| | |
26.06.2009 20:39 -
Re: Tempomat - dodatečná montá
|
661872
|
|
Darja
|
|
|
autodiag napsal(a): tak ja si myslim ze nemusim byt z praglu abych dodrzoval predpisy nebo ano ? v olomouci je jich taky jak nasere a opravdu si myslim neni problem jezdit 50 ,ono lidsky faktor tempomatem asi nenahradis, ze ne ?
Nejde o nejaky lidsky faktor, ten zatim nenahradilo nic, jde spis o to, ze proste tam nacvakas 50 a jedes tri kilaky rovne. Nemuze se ti stat, ze zrychlis a pojedes 60 a chlupaci vyskocej a pane ridici blablabla
Nejde o nejaky lidsky faktor, ten zatim nenahradilo nic, jde spis o to, ze proste tam nacvakas 50 a jedes tri kilaky rovne. Nemuze se ti stat, ze zrychlis a pojedes 60 a chlupaci vyskocej a pane ridici blablabla :-))))
|
|
26.06.2009 20:45 -
|
661875
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
myslím e automat a tempomat je na nic , to u by se v tom autě vůbec nemuselo nic dělat. Neni nad to kdy to tam háe jak vidlema !!!
myslím e automat a tempomat je na nic , to u by se v tom autě vůbec nemuselo nic dělat. Neni nad to kdy to tam háe jak vidlema !!!:-d
|
|
26.06.2009 20:53 -
|
661878
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Darja napsal(a): Nejde o nejaky lidsky faktor, ten zatim nenahradilo nic, jde spis o to, ze proste tam nacvakas 50 a jedes tri kilaky rovne. Nemuze se ti stat, ze zrychlis a pojedes 60 a chlupaci vyskocej a pane ridici blablabla
lidsky faktorem myslim venovat se rizeni ale to asi neznas,vid ..pro to jde lidem co tempomat nemaji ?? zeby neco mezi sedackou a volantem ?
lidsky faktorem myslim venovat se rizeni ale to asi neznas,vid :-p ..pro to jde lidem co tempomat nemaji ?? zeby neco mezi sedackou a volantem ?:nevim
|
|
26.06.2009 21:48 -
|
661929
|
|
pajauchy
|
|
|
je to fajn tu s vámi kecat ale zitra se zas musim zapojit do pr. procesu . kdybyste nekdo chtěl zateplit barák ta pisněte
je to fajn tu s vámi kecat ale zitra se zas musim zapojit do pr. procesu . kdybyste nekdo chtěl zateplit barák ta pisněte :-d
|
|
26.06.2009 21:48 -
|
661930
|
|
Darja
|
|
|
trochu procisteno, chlupy probereme nekde na pivu
trochu procisteno, chlupy probereme nekde na pivu:-d
|
|
26.06.2009 21:51 -
|
661932
|
|
pajauchy
|
|
|
o chlupy nejde hlavně e je prd..
o chlupy nejde hlavně e je prd..:palec:-)))):-d
|
|
28.06.2009 17:34 -
|
873251
|
|
Zdenekhb
|
|
|
Me tempomat zije vlastnim zivotem (ostatne kazdy citroen jim zije a co kus to original da se rici) nicmene zapnout tempomat se mi za jizdu podvedlo parkrat, fungoval bez problemu i pri brzdeni ci predjizdeni stacilo pak klachnout na packu a uz to zase jelo samo, ale pak z niceho nic vypadne a uz ho za celou trasu nenahodim ani kdybych se rozkrajel . Mozna to budou ta cidla na pedalech jeste jsem nemel cas se na ne podivat. Napodledy jsem daval dokupy motorek klapky regulace michani vzduchu. Jaksi se rozskocil az z nej koukali jen dratky ale oprava se povedla ...
Me tempomat zije vlastnim zivotem (ostatne kazdy citroen jim zije a co kus to original da se rici) nicmene zapnout tempomat se mi za jizdu podvedlo parkrat, fungoval bez problemu i pri brzdeni ci predjizdeni stacilo pak klachnout na packu a uz to zase jelo samo, ale pak z niceho nic vypadne a uz ho za celou trasu nenahodim ani kdybych se rozkrajel :). Mozna to budou ta cidla na pedalech jeste jsem nemel cas se na ne podivat. Napodledy jsem daval dokupy motorek klapky regulace michani vzduchu. Jaksi se rozskocil az z nej koukali jen dratky :D ale oprava se povedla ...
|
|
28.06.2009 21:35 -
|
873258
|
|
jumep
|
|
|
Zdenekhb: takuto haluz mi robil cerveny spinac na brzde (stoji 600 v citroene), po jeho vymene vsetko ok ...
ak ti nehaluzi nieco v motore, tak potom by som hlada chybu v spinaci
Zdenekhb: takuto haluz mi robil cerveny spinac na brzde (stoji 600 v citroene), po jeho vymene vsetko ok ...
|
|
01.07.2009 17:59 -
|
873380
|
|
Zdenekhb
|
|
|
jumep napsal(a): Zdenekhb: takuto haluz mi robil cerveny spinac na brzde (stoji 600 v citroene), po jeho vymene vsetko ok ...
OK kouknu na to
OK kouknu na to
|
|
01.07.2009 18:38 -
|
873385
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Mezi námi, mně by taky vyhovovala monost pouřití od 3 stupně ve městě. Je to bez starostí a hlídání. U jsem starej pán a taky línej .
Mezi námi, mně by taky vyhovovala monost pouřití od 3 stupně ve městě. Je to bez starostí a hlídání. U jsem starej pán a taky línej :-).
|
|
02.07.2009 19:58 -
|
873437
|
|
Maxifik
|
|
|
Mně to taky občas vypadává, kdy je vlhko, tak je to skoro mrtvý. Ale opravdu jen 4 a 5 a to asi od 55 km, níe to nejde. Co kus, to originál, ale pohodlnej .
Mně to taky občas vypadává, kdy je vlhko, tak je to skoro mrtvý. Ale opravdu jen 4 a 5 a to asi od 55 km, níe to nejde. Co kus, to originál, ale pohodlnej :-).
|
|
02.07.2009 20:16 -
|
873438
|
|
jumep
|
|
|
spinace spinace spinace ... kontakty kontaky kontakty, miesto 10 viet raz otvorim, vcistim (ak sa neda ze je opaleny vymenim) a fungujem
spinace spinace spinace ... kontakty kontaky kontakty, miesto 10 viet raz otvorim, vcistim (ak sa neda ze je opaleny vymenim) a fungujem
|
|
02.07.2009 21:11 -
|
873442
|
|
Maxifik
|
|
|
OK, souhlasím, spínač pod pedálem dělá nepravidelnosti apod. Ale neřeí, e někomu to jede od 3 nebo od 4, ne?
OK, souhlasím, spínač pod pedálem dělá nepravidelnosti apod. Ale neřeí, e někomu to jede od 3 nebo od 4, ne?
|
|
02.07.2009 23:36 -
|
873445
|
|
jumep
|
|
|
tak to isto ... to zalezi od daneho softu
ale nikto neratajte ze pri MP to vie ze tam mas zaradenu dvojku napr. to len vie ze take a take otacky a taka a taka rychlost ... pustim / nepustim tempomat
tak to isto ... to zalezi od daneho softu
ale nikto neratajte ze pri MP to vie ze tam mas zaradenu dvojku napr. to len vie ze take a take otacky a taka a taka rychlost ... pustim / nepustim tempomat
|
|
07.07.2009 13:58 -
|
873526
|
|
tief
|
|
|
taky hlasuju pro 40km/h, poznam 2 C5 a obe maju limit 40km, akurat u V6 automatu je jedno aka rychlost tam je ( 2 - 3 - 4 )
taky hlasuju pro 40km/h, poznam 2 C5 a obe maju limit 40km, akurat u V6 automatu je jedno aka rychlost tam je ( 2 - 3 - 4 )
|
|
07.07.2009 21:15 -
|
873558
|
|
jumep
|
|
|
tak ja neviem, ja mam 2001 2.2HDi manual a ide 3 stupen / 30km + (aj v manuale je tak uvedene)
tak ja neviem, ja mam 2001 2.2HDi manual a ide 3 stupen / 30km + (aj v manuale je tak uvedene)
|
|
14.07.2009 21:37 -
|
873828
|
|
konec
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Ctibor5 napsal(a): Ja mam I 2,0 HDi a jsem objednanej ve stredu do orig servisu v Korytné na Praze 10 tak dam vedet jestli to slo a zakolik ... Predbezne to odhadly na 3h. Prace a cca 5000 Kč.
Já tam byl 2x. Napoprvé nadení - bezva přístup. Napodruhé PEKLO. Nedodreli termín opravy (auto tam bylo cca 10 dní), musel jsem se vracet, aby mi přidělali dvířka nádre - u pumpy mi zůstaly v ruce (měnili mi nádr), zasekávající se krouek zpátečky měl být a nebyl opraven (alespoň si tuto opravu neúčtovali) a přístup technika/techniků nic moc. Sám pracuji ve slubách a i kdy jsou zákazníci občas sloití, takovou míru ignorace bych si nikdy nedovolil.
No můu udělat jediné, u tam nepáchnu ani pro stěrače, koda e je mám kousek od domova.
Já tam byl 2x. Napoprvé nadení - bezva přístup. Napodruhé PEKLO. Nedodreli termín opravy (auto tam bylo cca 10 dní), musel jsem se vracet, aby mi přidělali dvířka nádre - u pumpy mi zůstaly v ruce (měnili mi nádr), zasekávající se krouek zpátečky měl být a nebyl opraven (alespoň si tuto opravu neúčtovali) a přístup technika/techniků nic moc. Sám pracuji ve slubách a i kdy jsou zákazníci občas sloití, takovou míru ignorace bych si nikdy nedovolil.
No můu udělat jediné, u tam nepáchnu ani pro stěrače, koda e je mám kousek od domova.
|
|
01.10.2009 21:09 -
|
1106861
|
|
Maxifik
|
|
|
Tak nakonec ani to vlhko nemělo na tempomat vliv. Pedálový spínač je zřejmě na 100% OK. Po mnoha pokusech mi tempomat u auta ije asi takhle: funguje jen na 4. a 5. stupeň. O 3. stupni nechse nic slyet. Zapnout jde jen při rychlosti (podle tachometru) nad cca 55km. Pak si dá říci a rychlost jde stáhnout na cca 50km. Co nadělám.
Tak nakonec ani to vlhko nemělo na tempomat vliv. Pedálový spínač je zřejmě na 100% OK. Po mnoha pokusech mi tempomat u auta ije asi takhle: funguje jen na 4. a 5. stupeň. O 3. stupni nechse nic slyet. Zapnout jde jen při rychlosti (podle tachometru) nad cca 55km. Pak si dá říci a rychlost jde stáhnout na cca 50km. Co nadělám.
|
|
| |
|
|