| | |
18.07.2011 10:33 -
Re: Dodatečně montované parkovací senzory
|
2402087
|
|
jumep
|
|
|
cidlo pre C5 1 ma este zvlast uchytku, priemer diery si nepamatam, ale neni to problem zmerat ked je uchytka v ruke
cidlo pre C5 1 ma este zvlast uchytku, priemer diery si nepamatam, ale neni to problem zmerat ked je uchytka v ruke
|
|
23.09.2011 19:18 -
|
2415327
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tak jsem zakoupil a namontoval po dlouhém váhání tento parkovací assistent .link. a musim říct e naprostá spokojenost.Funguje naprosto přesně a spolehlivě(jak dlouho se teprv uvidí) Provedení kabeláe se mi zdálo kvalitně provedený neauusový A kdyby odelo jedno čidlo časem tak se k tomu dá dokoupit za 120.-kč nový a výměna je tak na 5 min.
Tak jsem zakoupil a namontoval po dlouhém váhání tento parkovací assistent http://www.autodilypeva.cz/autoduuly-peva/eshop/13-1-Autoprislusenstvi/37-2-Parkovaci-systemy/5/305-Parkovaci-system-asistent-VALEO-VA-632000 a musim říct e naprostá spokojenost.Funguje naprosto přesně a spolehlivě(jak dlouho se teprv uvidí) Provedení kabeláe se mi zdálo kvalitně provedený neauusový :-d A kdyby odelo jedno čidlo časem tak se k tomu dá dokoupit za 120.-kč nový a výměna je tak na 5 min. :palec
|
|
23.09.2011 20:10 -
|
2415330
|
|
jumep
|
|
|
do faceliftu by som daval len original .. nakolko je krasne prepojeny zo systemom ...
do faceliftu by som daval len original .. nakolko je krasne prepojeny zo systemom ...
|
|
23.09.2011 20:18 -
|
2415333
|
|
jumep
|
|
|
origo ma aj predok a zobrazuje vzdialenost na displayi, pipa z reprakov radia a quadrofonne, tj, ak je prekazka len vlavo vzadu, pipa len lavy zadny reprak
ale zasa je to o inom zhanani a montazi
origo ma aj predok a zobrazuje vzdialenost na displayi, pipa z reprakov radia a quadrofonne, tj, ak je prekazka len vlavo vzadu, pipa len lavy zadny reprak
ale zasa je to o inom zhanani a montazi
|
|
23.09.2011 20:27 -
|
2415336
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
No tak tomu sem se právě chtěl vyhnout,pro mě zbytečný crcátka a tahat někde kabely po celym autě se mi nechce.Tohle prodávaj i s předkem nebo i s displejem ale to vůbec nepotřebuju proto sem chtěl jenom na zadek.Tohle mi uplně stačí.Mě k tomu stejně zlákalo hlavně to e to má přípravu v nárazníku na senzory,kdybych do něj měl vrtat tak na to kalu zas tak moc to nepotřebuju.
No tak tomu sem se právě chtěl vyhnout,pro mě zbytečný crcátka a tahat někde kabely po celym autě se mi nechce.Tohle prodávaj i s předkem nebo i s displejem ale to vůbec nepotřebuju proto sem chtěl jenom na zadek.Tohle mi uplně stačí.Mě k tomu stejně zlákalo hlavně to e to má přípravu v nárazníku na senzory,kdybych do něj měl vrtat tak na to kalu zas tak moc to nepotřebuju. :-)
|
|
27.11.2011 11:30 -
|
2427964
|
|
villen
|
Město: Břeclav, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
jumep napsal(a): ked dojdes, otestujeme ich na aute, zamazeme a potom cenu +- vies ...
Zdravim , jsem tu novy tak se neznale ptam, ten navrh s pomoci parkovacich senzoru by bylo mozno vyuzit i pro jine cleny ?
mel bych zajem (samozrejme za penize ) na aute parkovaci senzory mam ale rad bych je mel i ve predu
jen porad resim dilema jake koupit
Zdravim , jsem tu novy tak se neznale ptam, ten navrh s pomoci parkovacich senzoru by bylo mozno vyuzit i pro jine cleny ?
mel bych zajem (samozrejme za penize ) na aute parkovaci senzory mam ale rad bych je mel i ve predu
jen porad resim dilema jake koupit
|
|
27.11.2011 16:08 -
|
2428029
|
|
jardas
|
|
|
mám podobnej co C5stepan, teda u byl v autě, jenom ten displej je místěnej nahoře na zpěáku - není moc nápadnej a kdy se o něm neví tak se lehce přehlídne... a kdo neví, e tam má bejt na středový konzoli tlačítko na vypnutí, tak si myslí e je to origo
mám podobnej co C5stepan, teda u byl v autě, jenom ten displej je místěnej nahoře na zpěáku - není moc nápadnej a kdy se o něm neví tak se lehce přehlídne... a kdo neví, e tam má bejt na středový konzoli tlačítko na vypnutí, tak si myslí e je to origo
|
|
27.11.2011 17:49 -
|
2428056
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Já mám taky C5 I verzi, původně jsem parkovací asistent neměl vůbec. Nakonec mám jak přední, tak i zadní. Zobrazení je přesné , měří v zadní části od 2 metrů do 0,3 m pak ukáe i 0. Přední ukazují od 0,8 metru do 0.
Zobrazení a pípák je ve zpětném zrcátku.
Více info včetně zapojení a umístění řídící jednotky asistentu je zde : .link.
Já mám taky C5 I verzi, původně jsem parkovací asistent neměl vůbec. Nakonec mám jak přední, tak i zadní. Zobrazení je přesné , měří v zadní části od 2 metrů do 0,3 m pak ukáe i 0. Přední ukazují od 0,8 metru do 0.
Zobrazení a pípák je ve zpětném zrcátku.
Více info včetně zapojení a umístění řídící jednotky asistentu je zde : http://www.c5club.cz/profiles/Jirka%C5%98?kod=32&ids=Jirka%D8&gal=505257#pc
Přílohy: DSCN1602.JPG ( 534973b ) - DSCN1603.JPG ( 385539b ) - DSCN1612.JPG ( 506415b ) - DSCN1608.JPG ( 553821b ) - DSCN1610 - Kopie.JPG ( 481528b ) - |
|
10.01.2012 22:49 -
|
2439396
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Chybí mi vzadu jeden senzor, nový stojí straný prachy a u starího nechci riskovat (ne)funkčnost.
Opravdu jste nikdo nezkouel tam "nacpat" nějaký od Číňana z ebaye???? Mají to za pár dolarů
Chybí mi vzadu jeden senzor, nový stojí straný prachy a u starího nechci riskovat (ne)funkčnost.
Opravdu jste nikdo nezkouel tam "nacpat" nějaký od Číňana z ebaye???? Mají to za pár dolarů
|
|
10.01.2012 22:54 -
|
2439401
|
|
jumep
|
|
|
abart napsal(a): Chybí mi vzadu jeden senzor, nový stojí straný prachy a u starího nechci riskovat (ne)funkčnost.
ked budes mat predstavu aky je rozdiel medzi tym cinanom a original, nenapises takyto blud ....
co sa tyka C5 1, starsieho by som sa tolko nebal, napichnut a ak pojde, poliat poriadne vodou, ak pojde dalej, tak zohriat fenom na 50 stupnov, ak pojde, vsetko je ok ...
ps. ta cena mi nepride ani pri novom nejako extremne neunosna
ked budes mat predstavu aky je rozdiel medzi tym cinanom a original, nenapises takyto blud ....
co sa tyka C5 1, starsieho by som sa tolko nebal, napichnut a ak pojde, poliat poriadne vodou, ak pojde dalej, tak zohriat fenom na 50 stupnov, ak pojde, vsetko je ok ...
|
|
11.01.2012 21:27 -
|
2439731
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Pro někoho moná je únosná, pro mě momentálně ne. C5 jsem nyní koupil, take jsem se celkem vydal z peněz. Je poměrně udrovaná, jen musím vyřeit pár detailů, např. parkovák.
Ten sensor chybí úplně, take parkovák nefunguje vůbec, mě jenom zajímá, pokud bych tam dal jiný ne origo, jestli by to vůbec fungovalo, i za tu cenu, e to nebude super přesný.
Pro někoho moná je únosná, pro mě momentálně ne. C5 jsem nyní koupil, take jsem se celkem vydal z peněz. Je poměrně udrovaná, jen musím vyřeit pár detailů, např. parkovák.
Ten sensor chybí úplně, take parkovák nefunguje vůbec, mě jenom zajímá, pokud bych tam dal jiný ne origo, jestli by to vůbec fungovalo, i za tu cenu, e to nebude super přesný.
|
|
11.01.2012 21:30 -
|
2439733
|
|
jumep
|
|
|
elektronicky je to cidlo uplne nieco ine ako nejaky cinan ... upevnenie je to posledne co riesit
elektronicky je to cidlo uplne nieco ine ako nejaky cinan ... upevnenie je to posledne co riesit
|
|
23.03.2012 15:19 -
|
2461587
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Ahoj vem, tak jsem dostal neorigo parkovací senzory a mám pár dotazů?
1. připojit je můu na zpátečková světlo(pro sepnutí)? nebude to dělat problém v BSI?
2. jak vysoko je přesně umístit, pro co nejlepí funkci?
3. kudy nejlépe protáhnout kabel k palubce?
Díky, Mira
Edit: je podobný těmto:
.link.
Ahoj vem, tak jsem dostal neorigo parkovací senzory a mám pár dotazů?
1. připojit je můu na zpátečková světlo(pro sepnutí)? nebude to dělat problém v BSI?
2. jak vysoko je přesně umístit, pro co nejlepí funkci?
3. kudy nejlépe protáhnout kabel k palubce?
Díky, Mira
Edit: je podobný těmto:
http://aukro.cz/parkovaci-cidlo-system-4-senzory-asistent-246-i2210204864.html
|
|
23.03.2012 22:29 -
|
2461668
|
|
jumep
|
|
|
1. neviem ake su, ale vacsinou ano, hlavne u c5 1
2. mas sedan, tam sa davaju do tej listy, si pozri kde su origo
3. popri ostatnych kabloch v lavom zlabe?
1. neviem ake su, ale vacsinou ano, hlavne u c5 1
2. mas sedan, tam sa davaju do tej listy, si pozri kde su origo
3. popri ostatnych kabloch v lavom zlabe?
|
|
24.03.2012 11:55 -
|
2461725
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
tak u jsem nael kam s nima, jetě jedna otázka: kudy nejlépe dostat čidla (kabely) dovnitř do kufru ?
tak u jsem nael kam s nima, jetě jedna otázka: kudy nejlépe dostat čidla (kabely) dovnitř do kufru ?
|
|
24.03.2012 20:11 -
|
2461788
|
|
jumep
|
|
|