| | |
31.07.2012 22:00 -
Re: Dodatečně montované parkovací senzory
|
2496285
|
|
TSUT
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahojte,
iadam o radu !
Mám kúpené parkovacie senzory, vlastním C5 II sedana, take parkovacie svetlo je na dverách od kufru.
Potrebujem vedie ktorý kábel v kufri za tapacírom na oferovej strane je vedený k parkovačkám.
Ďakujem
Ahojte,
iadam o radu !
Mám kúpené parkovacie senzory, vlastním C5 II sedana, take parkovacie svetlo je na dverách od kufru.
Potrebujem vedie ktorý kábel v kufri za tapacírom na oferovej strane je vedený k parkovačkám.
Ďakujem
|
|
31.07.2012 23:40 -
|
2496294
|
|
jumep
|
|
|
pin 14 na tom konektore je lava spiatocka a pin 15 prava spiatocka
pin 14 na tom konektore je lava spiatocka a pin 15 prava spiatocka
|
|
25.11.2012 18:02 -
|
2525364
|
|
oldtety
|
Město: Velké Bílovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Je nutno po výměně park. čidla nějaký restart systému?
Je nutno po výměně park. čidla nějaký restart systému?
|
|
16.02.2013 21:29 -
|
2548970
|
|
Caris
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Zdarec panove, resil nekdo kam pripojit neoriginal Parkovaciho asistenta? Dnes jsem ho chtel pripojit na couvaci svetla, ale kabelaz je tazena z patych dveri do strechy a pak asi stropnici dopredu. Muj odhad. Mozna se pletu, proto prosim zda to nekdo neresil a trochu by napovedel kam se chytnout
Zdarec panove, resil nekdo kam pripojit neoriginal Parkovaciho asistenta? Dnes jsem ho chtel pripojit na couvaci svetla, ale kabelaz je tazena z patych dveri do strechy a pak asi stropnici dopredu. Muj odhad. Mozna se pletu, proto prosim zda to nekdo neresil a trochu by napovedel kam se chytnout :-((((
|
|
16.02.2013 21:31 -
|
2548971
|
|
jumep
|
|
|
nemas tam kabelaz na originalne, nez nieco takto bastlit
inak by tam mal byt niekde konektor pod tapacirungom a tam sa mozes napojit
nemas tam kabelaz na originalne, nez nieco takto bastlit
inak by tam mal byt niekde konektor pod tapacirungom a tam sa mozes napojit
|
|
16.02.2013 21:39 -
|
2548976
|
|
jumep
|
|
|
konektor je samozrejme zapojeny a len musis najst ktore kable z neho su spiatocka a pozor nesmie to mat velky odber lebo sa ti to zblazni, nezapojene konektory ta trapit nemusia, tam to nebude
konektor je samozrejme zapojeny a len musis najst ktore kable z neho su spiatocka a pozor nesmie to mat velky odber lebo sa ti to zblazni, nezapojene konektory ta trapit nemusia, tam to nebude
|
|
16.02.2013 21:49 -
|
2548985
|
|
jumep
|
|
|
pod stropnicou bude teda nejaky konektor a v tom to najdes
stropnicu staci troska odohnut
pod stropnicou bude teda nejaky konektor a v tom to najdes
stropnicu staci troska odohnut
|
|
16.02.2013 21:57 -
|
2548988
|
|
jumep
|
|
|
ak ju aj zalomis, ona sa zrovna
zvazok dveri sa da objednat a teda je vymenitelny, akurat neni jasne z toho obrazku kde presne je ten konektor, u c5 1 a 2 je pod plastom pod oknom, ide po stlpiku dole a tam je konektor
ak ju aj zalomis, ona sa zrovna
zvazok dveri sa da objednat a teda je vymenitelny, akurat neni jasne z toho obrazku kde presne je ten konektor, u c5 1 a 2 je pod plastom pod oknom, ide po stlpiku dole a tam je konektor
|
|
12.06.2013 14:16 -
|
2588741
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Tady by se nenalo?
.link.
Tady by se nenalo?
http://www.volantech.cz/pdc-senzory
|
|
20.04.2014 12:27 -
|
2688836
|
|
luta
|
|
|
nemáte někdo tip na neorigo parkovací asistent, jeho senzory by pasovaly do děr na origo senzory u C5 II ?
nael jsem tohle, pruměr 18 mm by tam snad el napasovat bez vrtání .link.
nemáte někdo tip na neorigo parkovací asistent, jeho senzory by pasovaly do děr na origo senzory u C5 II ?
nael jsem tohle, pruměr 18 mm by tam snad el napasovat bez vrtání http://www.levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/parkovaci-senzory/profesionalni-senzory-steelmate/parkovaci-asistent-steelmate-pts400ex.html
|
|
02.05.2014 20:51 -
|
2692697
|
|
luta
|
|
|
tak pokud by to někoho zajímalo, senzory SteelMate PTS400EX jsem zakoupil a namontoval. Průměr snímačů 18,5 mm pasoval do originálních děr nárazníku C5 II.
Asistent se umí naučit na tané či jiné překáky v prostoru snímačů. Tané mám, ale učení nebylo potřeba. Má také přepínač kterým lze posunout offset o 20 cm kvůli tanému apod. Co s taným asi vyuiji.. uvidíme v praxi..
Co se týče kvality, tak jsem byl vcelku mile překvapen. K dokonalosti mohli přibalit snad jen buírky na kabelá.
Během instalace jsem aspoň zjistil jak je tam pěkně nabastlené tané Bosal
Jinak co se týče provedení, řekl bych e je to na 95% to samé jako Valeo sady za stejnou cenu. Stejná ŘJ, stejné kabely, snímače..Valeo má levnějí náhradní snímače ikdy jsou identické..take bych el klidně i do Valeo
tak pokud by to někoho zajímalo, senzory SteelMate PTS400EX jsem zakoupil a namontoval. Průměr snímačů 18,5 mm pasoval do originálních děr nárazníku C5 II.
Asistent se umí naučit na tané či jiné překáky v prostoru snímačů. Tané mám, ale učení nebylo potřeba. Má také přepínač kterým lze posunout offset o 20 cm kvůli tanému apod. Co s taným asi vyuiji.. uvidíme v praxi..
Co se týče kvality, tak jsem byl vcelku mile překvapen. K dokonalosti mohli přibalit snad jen buírky na kabelá.
Během instalace jsem aspoň zjistil jak je tam pěkně nabastlené tané Bosal :-))))
Jinak co se týče provedení, řekl bych e je to na 95% to samé jako Valeo sady za stejnou cenu. Stejná ŘJ, stejné kabely, snímače..Valeo má levnějí náhradní snímače ikdy jsou identické..take bych el klidně i do Valeo;-)
|
|
18.10.2014 20:44 -
|
2742508
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Zdravím mám zaujímavý problém so senzormi.. po pripojení vozíka sa deaktivovali, a odvtedy mi lo len dlhé pípnutie a senzory nefungovali. V diag bola závada komunikácie s parkovacím asistentom. Po výmaze li asi hodinu a zase chyba.. Ale teraz sa aktivujú (krátky píp) a dlhý píp e nejdú
V budíkoch bola zase závada e nefunguje komunikácia po vodiči DATA ..budíky fungujú 100%tne..tak neviem či to neakým zázrakom nesúvisí.
Zdravím mám zaujímavý problém so senzormi.. po pripojení vozíka sa deaktivovali, a odvtedy mi lo len dlhé pípnutie a senzory nefungovali. V diag bola závada komunikácie s parkovacím asistentom. Po výmaze li asi hodinu a zase chyba.. Ale teraz sa aktivujú (krátky píp) a dlhý píp e nejdú
V budíkoch bola zase závada e nefunguje komunikácia po vodiči DATA ..budíky fungujú 100%tne..tak neviem či to neakým zázrakom nesúvisí.
|
|
18.10.2014 20:46 -
|
2742509
|
|
jumep
|
|
|
nemas zatecenu vodu v rezerve?
nemas zatecenu vodu v rezerve?
|
|
20.10.2014 10:39 -
|
2743494
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nie nikde nič..a senzory zase fungujú .. teraz ma zase poteila hláka aditíva
Nie nikde nič..a senzory zase fungujú :nevim.. teraz ma zase poteila hláka aditíva :-d
|
|
23.11.2014 23:09 -
|
2756736
|
|
luta
|
|
|
psal jsem tu o senzorech SteelMate. sada asi za 1700,- Tak po nějakém čase :
- jsou hodně nízko, take často berou odraz od země, patníky , trávu apod. To asi nebude lepí s ádnejma..zkouel jsem je i naučit, trochu se to zlepilo ale často vezmou stejně zem. Holt ultrazvuk..
- teď je vlhko, take mi permanentně vypadává jeden snímač, funguje / nefunguje..
přítě asi parkovací kameru.. občas mám pocit, e to bere i výfukové plyny u studeného motoru.. ty falené detekce u začínám ignorovat, jen se bojím, e to pak dopadne tak, e za mnou skutečně něco bude a já stejně couvnu..
psal jsem tu o senzorech SteelMate. sada asi za 1700,- Tak po nějakém čase :
- jsou hodně nízko, take často berou odraz od země, patníky , trávu apod. To asi nebude lepí s ádnejma..zkouel jsem je i naučit, trochu se to zlepilo ale často vezmou stejně zem. Holt ultrazvuk..
- teď je vlhko, take mi permanentně vypadává jeden snímač, funguje / nefunguje..
přítě asi parkovací kameru..:-p občas mám pocit, e to bere i výfukové plyny u studeného motoru.. ty falené detekce u začínám ignorovat, jen se bojím, e to pak dopadne tak, e za mnou skutečně něco bude a já stejně couvnu..
|
|
| |
|
|