| | |
09.12.2012 12:35 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
2529373
|
|
Zaborák
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Podle obrázku to vypadá,e asi není dodrena vzdálenost 40 cm od okraje auta.
Podle obrázku to vypadá,e asi není dodrena vzdálenost 40 cm od okraje auta.
|
|
09.12.2012 14:31 -
|
2529507
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jardo, Jardo, nejen e nejsou dodreny geometrické rozměry, ale také to svítí i s jinými světly. To nesmí . Nic se nebude dít do doby, kdy protijedoucí řekne e Tě neviděl. Ale to asi dobře ví, co?
Jardo, Jardo, nejen e nejsou dodreny geometrické rozměry, ale také to svítí i s jinými světly:-)). To nesmí :-o. Nic se nebude dít do doby, kdy protijedoucí řekne e Tě neviděl. Ale to asi dobře ví, co? :-p
|
|
12.12.2012 11:49 -
|
2530302
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
jruze napsal(a): U jakých elektrikářů ? - skus nechat vypnout automatické rozsvěcení diagnostikou a bude chodit denní svícení- obojí dohromady nejde!!
tady u nás maj kluci servis a jezděj autocross a elektrice rozumí diagnostika to není schopna vypnout to jsem zkousel
tady u nás maj kluci servis a jezděj autocross a elektrice rozumí diagnostika to není schopna vypnout to jsem zkousel
|
|
12.12.2012 13:17 -
|
2530311
|
|
jumep
|
|
|
jruze napsal(a): Co není schopna diag vypnout? automatické rozsvěcení? - to je vtip,nebo...?
citaj co pisal, jemu ostavaju svietit parkovacky
a presne ako som pisal uz predtym, je to kontakt v packe, ked ju otvoris, uvidis co to je
.link.
na tomto obazku .link. vidis plochy po ktorych chodi bezec a na nich je to predrate a ked to nema kontakt, svietia parkovacky
diagnostika pise chybu kohergencie svetiel v module pod volantom
citaj co pisal, jemu ostavaju svietit parkovacky
a presne ako som pisal uz predtym, je to kontakt v packe, ked ju otvoris, uvidis co to je
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/packa-ovladani-pc-obrazom
na tomto obazku http://www.c5club.cz/files/packa/020.jpg vidis plochy po ktorych chodi bezec a na nich je to predrate a ked to nema kontakt, svietia parkovacky
|
|
18.12.2012 18:49 -
|
2531378
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
jumep napsal(a): citaj co pisal, jemu ostavaju svietit parkovacky
.link.
na tomto obazku .link. vidis plochy po ktorych chodi bezec a na nich je to predrate a ked to nema kontakt, svietia parkovacky
cau myslim ze v diagnostice nic nenasli ale jeste kdyz odpojim senzor stmivani tak se to chova zas uplne jinak co rikaly
cau myslim ze v diagnostice nic nenasli ale jeste kdyz odpojim senzor stmivani tak se to chova zas uplne jinak co rikaly
|
|
27.12.2012 17:06 -
|
2533995
|
|
faul
|
|
|
Dnes jsem zapojil vánoční dárek- světla pro denní svícení (2x8led), mám 2,0 16v, 100kW a 12V po nastartování jsem pouil ze edého konektoru-pin2 v pojistkovce motoru. Ve funguje jak má a rozměry jsou dodreny.
Dnes jsem zapojil vánoční dárek- světla pro denní svícení (2x8led), mám 2,0 16v, 100kW a 12V po nastartování jsem pouil ze edého konektoru-pin2 v pojistkovce motoru. Ve funguje jak má a rozměry jsou dodreny.
Přílohy: 100_1243.jpg ( 1344212b ) - |
|
24.01.2013 16:59 -
|
2541849
|
|
ata
|
Město: Cvrčovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Tak jsem koukal na ten AHD kit pro denní svícení dálkovými světly (z předchozí strany) a mají tam i nějakou verzi, která nepotřebuje 12V sepnutých po nastartování:
.link.
Má to nějaký detektor napětí, který pozná, e se baterka dobíjí (běí motor).
Místní odborníci na elektroniku C5 - myslíte, e by se to dalo pouít podle toho zapojení, které je v návodu?
Jde mimo jiné o to, zda tam musí být ty oddělovací diody nebo je výrobce u někam do BSM dal, případně, jestli je v motorovém prostoru nějaká vhodná (ev. nevyuitá) pojistka, na kterou by se to dalo připojit.
Tak jsem koukal na ten AHD kit pro denní svícení dálkovými světly (z předchozí strany) a mají tam i nějakou verzi, která nepotřebuje 12V sepnutých po nastartování:
.link.
Má to nějaký detektor napětí, který pozná, e se baterka dobíjí (běí motor).
Místní odborníci na elektroniku C5 - myslíte, e by se to dalo pouít podle toho zapojení, které je v návodu?
Jde mimo jiné o to, zda tam musí být ty oddělovací diody nebo je výrobce u někam do BSM dal, případně, jestli je v motorovém prostoru nějaká vhodná (ev. nevyuitá) pojistka, na kterou by se to dalo připojit.
|
|
24.01.2013 18:19 -
|
2541876
|
|
jumep
|
|
|
ja tomu moc extra neverim a radsej to odpajam po vypnuti kluca, ono to sleduje zmenu napatia, ale ta sa u nas kona aj pri zopnuti BHI a stavalo sa kvoli tomu ze zopinalo / vypinalo svetla atd.
inak aj tie ledkove svetla to tak maju riesene ze zdvihnutim napatia sa spustia
a ako som uz predtym pisal, berem v C5 1 spinacie napajanie z konektoru na BSM (niekde to tu je rozpisane, pohladaj)
ja tomu moc extra neverim a radsej to odpajam po vypnuti kluca, ono to sleduje zmenu napatia, ale ta sa u nas kona aj pri zopnuti BHI a stavalo sa kvoli tomu ze zopinalo / vypinalo svetla atd.
inak aj tie ledkove svetla to tak maju riesene ze zdvihnutim napatia sa spustia
a ako som uz predtym pisal, berem v C5 1 spinacie napajanie z konektoru na BSM (niekde to tu je rozpisane, pohladaj)
|
|
24.01.2013 19:59 -
|
2541928
|
|
palkoc52
|
Město: Uničov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 20 |
|
|
nemáte někdo namontované tohle .link.
nemáte někdo namontované tohle http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/kombinace-dennich-svetel-a-mlhovek/drlfog90-mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace.html
|
|
24.01.2013 20:38 -
|
2541955
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Ty nemám, ale plánuji na léto ty mení 77mm. .link. Napasuju to do těch mříek v nárazníku, jestli to tam vleze.
Ty nemám, ale plánuji na léto ty mení 77mm. http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/kombinace-dennich-svetel-a-mlhovek/drlfog77-mlhova-svetla-svetla-denniho-sviceni-homologace.html Napasuju to do těch mříek v nárazníku, jestli to tam vleze.
|
|
24.01.2013 21:27 -
|
2542004
|
|
Darja
|
|
|
nestalo se někomu, e mu DS přestala svítit? Tak nějak jedu a lidi na mě blikají jako divocí, já si kepu na čelo (e jo).. přijedu na dílnu a kluci, e nesvítím DS. Tak to vypnu, zapnu a svítím... Pojistka je ok, zapojené 4 roky správně...
nestalo se někomu, e mu DS přestala svítit? Tak nějak jedu a lidi na mě blikají jako divocí, já si kepu na čelo (e jo).. přijedu na dílnu a kluci, e nesvítím DS. Tak to vypnu, zapnu a svítím... Pojistka je ok, zapojené 4 roky správně...
|
|
24.01.2013 21:28 -
|
2542006
|
|
jumep
|
|
|
ak tam mas tu riadiacu jednotku ktora to zapina na stupnute napatie, tak to sa obcas stava ... je dobre si spravit kontrolku (napr. maxifik ma taku)
ak tam mas tu riadiacu jednotku ktora to zapina na stupnute napatie, tak to sa obcas stava ... je dobre si spravit kontrolku (napr. maxifik ma taku)
|
|
24.01.2013 21:37 -
|
2542014
|
|
Darja
|
|
|
jumep napsal(a): ak tam mas tu riadiacu jednotku ktora to zapina na stupnute napatie, tak to sa obcas stava ... je dobre si spravit kontrolku (napr. maxifik ma taku)
No, to mě taky napadlo, protoe já jinak nevím, jestli svítím, pokud nevidím odraz na zadku jiného auta. A akou řj mám, nevím.... kdy ti odpovím, e to bude taková krabička a určitě drahá... ("jaký máte počítač, a prosím vás, neříkejte, e bílý")
No, to mě taky napadlo, protoe já jinak nevím, jestli svítím, pokud nevidím odraz na zadku jiného auta. A akou řj mám, nevím.... kdy ti odpovím, e to bude taková krabička a určitě drahá... ("jaký máte počítač, a prosím vás, neříkejte, e bílý")
|
|
24.01.2013 21:39 -
|
2542016
|
|
jumep
|
|
|
no staci povedat ako to je zapojene (trvalo na +?) a k tomu kablik s parkovaciek?
parkovacky mas obe OK?
no staci povedat ako to je zapojene (trvalo na +?) a k tomu kablik s parkovaciek?
parkovacky mas obe OK?
|
|
24.01.2013 21:52 -
|
2542024
|
|
jumep
|
|
|
tak to je presne s tou riadiackou ktora to zopne po nastartovani / zvyseni napatia, v tomto pripade s tym nic nespravis, akurat tu kontrolku, taketo nieco lahko vznikne ked zhasnes motor, na aku sa drzi chvilu zvysene napatie a znova nastartujes, tak to ta jednotka vyhodnoti len ako maly vzostup (zopnuty / vypnuty spotrebic) a svetla nezapne
natiani si kontrolku na to
tak to je presne s tou riadiackou ktora to zopne po nastartovani / zvyseni napatia, v tomto pripade s tym nic nespravis, akurat tu kontrolku, taketo nieco lahko vznikne ked zhasnes motor, na aku sa drzi chvilu zvysene napatie a znova nastartujes, tak to ta jednotka vyhodnoti len ako maly vzostup (zopnuty / vypnuty spotrebic) a svetla nezapne
natiani si kontrolku na to
|
|
24.01.2013 21:54 -
|
2542027
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jak dlouho má ty DS na autě? A výrobce asi neví,viď? My jsme jeden čas,kdy to přilo"do módy",montovali Philipsy a větinou po cca dvou letech lidi začali jezdit,e jim to nesvítí. Philips nás s reklamacema větinou posílal do koncovky,e prý byl překročen"kritický počet sepnutí-rozepnutí světel...
Take by prostě a jednodue u mohla být spínací jednotka po smrti
Sakra,musím si zaplatit kurz psaní...
Jak dlouho má ty DS na autě? A výrobce asi neví,viď? My jsme jeden čas,kdy to přilo"do módy",montovali Philipsy a větinou po cca dvou letech lidi začali jezdit,e jim to nesvítí. Philips nás s reklamacema větinou posílal do koncovky,e prý byl překročen"kritický počet sepnutí-rozepnutí světel... :-o
Take by prostě a jednodue u mohla být spínací jednotka po smrti :-(
Sakra,musím si zaplatit kurz psaní...
|
|
| |
|
|