| | |
07.02.2015 21:33 -
Re: Dodatečně montované parkovací senzory
|
2783665
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Taky by mě to zajímalo.. Mám na C5 origo, na megana jsem dal neorigo a jediný rozdíl je, e neorigo mě komplet vylo na asi 350,- včetně poty a mají displej na zrcátku, jinak fungují stejně.. Výhoda origo mě napadá jediná - lze vypnout např. kvůli vozejku.. ale i to se dá řeit pojistkou u neorigo, která se v případě potřeby prostě vytáhne.. Nerejpu, jen by mě ty výhody origo zajímaly..
Taky by mě to zajímalo.. :-) Mám na C5 origo, na megana jsem dal neorigo a jediný rozdíl je, e neorigo mě komplet vylo na asi 350,- včetně poty a mají displej na zrcátku, jinak fungují stejně.. :-) Výhoda origo mě napadá jediná - lze vypnout např. kvůli vozejku.. ale i to se dá řeit pojistkou u neorigo, která se v případě potřeby prostě vytáhne.. Nerejpu, jen by mě ty výhody origo zajímaly.. ;)
|
|
07.02.2015 22:08 -
|
2783669
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak výhodou je určitě třeba integrace do systému. Zobrazení na velkým displeji, zvuk z repro podle polohy překáky, hláka o nefunkčnosti třeba v případě zasvinění.
Jasně, cena můe být nevýhodou, ale na to se nikdo neptal. Jen na výhody.
Tak výhodou je určitě třeba integrace do systému. Zobrazení na velkým displeji, zvuk z repro podle polohy překáky, hláka o nefunkčnosti třeba v případě zasvinění.
Jasně, cena můe být nevýhodou, ale na to se nikdo neptal. Jen na výhody.
|
|
07.02.2015 22:52 -
|
2783675
|
|
jumep
|
|
|
bavime sa tu o facelifte ... jasne ze pri c5 1 je asi aj lepsie univerzal kde si mas display atd.
i ked netusim preco soudruzi nedorobili aj tu zobrazovanie, nakolko v diagnostike si vies merat vzdialensot z cidiel
bavime sa tu o facelifte ... jasne ze pri c5 1 je asi aj lepsie univerzal kde si mas display atd.
i ked netusim preco soudruzi nedorobili aj tu zobrazovanie, nakolko v diagnostike si vies merat vzdialensot z cidiel
|
|
08.02.2015 21:21 -
|
2784102
|
|
gull
|
|
|
A pokud si pamatuju, tak je tu i nějaká levnějí a funkční alternativa senzorů?
Jinak bych taky rád zprovoznil, ale kdy jsem po koupi u autodiaga zjioval, který senzor je v háji. Tak mu diagnostika hlásila, e vechny....prý je to divné a asi je problém někde v kabelái...nevíte někdo, kde bych měl hledat?
A pokud si pamatuju, tak je tu i nějaká levnějí a funkční alternativa senzorů?
Jinak bych taky rád zprovoznil, ale kdy jsem po koupi u autodiaga zjioval, který senzor je v háji. Tak mu diagnostika hlásila, e vechny....prý je to divné a asi je problém někde v kabelái...nevíte někdo, kde bych měl hledat?:nevim
|
|
08.02.2015 21:23 -
|
2784106
|
|
jumep
|
|
|
ako vsetkych 8?
ako vsetkych 8?
|
|
08.02.2015 22:51 -
|
2784165
|
|
jruze
|
|
|
To vypadá e prodejce usoudil e kdy nejdou kvůli některému, tak nepotřebuje ádné dobré - stím e by vechny je divné.
To vypadá e prodejce usoudil e kdy nejdou kvůli některému, tak nepotřebuje ádné dobré:nevim - stím e by vechny je divné.
|
|
12.02.2015 00:03 -
|
2786103
|
|
gull
|
|
|
Jo prý vech 8....prodejce byl sice pochybný typ, ale myslím, e ani netuil jak se nefunkčnost projevuje. Spí litoval toho, e se rozhodl z německa dotáhnout zrovna citroena
Jo prý vech 8....prodejce byl sice pochybný typ, ale myslím, e ani netuil jak se nefunkčnost projevuje. Spí litoval toho, e se rozhodl z německa dotáhnout zrovna citroena:nevim
|
|
12.02.2015 09:50 -
|
2786149
|
|
jumep
|
|
|
neni nic lahsie ako si zohnat jeden funkcny a skusit
kazdopadne sa daju uz kupit lacnejsie napr aby to tak nebolelo 4, nakonfigurovat len zadok a potom dalsie 4 neskor dopredu
neni nic lahsie ako si zohnat jeden funkcny a skusit
kazdopadne sa daju uz kupit lacnejsie napr aby to tak nebolelo 4, nakonfigurovat len zadok a potom dalsie 4 neskor dopredu
|
|
12.02.2015 19:27 -
|
2786293
|
|
Tomi2002
|
|
|
Neviem, či je to k veci alebo od veci, ale mal som problém s tým, e mi predok reagoval iba na vežmi blízko a pritom ukázal iba jednú zelenú, teda ete vetko v pohode. Zadné ili OK. Nakoniec bola chybná jednotka, ktorá je v kufri, niekto pri nejakej rozborke-zborke ju otočil konektormi hore a pravdepodobne sa do nej niečo nalialo (vnútro zoxidované). Po výmene vetko OK. No neviem, ako to ukazovala diagnostika.
Neviem, či je to k veci alebo od veci, ale mal som problém s tým, e mi predok reagoval iba na vežmi blízko a pritom ukázal iba jednú zelenú, teda ete vetko v pohode. Zadné ili OK. Nakoniec bola chybná jednotka, ktorá je v kufri, niekto pri nejakej rozborke-zborke ju otočil konektormi hore a pravdepodobne sa do nej niečo nalialo (vnútro zoxidované). Po výmene vetko OK. No neviem, ako to ukazovala diagnostika.
|
|
12.02.2015 19:54 -
|
2786297
|
|
Tomi2002
|
|
|
jruze napsal(a): Nevím,ale tohle je větinou věc konfigurace(alespoň doposud jsem to takto řeil)
Ja len reakcia nato, e nefacha ani jedno z 8 čidiel. Fakt neviem, ako to ukazovalo na diag, no pamätám, e som zamenil riadiacu jednotku asistenta z auta, čo blblo, do auta, čo ilo OK a problem bol v jednej z jednotiek. Čiste teoreticky nemôe by riadiačka od asistenta celá vadná, resp. chýba?
Ja len reakcia nato, e nefacha ani jedno z 8 čidiel. Fakt neviem, ako to ukazovalo na diag, no pamätám, e som zamenil riadiacu jednotku asistenta z auta, čo blblo, do auta, čo ilo OK a problem bol v jednej z jednotiek. Čiste teoreticky nemôe by riadiačka od asistenta celá vadná, resp. chýba?
|
|
13.02.2015 00:23 -
|
2786381
|
|
jruze
|
|
|
Tomi2002 napsal(a): Ja len reakcia nato, e nefacha ani jedno z 8 čidiel. Fakt neviem, ako to ukazovalo na diag, no pamätám, e som zamenil riadiacu jednotku asistenta z auta, čo blblo, do auta, čo ilo OK a problem bol v jednej z jednotiek. Čiste teoreticky nemôe by riadiačka od asistenta celá vadná, resp. chýba?
Ujiuji tě e problém který popisuje s předním parkem není záleitost závady jednotky a čidel,ale kompletího překódování. - nejjednoduí cesta je Citroen servis a dálkové kódování (cena do 500,-)
Ujiuji tě e problém který popisuje s předním parkem není záleitost závady jednotky a čidel,ale kompletího překódování.;-) - nejjednoduí cesta je Citroen servis a dálkové kódování (cena do 500,-)
|
|
07.04.2016 21:49 -
|
2937643
|
|
ivanivan
|
|
|
U si nevím rady. Diagnostika hlásí 4 zadní vadné senzory. Nael jsem prodřený kabel, ale stále stejné. Vyměněny 2 senzory, stále stejné. Jednotka v druhém autě chodí, zadní svazek ne. Kabely proměřeny.
U si nevím rady. Diagnostika hlásí 4 zadní vadné senzory. Nael jsem prodřený kabel, ale stále stejné. Vyměněny 2 senzory, stále stejné. Jednotka v druhém autě chodí, zadní svazek ne. Kabely proměřeny.
|
|
07.04.2016 21:50 -
|
2937644
|
|
jumep
|
|
|
a ktore to pise vadne, cely predok alebo zadok?
alebo nejake vpredu a nejake vzadu?
a ktore to pise vadne, cely predok alebo zadok?
alebo nejake vpredu a nejake vzadu?
|
|
07.04.2016 21:55 -
|
2937651
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...a jaka diagnostika ? ..
...a jaka diagnostika ? ..
|
|
07.04.2016 22:01 -
|
2937652
|
|
ivanivan
|
|
|
4 zadní a lexia.
4 zadní a lexia.
|
|
07.04.2016 22:03 -
|
2937653
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to bych spis videl na prerusene napajeni k senzorum...nez vadne senzory nebo jednotku
to bych spis videl na prerusene napajeni k senzorum...nez vadne senzory nebo jednotku
|
|
07.04.2016 22:04 -
|
2937654
|
|
jumep
|
|
|
bude nacnuty kabel, co konkretne to pise?
bude nacnuty kabel, co konkretne to pise?
|
|
07.04.2016 22:17 -
|
2937655
|
|
ivanivan
|
|
|
Vypsány vechny 4 zadní v chybách. Byl tam prodřený drát - opraveno, ale bez změny.
Autodiag : který kabel? A přední by to nepsala?
Jednotka chodí, zkouka v druhém autě .
Vypsány vechny 4 zadní v chybách. Byl tam prodřený drát - opraveno, ale bez změny.
Autodiag : který kabel? A přední by to nepsala?
Jednotka chodí, zkouka v druhém autě .
|
|
| |
|
|