| | |
11.07.2008 16:03 -
Potahy na miru do C5
|
167297
|
|
Darja
|
|
|
Nasla jsem celkem zajimavy odkaz na potahy na miru do C5 v libovolne kombinaci barev.
Kdo si chce usetrit potahy a nebo vnitrek barevne sladit s autem, muze za 3300Kc
.link.
a nebo decentnejsi tkaniny tady
.link.
Nasla jsem celkem zajimavy odkaz na potahy na miru do C5 v libovolne kombinaci barev.
Kdo si chce usetrit potahy a nebo vnitrek barevne sladit s autem, muze za 3300Kc:-)
http://www.autofashion.cz/zbozi/kategorie-47_114_250/produkt-5019/autopotahy-site-na-miru-elegance-citroen-autopotahy-site-na-miru-citroen-c5.html
a nebo decentnejsi tkaniny tady
http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-4594/autopotahy-site-na-miru-citroen-c5-tkanina.html
|
|
13.07.2008 17:37 -
Re: Potahy na miru do C5
|
167298
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Já jsem si nechal uít potahy do Peule u Automega.Mají schválení na 8 airbagů,nechají se taky vybrat různé vzory a materiály.Jsem moc spokojený.Včetně loketních opěrek stály 4800Kč.Kvylitní prácička,sedly jak prdelka na hrnečekwww.automega.cz
Já jsem si nechal uít potahy do Peule u Automega.Mají schválení na 8 airbagů,nechají se taky vybrat různé vzory a materiály.Jsem moc spokojený.Včetně loketních opěrek stály 4800Kč.Kvylitní prácička,sedly jak prdelka na hrneček:)www.automega.cz
|
|
28.10.2008 19:40 -
|
167299
|
|
assasin
|
|
|
Ja som pred týdňom nahodil poahy od .link. , vežmi sluná cena a sedia dobre. Jedinú výhradu mám k rieeniu zadnej stredovej opierky ktorá je teraz zazipsovaná, tak to je asi cena za nízku cenu
Ja som pred týdňom nahodil poahy od http://www.graficar.cz/11346/autopotahy-na-miru/autopotahy-na-miru-metalforo-antracit-2.html , vežmi sluná cena a sedia dobre. Jedinú výhradu mám k rieeniu zadnej stredovej opierky ktorá je teraz zazipsovaná, tak to je asi cena za nízku cenu :-)
|
|
29.10.2008 07:05 -
|
167300
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Potahy na míru na C5 mi holky velmi pěkně uily v Brně na Bratislavské, mohl jsem si vybrat asi ze třiceti vzorů, jetě si zkontrolovaly sedáky, jestli tam není nějaký atyp, stály cca 2 500 Kč a za dalí 300 mi to jetě natáhly (myslím ty potahy). Nevýhodou je, e na ulici Bratislavské ve probíhá za ivého zájmu naich romských spoluobčanů, take jsem musel být při vech operacích bdělý a ostraitý.
Potahy na míru na C5 mi holky velmi pěkně uily v Brně na Bratislavské, mohl jsem si vybrat asi ze třiceti vzorů, jetě si zkontrolovaly sedáky, jestli tam není nějaký atyp, stály cca 2 500 Kč a za dalí 300 mi to jetě natáhly (myslím ty potahy). Nevýhodou je, e na ulici Bratislavské ve probíhá za ivého zájmu naich romských spoluobčanů, take jsem musel být při vech operacích bdělý a ostraitý.
|
|
29.10.2008 17:46 -
|
167301
|
|
krteček
|
|
|
Já mám atopotahy .link. Sedí perfektně a dostal jsem k nim i certifikát kvality a airbagů. Stačí jen si vybrat z katalogu PDF, veliká spokojenost.
Já mám atopotahy http://www.presneautopotahy.cz/CZ/index.php?menu=2&sub=2. Sedí perfektně a dostal jsem k nim i certifikát kvality a airbagů. Stačí jen si vybrat z katalogu PDF, veliká spokojenost.
|
|
27.11.2008 08:38 -
|
167302
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Potahy jsem měl naposledy ve "stodvacítce"a ve fiatu uno. Tam vude potah pomohl, protoe origo sedačky byly oklivé a nekvalitní. V dalích autech u nebyly potřeba, protoe sedačky byly pěkné, kvalitní a anatomické.
V C5 se vám dřív rozpadne hmota v sedáku, ne potah (nepočítám kuřáky, kteří si dokáou sedačku propálit várem). Potah bych si pořídil pouze pokud bych chtěl změnit styling a pouze z kvalitního materiálu.
Co se týče čitění, tak potah se dá sice dobře vyprat, ale dnení čistící pěny jsou ji také dostatečně účinné.
I kdy, kdy mi nae dcéra v létě poblila ve vnitř celé auto, tak by se potah moná hodil. Takhle jsem musel celý interiér včetně sedaček několikrát umýt jarovou vodou a řádně vyvětrat.
Potahy jsem měl naposledy ve "stodvacítce"a ve fiatu uno. Tam vude potah pomohl, protoe origo sedačky byly oklivé a nekvalitní. V dalích autech u nebyly potřeba, protoe sedačky byly pěkné, kvalitní a anatomické.
V C5 se vám dřív rozpadne hmota v sedáku, ne potah (nepočítám kuřáky, kteří si dokáou sedačku propálit várem). Potah bych si pořídil pouze pokud bych chtěl změnit styling a pouze z kvalitního materiálu.
Co se týče čitění, tak potah se dá sice dobře vyprat, ale dnení čistící pěny jsou ji také dostatečně účinné.
I kdy, kdy mi nae dcéra v létě poblila ve vnitř celé auto, tak by se potah moná hodil. Takhle jsem musel celý interiér včetně sedaček několikrát umýt jarovou vodou a řádně vyvětrat.
|
|
19.03.2009 12:27 -
|
659458
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Dalí tipy:.link. .link.
Dalí tipy:http://abena-autopotahy.cz/index.html http://www.autopotahy-ags.cz/autopotahy-ags.html
|
|
19.03.2009 13:37 -
|
659469
|
|
máca
|
|
|
Jeliko v autě jezdím převáně sama,tak jsem si pořídila v hypernově takzvaná trička na přední sedadla k barvě interieru za 450Kč.Vypadá to taky docela sluně.
:-)Jeliko v autě jezdím převáně sama,tak jsem si pořídila v hypernově takzvaná trička na přední sedadla k barvě interieru za 450Kč.Vypadá to taky docela sluně.:-))
|
|
21.03.2010 21:53 -
|
1807266
|
|
Zanzdm
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Nemáte niekto skúsenosti s týmto výrobcom poahov ? .link. Alebo iný predajca na Slovensku ?
Nemáte niekto skúsenosti s týmto výrobcom poahov ? http://www.abena-autopotahy.sk/ Alebo iný predajca na Slovensku ?
|
|
14.09.2011 12:40 -
|
2413608
|
|
Avenger1
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 29 |
|
|
kupoval niekto na slovensku autopotahy do C5 od MAD ? .link.
Vraj najlepsi ale aj asi najdrahsi. Pacia sa mi tam modely cca za 170e, tak reku ci ma niekto skusenosti s tymi potahmi.
kupoval niekto na slovensku autopotahy do C5 od MAD ? http://www.autopotahy.sk/
Vraj najlepsi ale aj asi najdrahsi. Pacia sa mi tam modely cca za 170e, tak reku ci ma niekto skusenosti s tymi potahmi.
|
|
14.09.2011 17:41 -
|
2413641
|
|
Darja
|
|
|
No, kdy se podívám a cenu za celé sedačky, protoe dělat je dvě to bude jak v cirkusu, tak je to v nějakém lepím materiálu přes 400 éček. Ale vypadá to (a fotkách) celkem pěkně, na to, e je to JEN potah.
No, kdy se podívám a cenu za celé sedačky, protoe dělat je dvě to bude jak v cirkusu, tak je to v nějakém lepím materiálu přes 400 éček. Ale vypadá to (a fotkách) celkem pěkně, na to, e je to JEN potah.
|
|
14.09.2011 21:17 -
|
2413721
|
|
DOUFAK
|
|
|
Originál z Francie na C5- prodáno v servise Citroen za 7400 kč před osmi lety. Mám je tam dodnes a zadní jsou skoro,jako nové a na první pohled není poznat,e jde o potahy,kdy se perfektně nasadí a dotvarují.Jejich poloha je NEMĚNNÁ,nehýbou se ani nevytahují a C5 je celou dobu taxík. Zkrátka SUPER.Jen ta cena...
Originál z Francie na C5- prodáno v servise Citroen za 7400 kč před osmi lety. Mám je tam dodnes a zadní jsou skoro,jako nové a na první pohled není poznat,e jde o potahy,kdy se perfektně nasadí a dotvarují.Jejich poloha je NEMĚNNÁ,nehýbou se ani nevytahují a C5 je celou dobu taxík. Zkrátka SUPER.Jen ta cena... :-)
|
|
11.12.2011 01:17 -
|
2431962
|
|
Adeon11
|
|
|
zdravim, ja mam alcantaru na sedackach a na prednych sedadlach sa mi zacina zmolkovat...rocnik 2005...co som u jumepa videl jednotkovu C5ku tak ta ich mala ako nove...je mozne tie zmolky nejak odstranit,ak to nepojde tak asi budem musiet dat potahy...predchadzajuci majitel so spolujazdcom neviem ci v brneni jazdil alebo mal na zadku a krizoch smirgelpapier....
zdravim, ja mam alcantaru na sedackach a na prednych sedadlach sa mi zacina zmolkovat...rocnik 2005...co som u jumepa videl jednotkovu C5ku tak ta ich mala ako nove...je mozne tie zmolky nejak odstranit,ak to nepojde tak asi budem musiet dat potahy...predchadzajuci majitel so spolujazdcom neviem ci v brneni jazdil:nevim alebo mal na zadku a krizoch smirgelpapier....
|
|
11.12.2011 13:14 -
|
2431989
|
|
jumep
|
|
|
jemny smirgel a prebrusit do hladka (vysavat to)
jemny smirgel a prebrusit do hladka (vysavat to)
|
|
15.10.2013 20:16 -
|
2627461
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Dneska namontovane MAD, leather look, sadli dobre, v strede Alcantara
Kopec penazi, vydalo iba na predne sedadla. Lenze ked sa po 5 mesiacoch sa mi zacala odierat sedacka, ta anatomicka bocnica a zacalo to chlpatiet. Hnus, tak som tie chlpy oholil s elektrickym strojcekom
neviem to by som asi nevyreklamoval, ani som to neskusal
Ale proste to origo latkove calunenie v Business seduction, cisto nekvalitny material,
mame C3ku, co ma cez 110kkm a potahy uplne neposkodene.....nenormalne
A ak mate malych okopavacov vzadu, som este stihol kupit toto
.link.
teraz to vyzera ovela lepsie ako originalne sedadla
Dneska namontovane MAD, leather look, sadli dobre, v strede Alcantara
Kopec penazi, vydalo iba na predne sedadla. Lenze ked sa po 5 mesiacoch sa mi zacala odierat sedacka, ta anatomicka bocnica a zacalo to chlpatiet. Hnus, tak som tie chlpy oholil s elektrickym strojcekom
neviem to by som asi nevyreklamoval, ani som to neskusal
Ale proste to origo latkove calunenie v Business seduction, cisto nekvalitny material,
mame C3ku, co ma cez 110kkm a potahy uplne neposkodene.....nenormalne
A ak mate malych okopavacov vzadu, som este stihol kupit toto
http://www.mall.sk/autosedacky-prislusenstvo/brica-chranic-predniho-autosedadla-deluxe-1ks
teraz to vyzera ovela lepsie ako originalne sedadla
|
|
06.11.2016 22:09 -
|
3009493
|
|
MilosV
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Potahy od MAD vypadají opravdu doře, ale ty peníze za to jsou taky moc pěkné. Objevil jsem eco kůi taky zde .link.
Nemáte někdo zkuenost s těmito potahy? Vycházejí finančně o dost lépe ne u MADU.
Potahy od MAD vypadají opravdu doře, ale ty peníze za to jsou taky moc pěkné. Objevil jsem eco kůi taky zde http://fajnautopotahy.cz/723-autopotahy-na-miru-z-eco-kuze-na-citroen-c5
Nemáte někdo zkuenost s těmito potahy? Vycházejí finančně o dost lépe ne u MADU.
|
|
07.11.2016 00:52 -
|
3009514
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Mam tie potahy Mad, pred dvomi mesiacmi som ich pral a to natahovanie, no proste pre silnejsie povahy, chce to cas a hlavne prijemne klima. Da to docela zabrat. Ale musi uznat, ze to maju skvele vymyslene, tie uchyty na spravnych miestach, pretahovacie lanka, a aj tie plastove zamky, ktore dobre drzia. Povodne potahy mam ako nove, vybava BS.
Mam tie potahy Mad, pred dvomi mesiacmi som ich pral a to natahovanie, no proste pre silnejsie povahy, chce to cas a hlavne prijemne klima. Da to docela zabrat. Ale musi uznat, ze to maju skvele vymyslene, tie uchyty na spravnych miestach, pretahovacie lanka, a aj tie plastove zamky, ktore dobre drzia. Povodne potahy mam ako nove, vybava BS.
|
|
26.05.2020 19:45 -
|
3271231
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
páni, tie potahy mad ste si sami intalovali? Nemáte nejaky navod?
páni, tie potahy mad ste si sami intalovali? Nemáte nejaky navod?
|
|
31.05.2020 13:15 -
|
3271670
|
|
.45acp
|
|
|
Před lety v obchoďáku v Jablonci nějaká firma předváděla potahy do auta na míru. Domnívám se, e je to tato firma. Tehdy jsem se pána, který to předváděl ptal a on tvrdil, e je moné si je i nechat odborně nasadit. Na zde zmíněných stránkách jsem ale tuto monost nenael. Dle uvedených kontaktních údajů sídlí firma v Letohradě, to je podle mě dost z ruky.
Před lety v obchoďáku v Jablonci nějaká firma předváděla potahy do auta na míru. Domnívám se, e je to tato firma. Tehdy jsem se pána, který to předváděl ptal a on tvrdil, e je moné si je i nechat odborně nasadit. Na zde zmíněných stránkách jsem ale tuto monost nenael. Dle uvedených kontaktních údajů sídlí firma v Letohradě, to je podle mě dost z ruky.
|
|
31.05.2020 20:53 -
|
3271736
|
|
.45acp
|
|
|
Trochu jsem koukal na internetu a v Náchodě nabízejí za příplatek i navlečení. Myslím, e se to vyplatí si připlatit. .link.
Jsou ale i jiní, keří poskytují slubu instalace. Jen trochu hledat
Trochu jsem koukal na internetu a v Náchodě nabízejí za příplatek i navlečení. Myslím, e se to vyplatí si připlatit. https://www.autohotarek.cz/presne-autopotahy-citroen-c5-2001-2004/filtr-vozu-citroen--c5--2001-2008
Jsou ale i jiní, keří poskytují slubu instalace. Jen trochu hledat
|
|
| |
|
|