| | |
14.03.2010 18:13 -
Re: Dodatečně montované parkovací senzory
|
1806605
|
|
jumep
|
|
|
asi by som neriesil tie SPZtkove, ale celu sadu aj s prednymi a displayom, ja som si hodil origo z darcu, ale taku moznost vela z nas nema
asi by som neriesil tie SPZtkove, ale celu sadu aj s prednymi a displayom, ja som si hodil origo z darcu, ale taku moznost vela z nas nema
|
|
15.03.2010 15:50 -
|
1806695
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
to tief: Já jsem to pochopil tak, e se Maxifik ptá na zkuenosti s parkovacími senzory na SPZ a jako příklad dal jeden vybraný. Proto jsem mu nabídl i jiné.
PS: Omlouvám se za ten přímý odkaz na ceník. Nebylo to míněno jako reklama. Přesunul jsem jej do CCCA.
to tief: Já jsem to pochopil tak, e se Maxifik ptá na zkuenosti s parkovacími senzory na SPZ a jako příklad dal jeden vybraný. Proto jsem mu nabídl i jiné.
PS: Omlouvám se za ten přímý odkaz na ceník. Nebylo to míněno jako reklama. Přesunul jsem jej do CCCA.
|
|
13.04.2010 19:34 -
|
2341871
|
|
bubakkaja
|
|
|
A nevi nekdo co znamena ze kdyz zaradim zpatecku tak pipne kratce,dlouze a pak nic a neresguje na prekazku?Na Boschi mi to pise ze je neaktivni .
A nevi nekdo co znamena ze kdyz zaradim zpatecku tak pipne kratce,dlouze a pak nic a neresguje na prekazku?Na Boschi mi to pise ze je neaktivni .
|
|
28.05.2010 22:49 -
|
2346690
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Prosím o vá názor nebo zkuenost s tímto .link. uvauju e si to objednám.ádnýho asistenta v autě nemám a tohle by mi uplně stačilo pokud to bude funkční
Prosím o vá názor nebo zkuenost s tímto http://www.dobrealevne.cz/?11,parkovac%ED-syst%E9m-valeo-632000 uvauju e si to objednám.ádnýho asistenta v autě nemám a tohle by mi uplně stačilo pokud to bude funkční :-))
|
|
29.05.2010 15:12 -
|
2346716
|
|
tief
|
|
|
nechcem byt pesimista ale toto valeo najskor nikdy nevidelo mam doma polsku sadu ktora vyzera 100% rovnako, rovnake dvojdratove cidla ... no a kvalita je dost diskutabilna ... myslim ze v cene pod 3000 sa neda zohnat sada aspon vzdialene zrovnatelna a spolahliva ako originalny parkovaci asistent
nechcem byt pesimista ale toto valeo najskor nikdy nevidelo :) mam doma polsku sadu ktora vyzera 100% rovnako, rovnake dvojdratove cidla ... no a kvalita je dost diskutabilna ... myslim ze v cene pod 3000 sa neda zohnat sada aspon vzdialene zrovnatelna a spolahliva ako originalny parkovaci asistent
|
|
29.05.2010 19:47 -
|
2346732
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Tak dnes asi po 14 dnech opět začaly fungovat parkovací senzory, je to normální??? Tady na fóru jsem se sice dočetla, e za vlhka se jim nechce, ale tím spí se divím, e se rozchodily, neb předevčírem jsem celé auto div neutopila v lijáku.
Tak dnes asi po 14 dnech opět začaly fungovat parkovací senzory, je to normální??? Tady na fóru jsem se sice dočetla, e za vlhka se jim nechce, ale tím spí se divím, e se rozchodily, neb předevčírem jsem celé auto div neutopila v lijáku.
|
|
29.05.2010 21:04 -
|
2346742
|
|
tief
|
|
|
bohuzel jo ... obcas se to stava ...
bohuzel jo ... obcas se to stava ...
|
|
29.05.2010 22:40 -
|
2346768
|
|
tief
|
|
|
No ako najvacsi problem u tohto vidim to ze v pripade poruchy cidla ti to neda nijako najevo ... proste couvas az udelas BUM ... docela k nicemu ...
No ako najvacsi problem u tohto vidim to ze v pripade poruchy cidla ti to neda nijako najevo ... proste couvas az udelas BUM ... docela k nicemu ...
|
|
30.05.2010 00:39 -
|
2346776
|
|
jumep
|
|
|
o spolahlivosti by som nehovoril, tie senzori tam maju 7 rokov, ked ti pojde 7 rokov ta sada, potom sa bavme o tom
o spolahlivosti by som nehovoril, tie senzori tam maju 7 rokov, ked ti pojde 7 rokov ta sada, potom sa bavme o tom :)
|
|
30.05.2010 08:32 -
|
2346797
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jak pise Tief,cidla nemaji zadno zpetnou vazku a navic kdyz ti cidlo odejne,koupit nove ze vetsinou za pul roku nerealne...
montuju .link.
namontovano pres 50,zadna reklamace..ti co si na montaz donesli svoje do roka davali jiny z duvody poruchy
jak pise Tief,cidla nemaji zadno zpetnou vazku a navic kdyz ti cidlo odejne,koupit nove ze vetsinou za pul roku nerealne...
montuju http://www.amilo.cz/parkovaci-senzor-cobra-parkmaster/?utm_source=AdWords&utm_medium=ppc&utm_campaign=parkovaci-senzory&gclid=CKLcg9-d-aECFQUgZwodoz-MDw
namontovano pres 50,zadna reklamace..ti co si na montaz donesli svoje do roka davali jiny z duvody poruchy
|
|
30.05.2010 11:20 -
|
2346835
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pro autodiag: Jak se poperou s taným zařízením?
Pro autodiag: Jak se poperou s taným zařízením?
|
|
30.05.2010 11:53 -
|
2346837
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jednoduse,nauci se
jednoduse,nauci se
|
|
30.05.2010 12:19 -
|
2346840
|
|
Maxifik
|
|
|
Díky
Díky :-)
|
|
01.06.2010 09:29 -
|
2347021
|
|
Maxifik
|
|
|
Jeffrey, jak se Ti to rýmuje. Zatím pouívám jako doraz kouli taného zařízení
Jeffrey, jak se Ti to rýmuje. Zatím pouívám jako doraz kouli taného zařízení :-))
|
|
01.06.2010 19:37 -
|
2347115
|
|
dendenk
|
Město: Hnúa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj môj problém je taký e keď je vonku teplo a zaradím spiatočku tak to začne v kuse trúbi bez prestania dokiaž ju nevyradím robí to celý deň a keď sa večer schladí tak to zase funguje normálne.
Ahoj môj problém je taký e keď je vonku teplo a zaradím spiatočku tak to začne v kuse trúbi bez prestania dokiaž ju nevyradím robí to celý deň a keď sa večer schladí tak to zase funguje normálne.
|
|
01.06.2010 19:39 -
|
2347116
|
|
jumep
|
|
|
tak taky problem som na senzore nezaznamenal, ale stale plati, diagnostikou zistis ktory to je a vymenit ...
tak taky problem som na senzore nezaznamenal, ale stale plati, diagnostikou zistis ktory to je a vymenit ...
|
|
01.06.2010 19:46 -
|
2347117
|
|
dendenk
|
Město: Hnúa, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
zberám sa do servisu na geometriu tak to dám pozrie myslel som e to reaguje na slnko ale aj keď slniečko nesvieti a je teplo tak to trajkuje
zberám sa do servisu na geometriu tak to dám pozrie myslel som e to reaguje na slnko ale aj keď slniečko nesvieti a je teplo tak to trajkuje
|
|
| |
|
|