| | |
30.10.2014 20:10 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
2746843
|
|
jumep
|
|
|
ako si mohol videt, daju sa kupit drl-fog, pripadne drl-fog-side ktore mozes potom nechat ako nahradu za h6w
o stranu s5 je link a fotky jednych drl-fog co som montoval, inak su to 90tky
a este o stranu s5 je link na tie co som montoval
ako si mohol videt, daju sa kupit drl-fog, pripadne drl-fog-side ktore mozes potom nechat ako nahradu za h6w
o stranu s5 je link a fotky jednych drl-fog co som montoval, inak su to 90tky
a este o stranu s5 je link na tie co som montoval
|
|
29.06.2015 12:00 -
|
2835459
|
|
buko6666
|
Město: Dobruska, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj lidi registroval jsem se tady jenom vcera koupil jsem po dlouhe dobe Citroen C5 r.v2009 a chtel bych na nej nejakej dobrej typ na denni sviceni koukal jsem tady nekde byl jeden typ takove ty led pasky primo do svetel pak jsem si vsiml ze na nekterych c5tkach jsou namisto original zarovky pro denni sviceni led pasek ve tvaru L jako na nove skoda auto B8 to se me hodne libi to to L nevite nekdo poradit. Dekuji vopred .
Ahoj lidi registroval jsem se tady jenom vcera koupil jsem po dlouhe dobe Citroen C5 r.v2009 a chtel bych na nej nejakej dobrej typ na denni sviceni koukal jsem tady nekde byl jeden typ takove ty led pasky primo do svetel pak jsem si vsiml ze na nekterych c5tkach jsou namisto original zarovky pro denni sviceni led pasek ve tvaru L jako na nove skoda auto B8 to se me hodne libi to to L nevite nekdo poradit. Dekuji vopred .
|
|
29.06.2015 15:10 -
|
2835545
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Originál árovku nahradili právě LEDkami...
Originál árovku nahradili právě LEDkami...
|
|
29.06.2015 16:29 -
|
2835577
|
|
ivanivan
|
|
|
Ale nahradili to ve výrobě, ne doma . Musel bys koupit mladí, nebo vyměnit světla.
Ale nahradili to ve výrobě, ne doma :-) . Musel bys koupit mladí, nebo vyměnit světla.
|
|
29.06.2015 16:34 -
|
2835579
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jedine vymenit svetla z auta X7 facelift 2011 nahoru. Prave svetlo mam ale musel by sis sehnat leve.
Jedine vymenit svetla z auta X7 facelift 2011 nahoru. Prave svetlo mam ale musel by sis sehnat leve.
|
|
29.06.2015 23:36 -
|
2835770
|
|
buko6666
|
Město: Dobruska, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
tak dik moc neco skusim poresit a uvidime v CZ projde hodne co se tyce uprav auta ale na slovensku je to dost prisne brane
tak dik moc neco skusim poresit a uvidime v CZ projde hodne co se tyce uprav auta ale na slovensku je to dost prisne brane :D
|
|
30.06.2015 09:08 -
|
2835803
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
No hlavně aby to mělo výkon jako denní světla a ne ty bludičky co mají někteří na autech... Maximálně to lidi řeí LED diodou místo árovky u C5 III
No hlavně aby to mělo výkon jako denní světla a ne ty bludičky co mají někteří na autech... Maximálně to lidi řeí LED diodou místo árovky u C5 III
|
|
30.06.2015 15:22 -
|
2835885
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
V tom má pravdu, některým to svítí e je ani nevidí a někteří zas přímo oslňují, nechápu, jak to můou prodávat, je to dané přímo v tom denním svícení co prodávají, kdy se to někomu zdá málo, kupují jetě silnějí árovky, oslňuje to jak prase, to musí v zimě i sníh roztávat.
V tom má pravdu, některým to svítí e je ani nevidí a někteří zas přímo oslňují, nechápu, jak to můou prodávat, je to dané přímo v tom denním svícení co prodávají, kdy se to někomu zdá málo, kupují jetě silnějí árovky, oslňuje to jak prase, to musí v zimě i sníh roztávat. :-d
|
|
01.07.2015 13:39 -
|
2836482
|
|
johnny.m
|
|
|
Přímo se na to dají ty LED sehnat v Číně
Přímo se na to dají ty LED sehnat v Číně ;-)
|
|
01.07.2015 16:13 -
|
2836581
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
poliak ma vstko .link.
poliak ma vstko :) http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=lampy+led+citroen+c5&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-aut-5-0629
|
|
01.07.2015 18:27 -
|
2836613
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
to jo polak ma vsechno jen te vetsinou po**be s anglickou verzi nebo povarenym obalem. Nehlede na to ze za xenon s dopravou se dostanes taky na tech 8500 za kus a vic.
to jo polak ma vsechno jen te vetsinou po**be s anglickou verzi nebo povarenym obalem. Nehlede na to ze za xenon s dopravou se dostanes taky na tech 8500 za kus a vic.
|
|
14.07.2015 09:00 -
|
2840671
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Zdravím,
tak se chystám si taky pořídit denní svícení. Uvaoval jsem o kulatých a dát je do toho rámečku, kde ostatní máte mlhovky (ty já nemám), ale nedaří se mi najít vhodný rámeček, do kterého bych ty LEDky strčil, tak moná pořídím pásek.
Ale mám PROBLÉM. Automatické rozsvícení světel po nastartování. Rozsvítí se mi. Nael jsemnávod, jak se to deaktivuje pomocí páčky, ovem bez reakce. A teď jsem si viml, e se nerozsvěcují jen přední, ale i zadní lampy! Přitom v manuálu je psáno o denním svícení jen předními lampami (pokud se nepletu).
Tak přemýlím, buď se v tom předchozí majitel vrtal, nebo je to zapnuto diagnostikou? Je úplně jedno, v jaké poloze mám páčku (stále na nule), prostě furt svítím.
A protoe se v tom nevyznám, tak bych asi potřeboval, aby se mi na to někdo mrknul. Je tu někdo z okolí Nového Jičína, Ostrava, FM,kdo by byl ochoten za úplatek zjistit, jak na to? Případně i namontovat denní svícení? Nechci se moc hrabat v tom, čemu nerozumím
Zdravím,
tak se chystám si taky pořídit denní svícení. Uvaoval jsem o kulatých a dát je do toho rámečku, kde ostatní máte mlhovky (ty já nemám), ale nedaří se mi najít vhodný rámeček, do kterého bych ty LEDky strčil, tak moná pořídím pásek.
Ale mám PROBLÉM. Automatické rozsvícení světel po nastartování. Rozsvítí se mi. Nael jsemnávod, jak se to deaktivuje pomocí páčky, ovem bez reakce. A teď jsem si viml, e se nerozsvěcují jen přední, ale i zadní lampy! Přitom v manuálu je psáno o denním svícení jen předními lampami (pokud se nepletu).
Tak přemýlím, buď se v tom předchozí majitel vrtal, nebo je to zapnuto diagnostikou? Je úplně jedno, v jaké poloze mám páčku (stále na nule), prostě furt svítím.
A protoe se v tom nevyznám, tak bych asi potřeboval, aby se mi na to někdo mrknul. Je tu někdo z okolí Nového Jičína, Ostrava, FM,kdo by byl ochoten za úplatek zjistit, jak na to? Případně i namontovat denní svícení? Nechci se moc hrabat v tom, čemu nerozumím :-))
|
|
14.07.2015 09:37 -
|
2840679
|
|
jumep
|
|
|
Ak mas spravne profil tak JS-288 svetla (hmlovky v c5 1 tam nikdy neboli) a automaticke svietenie sa deaktivuje diagnostikou
Ak mas spravne profil tak JS-288 svetla (hmlovky v c5 1 tam nikdy neboli) a automaticke svietenie sa deaktivuje diagnostikou
|
|
14.07.2015 09:49 -
|
2840687
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
jj, profilmám správně. ehm, "JS-288" je co? Tak se označovaly ty mlhovky?
jj, profilmám správně. ehm, "JS-288" je co? Tak se označovaly ty mlhovky?
|
|
14.07.2015 09:52 -
|
2840688
|
|
jumep
|
|
|
sorry malo to byt SJ 288 - to je oznacenie tych svetiel co tam domontovavame
sorry malo to byt SJ 288 - to je oznacenie tych svetiel co tam domontovavame
|
|
02.09.2015 21:10 -
|
2856820
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Není tam torx ale imbus - já si je zvednu o kousek sám páč jezdím rychleji a mně sice svítí o kousek dál ale ono i kdy je to ohraničení dost ostré tak pokud je tam v té ,,tmě" nějaká překáka tak jí to i tak osvítí (je to dobře vidět na značkách - značka je jetě ve tmě a u je čitelná.
Imbus se dá nahradit torxem a kdybys jezdil rychlej,ne světlo,jako jezdí Mikra,tak bys je měl krátký,i kdybys je měl bez sklonu
Nicméně k DRL,o kterým je tohle téma... Rozhodl jsem se ho taky namontovat,protoe budu jezdit do práce svým mazlíkem,take bych potřeboval vědět (lenost-nechce se mi to naměřovat),na kterým vodiči v konektoru u světla je signál pro rozsvícení xenonů... Myslím,e nebudu sám,komu to ulehčí práci...
Imbus se dá nahradit torxem a kdybys jezdil rychlej,ne světlo,jako jezdí Mikra,tak bys je měl krátký,i kdybys je měl bez sklonu :-d
Nicméně k DRL,o kterým je tohle téma... Rozhodl jsem se ho taky namontovat,protoe budu jezdit do práce svým mazlíkem,take bych potřeboval vědět (lenost-nechce se mi to naměřovat),na kterým vodiči v konektoru u světla je signál pro rozsvícení xenonů... Myslím,e nebudu sám,komu to ulehčí práci...
|
|
03.09.2015 08:51 -
|
2856893
|
|
ivanivan
|
|
|