chtel bych pouzit denni sviceni a mlhovky v jednom. Problem je ze nemam mlhovky. Zapojit to tak aby se zapli predni a zadni mlhovky soucasne je asi blbe ze. To by mohli na stk mit keci? Mam na pacce pod volantem jen jednu polohu pro mlhovky takze mam smolika. Neresil to tu nekdo?
Chtel bych pouzit denni sviceni a mlhovky v jednom. Problem je ze nemam mlhovky. Zapojit to tak aby se zapli predni a zadni mlhovky soucasne je asi blbe ze. To by mohli na stk mit keci? Mam na pacce pod volantem jen jednu polohu pro mlhovky takze mam smolika. Neresil to tu nekdo?
|
|
11.08.2016 14:28 -
|
2981367
|
|
Leons77
|
|
|
Diky. Jeste dotaz. Muzu tam dat vsechny svetla co maji E x a RL. Nebo jsou u nas povolene jen nektera E x? E8 muzu dat?
Diky. Jeste dotaz. Muzu tam dat vsechny svetla co maji E x a RL. Nebo jsou u nas povolene jen nektera E x? E8 muzu dat?
|
|
11.08.2016 14:52 -
|
2981368
|
|
Leons77
|
|
|
Uz to vim .link.
Uz to vim http://mvtuneri.blog.cz/0809/osvetleni-vozidel-homologace
|
|
11.08.2016 18:12 -
|
2981431
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
alx napsal(a):
Aktualizoval jsem fotky v galerii. Jiz rok a pul mam prave reseni s jednemi dualnimi svetly pro denni svetla a mlhovky v jednom.
Aktualizoval jsem fotky v galerii. Jiz rok a pul mam prave reseni s jednemi dualnimi svetly pro denni svetla a mlhovky v jednom.
|
|
11.08.2016 23:12 -
|
2981540
|
|
maty
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Také to tak mám, jen dalo fuku to vyřezání, ale svítí to dobře jak do mlhy, tak i denní světlo.
Také to tak mám, jen dalo fuku to vyřezání, ale svítí to dobře jak do mlhy, tak i denní světlo.
|
|
15.08.2016 15:14 -
|
2983017
|
|
Leons77
|
|
|
Tak jsem se s tim cely den sral zapojil jako vsichni tady ale kdyz nastartuji tak mi svetla blikaji v cca vterinovych intervalech. Nevite co to muze zpusobovat?
Dalsi poznatek prestalo fungovat dalkove otevirani a zavirani okna u ridice. Ostatni funguji.
Nemuze mit na to vliv ze jsem vyndal baterku abych se dostsl k tomu konektoru od svetel?
Tak jsem se s tim cely den sral zapojil jako vsichni tady ale kdyz nastartuji tak mi svetla blikaji v cca vterinovych intervalech. Nevite co to muze zpusobovat?
Dalsi poznatek prestalo fungovat dalkove otevirani a zavirani okna u ridice. Ostatni funguji.
Nemuze mit na to vliv ze jsem vyndal baterku abych se dostsl k tomu konektoru od svetel?
Přílohy: 20160815_151548.mp4 ( 31051339b ) - |
|
15.08.2016 16:19 -
|
2983029
|
|
ivanivan
|
|
|
Okna musí zas naučit.
Okna musí zas naučit.
|
|
15.08.2016 16:26 -
|
2983030
|
|
Leons77
|
|
|
Aha. A je nekde navod prosim te?
Aha. A je nekde navod prosim te?
|
|
15.08.2016 16:28 -
|
2983032
|
|
ivanivan
|
|
|
Dolů a dret 10sec, nahoru a dret 10sec
Dolů a dret 10sec, nahoru a dret 10sec ;-)
|
|
15.08.2016 16:32 -
|
2983033
|
|
Leons77
|
|
|
Diky moc
Diky moc :palec
|
|
15.08.2016 16:37 -
|
2983034
|
|
Leons77
|
|
|
Tak ted jeste zjistit proc blikaji. Ted jsem si vsiml, ze kdyz nebezi motor bliknou cca po minute. Mam kostru, plus s klicku a kablik na parkovacky.
Muze mit na to vliv ze jsem si jeden kablik ke svetlu prodlouzil o cca metr?
Tak ted jeste zjistit proc blikaji. Ted jsem si vsiml, ze kdyz nebezi motor bliknou cca po minute. Mam kostru, plus s klicku a kablik na parkovacky.:nevim
Muze mit na to vliv ze jsem si jeden kablik ke svetlu prodlouzil o cca metr?
|
|
15.08.2016 16:44 -
|
2983040
|
|
jumep
|
|
|
nie, to plus mas odkial a parkovacku mas odkial napojenu?
a mas tam ledku alebo normalnu ziarovku v parkovacke?
nie, to plus mas odkial a parkovacku mas odkial napojenu?
a mas tam ledku alebo normalnu ziarovku v parkovacke?
|
|
| |
|
|