| | |
14.09.2012 21:18 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
2505463
|
|
jumep
|
|
|
takze
C5 1:
pin 5 = parkovacky, idu priamo z BSI bez konektora a ineho spoja
pin 2 = dialkove - idu z BSM - 16pin sedy konektor pin 6 a 7
12V po nastartovani som pripojil na napajanie ECU motora, ECU automatu, cidlo kvapaliny ostrekovacov atd. (poistka F4) v BSM pin 12, zeleny konektor
takze
C5 1:
pin 5 = parkovacky, idu priamo z BSI bez konektora a ineho spoja
pin 2 = dialkove - idu z BSM - 16pin sedy konektor pin 6 a 7
12V po nastartovani som pripojil na napajanie ECU motora, ECU automatu, cidlo kvapaliny ostrekovacov atd. (poistka F4) v BSM pin 12, zeleny konektor
|
|
14.09.2012 21:22 -
|
2505464
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ok, díky moc.. Jinak ten kabel 12+ po startu jsem pouil jeden z dvojice, co vede do noketoru v pojistkovce v motoru. Je tam jediný konektor se dvěma kabely, jeden je silnej, lutej, tak ten druhej, myslím modrofialovej, tak tam je 12v po nastartování, moná je to to, co myslí.. ?
Ok, díky moc.. Jinak ten kabel 12+ po startu jsem pouil jeden z dvojice, co vede do noketoru v pojistkovce v motoru. Je tam jediný konektor se dvěma kabely, jeden je silnej, lutej, tak ten druhej, myslím modrofialovej, tak tam je 12v po nastartování, moná je to to, co myslí.. ?
|
|
14.09.2012 21:26 -
|
2505465
|
|
jumep
|
|
|
ten je silovy, daj tam isto poistku, ale radsej by som na tvojom mieste pouzil ten pin 12
ten je silovy, daj tam isto poistku, ale radsej by som na tvojom mieste pouzil ten pin 12
|
|
14.09.2012 21:28 -
|
2505466
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
pojistka bude určitě.. Jinak kouknu, to u je to nejmení..
Vej píu, e jsem ho pouil.. Tak nepouil, jen zjistil/změřil...
pojistka bude určitě.. ;-) Jinak kouknu, to u je to nejmení.. :palec
Vej píu, e jsem ho pouil.. Tak nepouil, jen zjistil/změřil... :-)
|
|
16.09.2012 21:58 -
|
2505911
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jruze vím e jsi dělal co mohl... Jen jsem to zeď zkouel jestli není nějaký fígl
Blueseven - to je sice fajn ale velký opruz
Tak jsem zase na začatku zase budu přemýlet o Led a nebo se na to vy....
To natáčení byla jedna ze zásadních věci proč jsem chtěl C 5 exculsive tak mám strach aby se mi to neopotřebovalo
Jruze vím e jsi dělal co mohl... Jen jsem to zeď zkouel jestli není nějaký fígl:nevim
Blueseven - to je sice fajn ale velký opruz:-((((
Tak jsem zase na začatku zase budu přemýlet o Led a nebo se na to vy....
To natáčení byla jedna ze zásadních věci proč jsem chtěl C 5 exculsive tak mám strach aby se mi to neopotřebovalo:-(
|
|
16.09.2012 22:00 -
|
2505914
|
|
jumep
|
|
|
poprosim aby sa prihlasili ludia co mali nejaky problem s natacanim xenonov ....
moc ich neni (aj ked viem o par ze boli) - toho by som sa nejako nebal
poprosim aby sa prihlasili ludia co mali nejaky problem s natacanim xenonov ....
moc ich neni (aj ked viem o par ze boli) - toho by som sa nejako nebal
|
|
16.09.2012 22:23 -
|
2505917
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Děkuji dr Jumepovi za rychle uklidnění... Tak u to nebudu řeit!
Děkuji dr Jumepovi za rychle uklidnění...:-) Tak u to nebudu řeit!:-))))
|
|
23.09.2012 20:06 -
|
2507276
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Měl bych jednu otázečku, hlavně asi na Jumepa.. Jak jsme se bavili kam napojit +12V po nastartování, tak jsem to zapojil podle tebe, tzn pin 12 v zelenym konektoru. Problém je, e čekám a zhasnou vechny kontrolky, take se světla stihnou rozsvítit, pak kdy startuju, tak pořád svítěj a to se mi nelíbí. Ten druhej kabel, jak jsi psal, silovej, ten má ávu čistě po nastartování, skutečně to je na prd to na něj zapojit? Bylo by to lepí, kdy nastartuju, tak se auto podle prostředí rozhodne, jestli rozsvítí xenony nebo denní..
BTW. někde se tu řeilo, kdy reaguje světelný senzor - mě reaguje téměř okamitě jak na zakrytí, tak na odkrytí.. Leda, e by to lo upravit diagnostikou?
Měl bych jednu otázečku, hlavně asi na Jumepa.. ;-) Jak jsme se bavili kam napojit +12V po nastartování, tak jsem to zapojil podle tebe, tzn pin 12 v zelenym konektoru. Problém je, e čekám a zhasnou vechny kontrolky, take se světla stihnou rozsvítit, pak kdy startuju, tak pořád svítěj a to se mi nelíbí. Ten druhej kabel, jak jsi psal, silovej, ten má ávu čistě po nastartování, skutečně to je na prd to na něj zapojit? Bylo by to lepí, kdy nastartuju, tak se auto podle prostředí rozhodne, jestli rozsvítí xenony nebo denní.. ;-)
BTW. někde se tu řeilo, kdy reaguje světelný senzor - mě reaguje téměř okamitě jak na zakrytí, tak na odkrytí.. ;-) Leda, e by to lo upravit diagnostikou?:nevim
|
|
23.09.2012 20:16 -
|
2507277
|
|
jumep
|
|
|
su to ledkove svetla - co riesis?
su to ledkove svetla - co riesis?
|
|
23.09.2012 20:42 -
|
2507282
|
|
jumep
|
|
|
bastlis bastlim bastlime, neviem, tie silove pouzivam iba ked si neviem rady (tj. neviem nikde inde najst)
ale take nieco ze je tam stava az po nastartovani myslim ze nemame
bastlis bastlim bastlime, neviem, tie silove pouzivam iba ked si neviem rady (tj. neviem nikde inde najst)
ale take nieco ze je tam stava az po nastartovani myslim ze nemame
|
|
23.09.2012 20:56 -
|
2507283
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Totok: .link. Zapojení jako klasický ledkový drl, ale ádný kutání nárazníku apod.. Jinak měřil jsem to a na tom zmíněném kabelu je áva a čistě po startu, při kontrolkách ne. Jetě mi tedy řekni, prosím, jaký problém by mohl nastat při připojení na ten silovej přes 10A pojistku? Díky..
Totok: http://www.cybertronic-labs.cz/denni-sviceni-ahd-kit-i14c52 ;-) Zapojení jako klasický ledkový drl, ale ádný kutání nárazníku apod.. Jinak měřil jsem to a na tom zmíněném kabelu je áva a čistě po startu, při kontrolkách ne. Jetě mi tedy řekni, prosím, jaký problém by mohl nastat při připojení na ten silovej přes 10A pojistku? Díky.. ;-)
|
|
08.12.2012 22:53 -
|
2529274
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Lidi mám problém chtěl jsem nechat zapojit denní cvícení ale nejdou mi zhasnout hlavni svetla s parkovackami spinacem na lucasu neraaguje a po otoceni klickem na prvni pozici jse rozsviti parkovacky a po nastartovaní hlavní světla mel jsem to u elektrikářu a říkaly ze kabel nikde naskriplej neni a ze je nekdo musel zasahovat do jednotky a tam je to prej asi preklenovany nevite co stim jak to vypnout
Lidi mám problém chtěl jsem nechat zapojit denní cvícení ale nejdou mi zhasnout hlavni svetla s parkovackami spinacem na lucasu neraaguje a po otoceni klickem na prvni pozici jse rozsviti parkovacky a po nastartovaní hlavní světla mel jsem to u elektrikářu a říkaly ze kabel nikde naskriplej neni a ze je nekdo musel zasahovat do jednotky a tam je to prej asi preklenovany nevite co stim jak to vypnout
|
|
08.12.2012 22:55 -
|
2529275
|
|
jumep
|
|
|
bezna porucha packy svetiel
ked das dole otacaciu cast tak uvidis problem, riesenie obcas je mozne, inokedy nie
bezna porucha packy svetiel
ked das dole otacaciu cast tak uvidis problem, riesenie obcas je mozne, inokedy nie
|
|
| |
|
|